Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nem hiszem, hogy a két csapat meglepetést tud szolgálni egymásnak...szerintem egyszerűen az fog nyerni aki jobban kivitelezi a játékokat és kész...de ha lesz is meglepetés, annyi biztosan nem, hogy a győzelemhez elég legyen...amilyen kiváló edzők dolgoznak mindkét oldalon...nem láttam a filmet csak azért kérdem, ő nem egy ilyen kis amerika által pénzelt libsi? mert akkor megértem ezt a lázadást egy olyan matricarendszer ellen, amivel mi magyarok csak jobban járunk...Klaci79Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.malkav
Ő nem tudja, hogy a megyére megvegye-epeterk2005
polamalu
Szerintem a lázadás nem a matricarendszer hanem a kivitelezési problémák miatt van. De lényegtelen és amúgyis OFF. Remélem okozunk egy kis meglepetést nektek, de ha nagyot okozunk azis jó. 😀 Csak legyen egy jó meccs.malkav
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Akkor legyen az, hogy én vereségre számítok😊 (amúgy nem)nem láttam a filmet csak azért kérdem, ő nem egy ilyen kis amerika által pénzelt libsi? mert akkor megértem ezt a lázadást egy olyan matricarendszer ellen, amivel mi magyarok csak jobban járunk...Klaci79Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.malkav
polamalu
Szerintem a lázadás nem a matricarendszer hanem a kivitelezési problémák miatt van. De lényegtelen és amúgyis OFF. Remélem okozunk egy kis meglepetést nektek, de ha nagyot okozunk azis jó. 😀 Csak legyen egy jó meccs.malkav
több mint 9 éve
malkav
2 468
nem láttam a filmet csak azért kérdem, ő nem egy ilyen kis amerika által pénzelt libsi? mert akkor megértem ezt a lázadást egy olyan matricarendszer ellen, amivel mi magyarok csak jobban járunk...Klaci79Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.malkav
polamalu
Szerintem a lázadás nem a matricarendszer hanem a kivitelezési problémák miatt van. De lényegtelen és amúgyis OFF. Remélem okozunk egy kis meglepetést nektek, de ha nagyot okozunk azis jó. 😀 Csak legyen egy jó meccs.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Én nagyon bízom benne, hogy a DL rendesen odaver a Ravens OL-nek. Hatalmas lehetőséget látok Heyward és Harrison játékában is. Így persze a futás ellen is jobban menne és Flacco hosszú passzait se kellene a secondary-nek szemlélnie
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
A kulcs Ben megvédése lesz. Ha ez sikerül, nem sok kétségem van a végkimenetel felől. a labda másik oldalán pedig azt érzem elsődlgesnek, hogy a futást megállítsuk.Soldadosaz eső nem feltétlen nekünk kedvez passzolás-ügyileg. Az igaz, hogy időjárástól függetlenül fontos, hogy ne legyen rajta nagy nyomás. Szerintem úgy fognak játszani, mintha vért ittak volna😊 (Úgy érzem a körülmények még inkább adottak, felspannolják őket)
több mint 9 éve
A kulcs Ben megvédése lesz. Ha ez sikerül, nem sok kétségem van a végkimenetel felől. a labda másik oldalán pedig azt érzem elsődlgesnek, hogy a futást megállítsuk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
na jó, térjünk vissza a képzelet világából, hiszen ma mégiscsak itt ez a PO meccs...ráadásul McLendonnak szülinapja van...Isten Éltesse és tessék úgy ünnepelni, hogy Flacco-nak fájjon 😀
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
"Nem láttam a filmet" kihangsúlyozása alapján a könyv azért megvan😊 Szerintem nézd is meg, mert egy napjainkra nem jellemző szintű könyvadaptáció lett belőle. Természetesen nem "elképesztően hű" szint, hiszen amcsi, és valahogyan el kell adni, de szerintem nem rossz. De pl én nem is így nézek egy filmet feltétlenül, és talán ezzel nemcsak én vagyok így😊 Olvastam, nem is egyszer, az összea Tolkien művet, mégis, a rendezőit 200+ -szor láttam, és most jutottam el oda, hogy kezd unalmas lenni😀nem láttam a filmet csak azért kérdem, ő nem egy ilyen kis amerika által pénzelt libsi? mert akkor megértem ezt a lázadást egy olyan matricarendszer ellen, amivel mi magyarok csak jobban járunk...Klaci79Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.malkav
polamalu
Nem ismerem az értelmi képességeit ( agy mosott, tudatlan amcsi vagy sem), de az Elijah keresztnév szerintem sokat mondó lehet😛
több mint 9 éve
Ezt benézted, ugyanis a jó ZSÁKOSOK, ugye nem hoznak, hanem visznek! És mindnki ellenük van....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
nem láttam a filmet csak azért kérdem, ő nem egy ilyen kis amerika által pénzelt libsi? mert akkor megértem ezt a lázadást egy olyan matricarendszer ellen, amivel mi magyarok csak jobban járunk...Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.malkav
polamalu
több mint 9 éve
malkav
2 468
Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Pont hogy nincs neki ezért megy mindenhova gyalog ...sőt gyalog megy tüntetni Mordorba.
