Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
utólag javítani a hibát, hogy sikerül draftolni egy ügyes, fiatal srácot mögé, hogy még egyszer ilyen hiba ne legyen...Klaci79
Biztosan kell draftolni? Mondjuk ha Harris folyamatosan kap snapeket és nem egy PO meccsen debütál szinte, leszámítva a sérülés utáni 2 snapet. Akkor lehet másképpen beszélnénk.polamalu
Szerintem a válasz az, hogy biztosan kell...nagyon mély most a RB draft lehetőség, simán kapsz olyan játékost a 4. körben, akit kérdés nélkül beteszel Bell mögé. Szerintem ha ott egy David Cobb vagy egy Cameron Artis-Payne elérhető lenne én nem sokat gondolkodnék. Harris is kell természetesen, aztán lehet küzdeni a rosterért.
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
utólag javítani a hibát, hogy sikerül draftolni egy ügyes, fiatal srácot mögé, hogy még egyszer ilyen hiba ne legyen...Klaci79
Biztosan kell draftolni? Mondjuk ha Harris folyamatosan kap snapeket és nem egy PO meccsen debütál szinte, leszámítva a sérülés utáni 2 snapet. Akkor lehet másképpen beszélnénk.
több mint 9 éve
Bár abban igazad van, hogy a helyzet nagymértékben köszönhető a FO-nak, azért ne menjünk el a tény mellett, hogy kikről is beszélünk. Olyan játékoshoz nem hasonlítanám az éppen aktuális csapat MVP-t, mint Rice, akinek egy ideje már amúgy se működött rendesen a futás vagy mondjuk éppen Richardson, akinek meg még sosem ment. Blount egy megfelelő megoldás lett volna erre az esetre viszont amikor őt elküldték, már nem volt olyan játékos aki elérhető lett volna számunkra. A fiatal Harris ugyan a csapattal volt év eleje óta, de csak az edzéseket látogatta és nem mondanám rá azt se, hogy 3. számú futó lett volna. Sajnos túlságosan bíztunk benne, hogy a két játékos megoldja majd. Egyébként a mi falunk mögött, ami egyébként jelentősen fejlődött az elmúlt évben még mindig nem annyira egyszerű futni, mint egy Browns fal mögött és Bell éppen abban volt szerintem zseniális idén, hogy extrákat tudott kihozni kontaktok után.
Egy szó mint 100, abban tökéletesen igazad van, hogy a FO hibázott benne, de azt gondolom egy Bell pótlása mégse lehet annyira egyszerű (főleg nekünk ilyen fallal) mint mondjuk Rice vagy Ballard vagy akárki pótlása.
Azért pl Minnesotában se úgy futnak már, mint Peterson alatt...a KC-ról meg nem is beszélnék, mert Charles nélkül sokkal gyengébb a futójátékuk szerintem.Klaci79
A kiemelt részre céloztam. Nyilván bízott a két emberben az FO, de Blount nem most ment el pár napja, hanem már két hónapja nincs. Ezt jobban le kellett volna reagálni. mert volt rá idő.

