Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 863
Szerencsére nyert a Giants, így 2 hét múlva 19 órától játszunk a Ravens-szel.
Soldados
de jó, hogy feljövök a Steelers topikba miközben nézem az éjszakai meccset felvételről.... | és Te már beírtad a győztese | 😕
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerencsére nyert a Giants, így 2 hét múlva 19 órától játszunk a Ravens-szel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
mindenkit frusztrálna a mindig jövőre helyzet...

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Nézegetem a hozzászólásokat, linkeket, cicáéknál Gilbert, DeCastro, Mitchell, itt Pacman ill. az úri közönség verekszik...
Most komolyan elfelejtette mindenki, hogy Szentek csak Orleans-ban vannak és már az Ő szárnyuk is régen letört? 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
A meccs alatt történt. A szurkolók, akik ott voltak, legalább annyira szimpatikusak mint Burfict 😕
 www.wtae.com/sports/raw-video-steelers-fan-ends-up-in-cuffs-after-incident-at-bengals-game/36960514?utm_source=Social&utm_medium=FBPAGE&utm_campaign=WTAE-TV+Pittsburgh
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyelőre nem tudni, hogy ki kezd a Broncosnál irányítóként. Állítólag szerdára kiderül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A Jetsnek a Dallas meccs mindegy. Ha mindenki nyer mindent, ők esnek ki, KC-PIT megy a PO-ba. Ha a Cowboys ellen buknak, akkor viszont egy vereséggel már övék a tiebreaker, mivel jobb az AFC belüli mérlegük. Szóval nekik a 2-1 és a 3-0 pont ugyanazt éri, feltéve, ha a Cowboys elleni meccs a zakó.
gabokocka
tökéletesen igaz...én azzal számolok, hogy a dallasi meccsen kívül még legalább egyet elbuknak....persze ettől függetlenűl nyerjük meg az összes meccset és legyünk 6. helyen...aztán jöhet az újabb Bengals buli....
Klaci79
Nehogy azt higgyétek, hogy nem padoztatni fogjuk Bradyt a jets ellen 😊.
vpi
Szerencsére nekünk mindegy, hogy ki mit csinál. Saját kezünkben a sorsunk, ha nyerjük a hátralévő 3 meccset, akkor bent vagyunk. 😊

több mint 10 éve
az mekkora, hogy Big Ben újoncként az első 15 meccsét megnyerte...a 2. a sorban Culpepper valami 8 meccsel...ezt nem fogják egyhamar megdönteni
több mint 10 éve
A Jetsnek a Dallas meccs mindegy. Ha mindenki nyer mindent, ők esnek ki, KC-PIT megy a PO-ba. Ha a Cowboys ellen buknak, akkor viszont egy vereséggel már övék a tiebreaker, mivel jobb az AFC belüli mérlegük. Szóval nekik a 2-1 és a 3-0 pont ugyanazt éri, feltéve, ha a Cowboys elleni meccs a zakó.
gabokocka
tökéletesen igaz...én azzal számolok, hogy a dallasi meccsen kívül még legalább egyet elbuknak....persze ettől függetlenűl nyerjük meg az összes meccset és legyünk 6. helyen...aztán jöhet az újabb Bengals buli....
Klaci79
vpi
nem rátok gondoltam, hanem a Bills-re 😛
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 461 — Patriot
gabokocka
Klaci79
több mint 10 éve
Két hét múlva SNF-et játszanánk a Ravens-szel. Számomra meglepő, de úgy tűnik, csak akkor módosítják az időpontot, ha a Giants ma legyőzi a Finst. Szóval hajrá Giants, franc akar megint éjszakázni, ráadásul egy jelen állás szerint elég simának ígérkező meccsért. Amennyiben nyer a Giants a 19 órás sávba kerül a meccsünk.

több mint 10 éve
gabokocka
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 933 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
a kiemeltek lehetnek kérdéses meccsek a 'papírforma' szerint :

Steelers: Denver (10-3), at Baltimore (4-9), at Cleveland (3-10)
Kansas City: at Baltimore (4-9), Cleveland (3-10), Oakland (6-7)
New York Jets: at Dallas (4-9), New England (11-2), at Buffalo (6-7)

remélem a jets beleszalad a pofonba kétszer és akkor akár nekünk még hibázni is lehet...
xtaki
szerintem a Jets számára a Dallas se lesz egyszerű a papírforma szerint..otthon a Dallas veszélyes lesz...
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487

remélem a jets beleszalad a pofonba kétszer és akkor akár nekünk még hibázni is lehet...
xtaki
de nekünk a SEEDFIVE kell, az jácc a Jax-el 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ezt a meccset a teljesen tudatos játékkal nyertük meg...azzal, hogy Ben nem vállalta túl magát, azzal, hogy DeWill megint jól játszott és a másik közepes célpont Miller is
pont annyit csináltunk amennyi kellett és nem kell mindig 300 yardokat passzolgatni...
Klaci79
Bizony, tankönyvbe illő meccselés volt. Haley takaroggy!!! 😀

