Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3M
több mint 9 éve
Nos, igen! Róluk van szó:Ez volt a legendás Blitzburgh. Dom Capers és Dick LeBeau irányításával.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Az egyik legnagyobb kedvenc Steelers-játékosom ma 50 éves: Mr. Relentless, azaz Greg Lloyd. Ő ugyanúgy az attitűdjét adta a csapatnak a 90-es évek közepén, mint a később Porter, Bettis, Ward, vagy a legutóbbi korszakban Harrison.Lloyd, Green, Brown, Kirkland: a valaha volt egyik legjobb linebacker sor az nfl történetében.
Soldados
Steelers fan
több mint 9 éve
Az egyik legnagyobb kedvenc Steelers-játékosom ma 50 éves: Mr. Relentless, azaz Greg Lloyd. Ő ugyanúgy az attitűdjét adta a csapatnak a 90-es évek közepén, mint a később Porter, Bettis, Ward, vagy a legutóbbi korszakban Harrison.The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Mindenki szerette, na jó, talán Flacco nem, de neki alapos oka volt rá. 😀 😀
csi77
Ha az a feladat hogy mondj Troytól egy nagy playt, szvsz az emberek többsége azt mondaná, hogy a picksix az AFC döntőben. Nekem is ez ugrik be elsőnek.
Aztán valamelyik OL fölötti átrepülős tackle (több is volt, általában a Titans ellenit szokták idézni, mert az goal-line szituban volt).
De egy jó régi Colts elleni meccsen volt egy olyan, mikor elment blitzre, és egyedül bedöntötte az OL közepét. Az is mekkora play volt... Egy egészen rendkívüli korszakos tehetség volt a posztján.
több mint 9 éve
Harris alatt az Tull a co-owner, gondolom az ű páholya, főhíjjam?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Énsenekem a baloldali fehér sapkás manus is ismerősnek tűnik, de hirtelen nem tudom ki azzzz888Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.polamalu
csi77
Heyward meg Hoke-pukke is ott van, de kicenzorozták őket
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=My07gn-6fOIÉs Tóni elkapása 3. és hosszúnál... Sose felejtem el, mindig kiráz tőle a hideg!
Mekkora meccs volt 😊
és Ryan Clark mekkorát játszott a második félidő elején 😀
meghát Harrison apó 😀Haggans
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
nekem a baloldali fehér sapkás manus is ismerősnek tűnik, de hirtelen nem tudom ki azNem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.polamalu
csi77
több mint 9 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Azért mögötte a jobb felső sarokban, sem kis emberáll. Egy aranyzakó tulajdonos bizonyos Franco Harris. A kopasz a mi Bélánk, aki reméljük az új csillag lesz a védelemben.
csi77
több mint 9 éve
Nem igazán vagyok a csapatotok szurkolója (sőt), de ezt a csókát szerettem. Itt éppen standing ovation-ben részesült egy Pirates meccsen:Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Le'Veon Bell szerint az hazugság, amikor a játékosok azt mondják, hogy azért füveznek, mert így akarják enyhíteni a meccsek után érzett fájdalmakat. "Nem ez az oka. Azért szívják, mert élvezik, ennyi" - nyilatkozta Bell a Sports Illustratednek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=My07gn-6fOIMekkora meccs volt 😊
és Ryan Clark mekkorát játszott a második félidő elején 😀
meghát Harrison apó 😀
" class="embed">
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Benne volt a mockomba, miértne lehetnénk f.szagyerekek?Devin Gardner in da house 😀En lemaradtam rola. Szoval elmondanad mit mondtal korabban?gabistar
Montam vagy nemmontam?sutianap
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers?oldal=27#1294943sutianap
Koszi.Benne volt a mockomba, miértne lehetnénk f.szagyerekek?Devin Gardner in da house 😀En lemaradtam rola. Szoval elmondanad mit mondtal korabban?gabistar
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelers?oldal=27#1294943sutianap
több mint 9 éve
Megjött az idei üzenet:Héli könyve 11. Második bekezdés, halljátok...
@steelers: #Steelers go for 2!
