Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
először adams- re gondoltam, de aztán rájöttem, hogy ő nem lehet az...
több mint 9 éve
yesssssssssssHarrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."áléhándró villanuévá? 😀zzz888
nah ki ő? a nyertes kap egy korisörtsutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Harrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."áléhándró villanuévá? 😀
nah ki ő? a nyertes kap egy korisörtsutianap
több mint 9 éve
Harrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."nah ki ő? a nyertes kap egy korisört
több mint 9 éve
Kicsit off:nálam az eddigi legjobb halftime show 😊
www.youtube.com/watch?v=R06FMoT-hkk
" class="embed">
több mint 9 éve
Vagy a páratartalmat, hoyg TBoy haja ne pöndöröggyön.Pedig eccerű, folyamatosan méri a levegőben lévő labda belső nyomását.sutianapSemmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concernpolamalu
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.tomi-tomi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Pedig eccerű, folyamatosan méri a levegőben lévő labda belső nyomását.Semmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concernpolamalu
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.tomi-tomi
több mint 9 éve
Semmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?
több mint 9 éve
Fogadjunk lesz egy olyan aki látta azt, aki hallotta, hogy egyszer valamelyik ellenfél edzését is megfigyelték így. Ez meg elég lesz az NFL-nek 😕
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mások kifigyelésében már semmi kihívás nincs, ez az igaziNem csitulnak a hullámok???Ha jól értem, ezúttal saját maguk ellen kémkedtek? Beszarás, ezek tényleg nem tisztelnek senkit, Még saját magukat sem. @)peterk2005
több mint 9 éve
Nem csitulnak a hullámok???Ha jól értem, ezúttal saját maguk ellen kémkedtek? Beszarás, ezek tényleg nem tisztelnek senkit, Még saját magukat sem. @)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem csitulnak a hullámok???www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concern
több mint 9 éve
Köszi az infókat srácok!
több mint 9 éve
harrison és a bandája (lájnbekkerek) azt tervezik, hogy az OTA után megint együtt edzenek arizónában...ha ezek után nem lesz JJ nek közepes-jó éve, akkor soha
több mint 9 éve
Minden újonc aláírt. Ez is pipa
több mint 9 éve
Új játékosunk van Mekculáger helyett Svelte kocog a pályán, 350 alatt a nose 😀sutianapGyorsabb lesz és reméljük hatékonyabb, ha berobban mint nose akkor a falunk nagyon rendben lehet. Bízom benne.
több mint 9 éve
Új játékosunk van Mekculáger helyett Svelte kocog a pályán, 350 alatt a nose 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
www.youtube.com/watch?v=eLLJbhEnGGsHa már a régi idők focija...igaz ez csak egy évtizedes gyöngyszem, a Colt elleni irtózatosan beteg 15 perc 2005-ből. Ami azonnal feltűnt, hogy Pola milyen k gyors volt. Meg persze jó sok minden más is 😀
De ilyen rendezést csak Hitchcock-tól láthat az ember...azért feltűnő volt, hogy kicsit több mint egy perccel a vége előtt majdnem felugrottam a helyemről 😀
több mint 9 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfValóban. 😊 Greg Lloyd nem egyszerűen a liga akkori egyik legjobb OLB-je volt, hanem elismerten a legrettegettebb játékosa. Elképesztő hard-hitter volt. Nagyon beszédes, hogy milyen drapériák voltak kint a Three Rivers stadionban róla: Avoid Lloyd, Just plain nasty, Mr. Relentless (Elkerülni Lloydot, Egyszerűen kegyetlen, Mr. Könyörtelen)
És emellett az öltöző vezére volt. A 90-es években egyértelműen ő volt a közönségkedvenc, pedig akkor is voltak kiemelkedő játékosaink, pl Rod Woodson, de Lloyd volt az, aki megtestesítette mindazt, amit a Steelers jelent.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfÜdv a csapatban!!
Egyébként ha van kedved és időd én még azt ajánlanám, hogy olvasgass, meg nézegess videokat a 70-es évek Steelerséről, mert ennek a csapatnak az alapjait akkor lehet véleményem szerint igazán megérteni. Másrészt ha megnézed azokat a videokat ott lehet látni akkora ütközéseket, hogy csak úgy nyekkentek az emberek...és nem repült sárga zászló 😊. Érdemes megnézni, hogy mondjuk Mel Blount CB-ként hogy állított fejre embereket 😀. Meg egyálatlán rohadt jó nézni- én legalábbis nagyon szeretem - Joe Greent, Lambertet, Hamet, Harris, Bradshawt, Blountot - a legnagyobb kedvencem a csapat történetében Harrison után 😊.
Szóval üdv a klubban és HERE WE GO STEELERS!!!!
" class="embed">
több mint 9 éve
jó látni hogy Ike ott van edzés közben a csapattal...
több mint 9 éve
Édesmamám Zsilber kandisznóként érkezett, deangelo workload van meg cortez rebound...
több mint 9 éve
Én még csak ,rookie' vagyok, így nem is ismertem Greg Lloyd-ot most kicsit utána néztem, hát egy kibaszott állat volt a faszi! www.youtube.com/watch?v=QQ_VZmDQK3MsteelwolfHa gondolod a történelem és pár HoF életrajzát a Steelers.hu oldalon megtalálod.