Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlin bűnei a szememben:
- a denveri cumi 2011-ben
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)

marescha
A denveri zakót én nem varrnám Tomlin nyakába. Arra senki nem számíthatott, hogy egy CB, aki 16 meccsen cirka 450 yardot engedett, az egy meccsen 230-t nyel be.

Lewist pedig emlékeim szerint nem volt igazán lehetőségünk megtartani a caphelyzetünk miatt (Ezt kifejtettem, hogy ez volt a következménye annak, hogy a 2010-re és 11-re is egyben tartottunk a D-t struktúrálásokkal.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
mert ugye olyan szükség van a veteránjainkra, mint egy falat kenyérre
mer micsinálunk?
fizetjük, struktúráljuk, megint struktúráljuk, túlfizetjük, kibaszzuk, visszavesszük
és ez fordítva is működik, nagyrészt a veteránjaink a steel-mode-ban működnek

csak ezt nem Tomlin csinálta mégcsak nem is Cowher,
ezt a Csák und Dan csinálta

ez a Steelers alapkő
és a Steelers öltöző beszoktatós

Tomlinnnak idén rohadtul villantani kellett a drafttal, mer fogy az anyag, és Saci meg Tyúk és Blájen asszem ki is tett magáért, de elvesztettük Maurot, WezliJohannzont és azért mert nem működtek a dolgok Kiszel meg Karizom nélkül - és folyamatosan csesszük el a fiatalokat
feléljük magunkat
és fáziskésében vagyunk, már az összes draftszaki három évig kajabálta, mire elkezdtünk O-falat húzgálni, ugyanígy két évvel levagyunk csúszva a nose húzással - majd idén, de addigra lesz egy nagy likunk TE-be, a többiről nem is beszélve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...Helmut Zimmer
Azt nem dominálta. De nem is esélytelen. 2 perccel a vége előtt a győzelemért támadtunk. És nem éreztem, hogy outcoachingolta volna Tomlint a GB.

Az 5 PO-győzelemből, 3 domináns volt (SD, Ravens - 2008, Jets - 2010), a másik kettőből a 2010-es Ravens ellen volt a nagy comeback és volt még a 2008-as Cards elleni SB, amikor mondjuk 3 negyedig domináltunk, aztán mégis fordított a Cards, de jött a GW-drive.

A 4 PO-vereségből, 3 szoros volt (JAX - 2007, GB - 2010-es SB és a DEN - 2011). Egyedül most kaptunk ki tök simán a PO-ban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Akkor átfogalmazom:
Elismerve, hogy Tomlin jó edző, mivel nem nyúlt, amihez nem is lett volna szabad, mivel hozza a pluszos, PO-t érő szezonokat, mivel hagyja dolgozni a beosztottait, pláne úgy gondolom, hogy amit PO-ban mutatott, az egy kalap fos.
Ha egy beugró, interim HC alkotja ezt, akkor legyint az ember, de ha egy ilyen átbeszélten is jó edző teszi, mint Tomlin, akkor csak pislog, hogy egy ilyen jó edző ugyan, hogy tudod ilyen fos lenni PO-ban.
És akkor még egyszer kihangsúlyozom, hogy PO-ról beszélek, mivel egy 16 meccses alapszakasz elég hosszú ahhoz, hogy lehessen 2 meccs között korrigálni, javítani, és elég hosszú, hogy egy jó alapszakasz edző PO-ba lavírozhassa csapatát.
(Azért Bellichick legendájához, és az örökös PO-inkhoz egy érdekes adalék, hogy az elmúlt 10 évben abban a csoportban nem a világ legnehezebb dolga volt a siker. A Jets pár jó évétől eltekintve a Bills és a Dolphins konstansan iszonyat szar, vagyis 12 évet véve alapul, a 48 csoportmeccsből ha 8 izgulós volt, sokat mondok.)

És akkor visszatérek a vitaindító hsz-emre:
...Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ez a vereség az ő felelőssége, ismét megmutatkozott, hogy nem HC matéria.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. ...
Nem outcoacholták, hanem ennyit tud.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.
...Sobri Jóska
Erre sok cáfolat nem érkezett, ami nem is lep meg.

És akkor még egyszer a vitaindító konklúzióm:
Tomlin önerőből nem PO kaliber.
Na ez nem lett megcáfolva, mert elment a disputa megannyi holtvágányra, ami mindenesetre azt jelzi, hogy érdemi válasz nincs arra, hogy az utóbbi pár évben (ami már az ő sara) miért nincs értékelhető PO siker.Sobri Jóska
Na jó, ácsi!

Tomlin playoff mérlege 5-4. Ebből volt az első évében egy, amikor a fél csapat a térdén járt vagy dögrováson volt, egyből kipotty. Aztán 2008 SB győzelem, 2009 szopó no playoff, 2010 SB részvétel, 2011 ordas nagy cumi Denverben, 2012,2013 szopó no playoff, 2014 első körben búcsú egy egész jó kis Ravens-től. Közben 82-46-os alapszakasz mérleg. Ráadásul az AFC Northban, ahol az elmúlt tíz évben azért három igen jó kis brigád harcolgat az első helyért (és a Browns).

