Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
1-kor kezdődik ma a 2. kör?
" class="embed">
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Állítólag másznátok fel a kör elejére. Gondolom valamelyik CB a cél.Bazzanién ezt még nem hallottam sehol....ettől még persze lehet...OK közben olvasom a hivatalost, állítólag a Titans-t kerestük meg, Collins S, vagy Williams TE lehet a cél...az ár persze nem alacsony
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Meg akartam kérdezni, hogy mit nyertem, de basszus ettől nagyobb nyeremény nem kell... O_Odoodle.com/ebp7pckbszynedqv#tableén nem is reménykedtem benneKlaci79
Itt egyedül kriStEELan találta el 😀tenorx
Már csak annyi kellene hogy Collins, Rollins, Rowe, Darby CB-kből valaki bent legyen és akkor ez már egy A+ minimum 😛
több mint 9 éve
Állítólag másznátok fel a kör elejére. Gondolom valamelyik CB a cél.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Persze-persze csak Brady célja anno a keretbekerülés volt és így erős felütéssel nyitott, provokálni akart, hogy esélyt kapjon, a mackónak erre ugye nincs szüksége....szóval az emberünk kissé butának tűnik, amellett, hogy persze igen jó pick, kellett is nektek nagyon...és igen ez az első nem az, hogy mekkora ökörségek hagyják el a száját... 😊No és szinte biztos vagyok benne, hogy nem gyakran fordult elő a fentiek közül, aki mert volna akkora ökörséget nyilatkozni, mint a Malcolm gyerek....arc az van, kíáncsi leszek az első BB beszélgetésre... 😊KlemóVan arca, az tény. Szerintem nem gond a LoS környékén egy nagy arcú geci. (Btw szerintem nem volt ökörség. Bizonyította, hogy felkészült a franchise történetéből. 😊 Brady is ökör volt, amikor az eredetit Kraft arcába vágta?)
Másik oldalról viszont, lényeges kérdéseknél annyira semmitmondóan válaszolt, hogy ahhoz még BB-nek is össze kellene szednie magát. 😊
Mi be vagyunk szarva Dupree-től (én legalábbis biztosan), Ti meg nem örültök a Malcom Brown választásunknak; mindkét csapat - szerintünk - jól döntött. Négy hónap és szurkolhatunk egy jót. 😊tomi-tomi
több mint 9 éve
Dzsesszi legyen meg mi?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
mi az hogy....azonban egyszerűen nem tudok hinni benne....mondjuk Dupree-re se adtam 10%-nál többet, de én már csak ilyen pesszimistán állok hozzá...aztán ha jön Lewis 3. körért jöhet tőlem a TE húzás, viszont nem ringatom magam semmi ilyesmiben...inkább azt számolom, hogy kiknek kellene kimenni ahhoz, hogy megfelelő CB-t húzzunk, aztán meglátjuk éjjel mi történikLaci, hoztam Lewist 3. körért....asszem ezzel Te is kiegyeznél... 😊Tavaly elhoztuk a második körben az akkori felhozatal legjobb 3-4 DE-jét. Idén ha az idei felhozatal legjobb TE-je jut, akkor azzal is kiegyeznék....aztán meg egy 3. v. 4. pickért cserébe elhoznék egy veteránt...mondjuk a Saints ideadná Lewist egy 3. körért. Aztán a szombat bónusznap.... 😊Klemóakkora need a cb, hogy annak jobban örülnék....Klaci79
Két erős need volt, az OLB és a CB...az előbbit megoldottuk az első napon, ráadásul úgy, hogy a legjobb elérhető playa is volt. Szerintem az első három picknek nem csak neednek, de impact játékosnak is kell lennie és ha egy adott poszton, ahova kellene is ember elérhető lenne, akkor lehet gáz, de Én őt választom versus olyan CB-t akinél nem vagyok meggyőződve a második körös kvalitásról (sem).
Ettől függetlenül azt gondolom, hogy abból a 4 CB-ből, akit megcélozunk ott lesz egy majd és ha ott lesz be is fogjuk húzni. Ha meg nem, akkor megyünk TE/WR irányba...Klemó
több mint 9 éve
No és szinte biztos vagyok benne, hogy nem gyakran fordult elő a fentiek közül, aki mert volna akkora ökörséget nyilatkozni, mint a Malcolm gyerek....arc az van, kíáncsi leszek az első BB beszélgetésre... 😊KlemóVan arca, az tény. Szerintem nem gond a LoS környékén egy nagy arcú geci. (Btw szerintem nem volt ökörség. Bizonyította, hogy felkészült a franchise történetéből. 😊 Brady is ökör volt, amikor az eredetit Kraft arcába vágta?)