Tuitt meg egy balerina! Ilyen kecses, gyors törzshajlítást ritkán látni közel másfél mázsás faszitól.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nekem az volt gaz ebben a meccsben, hogy a masodeves csere iranyito eleg jol tudott dobalni. A TD passznal konkretan nem lattam, hogy ki vedekezett, csak fogadtam magamban, hogy 41...es lass csodat, ki maradt le a passzrol? Es nehezen jutottunk az iranyito kozelebe, talan ez is oka annak, hogy sok hosszu passzt szivtunk be megint.
a lenyeg a lenyeg, hogy meg van a meccs. Meg a jovo heti lesz nagyon nehez. Onnantol mar elkezdhetunk szamolgatni.
xtaki
azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a liga egyik legjobb támadófalával kerültünk szembe...ismert, hogy milyen problémák vannak OLB posztokon és ezek megoldása várat még magára, nyilván azt nem is várhattuk, hogy majd dominálni fogjuk ezt a párharcot és így is lett, alig tudtunk McCarron közelébe jutni...innentől kezdve a sec dolga is nehezebb volt, bár a TD-nél a két hatalmas hiba nehezen magyarázható
néhány alkalommal az előbb említettek miatt is valóban jól dobált AJ, de azért ez nem volt vészes...a futást nagyon jól fogtuk és úgy voltunk vele, ha passzokkal meg tudnak verni minket, hát tessék...az előny miatt sietniük is kellett és a mélységi passzok elég homályosak voltak
ezt a meccset a teljesen tudatos játékkal nyertük meg...azzal, hogy Ben nem vállalta túl magát, azzal, hogy DeWill megint jól játszott és a másik közepes célpont Miller is
pont annyit csináltunk amennyi kellett és nem kell mindig 300 yardokat passzolgatni...
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
gyökér

www.facebook.com/120Yard/posts/1035253916537991
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Nekem az volt gaz ebben a meccsben, hogy a masodeves csere iranyito eleg jol tudott dobalni. A TD passznal konkretan nem lattam, hogy ki vedekezett, csak fogadtam magamban, hogy 41...es lass csodat, ki maradt le a passzrol? Es nehezen jutottunk az iranyito kozelebe, talan ez is oka annak, hogy sok hosszu passzt szivtunk be megint.
a lenyeg a lenyeg, hogy meg van a meccs. Meg a jovo heti lesz nagyon nehez. Onnantol mar elkezdhetunk szamolgatni.
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hat a W megvan ez lenyeg, de ugy erzem sok pontot a palyan hagytunk.
Roth
Teljesen felesleges lett volna nagyobb tűzijátékba belemenni, az első drive eseményei után egyértelmű volt a meccs végkimenetele. A hosszú passzok elmaradása nem Shaw és Dre megtáltosodásának köszönhető, hanem annak, hogy nem volt rá szükségetek. A fontos 3rd downoknál játszi könnyedséggel oldottátok meg a helyzeteket.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Birokkal se voltam elegedett jo par zaszlot elfelejtettek megadni. Dpi Bryant-en, corner mar a hatan volt mikor meg oda se ert a labda. Nelson intjenel is ugy tunt, hogy megrangattak Braynt facemaskjet. Low hit Ben-en. Gayt megbuntetik unneples miatt, de Green nem kapott zaszlot mert kirugja a labdat. Egyik bengals sacknel is ugy tunt, hogy meg is fejeltek Ben-t (de ez lehet csak elsore latszott annak, jo visszajatszast nem lattam rola)
Iden valahogy kriminalis a biraskodas egesz liga szinten.
Roth
Első félidőben a Bengals felé hajlottak, a másodikban felénk (pl Whit holdingja Harrisonon semmi nem volt). Nem voltak jók, de nem múlott rajtuk semmi.

több mint 10 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Birokkal se voltam elegedett jo par zaszlot elfelejtettek megadni. Dpi Bryant-en, corner mar a hatan volt mikor meg oda se ert a labda. Nelson intjenel is ugy tunt, hogy megrangattak Braynt facemaskjet. Low hit Ben-en. Gayt megbuntetik unneples miatt, de Green nem kapott zaszlot mert kirugja a labdat. Egyik bengals sacknel is ugy tunt, hogy meg is fejeltek Ben-t (de ez lehet csak elsore latszott annak, jo visszajatszast nem lattam rola)
Iden valahogy kriminalis a biraskodas egesz liga szinten.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
na ez sokkal simább volt mint vártuk...úgyhogy lehet készülni a liga legjobb védelme ellen...előrébb persze megint nem kerültünk, de a Jets-nek még van 1-2 nehéz meccse...
a lényeg, hogy sérülésekkel megúsztuk, talán Villanueva lehetséges agyrázkódása lehet probléma, majd meglátjuk...
megint 30 pont felett, egészen fantasztikus teljesítmény
Klaci79
a meccs végére már visszaállt villanueva
zzz888
Végére? 2 play-el később már volt
több mint 10 éve
Én simára számítottam (35-21 volt a tippem a Bengals topikban), de nem azt kaptam, amit vártam. Mert azért jó meccsre számítottam, de ez nem volt az, bár erről egyik csapat sem tehet igazán. Kialakult a 2 drive különbség, Dalton-Eifert-Iloka kiszállt, s így igazán csak menedzseltük a meccset, egyik gárda sem volt túl éles. Hiába volt feszkó a meccsen, elég gyenge színvonalú meccs lett a körülmények hatására. Ha a PO-ban összeakadunk, sokkal nehezebb lesz. Mindenesetre a 30 pont megint megvan a 450 yard viszont nincs, de sebaj, azért ez egy jó védelem volt és így is 350-et csináltunk.

Ami jó, hogy mi megúsztuk komoly sérülés nélkül a meccset, Villanueva és Mitchell is visszatért. Blake-t lassan el kéne felejteni.

Gay pedig karrierje 5. picksix-ét mutatta be, ezzel beállította Rod Woodson franchise rekordját. Ami nagyon tetszett még az az OL. Meccsek óta kiválóan védik meg Bent, 1-2 sacken kívül rendre kávézgathat. De a legnagyobb teszt most jön az OL-nek a Denver ellen, kíváncsian várom.

Jövő héten a PO a tét a Broncos ellen. Ha nyerünk, akkor nem hiszem el, hogy a BAL vagy a CLE ellen el tudnánk már rontani. Márpedig ha behúzzuk mindhármat, akkor ott vagyunk!

Szerkesztette: Soldados