Az nem fordulhat elő, hogy jobb volt a Ravens a hétvégén, és nem a Steelers volt a szarabb?

Cáfolnám én a szavaidat, de azt mondtad, hogy nem jó edző, mert jó csapattal nem nyert meg mindent, hozzátenném csak elég sokat. Rossz csapattal meg ki nyert utoljára az NFL-ben bármit is? Vagy értsük ide a draftot és FA igazolásokat is? Oké, volt két penetránsan vak draftunk, volt más HOF HC-nak is szerintem. FA igazolások: az ideiek igen rosszul sültek el eddig.

Tomlin bűnei a szememben:
- a denveri cumi 2011-ben
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)

Most azzal mit csinálnál, ha Woodley (a te szemed fénye, te draftoltad, nálad lett nagykirály) átmegy dagadt-disznó módba, miután odaadtad neki Líbia éves költségvetését?

Mit csinálsz akkor, ha Timmons levadássza a saját fél csapatát lelkesedésből (Taylor kartörés pl., az egyetlen épkézláb man-to-man cornert a csapatból)?

Ha a támadó falad egész évben fejlődik, egyre frankóbb, aztán totál csődöt mond egy meccsre? Mert tegyük hozzá, hogy a hétvégén kb. az volt az a csapatrész, amely azt se tudta milyen rendezvényen van (a secondary-nk sajnos olyan volt egész évben, mint eddig). A többi kb. azt csinálta, amit tudott egész évben. Igaz, egy kipihent Ngata volt a túloldalon...

Kíváncsi vagyok mit csinálna egy igazi tökös edző ezekkel a dolgokkal?
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...Helmut Zimmer
én emlékszem 21-3nál volt szívmegállásom utána folyamatos pitvarremegés

több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Én is még egyszer utoljára elmondom, hogy ilyen nincs, hogy nem önerőből nyert. Önerőből nyert. Ha nem hoz meg bizonyos döntéseket, akár a stábot, akár a rostert illetően, vagy nem draftol olyan elemeket, akik már 2. évükben jelentősen hozzá tudtak tenni a bajnoki címhez, akkor nincs gyűrű. Szóval utoljára: önerőből nyert, csak az átlagosnál jobb helyzetből indult.

A "PO-tudását", PO-meccselését érdekes úgy szidni, hogy kétszer SB-be jutottunk. Mindkétszer tökéletes gameplanekkel és abszolút dominálva a meccseket. Sőt 2010-ben (jelzem ez már a 4. éve volt, tehát sok-sok új játékos volt már a keretben) volt egy iszonyatos comeback győzelmünk a Ravens ellen a div roundban. Na ott pl 2 TD hátrányról úgy összerántotta a brigádot, hogy öröm volt nézni. (24-3-ra nyertük a 2. félidőt). És alapból ez a jellemző, hogy a 2. félidőre jobbak szoktunk lenni, tehát általában sikerül JÓL belenyúlni a meccsbe.

Azt nem fogom megcáfolni, hogy a mostani Ravens-meccset elbaszta. Mert ez így igaz. De ez nem jellemző. A korábbi PO-vereségek egyikénél sem mondanám ezt, hogy miatta kaptunk ki.

A Pats nem(csak) azért jutott PO-ba minden évben, mert gyenge volt a csoportja. Minden évben az elitcsapatok közé tartozik, ezt megannyi elit- és jó csapatok elleni nagy diadal bizonyítja minden évből.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Akkor átfogalmazom:
Elismerve, hogy Tomlin jó edző, mivel nem nyúlt, amihez nem is lett volna szabad, mivel hozza a pluszos, PO-t érő szezonokat, mivel hagyja dolgozni a beosztottait, pláne úgy gondolom, hogy amit PO-ban mutatott, az egy kalap fos.
Ha egy beugró, interim HC alkotja ezt, akkor legyint az ember, de ha egy ilyen átbeszélten is jó edző teszi, mint Tomlin, akkor csak pislog, hogy egy ilyen jó edző ugyan, hogy tudod ilyen fos lenni PO-ban.
És akkor még egyszer kihangsúlyozom, hogy PO-ról beszélek, mivel egy 16 meccses alapszakasz elég hosszú ahhoz, hogy lehessen 2 meccs között korrigálni, javítani, és elég hosszú, hogy egy jó alapszakasz edző PO-ba lavírozhassa csapatát.
(Azért Bellichick legendájához, és az örökös PO-inkhoz egy érdekes adalék, hogy az elmúlt 10 évben abban a csoportban nem a világ legnehezebb dolga volt a siker. A Jets pár jó évétől eltekintve a Bills és a Dolphins konstansan iszonyat szar, vagyis 12 évet véve alapul, a 48 csoportmeccsből ha 8 izgulós volt, sokat mondok.)