Másik oldalról viszont, lényeges kérdéseknél annyira semmitmondóan válaszolt, hogy ahhoz még BB-nek is össze kellene szednie magát. 😊
Mi be vagyunk szarva Dupree-től (én legalábbis biztosan), Ti meg nem örültök a Malcom Brown választásunknak; mindkét csapat - szerintünk - jól döntött. Négy hónap és szurkolhatunk egy jót. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Laci, hoztam Lewist 3. körért....asszem ezzel Te is kiegyeznél... 😊Tavaly elhoztuk a második körben az akkori felhozatal legjobb 3-4 DE-jét. Idén ha az idei felhozatal legjobb TE-je jut, akkor azzal is kiegyeznék....aztán meg egy 3. v. 4. pickért cserébe elhoznék egy veteránt...mondjuk a Saints ideadná Lewist egy 3. körért. Aztán a szombat bónusznap.... 😊Klemóakkora need a cb, hogy annak jobban örülnék....Klaci79
Két erős need volt, az OLB és a CB...az előbbit megoldottuk az első napon, ráadásul úgy, hogy a legjobb elérhető playa is volt. Szerintem az első három picknek nem csak neednek, de impact játékosnak is kell lennie és ha egy adott poszton, ahova kellene is ember elérhető lenne, akkor lehet gáz, de Én őt választom versus olyan CB-t akinél nem vagyok meggyőződve a második körös kvalitásról (sem).
Ettől függetlenül azt gondolom, hogy abból a 4 CB-ből, akit megcélozunk ott lesz egy majd és ha ott lesz be is fogjuk húzni. Ha meg nem, akkor megyünk TE/WR irányba...
több mint 9 éve
Klemó
5 667
No és szinte biztos vagyok benne, hogy nem gyakran fordult elő a fentiek közül, aki mert volna akkora ökörséget nyilatkozni, mint a Malcolm gyerek....arc az van, kíáncsi leszek az első BB beszélgetésre... 😊szerintem ez nem jelent semmit...Brown pl szerintem is jó játékos, de egy baromi nehéz poszt lesz ez a Pecc-ben...Klaci79Ez az ötödik alkalom, hogy BB DL játékost húz 1. körben. 2001 - BigSey, 2003 - Ty Warren, 2004 - BabyVince, 2014 - Easley és 2015-ben Malcom Brown. Egyrészt ismerősek lehetnek az évszámok, másrészt Easley kivételével (a sérülése miatt) mindegyik azonnali impactot adott. Rókalyukban más a módi az újoncok kezelésében.
Btw a betűk szerintem se jelentenek semmit. 😊tomi-tomi
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Tavaly elhoztuk a második körben az akkori felhozatal legjobb 3-4 DE-jét. Idén ha az idei felhozatal legjobb TE-je jut, akkor azzal is kiegyeznék....aztán meg egy 3. v. 4. pickért cserébe elhoznék egy veteránt...mondjuk a Saints ideadná Lewist egy 3. körért. Aztán a szombat bónusznap.... 😊KlemóEgyfelé gondolkodunk Klemó! 😊 Az nfl.com mock után a cbssports.com is Maxx Williams-et adta nekünk, azzal a különbséggel, hogy Darby és Rollins is bent volt még...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Tavaly elhoztuk a második körben az akkori felhozatal legjobb 3-4 DE-jét. Idén ha az idei felhozatal legjobb TE-je jut, akkor azzal is kiegyeznék....aztán meg egy 3. v. 4. pickért cserébe elhoznék egy veteránt...mondjuk a Saints ideadná Lewist egy 3. körért. Aztán a szombat bónusznap.... 😊Klemóakkora need a cb, hogy annak jobban örülnék....
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Én sem mondtam, hogy perdöntőek, viszont közöltem egy szakértői véleményt... 😊 csakhogy ne tűnjön olybá, mint a Muppet Show főcíme: "Szakértő: az nem volt" 😀szerintem ez nem jelent semmit...Brown pl szerintem is jó játékos, de egy baromi nehéz poszt lesz ez a Pecc-ben...Klaci79Ez az ötödik alkalom, hogy BB DL játékost húz 1. körben. 2001 - BigSey, 2003 - Ty Warren, 2004 - BabyVince, 2014 - Easley és 2015-ben Malcom Brown. Egyrészt ismerősek lehetnek az évszámok, másrészt Easley kivételével (a sérülése miatt) mindegyik azonnali impactot adott. Rókalyukban más a módi az újoncok kezelésében.
