Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát Lake most megkapott minden segítséget egy jó sec-hez...hoppá....hát ja...üres fejű Thomas után felüdülés lesz... 😊
Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, English
Klaci79
több mint 10 éve
kicker a másodikban...az már milyen.... 😊Davis is FS (vagy CB), de ez nem gond, mert Mitchell SS-nek még talán jobb is lenne.
CB-SS a két hiányposztunk. Burns és Davis a fedélzeten. Kinéztük őt is, ez nekem nem kérdés. Az, hogy bent lett volna megint sok mindentől függ. Mivel hiányunk volt itt, ő jó nekünk, behúztuk és pont. NT lesz még a harmadikban is, de igen, lehet a negyedikben is. Mindennel együtt, ha a harmadikban jönne
Von Bell tudtommal inkább FS, mint SS...de több mellét nem akarok rugni.. 😊
Klemó
több mint 10 éve
kicker a másodikban...az már milyen.... 😊CB-SS a két hiányposztunk. Burns és Davis a fedélzeten. Kinéztük őt is, ez nekem nem kérdés. Az, hogy bent lett volna megint sok mindentől függ. Mivel hiányunk volt itt, ő jó nekünk, behúztuk és pont. NT lesz még a harmadikban is, de igen, lehet a negyedikben is. Mindennel együtt, ha a harmadikban jönne
Von Bell tudtommal inkább FS, mint SS...de több mellét nem akarok rugni.. 😊
több mint 10 éve
Hát Lake most megkapott minden segítséget egy jó sec-hez...Ez a pick most valamiért nagyon tetszik 😊
Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, English
Klaci79
több mint 10 éve
Billings-szel nem tudom mi lehet, hogy nem kell senkinek.Ott szerintem van valami a háttérben, amiről mi, egyszerű halandók nem tudunk. És kiindulva abból, hogy micsoda Nix fétis volt a Steelers-szurkolók körében, aztán végül mi lett belőle az NFL-ben, nekem egyelőre egyáltalán nem hiányzik Billings.
Shilkor
több mint 10 éve
Mégiscsak meg tudnak lepni. Bár benne volt ő is, de későbbre vártam....a poszt viszont jóSzerintem is bent lett volna később is. Billings-szel nem tudom mi lehet, hogy nem kell senkinek.
Klaci79
több mint 10 éve
Hát volt smoke screen rendesen... 😊 A 2.körös safety megvan. 😊 Az meg rejtély Billings miért nem kell senkinek...
több mint 10 éve
tavaly 3 meccsen is CB-t játszott...nekem tetszik ez a húzás, még ha nem is őt vártam feltétlenül 😊
több mint 10 éve
Mégiscsak meg tudnak lepni. Bár benne volt ő is, de későbbre vártam....a poszt viszont jó
több mint 10 éve
És nem?!#Steelers select Sean Davis with the 58th pick of the 2016 #NFL Draft.
több mint 10 éve
Vonn Bell nekem is tetszetős! A cica meg meghagyta Billingset!
több mint 10 éve
B-vel...most hívtuk fel Bell-t. Gondolom eléggé bejött a FO-nak az előző Bell választás a 2. körben. Úgyhogy duplázunk 😊
több mint 10 éve
Kit húzhatunk?
több mint 10 éve
25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀
több mint 10 éve
remeljuk jot huzunk es nem lepodunk meg. 😀
több mint 10 éve
azt gondolom a Bell, Billings, Thompson...esetleg Robinson lehet érdekes nekünk. Talán Davis és Simmons...ebből a szempontból eddig jó
több mint 10 éve
Correa a Ravensben. Szép húzás....figyeltük mi is őt.
több mint 10 éve
ok en itt leszek meg a koveton is...
több mint 10 éve
én talán a 2. kört megnézem, de a 3. az kb 5 kor kezdődik azt nem hiszem, hogy megvárom
több mint 10 éve
soldi vagy itt vagy segitesz a kozvetitesben eloben?
több mint 10 éve
klaci itt vagy koveted ma is. es meg ki mas?