Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Devin Gardner in da house 😀már látom is magam előtt a trükkös játékunkat az SB-ben 😀
Montam vagy nemmontam?sutianap
több mint 9 éve
Devin Gardner in da house 😀Montam vagy nemmontam?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀joey bácsi beszólt neki, hogy ő is öregszik, de deebo nem fogadja ezt el 😀
polamalu
amúgy eszméletlen, ez a work ethic, remélem a többiekre is ragad(t) ebből
több mint 9 éve
Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀több mint 9 éve
Most szombaton Családi nap lesz Budakeszin, a szokásos évi összejövetel. Aki szeretne jönni szeretettel várjuk, akár egész családdal együtt, akár egyedül.
több mint 9 éve
A volt játékosunk az éjjel sajnos.....Öngyilettcsóri
www.steelersdepot.com/2015/05/report-former-steelers-olb-adrian-robinson-dead-at-age-25/polamalu
több mint 9 éve
A volt játékosunk az éjjel sajnos.....www.steelersdepot.com/2015/05/report-former-steelers-olb-adrian-robinson-dead-at-age-25/
több mint 9 éve
Már elegem van a labda ügyből, de ez a kép kibaszta a biztosítékot 😀több mint 9 éve
8-ból 7 Kóc is megtette amit meg kellett.
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.polamaluMár 8-ból 6. Düpré in da house!
több mint 9 éve
Nomenesto Man!
több mint 9 éve
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Isten ments...sosem mernék ilyet tenni, hiszen nyilván nem véletlenül a legnépszerűbb csapat.... | Magyarországon | 😉Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???malkavennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
yourteamcheats.com/malkav
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 9 éve
malkav
2 468
Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???ennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ennyi gate nincs is a világon....És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 9 éve
És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azér szép adok-kapok van a vasok kontra varjak vonulatban. 😀Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.malkav
A frencsik életkorát is vegyétek figyelembe, ijen ligaösszbüntis szarásba nem tudott feszt résztvenni mongyuk a Titans
több mint 9 éve
malkav
2 468
Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjeNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nem semmi munkát tett bele...😀Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 9 éve
malkav
2 468
Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 9 éve
Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amikor Bent eltiltották az első 4 meccsre, 3-1-el kezdtük a szezont. Ennyit erről.
több mint 9 éve