Abban természetesen egyetértek veled, hogy egy Bell szintű játékos pótlása nem könnyű. Ahogy Petersoné vagy Charles-é, Lynch-é sem. Az is érthető, hogy valamelyest visszaesik a futójáték ezután. De az FO-nak, az edzői stábnak mégiscsak az a dolga, hogy - hacsak valami teljesen szélsőséges nem történik, mint pl. idén a Cardinalsnál - akkor lemenedzselje a problémát. Ahogy le kell menedzselni mondjuk egy elit pass rusher kiesését, úgy egy RB kiesését is. Ha nincs megfelelő minőségű helyettes, akkor valamilyen alternatív megoldással (pl. pass rusher kiesése esetén több blitzzel, stb.). Véleményem szerint az RB poszt még a relative könnyebben menedzselhető problémák közé tartozik, ennél egy elit left tackle vagy egy elit corner pótlása jóval nehezebb tud lenni. De még azt is meg kell oldani. Az NFL a klasszikus "next man up" csapatjáték, egy edző nem teheti fel a kezét, hogy bocsesz, nem erre készültem, nincs szerencsénk. Ha olyan látványosan kiütközik a probléma ahogy vasárnap nálatok, akkor bezony elő lehet venni a szakmai stábot, hogy mégis WTF miatt nem lett valami kitalálva erre az esetre 2 hónap alatt? 😊peterk2005
Hát igen, ezt mi se értettük. Megmondom őszintén, minden meccsen reménykedtem benne, hogy csak egészséges maradjon, de jól kitoltunk magunkkal, hogy NFL-ben erre bazíroztunk. Egyrészt ugye állandóan bent volt, másrészt, hogy ne is sérüljön meg...
És tényleg hibázott a FO, de most előre kell nézni és most azzal tudják is utólag javítani a hibát, hogy sikerül draftolni egy ügyes, fiatal srácot mögé, hogy még egyszer ilyen hiba ne legyen...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bár abban igazad van, hogy a helyzet nagymértékben köszönhető a FO-nak, azért ne menjünk el a tény mellett, hogy kikről is beszélünk. Olyan játékoshoz nem hasonlítanám az éppen aktuális csapat MVP-t, mint Rice, akinek egy ideje már amúgy se működött rendesen a futás vagy mondjuk éppen Richardson, akinek meg még sosem ment. Blount egy megfelelő megoldás lett volna erre az esetre viszont amikor őt elküldték, már nem volt olyan játékos aki elérhető lett volna számunkra. A fiatal Harris ugyan a csapattal volt év eleje óta, de csak az edzéseket látogatta és nem mondanám rá azt se, hogy 3. számú futó lett volna. Sajnos túlságosan bíztunk benne, hogy a két játékos megoldja majd. Egyébként a mi falunk mögött, ami egyébként jelentősen fejlődött az elmúlt évben még mindig nem annyira egyszerű futni, mint egy Browns fal mögött és Bell éppen abban volt szerintem zseniális idén, hogy extrákat tudott kihozni kontaktok után.
Egy szó mint 100, abban tökéletesen igazad van, hogy a FO hibázott benne, de azt gondolom egy Bell pótlása mégse lehet annyira egyszerű (főleg nekünk ilyen fallal) mint mondjuk Rice vagy Ballard vagy akárki pótlása.
Azért pl Minnesotában se úgy futnak már, mint Peterson alatt...a KC-ról meg nem is beszélnék, mert Charles nélkül sokkal gyengébb a futójátékuk szerintem.Klaci79
A kiemelt részre céloztam. Nyilván bízott a két emberben az FO, de Blount nem most ment el pár napja, hanem már két hónapja nincs. Ezt jobban le kellett volna reagálni. mert volt rá idő.

