Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 9 éve
ujranezem a meccset...ti is? 😊Utolsó negyed naná. Még bírják itthon. Respect 😊
xtaki
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
De tényleg legalább a szabályokkal tisztában lennetek…Milyen szabályokra gondolsz? Melyik esetben?
gabtsi
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Crown of the helmet hit tilos, ez mindenki másnál sima zászló…Egy igazi idióta szabály. Merhohy ugye futóknál megvszabad. Képmutató. Ha az egyik az akkor a másik is. Értendő a futásravis meg Saci ütközésére. De maradjunk annyiban h egy szót nem szólhatnak a Bnál a bírókra.
gabtsi
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
De tényleg legalább a szabályokkal tisztában lennetek…Börflikt miatt nem sírsz? Nem baj majd jövőre😊.
gabtsi
Steelers fan
több mint 9 éve
De tényleg legalább a szabályokkal tisztában lennetek…
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
érdekes most visszanézni Shazier esetet...NY-ban is visszanézték és egyértelműnek tűnik, hogy megfordul a labdával és tesz 3 lépést, tehát onnantól már lehet támadni bárhol...viszont egy ideje az a felfogás az nfl-ben, hogy engedjük tovább, aztán majd max visszafújják, hiszen a labdabirtoklást úgyis meg kell nézni...na most akkor 22-0 és ami a lényeg, nincs Ben sérülés, nincs az egész végjáték...persze ettől lett végül ez a meccs az ami aztán a végénShazier a sisak tetejével csinálta a tacklet, ami alapból 15 yard bárhol bárki ellen, ez volt a legnagyobb bírói hiba a meccsen. NCAA-ben automatikus kizárás, de Robi kijavít, ha rosszul tudom.
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Crown of the helmet hit tilos, ez mindenki másnál sima zászló…
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
érdekes most visszanézni Shazier esetet...NY-ban is visszanézték és egyértelműnek tűnik, hogy megfordul a labdával és tesz 3 lépést, tehát onnantól már lehet támadni bárhol...viszont egy ideje az a felfogás az nfl-ben, hogy engedjük tovább, aztán majd max visszafújják, hiszen a labdabirtoklást úgyis meg kell nézni...na most akkor 22-0 és ami a lényeg, nincs Ben sérülés, nincs az egész végjáték...persze ettől lett végül ez a meccs az ami aztán a végén
több mint 9 éve
nyilvan, de az ember elmereng a dolgokon 😊most nezem a saci utest, ami utan fumbli lett.És ha nagyanyámnak áramszedője lett volna....
ha azt ott nem fujjak le, hanem engedik TD-re vinni, akkor nem tamadt volna mar fel a Bengals.
xtaki
vontod
több mint 9 éve
most nezem a saci utest, ami utan fumbli lett.És ha nagyanyámnak áramszedője lett volna....
ha azt ott nem fujjak le, hanem engedik TD-re vinni, akkor nem tamadt volna mar fel a Bengals.
xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
most nezem a saci utest, ami utan fumbli lett.ha azt ott nem fujjak le, hanem engedik TD-re vinni, akkor nem tamadt volna mar fel a Bengals.
több mint 9 éve
a ketpontosnal Ben dobta wheaton moge a lasztit
több mint 9 éve
ujranezem a meccset...ti is? 😊Ráadásul ugyanúgy izgulok 😀
xtaki
több mint 9 éve
Persze, a fiam a jégkorongos sisakjában Keisel mezben ül a tv előttReggel jöttem haza az állomásról, az erkélyajtóban állt és a TT-vel integetett 😀
több mint 9 éve
ujranezem a meccset...ti is? 😊
több mint 9 éve
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/watch_cincinnati_bengals_fans_hurl_trash_at_pittsb.html?utm_campaign=Contact+SNS+For+More+Referrer&utm_medium=twitter&utm_source=snsanalyticsno comment...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan voltnem tudom elfogadni, de meg tudom érteni a Bengals szurkolókat....25 éve nem tudnak PO meccset játszani, olyan szintű lehet a frusztráltság ami, könnyen ilyen dolgokba meg Burfict féle ostobaságokban nyilvánul meg aztán. Amiben talán a Bengals OC a legnagyobbat hibázott, hogy nem tudta leállítani a játékosait. Néha jó ez, lásd amikor Shazier fumblinál mi jöhettünk és Big Ben sérülés lett a vége meg egy 4@30-as szitu, de az egész meccsen ez sokba került a Bengalsnak.
i0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
xtaki
Persze mi aztán hamar felvesszük ezt a kesztyűt, ez is igaz.
több mint 9 éve
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most másodéves éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
Klemó
több mint 9 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan voltMármint a kintiekben. A fórumon nagyon normálisak a szurkolóik a meccs kapcsán.
i0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
xtaki
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 9 éve
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most az első éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
több mint 9 éve
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan volti0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
több mint 9 éve
Boswellről se eset szó, szerintem ő nagyon jó volt!Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.SoldadosAdom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.
Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
vassadi
több mint 9 éve
Hát felesleges itt elemezgetni, de annyi biztos...- hogy Ádi jövő héten sem lesz velünk
- hogy Laci továbbnyomja a woodoot
- hogy nekünk "nem volt futónk" és a két "noname" simán lefutotta az első számúkat a túloldalon és találtunk DWill utánra is bezony futót/futókat
- hogy "never give up" (ezt a kabit felvett Dezsősöknek is.. 😊
- hogy Shazier megmutatta miért hoztuk őt első körben tavaly
- hogy Bryant felnőtt a feladathoz
- hogy TH megint megmutatta, hogy feleslegesen túlgondolja a playeket (igen, kapitális faszság volt LJ kapcsán az az agresszivitás)
- hogy Blake pickje után 1 másodperccel nekem is begrott, hogy lehet esőben pörgetek félmeztelenül...
- hogy tök mindegy mi lesz jövő héten, az nekünk már tényleg örömjáték és jövő héten sem lesz alvás
- hogy nem gondoltam volna mennyire fényesen bizonyítja Burfict azt amiről beszéltem itt (zseniális playek, dominancia, de aljasság)
Szerkesztette: Klemó