És akkor visszatérek a vitaindító hsz-emre:
...Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ez a vereség az ő felelőssége, ismét megmutatkozott, hogy nem HC matéria.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. ...
Nem outcoacholták, hanem ennyit tud.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.
...Sobri Jóska
Erre sok cáfolat nem érkezett, ami nem is lep meg.

És akkor még egyszer a vitaindító konklúzióm:
Tomlin önerőből nem PO kaliber.
Na ez nem lett megcáfolva, mert elment a disputa megannyi holtvágányra, ami mindenesetre azt jelzi, hogy érdemi válasz nincs arra, hogy az utóbbi pár évben (ami már az ő sara) miért nincs értékelhető PO siker.

több mint 9 éve
én kivűlről úgy látom az idényetek, hogy egy szedett-vedett társaságból év végére az nfl egyik legerősebb csapata lett. bár utálom tomlint, de gondolom csak van köze hozzá. de százalékosan ezt is jól meg lehet határozni. arra, hogy tomlinnál jobb edzőt találjatok van 20% esély, hogy rosszabbat 80%. a 49ers ilyen szempontból jó kis állatorvosi ló lesz, szerintem vissza fognak esni.gedam
Teljesen egyetértek ezzel is. A HC olyan, mint a QB. Ha van egy jó, akkor nem váltasz. Mert minimális az esélyed (sztem 20%-nál is kisebb), hogy még jobbat találsz. Éppen ezért még a közepesnél is kétszer meg kell gondolni, hogy tényleg a váltás lenne-e a jó megoldás (lásd Lewis és Dalton a cicáknál - őszintén szólva egyiknél sem merült fel komolyan a váltás, legfeljebb a szurkolókban, de vezetőség szintjén - helyesen - nem volt kérdés. Ugyanakkor azt gondolom, számukra most a 2015 make or break év lesz).

A HC egyik legfontosabb feladata, hogy 53 tesztoszteronbombát egyben tartson. Ez nem lehet könnyű. És ebben pl Tomlin elég nagykirály. Mert sok mindent lehet mondani a Steelers-re, de hogy 8 év alatt egyszer sem esett szét darabjaira, az biztos. Ebben a szakaszban egy nagy hullámvölgyre emlékszem, 2009-ben címvédőként 6-2-nél jött egy ötös zakószéria (6-7), de az idényt végül 3 W-vel zártuk, azaz ekkor is sikerült a végére egybe rántania a társaságot. (Ez volt Gay katasztrófa-éve, amire nem volt válaszunk) De a legbeszédesebb számomra a tavalyi év volt, 0-4-ről, majd 2-6-ról álltunk fel. Pedig ilyen mélyütésben rég volt része ennek franchise-nak, mint ahogy a 2013-as év kezdődött. De felálltunk és ez biztos, hogy Tomlin érdeme. Ahogy az is, hogy 3-3 után idén 8-2-vel zártuk az évet.

több mint 9 éve
gedam 5 908
én kivűlről úgy látom az idényetek, hogy egy szedett-vedett társaságból év végére az nfl egyik legerősebb csapata lett. bár utálom tomlint, de gondolom csak van köze hozzá. de százalékosan ezt is jól meg lehet határozni. arra, hogy tomlinnál jobb edzőt találjatok van 20% esély, hogy rosszabbat 80%. a 49ers ilyen szempontból jó kis állatorvosi ló lesz, szerintem vissza fognak esni.
több mint 9 éve
Egyetlen bajom Tomlinnal, hogy túl sok kedves, jófiút igazolunk/draftolunk... kéne egy-két szervezeti őrült a csapatba (NEM HERNANDEZ!)... ezért is hozták vissza Joey bácsit...marescha
Teljesen egyetértek. Joey-t ezért hoztuk edzőnek. És emiatt tudott óriási lökést adni a védelemnek Harrison is idén. Ugyanis nincs vocal leader a védelemben. Nincs olyan, aki mögé felsorakozna a védelem. Ezt a típust amúgy jelenleg egyedül Heywardban látom.

Timmons halál csendes gyerek, olyan mint Troy. A többiek pedig vagy nincsenek elég régóta itt, vagy épp kiöregednek, vagy a játék minőségük nem olyan, hogy igazi leaderek legyenek.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Elég furcsa nekem ez a vita. Időről időre valaki itt megmondja, hogy Tomlin milyen edző és jönnek ugyanazok az érvek pro és kontra. Nem igazán értem, hogy bárki is az nfl közelében azt találgatná, hogy Tomlin sorsa most mi lesz, hogy 3 PO meccset buktunk? Mert én nem látok ilyet.Klaci79
De ez a Steelers topik, és itt muszáj évről évre elővenni és átrágni ezt a témát, ahogy mondod, ugyanazokkal az érvekkel pro és kontra, ugyanis brit tudósok bebizonyították, hogy ellenkező esetben felborulna az univerzum egyensúlya. Tehát mindannyiunk közös érdeke, ami itt történik. Egyébként ha érdekel és nem akarsz várni, elég, ha visszalapozol egy vagy két évet a topikban, és elolvashatod, hogyan folytatódik a vita és milyen eredményre vezet. (Spoiler: semmire. 😮 )
További jó szórakozást mindenkinek!vassadi
Mit csodálkozol? Sobri mindig is értett hozzá, hogy hogyan lehet felpörgetni egy topicot. És ha még azt Soldi is olvassa, és én is ráérek, akkor annyi meg egy bambi. 😀