Abban természetesen egyetértek veled, hogy egy Bell szintű játékos pótlása nem könnyű. Ahogy Petersoné vagy Charles-é, Lynch-é sem. Az is érthető, hogy valamelyest visszaesik a futójáték ezután. De az FO-nak, az edzői stábnak mégiscsak az a dolga, hogy - hacsak valami teljesen szélsőséges nem történik, mint pl. idén a Cardinalsnál - akkor lemenedzselje a problémát. Ahogy le kell menedzselni mondjuk egy elit pass rusher kiesését, úgy egy RB kiesését is. Ha nincs megfelelő minőségű helyettes, akkor valamilyen alternatív megoldással (pl. pass rusher kiesése esetén több blitzzel, stb.). Véleményem szerint az RB poszt még a relative könnyebben menedzselhető problémák közé tartozik, ennél egy elit left tackle vagy egy elit corner pótlása jóval nehezebb tud lenni. De még azt is meg kell oldani. Az NFL a klasszikus "next man up" csapatjáték, egy edző nem teheti fel a kezét, hogy bocsesz, nem erre készültem, nincs szerencsénk. Ha olyan látványosan kiütközik a probléma ahogy vasárnap nálatok, akkor bezony elő lehet venni a szakmai stábot, hogy mégis WTF miatt nem lett valami kitalálva erre az esetre 2 hónap alatt? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomrasutianap
Klaci79
Nem hiszem, hogy luxus lenne 1/20-25 környékén... szerintem az egyik legjobb CB, és elérhető is lesz szerintem a környékünkön. Én nagyon támogatnám.Haggans
Klaci79
Aki nekem tetszik le sem írom, igaz a nejem nem olvassa ezt a fórumot. Fene az ízléseteket 😀 😛polamalu
Ezért használunk mi is kódokat 😀Klaci79
Akkor jó, huh már azt hittem a múltkor te fogtad meg a seggem 😀polamalu
Az amúgy én voltam 😀
több mint 9 éve
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomrasutianap
az egész mondatból csak Ekpre-Olomu jött le 😀
Jó játékos, de nagyon félek tőlem, hogy egyrészt a fasza ACL sztori miatt, másrészt a magassága (mélysége) miatt luxuspick lenneKlaci79
Nem hiszem, hogy luxus lenne 1/20-25 környékén... szerintem az egyik legjobb CB, és elérhető is lesz szerintem a környékünkön. Én nagyon támogatnám.Haggans
Hangsúlyozom éppen egy ACL-ből gyógyul ami miatt ráadásul a nagy meccseit ki kellett hagynia. Egy ennyire fizikális játékosnál sose jó ez a szerencsétlen térdműtét. Ráadásul az NFL-ben a mérete 5-9 180cm...
Trae Waynes én jobban támogatnám jelenleg...bár még mindig csak január eleje van...de ha már neveket dobálunk ő jobban tetszik nekem...Klaci79
Aki nekem tetszik le sem írom, igaz a nejem nem olvassa ezt a fórumot. Fene az ízléseteket 😀 😛polamalu
Ezért használunk mi is kódokat 😀Klaci79
Akkor jó, huh már azt hittem a múltkor te fogtad meg a seggem 😀
több mint 9 éve
Jó játékos, de nagyon félek tőlem, hogy egyrészt a fasza ACL sztori miatt, másrészt a magassága (mélysége) miatt luxuspick lenneKlaci79
Hangsúlyozom éppen egy ACL-ből gyógyul ami miatt ráadásul a nagy meccseit ki kellett hagynia. Egy ennyire fizikális játékosnál sose jó ez a szerencsétlen térdműtét. Ráadásul az NFL-ben a mérete 5-9 180cm...
Trae Waynes én jobban támogatnám jelenleg...bár még mindig csak január eleje van...de ha már neveket dobálunk ő jobban tetszik nekem...Klaci79
Ezért használunk mi is kódokat 😀
több mint 9 éve
Aki nekem tetszik le sem írom, igaz a nejem nem olvassa ezt a fórumot. Fene az ízléseteket 😀 😛
több mint 9 éve
Trae Waynes én jobban támogatnám jelenleg...bár még mindig csak január eleje van...de ha már neveket dobálunk ő jobban tetszik nekem...

Mondjuk Danny Shelton tetszene, ha nem lenne ekkora need a CB-OLB nálunk jövőre
több mint 9 éve
gabistar
Az RB probléma véleményem szerint nyugodtan a stáb nyakába varrható. Akkor is, ha a Blount sztoriról nem ők tehetnek. De Blount elküldése nem múlt héten történt, bőven lett volna idő rendezni a problémát. Használható 2., 3. RB-t más posztokhoz képes a "legkönyebb" szerezni. Illetve "csinálni", mert a futás ugye csak részben szól a játékosról, jelentős részben az OL-ról és a playbookról szól.

