Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ifo kb ugyanilyen pici es komoly serulesbol jon.Delonso_Jaarp, rá gondoltam. Akkor ő sem megoldás.. :/
több mint 9 éve
JesseDay!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Én per pillanat úgy látom, hogy: milyen posztokra kellett húznunk? OLB, CB, WR. Hova húztunk? OLB, CB, WR. Ennyi. A többit majd meglátjuk.jó-jó ez rendben van, de pontosan tudod, hogy a szurkoló mindig okosabb, mint a GM-HC....😉
Akkor lett volna orbitális baromság a draftunk, ha korai körökben húzunk OL, DL, QB, vagy ilyesmi posztra, ahol amúgy megvagyunk. (csak mert más csapat csinált ilyet). Tehát alapvetően needre húztunk, azt hogy értéken húztunk-e, majd megmondom 3 év múlva. 😊
Most pl már nagy biztonsággal tudom mondani, hogy Bell nem volt reach 2. körben, Brown steal volt 6. körben, Adams bust, Beachum steal, stb... akkor, adott évben ezt ki mondta meg?
Senki.
Szóval szerintem eddig nagy gáz nincs, képben volt a FO hogy hova kell ember, oda húztak.Jan
több mint 9 éve
Én per pillanat úgy látom, hogy: milyen posztokra kellett húznunk? OLB, CB, WR. Hova húztunk? OLB, CB, WR. Ennyi. A többit majd meglátjuk.Akkor lett volna orbitális baromság a draftunk, ha korai körökben húzunk OL, DL, QB, vagy ilyesmi posztra, ahol amúgy megvagyunk. (csak mert más csapat csinált ilyet). Tehát alapvetően needre húztunk, azt hogy értéken húztunk-e, majd megmondom 3 év múlva. 😊
Most pl már nagy biztonsággal tudom mondani, hogy Bell nem volt reach 2. körben, Brown steal volt 6. körben, Adams bust, Beachum steal, stb... akkor, adott évben ezt ki mondta meg?
Senki.
Szóval szerintem eddig nagy gáz nincs, képben volt a FO hogy hova kell ember, oda húztak.
több mint 9 éve
Ifo kb ugyanilyen pici es komoly serulesbol jon.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
akire reális esélyt látok még az Doran Grant, talán ő lehet az egyetlen CB ebben a körben, akit értékén el tudunk hozni és aki után még lehetne szépíteni ezt az egyébként egyre tetszetősen Golson pick-et
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Szerintem most jön majd Cobb...
több mint 9 éve
Nem volt egy csúcsnap, az biztos. Sajnos továbbra is azt érzem, hogy a Colbert-Tomlin páros munkájának köszönhetően évről-évre gyengül a keret minősége, egyre kevesebb a kiemelkedő játékos, tele vagyunk munkás emberekkel, de egyre kevesebb a klasszis. A tegnapi nap erősítette a folyamatot, legalább is első blikkre.Mi van azzal az afrikai sráccal, aki top5 volt cb poszton, de szétment a térde egy bő fél éve? Teljesen reménytelen? Mert ha nem, be kell rántani a negyedik körben és kész!
több mint 9 éve
Coatest egy ev mulva ilyenkor mar imadni fogjatok es azt mondjatok mekkora pick volt a 3. korben.A dropstatot nézegetem, nem tucc valami korrekt adatot. Mer a mi meg van adva, a 75/9 az tök fals, mer ehhez 82 catch-et írnak, de ez így nem kóser matek? Másodrészt SteveSmith is 7,5% dropcacht az mijen?
Lesznek dropjai, de a testevel felelmetesen dolgozik, nem buta jatekos, olyan elkapasokra kepes sokszor hogy felallva tapsol a kozonseg es fizikalisan nagyon veri az ellenfeleit.
Valamint trafficban is elkapja a labdat konnyen, de melysegi es RZ celpontnak is idealis. Olyan alkat hogy ezt meg hogy kapta el? Igaz utana eldroppol egy olyan labdat, amit mi is konnyeden fogunk.
Osszessegeben nagyon szeretheto pali.Delonso_
több mint 9 éve
Coatest egy ev mulva ilyenkor mar imadni fogjatok es azt mondjatok mekkora pick volt a 3. korben.Hogy jön ide Dárdai? 😀
Lesznek dropjai, de a testevel felelmetesen dolgozik, nem buta jatekos, olyan elkapasokra kepes sokszor hogy felallva tapsol a kozonseg es fizikalisan nagyon veri az ellenfeleit.