(Szerencsétekre mennem kell dolgozni. 😀 )peterk2005
Én nem csodálkozom, pont azt magyaráztam meg, hogy miért nem kell csodálkozni azon, hogy erről a témáról folyik a vita.vassadi
Szerintem az előző 2-3 ilyen vitánál már itt voltam, csak még mindig furcsa, hogy néhány hónap eltelik és ismét kezdődik az elejéről...mondjuk lehet ez is hozzátartozik az élet természetéhez... "a víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak" a Steelers topikban meg Tomlint elemzik 😀
több mint 9 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Azért 1-2 dolgot tisztába tennék. A korszakos Defense alapja (DL, Farrior, Troy és Ike) volt meg, de ehhez ő is hozzátette a magáét Timonns-szal, Woodleyval, Gayjel és olyan FA-igazolással, mint Clark, illetve Harrison csapatba tételével. Ez 5 kezdő a 11-ből! Ennyit arról, hogy "kapta" a korszakos Defense-t. Meg azért meg kellett oldania egy Faneca-távozást, illetve 2008-ban is voltak ám sérülések. A Ravens elleni 4. heti meccsen az OL-ből ketten kerültek IR-re, hogy mást ne mondjak és egy undrafted rookie lett a kezdő OG. Szóval voltak komoly gondok, de ő kiválóan managelte ezeket.Soldados
Hogy mi? 😊 Harrison 2002-ben érkezett a csapathoz, 2004-től kerettag, utána végig játszott. Azért ne lenne igaz, hogy "kapta", mert Tomlinnál lett belőle teljes értékű kezdő? Hát ennyit azért talán még én is tudnék edzőként. 😀

Timmons, Woodley, Gay, stb. meg természetesen Tomlin talámánya, de ezt írtam is, hogy tudott találni tehetségeket. Viszont ezek közül 2008-ban (azaz még a második évben is) csak Woodley kezdett egyedül, a többiek backupok voltak. Erre azért szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy a csapatot készen kapta. Az a 11-ből 5 csak évekkel később lett igaz (ami meg évek alatt el is várható).peterk2005
Harrison csak akkor játszott Cowhernél, amikor sérülés volt. Megjött Tomlin és egy bizonyos Joey Portert kivágott, s Harrisont tette kezdőnek. Ez bizony nagyon rosszul is elsülhetett volna, mert igencsak magasan volt a léc. Szóval ezek igen bátor és jó döntések voltak, amelyek így utólag Harrisont látva nagyon könnyűnek tűnhetnek, de akkor abban a helyzetben korántsem volt az.

Abban viszont sütinek igaza van, hogy Clarkot még Cowher hozta.Soldados
A 2008-as védelemre ahogy én emlékszem így fejből: DL: Aaron Smith, Casey Hampton, Brett Keisel, Lamarr Woodley, Larry Foote, James Farrior, James Harrison, Ike Taylor, Deshea Townsend, Troy Polamalu, Ryan Clark.
Ehhez jönnek olyan dolgok, hogy egyértelmű(bb) passz szituknál Timmons jött be Foote helyett, illetve Timmons elég sok ember helyére beugrott (kb. az össze linebacker posztot tolta), ritkán volt kezdő (ja és 65 takli, 5 zsák, és 1 int a 2008-as statja). Gay, de sokkal inkább McFadden sokat és jól tolta nickelben és négy cornernél. És még Chris Hoke-ot sem hagynám ki, aki elég sokszor jól szállt be.
Ha már számolgatjuk a Tomlin mennyit tett hozzá a kapott brigádhoz, akkor inkább (legalább) 15 emberből induljunk ki 😊

Na most ebből Timmons, Woodley és Gay első három lépése volt gyakorlatilag Tomlinnak. Porter eleresztése és Harrison kezdőbe tétele Tomlin második dolga volt. Két nyár alatt egy bivalyerős csapategységhez minek kellett volna jobban hozzányúlni?

Clarkot viszont még tényleg Cowher hozta Chris Hope pótlására FA távozása után, csak 2007-ben Denverben majdnem ottmaradt szegény, ezért merülhet feledésbe a 2006-os (amikor nem is játszott túl jól emlékeim szerint) és 2007-es (5 teljes meccs) évei. A többiek pedig már ott voltak évek óta.