Csak körül kell nézni a ligában. Az NFL csapatok legalább fele elveszítette a kezdő futóját az idényben - sok helyen a #2 futót is - és még sincs gond. Csak a divízión belül itt van Forsett, Cincy-ben Hill, vagy Clevelandben Crowell, vagy ha ő nincs Terrance West. De ott vagy a Pats, Ridley kiesik és mégis tudnak futni. Vagy a futásáról egyáltalán nem híres Colts. Tegnap a 4th és 5th stringer - Herron és Tipton - játszott, mert az első három (Ballard, Bradshaw, Richardson) sérült, beteg, vagy épp nem jó. És jó átlaggal tették, blokkolni is tudtak, és elkapásban is hasznosak voltak. (Herron egymaga 60 yardot futott 4.7 átlaggaé és 80 yardot kapott el mellé). És mindezt egy szedett-vedett sérülésektől súlytott, cserék cseréjével felálló oline mögött.
Vagy a Denver. Montee Ball kiesett év elején, beállt Hillman és jobb volt, mint Ball. Aztán ő is lesérült, és bejött C.J Anderson, és mindkettőnél jobb volt. És mindegyik fut, blokkol és el is kap. És tud futni a Minnesota is Peterson nélkül, a Dolphins egész évben Moreno nélkül, a Chiefs is Charles nélkül, és lehetne folytatni a sort. Ahol nem ment (Arizona pl.) ott a kezdővel se ment, ott nyilván összetettebb a probléma. De ahol az első futóval ment, ott ment a cserével is szinte mindenütt. Lényeg a lényeg, hogy ekkora problémát egy futó kiesése csak nálatok és San Diego-ban jelentett, és emögött nem csak az van, hogy elment Blount és nincs mit tenni we are doomed. Ezt jobban meg kellett volna oldani.peterk2005
Azért pl Minnesotában se úgy futnak már, mint Peterson alatt...a KC-ról meg nem is beszélnék, mert Charles nélkül sokkal gyengébb a futójátékuk szerintem.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ha jól sejtem Danny Shelton lesz az egyik a University of Washington DL embere.. 😊

" class="embed">
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nem hiszem, hogy luxus lenne 1/20-25 környékén... szerintem az egyik legjobb CB, és elérhető is lesz szerintem a környékünkön. Én nagyon támogatnám.

" class="embed">
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Ha esetleg megadnád még az anyja nevét és óvodai jelüket az sokat segítene a beazonosításukban... köszi xD 😛 😒

több mint 9 éve
Jó játékos, de nagyon félek tőlem, hogy egyrészt a fasza ACL sztori miatt, másrészt a magassága (mélysége) miatt luxuspick lenne
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.Recruit
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.polamalu
Nem a Cincy-re gondolsz? Csak azért, mert nálunk jelenleg összesen nincs 7 egészséges falember a rosteren. 😀

(A Cincy csinálta egy ideig a 6 falemberes futásokat. Nálunk TE-k jöttek be pluszban blokkolni.)peterk2005
Az is lehet, a lényeg az elv 😉
A részletekre nem figyelek 😀
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.Recruit
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.polamalu
Nem a Cincy-re gondolsz? Csak azért, mert nálunk jelenleg összesen nincs 7 egészséges falember a rosteren. 😀

