Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊Klemó
Hát ha pókerezik, akkor biztos lesz.., ja hogy az pikk? Sorry 😛
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊Klemó
én nem fogadok, mert tutira veszem én is 😀
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Nem volt egy csúcsnap, az biztos. Sajnos továbbra is azt érzem, hogy a Colbert-Tomlin páros munkájának köszönhetően évről-évre gyengül a keret minősége, egyre kevesebb a kiemelkedő játékos, tele vagyunk munkás emberekkel, de egyre kevesebb a klasszis. A tegnapi nap erősítette a folyamatot, legalább is első blikkre.

Mi van azzal az afrikai sráccal, aki top5 volt cb poszton, de szétment a térde egy bő fél éve? Teljesen reménytelen? Mert ha nem, be kell rántani a negyedik körben és kész!Szokol
Ez komoly? 😀 😀

Végülis csak a liga legjobb WR-t és RB-jét draftolta ez a duó, na meg felépített egy fasza kis OL-t., Két 8-8-as szezon után divgyőzelemmel visszatértünk a PO-ba, de biztos rohadtul szétverték ezt a csapatot.......Soldados
De azert azt be kell latni hogy a cb es az olb valasztas nem az erosseguk eddig. 😀
több mint 9 éve
na de nem fogják a 6'4" magas WR mellé odatenni...nem csak ilyenek vannak...slotban nem ilyen emberek rohangálnak, hanem alacsonyabbak, akikkel már fel tudja venni a versenyt...főképp mert ott az hogy kiválóan tud tapadni az emberére nagyon fontos...slotban nem kell őt félteni a szélekre pedig nyilván nem őt rakjuk majd és nem számolhatsz azzal, hogy korlátozottak a képességei, mert tökéletesen tudjuk használni őt a játékok nagy részében, amikor ahogy az edzők is nyilatkoztak rólaKlaci79
De a lelked mélyén te is tudod nagyon jól, hogy most nem feltétlenül ilyen ember hiányzott a rosterről. Benne van a pakliban, hogy Allennek volt egy kifutott szezonja és akkor majd pisloghatunk, hogy ki fogja fogni az ellenfél első számú elkapóját. Gay szerintem alkalmatlan no1 corner szerepkörre, de ha még az is lenne, akkor is öreg. Kidobtuk a második körös pickünket egy olyan játékosra, aki (ha beválik) jó, hogy jött, de nem oldotta meg a problémát.Szokol
utólag persze én is felmentem volna, na de én innen látom a dolgokat, ők meg onnan és valószínűleg össze se hasonlítható a helyzetünk semmi másban, mint az, hogy szeretnénk haSB-t nyerne a csapat minden évben
nem tudom megváltoztatni a döntést és Collins-t hozni, mert akkor Sherman is jöhetne anno akár egy akkori első két kört odaadnék érte, de ez már a múlt...
nyilván a FO nem akar rosszat a csapatnak, lehet ők úgy látták kell nekik a srác és másnak is kellene ezért nem akarnak várni vele...nekem csak az a lényeg, hogy jó legyen a csapat és teljesen mindegy, hogy kit húzunk, mert egy 1/17 is lehet ordas nagy bust, meg 6. körben is találsz ligaelit játékost....
ez van...túl vagyunk rajta...nézzünk előreKlaci79
Egyetertek, de nezd meg mi a divat wr teren? Es kik az elit cbk es hogy milyen adottsagaik vannak. Mi is a magas wr eket draftolunk, es lasd a mi 3. szamu wr unk is a testi adottsagait es a gyorsasagat hogy tudta kamatoztatni. Akkor ez elgondolkodtato. Wr teren tudjuk hogy jo a testi adottsag magassag fizikalitas, aztan meg miutan latjuk, hogy ez mennyire bevalik behuzunk egy olyan cbt aki nem megoldas ezekre, mert ezek ellen szenvedte mar el collegeban a legtobb tdt. Akkor mit varunk tole meg jobb qb wr parosok eseten. Ertem jo slot lehet. Ha nem magas a 3. slot wr, ha nem goalline szitu van. Vagy ha lenne masik ket tokeletes kezdonk. De nincs. Hiaba szeretheto a srac. Es hiaba lesz jo slot wr. Nem ez kellett nekunk. Hanem egy olyan cb akiben tobb a potencial. Mert mind a ketto bebukhat az nflben. De a limitesek hamarabb. 😕
több mint 9 éve
No azért kerülgettük, leinformáltuk ahogy hallom az interjún....no és érdemes elolvasni visszahallgatni azt a részt, amikor rákérdeznek a régi időkre....mennyire jelzi, hogy az a helyzet egyedi és kivételes volt.....
több mint 9 éve
Minden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desider
Nekemsutianap
OK Süti, Neked elkérem az övét, addigra már úgysem kell neki... 😊desider
Fogunk még imádkozni a szobránál 😉sutianap
Bostonban a Red Sox-nál, a marha visszautasított egy 1,4 millás szerződést idén 😊
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
nem volt vele találkozó!!?Klaci79
Nem bizony, még csak pro day látogatásról sem lehetett hallani vele kapcsolatban. Szenzáció. 😊 Megvan a DL project is.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Minden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desider
Nekemsutianap
OK Süti, Neked elkérem az övét, addigra már úgysem kell neki... 😊desider
Fogunk még imádkozni a szobránál 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Waltonhoz mit szóltok?steelwolf
egyszer már bejött egy 6. kör végi pick a Central Michiganről 😊Shilkor
akkor ez lenne a hagyomány...
több mint 9 éve
maradjunk már annyiban, hogy Allen hiába 6'1" ugye kuka éve volt, majd egy alacsony McCain megoldotta a szélső corner feladatot
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Csalás!