Btw a betűk szerintem se jelentenek semmit. 😊tomi-tomi
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Tavaly elhoztuk a második körben az akkori felhozatal legjobb 3-4 DE-jét. Idén ha az idei felhozatal legjobb TE-je jut, akkor azzal is kiegyeznék....aztán meg egy 3. v. 4. pickért cserébe elhoznék egy veteránt...mondjuk a Saints ideadná Lewist egy 3. körért. Aztán a szombat bónusznap.... 😊
több mint 9 éve
szerintem ez nem jelent semmit...Brown pl szerintem is jó játékos, de egy baromi nehéz poszt lesz ez a Pecc-ben...Klaci79Ez az ötödik alkalom, hogy BB DL játékost húz 1. körben. 2001 - BigSey, 2003 - Ty Warren, 2004 - BabyVince, 2014 - Easley és 2015-ben Malcom Brown. Egyrészt ismerősek lehetnek az évszámok, másrészt Easley kivételével (a sérülése miatt) mindegyik azonnali impactot adott. Rókalyukban más a módi az újoncok kezelésében.
Btw a betűk szerintem se jelentenek semmit. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
szerintem ez nem jelent semmit...Brown pl szerintem is jó játékos, de egy baromi nehéz poszt lesz ez a Pecc-ben...Ha fel is trade, amit én se hiszek, akkor (ha tényleg így alakulna, amit azért kétlek) Rollins-ért kellene menni. A legolcsóbban megúszható és szerintem nagyon jó pick.Klaci79Egyetértünk, Collins és Rowe is csak álom.
Más. AFC North Draft minősítés: BAL: B, CIN: B, CLE: B, PIT A- 😊
AFC East: NE: A+, NYJ: A+, MIA: A
AFC West: DEN: C+, KC: A-, OAK: A+. SD: B
AFC South: HOU: B, IND: B-, JAX: A, TEN: B+desider
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ha fel is trade, amit én se hiszek, akkor (ha tényleg így alakulna, amit azért kétlek) Rollins-ért kellene menni. A legolcsóbban megúszható és szerintem nagyon jó pick.Klaci79Egyetértünk, Collins és Rowe is csak álom.
Más. Elsőkörös draft értékelő (nfl.com)
AFC North: BAL: B, CIN: B, CLE: B, PIT A- 😊
AFC East: NE: A+, NYJ: A+, MIA: A
AFC West: DEN: C+, KC: A-, OAK: A+, SD: B
AFC South: HOU: B, IND: B-, JAX: A, TEN: B+
NFC North: CHI: A, DET: A-, GB: B+, MIN: B+
NFC East: DAL: A-, NYG: C+, PHI: B+, WAS: C+
NFC West: ARI: A+, SF: A, STL: A
NFC South: ATL: A-, CAR: B-, NO: A-, TB: B+
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ha fel is trade, amit én se hiszek, akkor (ha tényleg így alakulna, amit azért kétlek) Rollins-ért kellene menni. A legolcsóbban megúszható és szerintem nagyon jó pick.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Az nfl.com friss második körös mock draftjában nekünk Maxx Williams (TE) jut.A potenciális és korábban említett CB-k mind kihullanak:
Jaelen Collins =>Titans
Eric Rowe => Jags
Ronald Darby => 49ers
P.J. Williams => Dolphins
Quentin Rollins => Eagles
Egyedül D'Joun Smith => Panthers marad utánunk CB a második körre.
A többi posztról említettek közül szintén kimegy előttünk:
Dorial Green-Beckham => Vikings
Landon Collins => Bears
Eli Harold => Browns
Owamagbe Odighizuwa => Redskins
Nate Orchard => Cardinals
Preston Smith => Chiefs
Eddie Goldman => Falcons
Jordan Phillips => Chargers
Carl Davis => Giants
Grady Jarrett => Bengals
Rajtuk kívül Randy Gregory => Cowboys kerül mögénk és nem kél el ebben a körben Anderson, Hunter és Cooper sem...