(A Cincy csinálta egy ideig a 6 falemberes futásokat. Nálunk TE-k jöttek be pluszban blokkolni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Jó sok témát érintettél 😀
Annyiban tudnék azért válaszolni, hogy Worilds esetében (szerintem) ha egy tisztességes összegért lehetett volna, akkor már ott lenne a neve a szerződésen. Leteszteltük a piacot, nem kellett senkinek és egy szép hosszú év során megmutatta nekünk is, hogy hatalmas hiba lenne 8-10 millás éves szerződést odapakolni. Lehet persze nem lesznek ennyire magasan az igényei, csak akart egy évet, amikor jó sokat kereshet, de gyanítom nem fog annyiért maradni, amennyiért mi szeretnénk.
Jarvis Jones persze nem lesz a helyére megoldás, azonban 2. évében Worilds se volt még azon a szinten, hogy aztán milliókkal megkínáljuk. Nyilván mivel a fizetése kezelhető JJ továbbra is kapja majd a lehetőségeket, hátha lesz belőle valami. Miatta nem kell hogy fájjon a fejünk, maximum annyiban, hogy egy első kört lőttünk el rá. Valójában azt érzem nekünk komplexebb OLB-re lenne szükségünk, mint amit JJ az egyetemen mutatott. De itt van és reméljük belejön, de gyanítom ez majd akkor lesz, amikor a szerződéshosszabbításról tárgyalnánk vele, mint Worilds esetében.
Hogyan oldjuk meg mindezt? Nem tudom van e reális esély, hogy akár komoly pénzt áldozzunk OLB-re, de ha van meg kell tenni, mondjuk Houston esetében. Nyilvánvaló, hogy drafton komoly edge rusher felhozatal lesz, de kérdés találunk e olyat (és a válasz inkább nem), aki olyan szinten lenne, mint mondjuk Shazier volt, tehát akár azonnal kezdő. Harrison bácsit meg kell kérni, hogy maradjon még egy évet, Moats is jó lenne, vele nem lenne drága a megegyezés. Ergo sokat csak akkor tudunk fejlődni ezen a poszton, ha invesztálunk. Itt inkább az a kérdés, hogy a draft első két napján találunk e olyat, aki mondjuk 2016-ra kezdeni tud.
Cam Thomas más kérdés...nem jött össze az erősítés, megijedtünk hoztuk őt, na bumm. Jövőre szerződése van Szakállnak, itt van Tuitt, akire lehet számítani. McLendon és culáger megoldja középen, Thomas akár mehet is, dead money kevés marad utána.
Mitchell viszont nem rossz. Nyilván komoly űrt kell pótolni, de az utóbbi időben Clark is rengeteget hibázott már. Első év, reméljük ennél több is van benne. Legalábbis a Panthers-nél láttunk többet is. Pola ilyen feltételekkel nem fog tudni maradni. 8 millás cap száma az érdemei elismerése mellett döbbenetesen sok. A helyére elvileg Allen és Shamarko Thomas is használható. Sajnos utóbbit keveset láttuk idén, lehet nincs annyira kész, mint amennyire szeretnénk. Ide is érkezhet valaki a dratról, mert ha Shamarkohoz nem merünk bátran nyúlni, akkor szűknek érzem ezt a rendkívül fontos posztot.
Ami a CB-ket illeti, hát igen Lewis elengedése nagy hiba volt, elszámították magukat. Mondjuk remélem, hogy Allen nem lesz mindig annyira szar, mint amit most mutatott. Gay még jó ideig megoldás és McCain valamint Blake is bizonyította, hogy lehet rájuk számítani. Ilyen fizikális játékos, esetleg néhány (jó néhány) centivel magasabban jöhetne a dratról. Az persze idő lesz mire beépül, mert olyan CB-t draftolni, aki kezdő tud lenni azonnal az kész csoda lenne. A CB-k ára pedig a piacon igencsak magasra szökött, az ilyen furcsa szerződések miatt, mint amikkel mostanság megkínálják őket.
Úgyhogy a secondary-ben sok változást nem látok jövőre, abban reménykedem, hogy Allen észhez tér és azt hozza amit minimum elvárnánk tőle.Klaci79
Nem Worilds (persze nyilván ő is örült a közel 10 milliós fizetésnek), hanem a stáb akart egy évet, amikor jó sokat kereshet, de hosszútávon még nem akarták elkötelezni magukat mellette, ezért tették rá a transition taget, és mint utólag látjuk, jól menedzselte a helyzetet az FO, mivel Worilds nem tudta folyamatosan azt hozni, amit az előző szezon második felében. Ergo ha a mostani holtszezonban akarnának vele hosszútávú szerződést kötni, akkor lényegesen alacsonyabb összegről lenne szó, mintha egy évvel ezelőtt hosszabbítottak volna vele. Egy ilyen szezon után a piacon sem lehetnek nagyok az igényei, és most még csak nem is ő lesz az elérhető legjobb 3-4 OLB. Másrészt csak az OLB és a CB poszt az égető need, így simán megtehetjük, hogy korai picket áldozunk a drafton OLB-re, vagyis nem vagyunk rákényszerülve, hogy feltétlenül hosszabbítsunk vele. Tehát a csapat tárgyalási pozíciója kimondottan jó, ha arra kerül a sor, hogy hosszútávú megállapodásról egyeztetnek a felek. Túlfizetni nem fogjuk, de simán el tudom képzelni, hogy maradni fog Worilds.
Azt nagyon nem tartom valószínűnek, hogy egy Houston kaliberű edge rushert meg tudnánk fizetni, bármekkora is lesz a cap limit emelkedés. Lehetne úgy strukturálni a szerződését, hogy most még beleférjen, de a későbbiekben ez nagyon megkötné a kezünket, hisz ott lesz még például Ben szerződéshosszabbítása is. Úgyhogy ezzel a lehetőséggel én nem számolnék komolyabban.
Keiselnek a következő szezonra is van szerződése, de ettől függetlenül egyáltalán nem lehet biztosra venni a maradását.
Shamarko kevés játéklehetősége miatt én még mindig nem aggódnék. Nem meglepő, hogy Troy hiányában a másodévessel szemben a rutinos játékost, Will Allent preferálták, aki korábban is megbízhatóan pótolta Troy-t. És maga Shamarko is sokat volt sérült ebben a szezonban.
Gay esetében a "még jó ideig megoldás" azért túlzás, de tény, hogy rövidtávon az egyik kezdő posztot rá lehet bízni, nyilván még Cortez Allenről se mondanak le, és a McCain-Blake duóból is jó lenne megtartani valamelyiket/mindkettőt backupnak, vagy ha ez nem megy, akkor nyilván hasonló játékos(oka)t kell hozni az FA-piacról. De szerintem McCain rövidtávon akár nickel cornerként is vállalható, és Blake is korrekt teljesítményt hozott, 4-5. CB-nek simán jó ő is. Viszont ahogy az már nem egyszer elhangzott, ezen a poszton komoly erősítésre van szükség, a korai CB picket (vagy egy kezdő kaliberű corner leigazolását) már nem nagyon lehet tovább halogatni.
több mint 9 éve
Sobri Jóska
Nem kell aggódni, nem vagyok az az eltűnős fajta, csak mert kikaptunk. 😉 Reggel 7 körül kerültem ágyba, így délutánig aludtam. 😊 Aztán mire elkészültem, már kezdődött is az első Wild Card-meccs, plusz ugye a darts-vb döntője.