Valamint trafficban is elkapja a labdat konnyen, de melysegi es RZ celpontnak is idealis. Olyan alkat hogy ezt meg hogy kapta el? Igaz utana eldroppol egy olyan labdat, amit mi is konnyeden fogunk.
Osszessegeben nagyon szeretheto pali.Delonso_
több mint 9 éve
Coatest egy ev mulva ilyenkor mar imadni fogjatok es azt mondjatok mekkora pick volt a 3. korben.Lesznek dropjai, de a testevel felelmetesen dolgozik, nem buta jatekos, olyan elkapasokra kepes sokszor hogy felallva tapsol a kozonseg es fizikalisan nagyon veri az ellenfeleit.
Osszessegeben nagyon szeretheto pali.
több mint 9 éve
Hozzáteszem minél többet nézem a Golson videókat annál inkább nyugszom és maga az a tény hogy mind a két fiú a nagy meccseken játszott jól azért jelzi hogy irracionálisnak közel sem nevezhetőek a húzások.Golson sokak szerint 1. körös talent, csak hát a méreteken nem lehet változtatni :/
Klemó
Folyamatosan mondogatom magamnak és írogatom ide 😀, hogy nem rossz pick csak reach, ezzel is nyugtatva magamat. Amúgy ideális esetben (végre ismét komoly passrush lesz és Cortez visszatalál a helyes útra, Golson pedig tényleg kiváló, ballhawk nickelback lesz), akkor nagyon komoly fejlődés lesz. 😊 Csak ritkán alakulnak ideálisan a dolgok. 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ez így van. A draft utáni értékelés max need és reach/steal alapján alakulhat ki, nem a teljesítmény alapján.A reális, objektív értékelést 4-5 évvel később lehet levonni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Semmit sem számít, de vicces: nfl.com-on jelenleg a mi csapatunknak a legrosszabb az értékelése. 😀Akkó megnyugottá....
A 2. napra Golsonnal meg Coatesszal egy erős D-t kaptunk.
Az megnyugtató, hogy volt, amikor a mienk számított a legjobbnak, és nem nagyon jött be 😀tenorx
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Talán az eddigieknél is több nickel play a magyarázat arra hogy őt hoztuk. Mindenesetre az hogy mind a két pénteki pickünk kapcsán az edzőknek a fél interjú alatt egy negatívumot magyarázniuk kell az jelzi hogy ez a nap nem úgy sült el ahogy terveztük.Hozzáteszem minél többet nézem a Golson videókat annál inkább nyugszom és maga az a tény hogy mind a két fiú a nagy meccseken játszott jól azért jelzi hogy irracionálisnak közel sem nevezhetőek a húzások.
Coats abban erős amiben eddig hiány volt vagyis az 50%-os labdákért nagyon eredményesen harcol ami a RZ-ban jelenthet előrelépést. Wheatont viszont nem fogja kiszorítani...
több mint 9 éve
Semmit sem számít, de vicces: nfl.com-on jelenleg a mi csapatunknak a legrosszabb az értékelése. 😀A 2. napra Golsonnal meg Coatesszal egy erős D-t kaptunk.
Az megnyugtató, hogy volt, amikor a mienk számított a legjobbnak, és nem nagyon jött be 😀
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem ezt a temetői hangulatot.Részemről nincs temetői hangulat. 😊 És valóban, kezdők ők sem lettek volna idén, de bennük 2016-ra lett volna kezdő potenciál. Golsonban méretei miatt nincs és ezen nem lehet változtatni, ezért reach az ő behúzása. Ez a baj, ami miatt elégedetlenek vagyunk a 2. pickkel. Ezen az sem fog változtatni, ha tényleg nagyon jó nickelback lesz, ahogy azt várjuk, reméljük.
A CB-vel az a probléma hogy miért nem tradeltünk fel valamelyik jobb prospectért? Mert az szentírás, hogy akik lecsúsztak a 2.kör elejéig, azok azonnali kezdők lehettek volna vagy mi?
Amúgy meg az olyan draftértékelést ami akkor keletkezik mikor a draftolt játékos még egy percet sem játszott, kezeljük a helyén, szerintem.