Nálam Tomlin legnagyobb erénye az, hogy idejött Tampa védekezési gyökerekkel (4-3, Cover 2), és fogta az egész tudását és egóját, és hagyta a f@szba az öreg 3-4 zone blitz zsenit dolgozni, és kapásból hozott neki a drafton két szörnyet játszani ajándékba. Tehát kapta a Stradivari hegedűt hegedűművésszel együtt, az bizonyos, de nem akarta megmondani a művésznek hogyan kell hegedülni, és nem akarta a Stradivarit behangolni közben a saját ízlésére sem.

Az b@szott volna be, ha megpróbál belevarázsolni, amit szerintem elég sok edző (HC) megpróbált volna.

Az is nagy vezetői erény ám, ha valaki hagyja az alatta lévőket dolgozni 😊

Plusz nemigen hallom a játékosoktól, sem a korábbi edzőktől a pletykákat, hogy Tomlin igazából egy szerencsés félnótás, aki csak a pozitív diszkrimináció NFL-es megvalósulása és Bernie Mac-re hasonlító fizimiskája miatt lehet HC Pittsburghben.

Persze ő sem normális teljesen az tuti (random időkérések, mourinhot idéző játékba avatkozás, katonás nyilatkozatok), de Cowhernek nem voltak vagy Belichicknek nincsenek dolgai?

Ja és ez már a 8. szezonja volt... és még nem akarták egyszer sem kirúgni... és mintha jó irányba haladna a csapat...

Egyetlen bajom Tomlinnal, hogy túl sok kedves, jófiút igazolunk/draftolunk... kéne egy-két szervezeti őrült a csapatba (NEM HERNANDEZ!)... ezért is hozták vissza Joey bácsit...
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Elég furcsa nekem ez a vita. Időről időre valaki itt megmondja, hogy Tomlin milyen edző és jönnek ugyanazok az érvek pro és kontra. Nem igazán értem, hogy bárki is az nfl közelében azt találgatná, hogy Tomlin sorsa most mi lesz, hogy 3 PO meccset buktunk? Mert én nem látok ilyet.Klaci79
De ez a Steelers topik, és itt muszáj évről évre elővenni és átrágni ezt a témát, ahogy mondod, ugyanazokkal az érvekkel pro és kontra, ugyanis brit tudósok bebizonyították, hogy ellenkező esetben felborulna az univerzum egyensúlya. Tehát mindannyiunk közös érdeke, ami itt történik. Egyébként ha érdekel és nem akarsz várni, elég, ha visszalapozol egy vagy két évet a topikban, és elolvashatod, hogyan folytatódik a vita és milyen eredményre vezet. (Spoiler: semmire. 😮 )
Mit csodálkozol? Sobri mindig is értett hozzá, hogy hogyan lehet felpörgetni egy topicot. És ha még azt Soldi is olvassa, és én is ráérek, akkor annyi meg egy bambi. 😀

(Szerencsétekre mennem kell dolgozni. 😀 )peterk2005
Én nem csodálkozom, pont azt magyaráztam meg, hogy miért nem kell csodálkozni azon, hogy erről a témáról folyik a vita.
több mint 9 éve
ájjon mán meg a gurulós kocsi
Joey Porterről hallott már valaki, esetleg Larry Foote neve sem cseng ismerősen, olyan faszikák, hogy Chris Hoke, Clark Haggans, Desea Towsend meg Willie Parker???
hümm
Clarkot Cowher hozta, Harrisont meg szintén ő rakta be
2, a D edzői kara tulajdonképpen egyben van Cowher óta, s ott van torzsalkodás a draftnapokon Tomlinnal
3, a WR nevelés is gyakorlatice folytatólagos
tehát ugye vannak olyan pozitívuok, amelyeket maga a franchise ad Tomlinnak
de elvárások is vannak
1, a futás, s akármennyire is szép, Arians töri a futókat, mint a ropit - valamit az irányítók is hullanak, mint pestis idején
2, menedzselni kell, segíteni a kialakult folyamatok továbbélését - ebből él Tomlin
3, az utolsó három PO, három méteres zakó, ezen is fognak majd gondolkodni az FO-ban
ami látszott, hogy felül megpróbálták megtartani az aranykor II. nagy öregjeit, de az átstruktúrálások és folyamatos helyvakarás miatt elúsztunk a cap-be, és igaz hogy vannak beváló fiatalok, de ijen tömegű elvándorlásnál, sokkal nagyobb arányban kellenesutianap
Uhhh...

Hoke egy hasznos role player semmi több. Portert azonnal cutoltuk, amikor Tomlin jött, Haggans 1 évet volt Tomlin alatt, aztán helyére jött Woodley. Townsend és Parker volt. És? (Clarkot még tényleg Cowher hozta)

A D edzői kara 2004 óta egy helyen változott (sec coach). De ez is egy döntés volt Tomlintól. Defensive mindként nem nyúlt a bevált dologhoz.

