Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Mivel a Madden borító általában nem jelent túl sok jót a játékos következő évére nézve, itt egy jó hír: Antonio Brown már biztosan nem lesz a borítón. Gronk és Beckham maradt a döntőre
több mint 9 éve
JUST IN: James Harrison is FINED 1,000,000 for DeflatGate.😀
több mint 9 éve
Legalább kiegyenlítettetek lesznek az erőviszonyok. 😀Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...
több mint 9 éve
Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tom Brady suspended four games, Pats lose 1st round pick in 2016 and a 4th in 2017, and team fined $1 million, per source.Nem gyenge büntetés....
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Az a hír járja, hogy könnyen nálunk köthet ki a Texans 2013-as második körös safetyje, D. J. Swearinger.no flaccoFelejtős...a Tampa mint a waiver sorrendben első helyen lévő csapat már le is csapott rá...
több mint 9 éve
no flacco
317
Az a hír járja, hogy könnyen nálunk köthet ki a Texans 2013-as második körös safetyje, D. J. Swearinger.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ok igy mar ertem. :-P
több mint 9 éve
Talonba volt egy ideje, de most a drafton bebombáztak, montam ha ezavarják Vugylit leszedem a címert, tavaly elkaristoltam a Billsel, de nagyon földbemartak a drafttal, úgyhogy idén Löbóva leszek. 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabor25
5 144
sutianap, neked a titans a kedvenc csapatod vagy az csak volt vagy lesz stb?
több mint 9 éve
Art II Rooney: “I think we have enough talent on this team to compete for a championship,” Rooney said during an interview with Channel 11’s Alby Oxenreiter. “There’s no doubt we lost some players who we’ll miss, and who provided some great leadership on and off the field.”
“Troy certainly is one of the all-time great Steelers,” Rooney said.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Milyen szerencsétlen az élet. a Jags 3. körös választottja Dante Fowler Jr. már az első edzésen térdszalag szakadást szenvedett. Szegény csórikám.polamaluborzalmas volt látni a jelenetet...
több mint 9 éve
Milyen szerencsétlen az élet. a Jags 3. körös választottja Dante Fowler Jr. már az első edzésen térdszalag szakadást szenvedett. Szegény csórikám.
több mint 9 éve
twitter.com/dvemike/status/596762282836697088Itt Héli mint precíziós metronóm ügyel a megteendő távolságra Kötsz részéről.
több mint 9 éve
twitter.com/vinnyvidivici98/status/596718707306582016Vince levitte JárviszJónást motorháztetőtfényezni, na most vagy ennyire be van pippantva állandóan, vagy annyira bamba, mint Ájk volt. Nézz rá má a kőpapírolló selejtezőjébe se raknákbe, ő neki kéne szállítani a zsákokat, nademost komolyan.....
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
L.T. Walton az első idén draftolt játékos, akivel aláírtuk a szerződést...
több mint 9 éve
Ultimate!OFF
...
MIles Dieffenbach - Mákvirágsutianap
Nem tudom ez mennyire gyakori név amerikániában, de ugyanígy hívták a bécsi növénykert híres igazgatóját is, akiről elneveztek egy dísznövényt (dieffenbachia). Ez azért égett bele az agyamba, mert ennek a növénynek a nedve mérgező, és kb 25 évvel ezelőtt mikor nyári gyakorlaton voltam egy dísznövénykertészetben, valami figyelmetlenség folytán ezt sikerült első kézből megtapasztalni, elég brutál hatású anyag.
Na ennyit Dieffenbachról.
ON
több mint 9 éve
no flacco
317
Ultimate!Inkább legyen Kicsi Ló, mint Csikló
2015 nomneklatúra
Bud Dupree - Düpri
Senquez Golson - Senkiz
Sammie Coates - Kötsz
Doran Grant - Ulysses
Jesse James - Dzsesszi
L.T Walton - Leteriőz
Athony Chickillo - Csikiló
B.J. Finney - Fini
MIles Dieffenbach - Mákvirágsutianap
Na, ide ment.
több mint 9 éve
no flacco
317
Alapbejegyzés a Steelers topik megértéséhez 2015-ben. 😀 Betenni a Kedvencek közé!tomi-tomiInkább legyen Kicsi Ló, mint Csikló
több mint 9 éve
www.steelersdepot.com/2015/05/video-sammies-strength/Nem tudok rá jobbat mondani, mint, hogy fantasztikus...
Ez itt nem marketing fotózás...ez itt mutatja az embert.....jó látni, hogy kit miért választunk még azon kívül, hogy jó játékos....hja és Kenzie személyében van egy új tag a SN-ben...welcome....megkedveltem ezt a srácot máris!Klemó
" class="embed">
több mint 9 éve
Ez kicsit off ebben a topicban, meg amúgy is úgy néz ki én vagyok az ügyeletes egyetnemértő, de: úgy gondolom vannak határok egy NFL-sztár életében is. A híresség együtt jár manapság már azzal, hogy csóri a farkát nem tudja úgy megvakarni, hogy ne fényképezné le egyből három zugfotós, amit nyilván az árnyoldala a sztorinak. De az már igen is túlzás, hogy egy sejtés miatt elmeszeljenek valakit, bizonyíték nélkül.bocsi, itt nem akarok erről offolni, látom itt is feljött. veled érted nagyjából egyet. egy sejtés miatt egy Brady színtű "híresség" nem fogja kiadni a magánéletét egy csapat civilnek. (mert nem hatóságok vizsgálták az ügyet) akkor sem, ha tudja, hogy ártatlan, és ha átnéznék ez kiderülne, de szerintem az ide írok többsége sem akarná, hogy illetéktelenek végigolvassák az összes sms-ét, emailjét, mittudoménmijét. egy híresség meg pláne nem, főleg ilyen médiamagatartás és figyelem mellett. az, hogy ártatlan, vagy nem, azt én sem tudom, de megértem azt is, hogy ha ártatlan és mégsem adta át a magánéletét ennek az egyébként elég kétes hírű szervezetnek, akik "nyomoztak".
A goodel-i politika 3-4 millió dollárt vett ki La'el Collins zsebéből, akiről lassan kiderül, hogy még csak gyanúsított sem volt. Hardy gyakorlatilag több, mint másfél szezont hagy ki egy olyan ügy miatt, ami a tárgyalásig sem jut el, most pedig bizonyíték nélkül elmeszelnek egy esetlegesen ártatlan embert, aki nem hagyta, hogy a magánéletében vájkáljanak. Nem jó út ez!Szokol
on: bárcsak ott lennénk már, hogy a meccs előtt látolgatjuk az esélyeket 😊
több mint 9 éve
Alapbejegyzés a Steelers topik megértéséhez 2015-ben. 😀 Betenni a Kedvencek közé!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)