Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Viszont DWill tweet csatái egyre jobban idegesítenek....ez nem Steelers style, nem itt kell vívni a csatákat...még akkor sem, ha Burfict és Adams nekem sem a kedvencem....de egyébként Tomlin nem tiltotta már le a tweetterről?
több mint 10 éve
Azért nem bánom, hogy az Admirális nem ellenünk söpröget....biztos megvan az oka, de nem nagyon értem, hogy ilyen kulcsjátékost miért nem tart meg a Bengals. A Raiders ellenben hízik, mint egy kisgömböc....persze majd Mack, vagy egy Carr szerződését is hosszabbítani kellene és ott szűk lehet a budget, de most az élet szebbik oldalán vannak....
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan
Állítólag Benjámin nolbee ápdéte elhagyott 7 kilót. Mondjuk ráférne h jobban mozogjon.
kishaszi
És a napi apró jó hírekből sosem elég: James Harrison azt mondta, jó úton jár, hogy még egy évet vállaljon.
Soldados
Jaja.pedig pár hete még Pesszi Miska volt meg sünbalázsos fotókat posztolt a combjáról.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
azért az milyen komoly, hogy szinte minden játékosunk ilyenekkel búcsúzkodik:
"willjohnson_6#SteelerNation, first I would like to say thank you to the Rooney family, Coach Tomlin, Kevin Colbert and the entire #Steelers organization for the opportunity to play in the National Football League. They took a chance on me when no one else would, and for that, I am forever grateful. Next, I would like to thank my coaches, teammates and SteelerNation, some of the very best fans in football, for welcoming me. It's been a fun Journey in which I've made great relationships and memories that will last a lifetime."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Állítólag Benjámin nolbee ápdéte elhagyott 7 kilót. Mondjuk ráférne h jobban mozogjon.
kishaszi
És a napi apró jó hírekből sosem elég: James Harrison azt mondta, jó úton jár, hogy még egy évet vállaljon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Fitzgerald Toussaint-tal mi a helyzet? Szerződése van a csapattal?
bl2008
igen

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
Fitzgerald Toussaint-tal mi a helyzet? Szerződése van a csapattal?
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Nézzük, hogy állunk...

Pos. Player Type Current Avg./Year ▾

20 FA
DT Steve McLendon UFA $2,416,667 => Jets
DE Cam Thomas UFA $2,000,000
G Ramon Foster UFA $1,833,333
QB Bruce Gradkowski UFA $1,650,000
CB Antwon Blake UFA $1,542,000 => Titans
S Robert Golden UFA $1,542,000
FB Will Johnson UFA $1,542,000 => Giants
CB William Gay UFA $1,500,000
LS Greg Warren UFA $1,050,000
S Will Allen UFA $1,050,000
QB Michael Vick UFA $970,000
DE Clifton Geathers UFA $825,000
WR Darrius Heyward-Bey UFA $825,000
WR David Nelson UFA $745,000
T Byron Stingily UFA $745,000 => Giants
C Doug Legursky UFA $745,000
RB Jordan Todman UFA $745,000 => Colts
T Kelvin Beachum UFA $536,474 => Jaguars
ILB Sean Spence UFA $676,345 => Titans
CB Brandon Boykin UFA $626,367 => Panthers

1 RFA
ILB Terence Garvin RFA $585,000 => Redskins

6 ERFA
G Chris Hubbard ERFA $510,000
CB Ross Cockrell ERFA $510,000
T Mitchell Van Dyk ERFA $435,000
TE Rob Blanchflower ERFA $435,000
T Kelvin Palmer ERFA $435,000
FB Roosevelt Nix ERFA $435,000

FA market:
TE Ladarius Green <= Chargers
T Ryan Harris <= Broncos
ILB Steven Johnson <= Titans
DE Ricardo Mathews <= Chargers

Retired:
TE Heath Miller

Suspended:
WR Martavis Bryant

Released:
CB Cortez Allen

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Will azért tudott nálunk ragadni, mert nem volt klasszikus FB, aki ST-ben is faktor és még TE-ben is használható. Mindegyik poszton átlagos volt. Ehhez képest tavalyra lett egy Nix és egy Jessie James, és főleg Green igazolásával semmi esélye nem lett volna rosterre kerülni már itt.