De ígérem, holnap valamikor írok értékelést. 😉Soldados
De jó neked, én is 7 után kerültem ágyba, de már 10 körül ugráltak rajtam, hogy keljek fel mert a hasamra süt a nap. Így este nem is tudtam csak az első meccset nézni.
több mint 9 éve
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.
több mint 9 éve
Javultunk tavalyhoz kepest? Igen. Javultunk, de egy jatekos kidolese bell, es egy jo 2. rb tavozasa pitbol megbosszulta magat. En mar akkor feltem mi lesz velunk, amikor kitettuk blountot. Mert azt mondtak hogy akkor most bell meg tobbet fog jatszani. Amit meg is erdemelt. De azert kell neki is pihenni neha, vagy egy esetleges aprobb serules eseten is kell egy megbizhato 2nd rb aki tudja addig potolni, amig o vissza tud menni a palyara, stb. Ez nem volt meg. Es szerintem meg mutatta azt, hogy mennyit jelent a csapatnak bell, es egy megbizhato 2. szamu futo. Ezert fogtam a fejem, amikor megtudtam mi lett blounttal. Mert nem volt nekunk senki, aki fel tudott volna lepni a masodik rb szerepkorebe. Dri archer blokkolni, futni tudott? Hat sajna nem. Josh Harris meg nem tudjuk mire kepes, de nem biztak benne, azt le lehetett vagni. Aztan meg a par napja igazolt ben tate kezdett.gabistar
Az RB probléma véleményem szerint nyugodtan a stáb nyakába varrható. Akkor is, ha a Blount sztoriról nem ők tehetnek. De Blount elküldése nem múlt héten történt, bőven lett volna idő rendezni a problémát. Használható 2., 3. RB-t más posztokhoz képes a "legkönyebb" szerezni. Illetve "csinálni", mert a futás ugye csak részben szól a játékosról, jelentős részben az OL-ról és a playbookról szól.