Feltrade?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Mel Blount jelenti be a mai választásunkat...ezek után csak CB jöhet 😀
több mint 9 éve
Én még tegnap nagy összegbe fogatam volna,mhogy a hármasból egy meglesz, de nem, s a Fili viszi Rowenál nagyobb jóslat a kettesbe nincs.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Szerintem se lesz feltrade. 24 draftpozíció választ el minket a következő pickünktől, és van benn négy olyan CB (Collins, Darby, Rollins, Rowe), akik közül bármelyik jó lenne ott, ez teljesen korrekt arány. Másrészt nem-CB BPA pickre is vannak jó opcióink. Szerintem edge rusherek (elérhető még Harold, Hunter, Odighizuwa, Orchard, Preston Smith, és persze Gregory) és interior DL-ek (pl. Goldman, Phillips, Davis, Cooper, Jarrett, Anderson) fogynak majd nagy mennyiségben 2/24-ig, de OT, WR, vagy épp off-ball LB fronton is kapásból lehetne két-három nevet mondani, akik kimehetnek a második kör első felében, vagy épp ott van még Landon Collins is, becsúszhat valakinél egy QB pick, és még sorolhatnám. Összefoglalva, bármiben le merném fogadni, hogy a fent nevezett négy cornerback közül legalább egy még elérhető lesz 2/24-nél is.Nem fogunk felmenni Én azt gondolom bármi is lesz, legalábbis a második körben nem. Bőven lesz value a 22. pozícióban is, nem fogjuk erőltetni a CB húzást mindenáron, legalábbis ez a tippem....(ezért mondom, hogy WR és TE pick is jöhet ma)KlemóCB köll nem is egy, nem lesz bőven, négy vagy öt használható van, föl köll mennünksutianap
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
nézegettem korábban Gregory, Beasley és Dupree videóit. hasonlóan tetszett mindhárom ezért is örültem volna korábban bármelyik játékosnak...aztán ugye jött Gregory súlyproblémája amiből kiderült, hogy ott komoly kockázatot jelenthet az is, hogy ha felraknak rá izmot akkor lassul a játéka + az egyéb problémák miatt, már nem örültem volna neki...közben Beasley teljesen kinőtte magát és elérhetetlen lett számunkra...így az, hogy Dupree jött a lehető legjobb lehetőség volt az egész első körben..."We’re really excited"-mondja Colbert és csak egyet tudok érteni vele...hogy mennyire rendben van szerintem már most is formailag: "We believe we got an impact player in Bud Dupree. Bud is big. He’s 6-foot-4 and floats around 270. He ran a 4.61. He’s very athletic and very strong." Ehhez nem kell kommentár. Ráadásul ugye nem kell teljesen új rendszert tanulnia: "He played in a defense similar to ours. ". És még egy mondat Colbert-től, ami segíthet abban, hogy a futás elleni védekezésünk ismét régi fényében csillogjon: "He stood up very strong against the run. He’s certainly a good pass rusher. He’s a good mix of power and speed. He can cover."Tehát amellett, hogy jó futás ellen, még használható és használták is cover-ben...el se tudom mondani mennyire érthetetlen ezek után, hogy korábban JJ-ért is első kört adtunk, aki Dupree-hez képest egy teljesen egysíkú játékosnak tűnik, aki ráadásul abban az egy erősségében se tud igazán nagyot mutatni (remélem csak egyelőre)
Végül pedig, hogy mennyire nem kellett gondolkodniuk a választásnál:
"That was a very easy selection. As we say all the time, we’re never going to lock ourselves into any position. We want good football players. Bud Dupree certainly fits that category. "
Összességében nagyon elégedett vagyok 😀
És erre rátesz egy lapáttal az is amit Ádi írt a Bengals és a Ravens pick-jével kapcsolatban....nem lebecsülve természetesen egyik játékost sem, de lehetett volna ott erősebb játékost is húzni.
Ha nem érünk el olyan CB-t aki igazán érték lenne itt (Ronald Darby, Eric Rowe, Jalen Collins, Quinten Rollins) akkor Dorial Green-Beckham-nek nagyon örülnék...
több mint 9 éve
Nem fogunk felmenni Én azt gondolom bármi is lesz, legalábbis a második körben nem. Bőven lesz value a 22. pozícióban is, nem fogjuk erőltetni a CB húzást mindenáron, legalábbis ez a tippem....(ezért mondom, hogy WR és TE pick is jöhet ma)KlemóCB köll nem is egy, nem lesz bőven, négy vagy öt használható van, föl köll mennünk
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nem fogunk felmenni Én azt gondolom bármi is lesz, legalábbis a második körben nem. Bőven lesz value a 22. pozícióban is, nem fogjuk erőltetni a CB húzást mindenáron, legalábbis ez a tippem....(ezért mondom, hogy WR és TE pick is jöhet ma)