Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Montam-e?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
és jön Jesse!!!!
több mint 9 éve
jesse
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
azonnal rányomtunk, de természetesen itt a Steelers pick előtti reklám...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
vagy Saxton
több mint 9 éve
most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
most TE jön...erre fogadnék is
több mint 9 éve
Innentől én TE, RB, OG, DE pickeket várok elsősorban, a sorrend bennlévő értéktől függ
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A Golson logika alapján most màr akár Hollimant is vihetjük, az idei draftnak már lőttekno flaccoLOL
több mint 9 éve
no flacco
317
A Golson logika alapján most màr akár Hollimant is vihetjük, az idei draftnak már lőttek
több mint 9 éve
no flacco
317
Williamset is vitték......
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Marad Jesse James v Karlos Williams. Ajayi miatt rodadt dühös vagyok.no flaccoÖrültem volna neki én is, de ha érdeklődtünk volna iránta, akkor a komoly red flagje miatt biztos, hogy alaposan csekkoltuk volna, de se pro day látogatás, se privát találkozó/vizit, így aligha volt nálunk képben.
több mint 9 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolNézd, úgy van PO csapatunk, hogy nem hoztunk igazán nagynevű játékost FA piacról és nem volt top10-es draft cetlink időtlen idők óta.
Nem mondanám hogy ez általános az NFL-ben.
Az a problémád, hogy benéztek 1-2 játékost? Hát be! És tudsz olyan csapatot akik még nem jártak így?
több mint 9 éve
no flacco
317
Marad Jesse James v Karlos Williams. Ajayi miatt rodadt dühös vagyok.
több mint 9 éve
Köszi srácok!Pontosítok, mert a végén még félreérti valaki, és azt hiszi, hogy 5-6. számú CB-ket draftolunk korai/középső körökben: a playek nagy részében már öt vagy hat defensive backet kell pályára küldeni (ebbe ugye a safety-k is beletartoznak), ezért gondolták úgy, hogy attól függetlenül is megéri a második körös picket Golson, hogy slot-only corner.vassadiegyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Klaci79Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
Talán itt a válasz a pickre.Recruit
több mint 9 éve
Egyébként szerintem olyan Safety mint Reed és Polamalu azóta sem igen kerültek ki. Vagyis nehéz lett volna őket pótolni. Ott voltak olyan játékosok akik a maguk korszakának meghatározói, 10 évenként 1-1 kerül elő ilyen tehetség. Nagy szerencse kell, hogy behúzz egy ilyet. A Philly ha jól emlékszem dream team-et épített, kiváló képességű játékosokból. Hány döntőt játszott velük? Ja, hogy 1-et sem?Én magam elégedett vagyok az edzői stáb és a GM munkájával, még ha néha fel is vonom a szemöldököm. Nagyszerűen építették újjá a csapatot. Nézz meg pár frencsit akik évek óta újraépítenek. Mi legalább 1-2 év alatt ezt, mármint a mélypontot, le is tudtuk. Ez azért nem kis teljesítmény.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Pontosítok, mert a végén még félreérti valaki, és azt hiszi, hogy 5-6. számú CB-ket draftolunk korai/középső körökben: a playek nagy részében már öt vagy hat defensive backet kell pályára küldeni (ebbe ugye a safety-k is beletartoznak), ezért gondolták úgy, hogy attól függetlenül is megéri a második körös picket Golson, hogy slot-only corner.egyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Klaci79Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
több mint 9 éve
Tényleg folytassam? 😊No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolCsak arra továbbra sem tudtál objektív választ adni, hogy miért nem tetszik a munkájuk. Pusztán draftról felépítettek egy parádés Offense-t, a fontos D-pickjeinkről pedig még nem derült ki semmi, mert legfeljebb 1 vagy 2 éve vannak a ligában. Tehát objektíven nem tudod megítélni.Soldados
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
egyre több CB-t kell a pályán tartani, mert a liga passz orientált...ezért van szükség 5-6 CB-re is, hogy a pályán legyenek védekezni a passzjáték ellen...Lake Golsonról:Magyarul?steelwolf
több mint 9 éve
Lake Golsonról:Magyarul?
több mint 9 éve
Jay Ajayi senkinek sem kell? Vigyük már el a 7. körben!
több mint 9 éve
No jól van, részemről lezárom. Nekem továbbra sem tetszik sem Colbert, sem Tomlin munkája a draftokat illetően, de egyedül maradtam (már csak sutianap-ban bízok! 😊 ). Viszont nem baszom tovább az idegeiteket! 😊SzokolCsak arra továbbra sem tudtál objektív választ adni, hogy miért nem tetszik a munkájuk. Pusztán draftról felépítettek egy parádés Offense-t, a fontos D-pickjeinkről pedig még nem derült ki semmi, mert legfeljebb 1 vagy 2 éve vannak a ligában. Tehát objektíven nem tudod megítélni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gyurci77
127
Lake Golsonról:The league is a pass oriented league, it's been transitioning for a while. It requires multiple formations, multiple personnel in the secondary on the field, a lot more personnel on the field than usual. A lot of times five defensive backs but sometimes six, and the more defensive backs you have on the field that can defend the pass, especially take the ball away, it's really going to help us a lot.
Talán itt a válasz a pickre.