Csak körül kell nézni a ligában. Az NFL csapatok legalább fele elveszítette a kezdő futóját az idényben - sok helyen a #2 futót is - és még sincs gond. Csak a divízión belül itt van Forsett, Cincy-ben Hill, vagy Clevelandben Crowell, vagy ha ő nincs Terrance West. De ott vagy a Pats, Ridley kiesik és mégis tudnak futni. Vagy a futásáról egyáltalán nem híres Colts. Tegnap a 4th és 5th stringer - Herron és Tipton - játszott, mert az első három (Ballard, Bradshaw, Richardson) sérült, beteg, vagy épp nem jó. És jó átlaggal tették, blokkolni is tudtak, és elkapásban is hasznosak voltak. (Herron egymaga 60 yardot futott 4.7 átlaggaé és 80 yardot kapott el mellé). És mindezt egy szedett-vedett sérülésektől súlytott, cserék cseréjével felálló oline mögött.
Vagy a Denver. Montee Ball kiesett év elején, beállt Hillman és jobb volt, mint Ball. Aztán ő is lesérült, és bejött C.J Anderson, és mindkettőnél jobb volt. És mindegyik fut, blokkol és el is kap. És tud futni a Minnesota is Peterson nélkül, a Dolphins egész évben Moreno nélkül, a Chiefs is Charles nélkül, és lehetne folytatni a sort. Ahol nem ment (Arizona pl.) ott a kezdővel se ment, ott nyilván összetettebb a probléma. De ahol az első futóval ment, ott ment a cserével is szinte mindenütt. Lényeg a lényeg, hogy ekkora problémát egy futó kiesése csak nálatok és San Diego-ban jelentett, és emögött nem csak az van, hogy elment Blount és nincs mit tenni we are doomed. Ezt jobban meg kellett volna oldani.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Sajnálom, ez WC kör nekem amúgy is lehúzható😛 a 4 csaptoból akinek drukkoltam 3 kiesett, inkább megpróbálok nem drukkolni 😀dande
Még szerencse, hogy a Dallas továbbment, így maradt bent egy kedvenc csapatod... :p

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sobri Jóska
Elloptad a lájkjaimat én is gondoltam beírni 😉 😛

Amúgy most szerintem már tényleg nehéz MT felelősségét ebben a dologban elvitatni. Most tényleg a kezetekben volt minden a győzelemhez, igaz Bell kiválása nagy érvágás, de talán nem lett volna szabad, hogy ennyire az legyen.

Sajnálom, ez WC kör nekem amúgy is lehúzható😛 a 4 csaptoból akinek drukkoltam 3 kiesett, inkább megpróbálok nem drukkolni 😀
több mint 9 éve
Szerintem ebben nagyon eltaktikáztuk magunkat. Azt gondolták, hogy a fal Millerrel elegendő lesz, de bebizonyosodott, hogy sajnos nem. Ez volt az a pont ahol nagyon megverték a Steelers O-t...
több mint 9 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.