több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Waltonhoz mit szóltok?steelwolf
egyszer már bejött egy 6. kör végi pick a Central Michiganről 😊
több mint 9 éve
nem volt vele találkozó!!?
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Waltonhoz mit szóltok?
több mint 9 éve
Nekemsutianap
OK Süti, Neked elkérem az övét, addigra már úgysem kell neki... 😊
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem ezt a temetői hangulatot.

A CB-vel az a probléma hogy miért nem tradeltünk fel valamelyik jobb prospectért? Mert az szentírás, hogy akik lecsúsztak a 2.kör elejéig, azok azonnali kezdők lehettek volna vagy mi?

Amúgy meg az olyan draftértékelést ami akkor keletkezik mikor a draftolt játékos még egy percet sem játszott, kezeljük a helyén, szerintem.

Azt is komoly kinti szakírók írták le, hogy Bell a 2. körben reach, meg hogy J.Jones nagyon jó pick.Jan
Igaz, de ezert ahogy soldi is irta gaz az az, hogy mar alapbol limitaltnak irnak es az is vagy. Es noni mar nem tudsz. Szoval nem tudnak valtoztatni ezen. Meg a technikadon igen. A magassagodon nem. Es akkor fedezz le egy mostanaban mindenhol divatos 6'4 es fizikalis wrt az nflben.