A Nix sztori azért milyen már. Az utolsó előszezon meccsen egy gyönyörű ST játékkal rosterre pakoltatja magát, aztán pedig megmutatja, hogy FB-ként is faktor.
több mint 10 éve
Közben Will Johnson is távozott: 2 évre a Giants-hez írt alá.
Soldados
Adieu! Maradt helyette Nix.
több mint 10 éve
Közben Will Johnson is távozott: 2 évre a Giants-hez írt alá.

több mint 10 éve
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne.
tenorx
Szimpatikus srác és "van benne valami" 😊 Ha kipottyan Billings és van vér a pucájukban nem "maradék" CB-t húzni, akkor tökéletes BPA.
több mint 10 éve
tenorx 14 199 — fő libsi
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne.
több mint 10 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
eperkét is elküldték a barnák, szerintem egy próbát megérne, ha nem tud játszani még mindig a térde miatt, akkor is csak egy 7. körös rookie fizetést buknánk, de ha tudna játszani...
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 961 — Steelers fan
Eddigi~ visit list:

kriSTEELan
+
Eli Apple, CB, Ohio State [Meeting at the Combine]
David Onyemata, DL, Manitoba [Meeting at Pro Day]
Joshua Garnett, G/C, Stanford [Meeting at the Combine]
Vonn Bell, S, Ohio State [Meeting at the Combine]
Ryan Malleck, TE, Virginia Tech [Meeting at Pro Day]
Klaci79
Lényegében véve a sec-be néztünk annyi embert mint a teljes O-ba.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Eddigi~ visit list:

kriSTEELan
+
Eli Apple, CB, Ohio State [Meeting at the Combine]
David Onyemata, DL, Manitoba [Meeting at Pro Day]
Joshua Garnett, G/C, Stanford [Meeting at the Combine]
Vonn Bell, S, Ohio State [Meeting at the Combine]
Ryan Malleck, TE, Virginia Tech [Meeting at Pro Day]
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Eddigi~ visit list:

CB - D.J. White - Georgia Tech
CB - DeAndre Elliott - ColoradoState(PRO)
CB - Harlan Miller - SoutheasternLouisiana(COM)
CB - Jonathan Jones - Auburn(PRI)
CB - Mackensie Alexander - Clemson(COM)
CB - Ryan Smith - NorthCarolinaCentral(PRI)
CB - Tavon Young - Temple(PRO
CB - William Jackson III - Houston (PROandDinner)
DE - Derrick Alexander - Tulsa(PRO)
DE/3-4DE - Carl Nassib - PennState(COM)
DE/3-4OLB - Shaq Lawson - Clemson(COM)
DT - Javon Hargrave - SouthCarolinaState(PRO)
DT/NT - Vernon Butler - LouisianaTech(COM)
DT/NT - Andrew Billings - Baylor
ILB - Elandon Roberts - Houston(WOR)
ILB/S - Su'a Cravens (Combine) - USC
OLB - Jatavis Brown - Akron
OLB - Kamalei Correa - BoiseState(PRO)
OL/G - Rees Odhiambo - BoiseState(PRO)
OL - Jerald Hawkins - LSU
OT - Jason Spriggs - Indiana(PRO)
OT - Taylor Decker - OhioState(PRO)
QB - Brandon Allen - Arkansas(PRO)
QB - Cody Kessler - USC(SR)
QB - Dak Prescott - MississippiState(COM
QB - Vernon Adams - Oregon(COM)
RB - Tyler Ervin - SanJoseState(COM)
S - Darian Thompson - BoiseState(PRI)
S - Deon Bush - Miami
S - Jayron Kearse - Clemson(STM)
S - Jeremy Cash - Duke
S - Keanu Neal - Florida(PRO)
TE - Austin Hooper - Stanford(COM)
TE - J.P. Holtz - Pittsburgh
WR - Jay Lee - Baylor(PRO)
WR - Tyler Boyd - Pittsburgh