Azt is komoly kinti szakírók írták le, hogy Bell a 2. körben reach, meg hogy J.Jones nagyon jó pick.Jan
több mint 9 éve
Az első meccstől kezdve ki fogja szorítani a Wheatont.no flaccoEz kizárt.
több mint 9 éve
no flacco
317
A Coatesben sokkal nagyobb a potenciál, mint Bryantban, akinél szintén mindenki félt a dropoktól. Az első meccstől kezdve ki fogja szorítani a Wheatont.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A tendenciáink nem változtak, az eddigi három pickünk mindegyike olyan volt, aki járt privát viziten a csapatnál, vagy vacsoráztak vele Tomlinék, Shepherd esetében pedig még arról sem lehetett hallani, hogy a pro day-én megnézték őt az edzőink, így függetlenül attól, hogy 4/22-nél sem ellenezném a draftolását, nem látok rá reális esélyt.vassadiTöbb helyen olvastam már, hogy ebben a kicsit szorult CB helyzetben JaCorey Shepherd-re eshet a választásotok.
Megnéztem nem volt nálatok viziten. Ez teljesen kizáró ok vagy ettől függetlenül sem találod lehetségesnek az ő kiválasztását?
(A PFF már a 3.körre hozzátok mockolta őt.)Bazzani
Ha corner, akkor a vizitlistára pillantva Doran Grant lehet jó érték a negyedik kör végén, ő viszont egy főleg zónázásban erős, inkább slot cornernek való játékos, így nem hiszem, hogy Golson után vele próbálkoznánk. Darryl Roberts vagy egy másik Kansas CB, Dexter McDonald lehet talán a két legvalószínűbb opció mint 4/22-es corner, de elképzelhető, hogy őket később is el tudnánk vinni.
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem ezt a temetői hangulatot. A CB-vel az a probléma hogy miért nem tradeltünk fel valamelyik jobb prospectért? Mert az szentírás, hogy akik lecsúsztak a 2.kör elejéig, azok azonnali kezdők lehettek volna vagy mi?
Amúgy meg az olyan draftértékelést ami akkor keletkezik mikor a draftolt játékos még egy percet sem játszott, kezeljük a helyén, szerintem.
Azt is komoly kinti szakírók írták le, hogy Bell a 2. körben reach, meg hogy J.Jones nagyon jó pick.
több mint 9 éve
Dzsesszit várjuk továbbra is
több mint 9 éve
Én abszolút elégedett vagyok mindhárom poszttal. A WR-picket biztosra vettem 4. körog bezárólag. A személyekkel sincs bajom, mert mindnek lesz hozzáadott értéke már 2015-ben is. Dupree és Coates nálam jó pick, Golsonnal sincs bajom, ha később, második cornernek hozzuk, hiába lesz/lehet jó nickelback.Amúgy Coates nekem azért tetszik, mert én kifejezetten szeretem a fizikai adottságokból adódóan nagy potenciállal bíró húzásokat. Ugyanis Coates fizikai adottságaival és jó edzői stábbal a határ a csillagos ég. Ugyanakkor egy jobb képességű, de méretei miatt korlátozott játékos (pl Golson) sose tud majd átlépni bizonyos korlátokat. Kivéve 1000-ből 1, de erre van is egy jó ellenpéldánk, ami viszont durva: Antonio Brown. 😀 Szóval én jobban szeretem az ilyen pickeket, mint a Golson/AB pickeket, mert utóbbinál korlátozottnak érzem a fejlődési lehetőséget, míg előbbinél határtalannak, ott sokkal nagyobbat lehet nyerni. Pont ezért akartam Collinst a 2. körben, ugyanis ritka, amikor ennyire adott a magasság, tömeg, sebesség, mint nála. Pedig ő mindössze 10 meccsen kezdett, de ezek az adottságok olyanok, amit nem lehet tanítani.
Szóval az eddigi értékelésem szerint 3 kiváló poszt és a személyekkel sincs bajom, csak közülük az egyik reach, s így megmaradt komoly neednek a corner.
Folytatás: magam is CB-t várok rögtön a 4.-ben. Utána már mindegy, BPA-zni kell, de ha posztokra sikerül, akkor az alábbi az én listám a maradék négy pickre: TE, OG, RB, DE.
több mint 9 éve
Golsont rajtam kívül mockolta valaki? 😉 CB köllött, nem akartunk fölmenni. A Kötsz pedig Héli üzenete, open position WR2. Nem mondom, hogy nem nyúlt az arcom, de asszem megemésztettem. Szokatlanok, de nem orbitális hülyeség.
több mint 9 éve
vassadiTöbb helyen olvastam már, hogy ebben a kicsit szorult CB helyzetben JaCorey Shepherd-re eshet a választásotok.
Megnéztem nem volt nálatok viziten. Ez teljesen kizáró ok vagy ettől függetlenül sem találod lehetségesnek az ő kiválasztását?
(A PFF már a 3.körre hozzátok mockolta őt.)