polamalu
több mint 9 éve
gedam
5 906
a körgyűrű ura
több mint 9 éve
Hát amennyit ő barangol, neki tuti országos matricája van. 😊Ő nem tudja, hogy a megyére megvegye-e
polamalu
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
figyeljétek meg árcsit a po-ra tartogattuk 😀ezen a vizes talajon csak úgy szlalomozni fog a 3 és long szkrínekből 😀
több mint 9 éve
Szép kis ónos eső van Pittsburghben.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
És ugyebár mi ketten dolgozunk itt rögtön -10 ropi...na jó inkább hattyúkTe jártál a legjobban, azért hogy dolgozni tudj menni fizetned kell, mi ez ha nem bércsökkentéspolamaluén mólon vettem, hogy rohadjon meg az összes aki kitalálta...Klaci79Dobogókőn az erdőben kevés a benzinkút 😕 Regisztrálok és úgy próbálkozom, de ez már olyan 3 órája folyik. Éljen 😀polamaluMolra mennysutianapNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
Hú már nagyon ott a zabszem...jön valaki az első meccsre? 10 körül már ott leszekKlaci79
több mint 9 éve
xtaki
3 441
elvileg Februárig megveheted utólag is.....bár ebben a rendszerben ki tudja mi az igazságmalkava jegyet + 1500 buntetest
több mint 9 éve
malkav
2 468
elvileg Februárig megveheted utólag is.....bár ebben a rendszerben ki tudja mi az igazság
több mint 9 éve
13 töltőállomás:1 Pomáz 2013 Árpád fejedelem u.
2 Szentendre 2000 Vasúti villasor 6.
3 Štúrovo 943 01 Komenského
4 Esztergom 2500 Dorogi út (111.sz.fkl út)
5 Dorog 2510 Bécsi út
6 Vác 2600 Balassagyarmati út
7 Vác 2600 Diadal tér
8 Štúrovo 943 02 Železničný rad
9 Pilisvörösvár 2085 10. sz. fkl. út (Hrsz. 0140/31.)
10 Nagymaros 2626 Váci út 119.
11 Leányfalu 2016 Móricz Zsigmond út 165.
12 Esztergom 2500 Visegrádi út
13 Visegrád 2025 11.sz.fkl. út
több mint 9 éve
Te jártál a legjobban, azért hogy dolgozni tudj menni fizetned kell, mi ez ha nem bércsökkentésén mólon vettem, hogy rohadjon meg az összes aki kitalálta...Klaci79Dobogókőn az erdőben kevés a benzinkút 😕 Regisztrálok és úgy próbálkozom, de ez már olyan 3 órája folyik. Éljen 😀polamaluMolra mennysutianapNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
Hú már nagyon ott a zabszem...jön valaki az első meccsre? 10 körül már ott leszekKlaci79
több mint 9 éve
Ő nem tudja, hogy a megyére megvegye-eKerj segitseget Frodotol...a megyei dolgokban otthon van 😊xtakiNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
én mólon vettem, hogy rohadjon meg az összes aki kitalálta...Dobogókőn az erdőben kevés a benzinkút 😕 Regisztrálok és úgy próbálkozom, de ez már olyan 3 órája folyik. Éljen 😀polamaluMolra mennysutianapNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
több mint 9 éve
Dobogókőn az erdőben kevés a benzinkút 😕 Regisztrálok és úgy próbálkozom, de ez már olyan 3 órája folyik. Éljen 😀Molra mennysutianapNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
több mint 9 éve
xtaki
3 441
Kerj segitseget Frodotol...a megyei dolgokban otthon van 😊Nekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu
több mint 9 éve
Molra mennyNekem zabszem nincs, inkább az aggodalom, hogy sikerül-e megvennem a pályamatricát, hogy Újpestre bejussak korongozni előttepolamalu