A WR-nevelést annyival elintézni, hogy folytatólagos, az kicsit vicces. Azért ez nem így működik. Ami tény, hogy folyamatosan jó WR-eket húzunk és sikerül kinevelnünk őket. De ezt mint Steelers-hozott értéket megjeleníteni több mint mókás.

Arians töri a futókat? A futó az a poszt, amely a leggyorsabban elhasználódik. Ez van. Töri a QB-kat? Emlékeim szerint Haley irányítása alatt is sérült már meg Ben. 😉 Továbbá nézd meg, hogy Palmer ACL-je hogy szakadt el. Biztos Arians tehet róla...! 😀 😀

Utolsó 3 PO méretes zakó? Max az utolsó kettő. Ugyanis a harmadik a Super Bowlon egy hatpontos vereség volt a GB-től, amikor 2 perccel a vége előtt a győzelemért támadhattunk. 😉 Az utolsó kettő pedig az elitcsapat utolsó, illetve a mostani új csapat első éve volt.

És ami a legmókásabb: menedzselni kell és a kialakult folyamatok továbbélését segíteni. 😀 😀 😀 És hogy ebből él Tomlin? Erre nem is tudom, mit mondjak. Azért ennyivel elintézni 8 év alatt 5 PO-t, 4 divgyőzelmet, 2 SB-t és 1 gyűrűt. Ca'mon Man!Soldados
kit választasz nagyfiú?
Hookot vagy CamTomast vagy Heywardot? egyébként ugye kigyött vissza assistantnak?
Hagganst, Portert vagy JJ-Worldis
azér írtam Joeyt is, ő nem edző? hun?
Tózend se lett edző?

arról beszélek, hogy nem látom nagyon Tomlintól a hozzáadott értéket

igen gyűtsd ki az Arians alatii futókat nyugodtan....

Kicsit tele van már a puttonyom ezzel a visszafele megokolással mindennek, mindig a végeredményből indulsz ki, s gyűjtögeted az elefántszart és abból túrkálsz, így végül is Sobri-logikába lehetne illeszteni az egészet...sutianap
Heywardot tuti előbb választom, mint Hoke-t. 😉 De Worilds sem rosszabb, mint Haggans. 😉

És akkor mi van, hogy Porter edző nálunk? Ez most baj? Townsendből is edző lett és ezzel mit akarsz mondani? Ezeknek mi köze ahhoz, hogy Tomlin jó edző? Semmi. Tomlin kapott egy jó keretet, hozzátette a magáét és SB-t nyertünk, majd még egyszer SB-be jutottunk. De ha szerinted csak annyi dolga volt ebben, hogy managelte ahogy mindenki teszi a dolgát, akkor hidd ezt. 😊

Az pedig, hogy egy futó megsérül benne van. A leghamarabb elkopó poszt. Semmi köze hozzá az OC-nak. 😉 Ilyen alapon most TH törte össze Bellt, mert agyonhasználta. Nem. Mivel a futó 20-30 labdát kap, így ugyanennyiszer szerelik, náluk fordul elő leggyakrabban sérülés. Ehhez van köze az RB-sérülésekhez, nem az OC-hoz.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

(Szerencsétekre mennem kell dolgozni. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
De ez a Steelers topik, és itt muszáj évről évre elővenni és átrágni ezt a témát, ahogy mondod, ugyanazokkal az érvekkel pro és kontra, ugyanis brit tudósok bebizonyították, hogy ellenkező esetben felborulna az univerzum egyensúlya. Tehát mindannyiunk közös érdeke, ami itt történik. Egyébként ha érdekel és nem akarsz várni, elég, ha visszalapozol egy vagy két évet a topikban, és elolvashatod, hogyan folytatódik a vita és milyen eredményre vezet. (Spoiler: semmire. o_o )

További jó szórakozást mindenkinek!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt most nem értem, ha jól értelek akkor mindenkit ki kellett volna dobnia és akkor lenne k..va jó edző, ha úgy is ide húzza fel a csapatot??polamalu
Nem jól értesz. 😊 Dehogy kellett volna kidobnia! Soldi azzal kezdett vitatkozni, hogy Tomlin készen kapta-e a csapatot vagy sem. Ezen vitáztunk, nem azon, hogy mit kellett volna csinálnia. Ennyi.peterk2005
Ja azt hittem ez is Tomlin hibája 😀 A kész csapat akkor lenne igaz, ha abból a csapatból mindkét SB runban ugyanazok a játékosok játszottak volna kezdő poszton. Ez még az elsőre sem igaz.polamalu
Nem. Az már az lenne, amit Soldi írt: beleült volna a tutiba és lemenedzselte volna a két 2 SB run-t. 😊 De ilyent senki nem állított. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azt, hogy lent lévő franchise-okhoz kinevezett edzőkhöz képest más volt a helyzete, ezt nem is vitatom. De ha vki azt állítja, hogy beleült a tutiba és csak managelnie kellett, és így kb ölébe pottyant 1 gyűrű és 2 SB, az óriási butaság. Persze jobb helyzetből indult. Teszem hozzá, hogy Harbaugh is jó helyzetből indult a Ravens-nél 😉, mert szintén elit védelmet örökölt Reeddel, Lewis-szal, Suggs-szal, Ngatával. És? Ez brmelyikük érdemét elvitatja? Ugyan már. Nagyin is komoly gondokat kellett mindkettőnek megoldania ahhoz, hogy SB-t nyerjenek, hiába jó keretet vettek át.Soldados
Ki állított ilyent? Mondjad a nevét és szaladok veled megkokizni. 😀peterk2005
Ha jól értettem süti próbált erre célozni.