PS: amikor mar az egyetemen is meggyult ennek a cb nek a baja ezzel a tipusu wr ekkel. Ezek ertek el jogosan rola a legtobb tdt. Szoval ez az nflben meg nagyobb limit lesz. Es nekunk nem egy limites cb kellett volna 2. korben. Ez a gaz. Marmint ha lett volna kezdo kvalitasu ilyen fizikalis es jo cbnk akkor nincs ez a siras. De nem volt. Es nem oldottuk meg az elso harom korben. Ez a meg nagyobb gaz. Es az hogy igy megint cb needunk van mint jopar eve. Ez meg mar duhitoen gaz.gabistar
na de nem fogják a 6'4" magas WR mellé odatenni...nem csak ilyenek vannak...slotban nem ilyen emberek rohangálnak, hanem alacsonyabbak, akikkel már fel tudja venni a versenyt...főképp mert ott az hogy kiválóan tud tapadni az emberére nagyon fontos...slotban nem kell őt félteni a szélekre pedig nyilván nem őt rakjuk majd és nem számolhatsz azzal, hogy korlátozottak a képességei, mert tökéletesen tudjuk használni őt a játékok nagy részében, amikor ahogy az edzők is nyilatkoztak rólaKlaci79
Akkor most kit teszunk oda, allen 6'1 de lehet kuka. Ki mast teszel a ket magas wr re es ket te re? Ezzel csak a limitaltsagara szeretnek mutatni. Hogy ezen kivul jo lehet az valoban igaz. Es igy legyen. De eddig is voltak gondjaink az ilyen esetekben. Es sajna ugy nez ki nem o lesz a megoldas. Es huztunk egy cbt koran, de megint maradt a cb need 3 kor utan. Es mar tobb eve, majdhogynem egy evtizede? Ezert luxus pick volt. Csak ugy mint archer, meg a masik alacsony de gyors rb. Ez lett a fetish unk, hogy alacsony de gyors embereket huzunk cb posztra, vagy hogy needre needet krealunk. Es amikor vegre huzunk korai koros cbt nem egy instant megoldast. Szoval ez nagyon gaz. A magasak sem biztos hogy bevalnak jo testtel, jo fizikai adottsagokkal, vagy tehetseggel. De ha mar alapbol olyan hatranybol indulsz mint o, akkor ahogy soldi is irta kell az 1000:1 szerencse faktor. Es ez az elszomorito. Hogy megtehettuk volna de nem. EZ ...
több mint 9 éve
De a lelked mélyén te is tudod nagyon jól, hogy most nem feltétlenül ilyen ember hiányzott a rosterről. Benne van a pakliban, hogy Allennek volt egy kifutott szezonja és akkor majd pisloghatunk, hogy ki fogja fogni az ellenfél első számú elkapóját. Gay szerintem alkalmatlan no1 corner szerepkörre, de ha még az is lenne, akkor is öreg. Kidobtuk a második körös pickünket egy olyan játékosra, aki (ha beválik) jó, hogy jött, de nem oldotta meg a problémát.Szokol
utólag persze én is felmentem volna, na de én innen látom a dolgokat, ők meg onnan és valószínűleg össze se hasonlítható a helyzetünk semmi másban, mint az, hogy szeretnénk haSB-t nyerne a csapat minden évben
nem tudom megváltoztatni a döntést és Collins-t hozni, mert akkor Sherman is jöhetne anno akár egy akkori első két kört odaadnék érte, de ez már a múlt...
nyilván a FO nem akar rosszat a csapatnak, lehet ők úgy látták kell nekik a srác és másnak is kellene ezért nem akarnak várni vele...nekem csak az a lényeg, hogy jó legyen a csapat és teljesen mindegy, hogy kit húzunk, mert egy 1/17 is lehet ordas nagy bust, meg 6. körben is találsz ligaelit játékost....
ez van...túl vagyunk rajta...nézzünk előre
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
walton
több mint 9 éve
Nekem

több mint 9 éve
😊
több mint 9 éve
Minden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....
több mint 9 éve
Még egy dolgon nem tudsz változtatni, az ösztöneiden és az alaptehetségen...és ez egy egy CB-nél sokkal inkább kulcs....hozzáteszem rögtön Dupree kapcsán pont azt jegyeztem meg, hogy fizikailag elképesztő, technikája csiszolható, de kérdés, hogy az érzékei és ösztönei, illetve azok hiánya mennyire limitálja majd hova jut...
több mint 9 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Brown maradt
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
De a lelked mélyén te is tudod nagyon jól, hogy most nem feltétlenül ilyen ember hiányzott a rosterről. Benne van a pakliban, hogy Allennek volt egy kifutott szezonja és akkor majd pisloghatunk, hogy ki fogja fogni az ellenfél első számú elkapóját. Gay szerintem alkalmatlan no1 corner szerepkörre, de ha még az is lenne, akkor is öreg. Kidobtuk a második körös pickünket egy olyan játékosra, aki (ha beválik) jó, hogy jött, de nem oldotta meg a problémát.