több mint 10 éve
Apple fel van hypolva annyira, hogy nem hiszem, hogy bent lesz már ott lent....tudom tavaly is azt mondtam, hogy benne van a letrade, de most azt mondom, hogy ha nincs bent Billings, vagy Apple, akkor nagyon el tudom képzelni, hogy lemegyünk 5-10 helyet....
több mint 10 éve
Donte Whitner-t kivágta a Browns...tartok tőle, hogy nincs rá pénzünk, idén 6,2-t keresett volna....de azért el tudnám képzelni Mitchell mellett
Klaci79
Whitner 30 éves elmúlt, leszálló ágban van és sokat kér(ne). Ebből egy (leszálló ág) javítható. Akkor inkább Will Allen re-sign vetminen +1 év.
De a legjobb megoldás, ha elcseréljük Cortez Allenre... 😊

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
minél több videót nézek meg apple-ről annál inkább remélem, hogy máshol köt ki: megvan a magassága, gyorsasága, csípőmozgás hogy levédekezzen wr-t, de ha megvan az elkapás, akkor nagy bajban van, félti magát a szerelésnél, és elhibázza a tackle-t,
aztán a wr-ek nagyon könnyen megblokkolják, -későn szabadul belőle
a futó játékoknál is, félti magát
én kb mindenkinek jobban örülnék a hozzánk mockkolt D játékosok közül
az én álomdraftom olyan lenne, hogy
1: billings DT
2: kendall fuller CB
3: killebrew S
4: kevon seymour CB
6: Ronald Blair OLB
7:Temarrick Hemingway TE
7:Trent Matthews S

de az egész felborul ha deebo mégsem marad, és még kéne gradkovski, hogy ne LJ legyen a 2. számú, ha nem akkor valahol 3-4 körül még egy qb is kéne
több mint 10 éve
Donte Whitner-t kivágta a Browns...tartok tőle, hogy nincs rá pénzünk, idén 6,2-t keresett volna....de azért el tudnám képzelni Mitchell mellett
több mint 10 éve
Úgyhogy én úgy tippelek, csak a játék kedvéért (és ha más is leadja a tippeket, akkor akár összesíthetjük is a fődíj pedig egy sör a nyitómeccsen 😉 ), hogy DL, S és OT/OG fog jönni az első 3 körben. (aztán kicsit remélem, hogy elkiabálom és jön az a CB 😀 )
Klaci79
Egy sörért bármilyen tippet mondok, lévén ki nem állhatom a sört, főleg ha csak egy! 😊
Szvsz első körben BPA lesz: ha Andrew Billings marad, akkor ő, ha épkézláb CB marad, akkor ő (Eli Apple, talán Kendall Fuller, inkább nem Mackensle Alexander), a másodikban behúzzuk az Offense needet (guard vagy tackle), aztán jöhet a safety vagy DE/OLB viadal.
több mint 10 éve
Olvasgatva a depot a srác SD-ben pontosan olyan playekben játszott ahová mi keresünk mélységet (és ahol pont egy Cam Thomas, vagy egy Mclendon is kevés volt), szóval nyilván megvolt a logika az igazolásban.

Kiváncsi leszek mi lesz 1-2. körben. Billingset extrém módon körbejártuk, aztán Tomlin egy nyilatkozatban elmondta, hogy az NT pozi annyira nagyon nem is fontos már. (persze hozzátéve, hogy Billings adottságai a pass rush tekintetében átlagon felüliek)....megmondom őszintén Én Apple-n kívül más CB-nek első körben nem örülnék, már abból a szemszögből, hogy szerintem a 2. körben nem sokkal gyengébb CB-t is tudunk hozni (pl. egy Fuller simán ott lehet még). Minden attól függ mennyire lesz rush bizonyos posztokon amire nekünk szükségünk van.