A lényeg, hogy jó keretet kapott, de hozzátette a magáét és attól lettünk SB-győztesek. Amikor az ikonok kiöregedtek új csapatot épített, amely idén visszatért jók közé. Eddig ennyit tudunk. A kérdés az, hogy az új csapatot képes lesz-e eggyel magasabb szintre, azaz az elitek közé emelni.

több mint 9 éve
ájjon mán meg a gurulós kocsi
Joey Porterről hallott már valaki, esetleg Larry Foote neve sem cseng ismerősen, olyan faszikák, hogy Chris Hoke, Clark Haggans, Desea Towsend meg Willie Parker???
hümm
Clarkot Cowher hozta, Harrisont meg szintén ő rakta be
2, a D edzői kara tulajdonképpen egyben van Cowher óta, s ott van torzsalkodás a draftnapokon Tomlinnal
3, a WR nevelés is gyakorlatice folytatólagos
tehát ugye vannak olyan pozitívuok, amelyeket maga a franchise ad Tomlinnak
de elvárások is vannak
1, a futás, s akármennyire is szép, Arians töri a futókat, mint a ropit - valamit az irányítók is hullanak, mint pestis idején
2, menedzselni kell, segíteni a kialakult folyamatok továbbélését - ebből él Tomlin
3, az utolsó három PO, három méteres zakó, ezen is fognak majd gondolkodni az FO-ban
ami látszott, hogy felül megpróbálták megtartani az aranykor II. nagy öregjeit, de az átstruktúrálások és folyamatos helyvakarás miatt elúsztunk a cap-be, és igaz hogy vannak beváló fiatalok, de ijen tömegű elvándorlásnál, sokkal nagyobb arányban kellenesutianap
Uhhh...

Hoke egy hasznos role player semmi több. Portert azonnal cutoltuk, amikor Tomlin jött, Haggans 1 évet volt Tomlin alatt, aztán helyére jött Woodley. Townsend és Parker volt. És? (Clarkot még tényleg Cowher hozta)

A D edzői kara 2004 óta egy helyen változott (sec coach). De ez is egy döntés volt Tomlintól. Defensive mindként nem nyúlt a bevált dologhoz.

A WR-nevelést annyival elintézni, hogy folytatólagos, az kicsit vicces. Azért ez nem így működik. Ami tény, hogy folyamatosan jó WR-eket húzunk és sikerül kinevelnünk őket. De ezt mint Steelers-hozott értéket megjeleníteni több mint mókás.

Arians töri a futókat? A futó az a poszt, amely a leggyorsabban elhasználódik. Ez van. Töri a QB-kat? Emlékeim szerint Haley irányítása alatt is sérült már meg Ben. 😉 Továbbá nézd meg, hogy Palmer ACL-je hogy szakadt el. Biztos Arians tehet róla...! 😀 😀

Utolsó 3 PO méretes zakó? Max az utolsó kettő. Ugyanis a harmadik a Super Bowlon egy hatpontos vereség volt a GB-től, amikor 2 perccel a vége előtt a győzelemért támadhattunk. 😉 Az utolsó kettő pedig az elitcsapat utolsó, illetve a mostani új csapat első éve volt.

És ami a legmókásabb: menedzselni kell és a kialakult folyamatok továbbélését segíteni. 😀 😀 😀 És hogy ebből él Tomlin? Erre nem is tudom, mit mondjak. Azért ennyivel elintézni 8 év alatt 5 PO-t, 4 divgyőzelmet, 2 SB-t és 1 gyűrűt. Ca'mon Man!Soldados
kit választasz nagyfiú?
Hookot vagy CamTomast vagy Heywardot? egyébként ugye kigyött vissza assistantnak?
Hagganst, Portert vagy JJ-Worldis
azér írtam Joeyt is, ő nem edző? hun?
Tózend se lett edző?

arról beszélek, hogy nem látom nagyon Tomlintól a hozzáadott értéket

igen gyűtsd ki az Arians alatii futókat nyugodtan....

Kicsit tele van már a puttonyom ezzel a visszafele megokolással mindennek, mindig a végeredményből indulsz ki, s gyűjtögeted az elefántszart és abból túrkálsz, így végül is Sobri-logikába lehetne illeszteni az egészet...