több mint 9 éve
Én pölö viharjól olvasok pléjeket, de az első játéknál feltehetőleg kakajóscsigát hajtogatnának belőlem. A JH dolog értelme a beiskolázás, nézzétek kölkök így kell leficeregni egy off seasont, é hajtani és gyúrni és próbálni, és megint és megint, s akkor talán van esélyed, de ehhez kurvasokat kell még melózni mer ez vezet eredményre, ez a steelers, szarosalsó kékgallér.Csak azért nézem ezt kis fenntartással, mert JH nem csak attól volt elit OLB hogy ki volt gyúrva mint egy vadbivaly, hanem technikája is volt, sebessége is, meg ösztöne is a játékhoz.Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀polamalujoey bácsi beszólt neki, hogy ő is öregszik, de deebo nem fogadja ezt el 😀
amúgy eszméletlen, ez a work ethic, remélem a többiekre is ragad(t) ebbőlzzz888
Az tök jó hogy ezek a fiatalabb LB-k ott gyúrnak vele, meg súlyokat tologatnak a füvön, stb... de ez csak egy tényező a sokból. Ha valaki nem jól olvassa a playeket, azon nem segít ha 20 fonttal több izom van rajta, és ha rossz irányba fut egy playnél, akkor igazából mindegy hogy átlagosan, vagy állatul kigyúrva fut rossz irányba....Jan
több mint 9 éve
Szerintem a fő szerepe a mentorálás lesz és abban JH nagyon jó és követendő példa. Én 5-6 éve követem az eseményeket de ennyire összetartó csapatot még nem nagyon lehetett itt látni és nem csak az LB corp vagy ha volt is nem kommunikálták😊 és nem hiszem, hogy ez csak marketing lenne. Remélem ebből idén valami eészen jó sül ki.Csak azért nézem ezt kis fenntartással, mert JH nem csak attól volt elit OLB hogy ki volt gyúrva mint egy vadbivaly, hanem technikája is volt, sebessége is, meg ösztöne is a játékhoz.Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀polamalujoey bácsi beszólt neki, hogy ő is öregszik, de deebo nem fogadja ezt el 😀
Az tök jó hogy ezek a fiatalabb LB-k ott gyúrnak vele, meg súlyokat tologatnak a füvön, stb... de ez csak egy tényező a sokból. Ha valaki nem jól olvassa a playeket, azon nem segít ha 20 fonttal több izom van rajta, és ha rossz irányba fut egy playnél, akkor igazából mindegy hogy átlagosan, vagy állatul kigyúrva fut rossz irányba....Jan
www.steelersdepot.com/2015/05/steelers-become-better-closer-during-offseason/
több mint 9 éve
Csak azért nézem ezt kis fenntartással, mert JH nem csak attól volt elit OLB hogy ki volt gyúrva mint egy vadbivaly, hanem technikája is volt, sebessége is, meg ösztöne is a játékhoz.Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀polamalujoey bácsi beszólt neki, hogy ő is öregszik, de deebo nem fogadja ezt el 😀
Az tök jó hogy ezek a fiatalabb LB-k ott gyúrnak vele, meg súlyokat tologatnak a füvön, stb... de ez csak egy tényező a sokból. Ha valaki nem jól olvassa a playeket, azon nem segít ha 20 fonttal több izom van rajta, és ha rossz irányba fut egy playnél, akkor igazából mindegy hogy átlagosan, vagy állatul kigyúrva fut rossz irányba....
több mint 9 éve
Heyho.1. Pola: azért is nem írtam azóta se semmit, mert igazából nem tudok mit. El se tudtam soha képzelni, hogy ő valaha vissza fog vonulni, és nem is tudok mit kezdeni a gondolattal sem. Attól függetlenül, hogy mennyire látszott 1 év mekkora különbség tud lenni....
2. Pats: egy vicc ez a döntés. Ha már, akkor miért nem a kukkeros szotorinál? Miért 4? Miért nem egy? Miért nem 16? Lehet, hogy ha ... töttörö... kabaré.
Amúgy szerintem vissza fogják vonni Tomiboj büntijét - helyesen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀polamaluNagy kedvencem, de lassan totál le fog lassulni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Benne volt a mockomba, miértne lehetnénk f.szagyerekek?Devin Gardner in da house 😀En lemaradtam rola. Szoval elmondanad mit mondtal korabban?gabistar
több mint 9 éve
Gyurci77
127
És vissza is lehet hordani. 😉A Pats elfogadta a büntit és bukják a 16-os 1. kört és a 17-es 4. kört. (jaj de sajnálom)
Two-point conversions will remain the same, snapped from the two-yard line. Defensive players can now return a fumbled or intercepted two-point conversion attempt. Blocked extra points can also be returned.
Patriots accept punishment: New England Patriots owner Robert Kraft said during the Spring League Meeting that he will not appeal the punishment handed down from NFL Commissioner Roger Goodell regarding Deflategate.
The Patriots were fined $1 million and will lose their first-round draft pick in 2016 and a fourth-round pick in 2017, punishment Kraft said they will accept.
“Although I might disagree with what is decided, I do have respect for the commissioner and believe that he’s doing what he perceives to be in the best
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Változtattak a szabályokon, így életbe léptetik a tavaly kitalált rendszert, vagyis 15 yardros vonalról, 33 yardról rúgják majd a FG-okat...
több mint 9 éve
Devin Gardner in da house 😀Az igeeeeeen 😊
Én reméltem h 7. kör tájékán jön, de így is ok. 😊
Lesznek itt trükkös játékok 😊
" class="embed">