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ezt most nem értem, ha jól értelek akkor mindenkit ki kellett volna dobnia és akkor lenne k..va jó edző, ha úgy is ide húzza fel a csapatot??polamalu
Nem jól értesz. 😊 Dehogy kellett volna kidobnia! Soldi azzal kezdett vitatkozni, hogy Tomlin készen kapta-e a csapatot vagy sem. Ezen vitáztunk, nem azon, hogy mit kellett volna csinálnia. Ennyi.peterk2005
Ja azt hittem ez is Tomlin hibája 😀
A kész csapat akkor lenne igaz, ha abból a csapatból mindkét SB runban ugyanazok a játékosok játszottak volna kezdő poszton. Ez még az elsőre sem igaz.
Szoktam vitázni Soldival és nem biztos, hogy mindig úgy gondolom mint Ő, de most szerintem teljesen igaza van. Azt nem mondanám, de lejjebb is írtam, hogy Tomlin egy zseni, lehet belőle zseni, de ahhoz még kell tapasztalat, jó úton jár. Belichek ilyen idős korban mint Tomlin hány gyűrűvel rendelkezett? Akkor ha lemondanak róla most nincs neki 3.
Nehéz dolog ez, de véleményem szerint Tomlin igen is nagyon jó edző, a liga egyik legjobbja, a maga hibáival és hiányosságaival együtt.
több mint 9 éve
Azt, hogy lent lévő franchise-okhoz kinevezett edzőkhöz képest más volt a helyzete, ezt nem is vitatom. De ha vki azt állítja, hogy beleült a tutiba és csak managelnie kellett, és így kb ölébe pottyant 1 gyűrű és 2 SB, az óriási butaság. Persze jobb helyzetből indult. Teszem hozzá, hogy Harbaugh is jó helyzetből indult a Ravens-nél 😉, mert szintén elit védelmet örökölt Reeddel, Lewis-szal, Suggs-szal, Ngatával. És? Ez brmelyikük érdemét elvitatja? Ugyan már. Nagyin is komoly gondokat kellett mindkettőnek megoldania ahhoz, hogy SB-t nyerjenek, hiába jó keretet vettek át.Soldados
Ki állított ilyent? Mondjad a nevét és szaladok veled megkokizni. 😀

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
offolnék egyet...most néztem, hogy elég komolynak tűnő sérülése volt C. Allennek, legalábbis a térdéről posztolt fotó alapján. Nagyon remélem, hogy ez a korábbi időkről származó sérülése most rendbe jön és jövőre azt az Allent láthatjuk, akinek megérte ennyi pénzért szerződést adni.
több mint 9 éve
Elég furcsa nekem ez a vita. Időről időre valaki itt megmondja, hogy Tomlin milyen edző és jönnek ugyanazok az érvek pro és kontra. Nem igazán értem, hogy bárki is az nfl közelében azt találgatná, hogy Tomlin sorsa most mi lesz, hogy 3 PO meccset buktunk? Mert én nem látok ilyet. Nem látok olyat, hogy bizonytalan lenne a vezetőség vajon Tomlinnal vágunk e neki 2015-nek. Csak teljesen szubjektív szempontok alapján találgatjuk, hogy mennyire jó vagy rossz edző. Nekem úgy tűnik elég jó eredményei vannak, úgy tűnik a liga nagyobbik fele boldog lenne, ha olyan HC-je lenne, akinek nincs negatív szezonja. Hogy a csapat jelentős részét kapta? Még szép...rúgott volna ki mindenkit, csak hogy sajátot építsen? Ugyan.
Látványosan fejlődött a csapat ez egyértelmű és úgy tűnik még bőven van fejlődési lehetőség is. Fiatal OL és DL, ráadásul sosem top pick-ből. Jó WR-ek, jó RB...és természetesen a csapat alakul folyamatosan át, fiatalodik.
Egyébként ki az aki olyan sokkal jobb edző lenne, mint Tomlin? Belichick-re gondolunk ilyenkor amikor olyan nagyon jó edzőről van szó mondjuk? Minden tiszteletem az övé, mert tényleg hatalmas mágus és Tomlinnak még sokat kell tanulnia, hogy a nyomába legyen, de vajon mennyire köszönheti fantasztikus karrierjét annak, hogy a 6. körben behúzta a liga egyik korszakos zsenijét?Klaci79
Ezzel teljesen egyetértek.

Kivéve Belichicket. 😊 Az az ember mindenből legalább 10 győzelmet csinál. Volt olyan év, amikor WR nélkül konfdöntőztek. Volt, amikor Cassell-lel 11-5-t csináltak. Persze nyilván kellett neki Brady és a mák, hogy 6. körben kiválasztották. De hihetetlen, hogy az a Pats soha, egy évre sem fullad ki.

Ha a HC-kat értékeljük, akkor az én szememben van Belichick, mint zseni és utána jönnek a kiváló edzők, közte a 2 Harbaugh-val, Caroll-lal és Tomlinnal is.