Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
vassadi
15 617
mimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.
több mint 9 éve
OC poszton már biztosan nem változtatunk 2016 ban. Mi lesz így Snoop -al?😊
több mint 9 éve
mimeg minusz kettőbe vagyunk, asszem
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Főleg, ha Russel idén is a SB-ba vagy a gyűrűig repíti a csapatot, akkor igen komoly pénzt kell neki adni. Meg persze akit marasztalni akarnak mindenkinek.Plusz a Seattle 2 viszonylag jelentős hosszabbítás előtt áll, név szerint Russel Wilson és Bobby Wagner, a kettő együtt szerintem súrolni fogja a 30 millát, vagyis annyira már nem is állnak majd jól cap space terén...somoskovigŐt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Soldados
több mint 9 éve
Plusz a Seattle 2 viszonylag jelentős hosszabbítás előtt áll, név szerint Russel Wilson és Bobby Wagner, a kettő együtt szerintem súrolni fogja a 30 millát, vagyis annyira már nem is állnak majd jól cap space terén...Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Soldados
több mint 9 éve
A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79Maxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...HaggansHouston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
De csak, hogy tereljen erről a Tomlin témáról😊 kinek mi a véleménye ki esik "áldozatul" ennek a offseasonnek?
Szerintem Ike majdhogynem biztos, Troy ról ugyan az a véleményem mint Soldinak, jó volt, szép volt, de még most kéne visszavonulnia, Cam Thomas nagyon remélem. Worilds pedig 3-4m nál többért nem tudom megéri e megtartani?!Razi
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információMaxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...HaggansHouston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
De csak, hogy tereljen erről a Tomlin témáról😊 kinek mi a véleménye ki esik "áldozatul" ennek a offseasonnek?
Szerintem Ike majdhogynem biztos, Troy ról ugyan az a véleményem mint Soldinak, jó volt, szép volt, de még most kéne visszavonulnia, Cam Thomas nagyon remélem. Worilds pedig 3-4m nál többért nem tudom megéri e megtartani?!Razi
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.Soldados
több mint 9 éve
Maxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...Houston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
" class="embed">
több mint 9 éve
Houston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Hát minket aztán nem lehet azzal vádolni, hogy a gyenge schedule miatt lettünk 11-5 (Browns, Jets, Bucs, Saints). 😀 A Ravens-vereséget (az elsőt) nem is értem, nem illik a sorba. 😊 A pozitív mérlegű csapatok ellen 7-1 a mérlegünk.Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
Jövőre ugyanez: Broncos, Raiders, Cardinals, Niners, Colts, @Chiefs, @Chargers, @Rams, @Seahawks, @Patriots.
Összevetve a kettőt, idén 2-3 meccs kivételével majdhogynem végigmentetek a liga alsó felén. Jövőre meg 2-3 meccs kivételével a liga tetején kell majd végigmenni. Meglátjuk hogy sikerül. Mindenesetre szerintem már egy ideihez hasonló 11-5 (div győzelemmel) is előrelépés lenne, még ha a rekord nem is javulna papíron.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)peterk2005
A jövő évi schedule nyilvánvalóan jóval nehezebb lesz, a további előrelépést nem is mérlegben értem, hanem játékban. Ez akár lehet 10-6-tal is, attól még a 2015-ös Steelers lehetne jobb, mint az idei.
több mint 9 éve
Valószínűleg le vagy maradva az olvasással mert mást is írtam. Azt pl több helyen, hogy Ben megvédése a kulcs. 😉Szóval kikaptunk, jogosan és megérdemelten, mert jobb volt a Ravens.Pöttyet le vagyok maradva az olvasással időhiány miatt, de itt álljunk meg egy pillanatra! Kicsit rosszul emlékszel arra hogy mit írtál, hadd frissítsem fel:
Azt most is tartom, hogy a meccs előtt mi voltunk az esélyesebbek, méghozzá jócskán. Csak ezt nem tudtuk érvényesíteni. Sokkal kevesebb kérdőjel volt nálunk, sokkal jobb formában és sokkal jobb (egészségi) állapotban vártuk a meccset, csak mi nem tudtuk kihasználni az ő gyenge pontjaikat. Amikor latolgattunk, azt tartottam legfontosabb kulcskérdésnek, hogy Bent meg kell védeni, ahogy a második meccsen sikerült. Ha ez sikerül, nem nagyon láttam, hogyan nyerhetne a Ravens. Azt is írtam, ha viszont nem sikerül, akkor ki-ki meccs lehet belőle. Szóval a legeslegfontosabb feladatot, a top-prioritást nem sikerült biztosítanunk, ennek pedig általában vereség a vége.
...
A szezonnak 2 RB-vel vágtunk neki, Blount seggfej volt, ezt kellett tenni és ilyenkor már nincsen a piacon olyan RB, aki tuti megoldást jelenthetne, sőt, sztem még mákunk is volt Tate-tel.
Soldados
"A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt. "
Csak a pontosság kedvéért.
Persze ha többfajta vélelmezett szcenáriót írtál a meccsre az praktikus, valamelyik csak bejön...
És még valami: a "még mákunk is volt Tate-tel" azt arra az emberre érted, aki 19y-ot futott és eladta a labdát? C'mon man! 😀Jan
Továbbá a szövegkörnyezet is fontos. Tate-tel mákunk volt, hogy szabad volt, ugyanis a szezon ezen részében nem nagyon vannak olyan játékosok szabadon, akik használhatók vmire. ÉS ezen nem változtat az sem, hogy Tate miként játszott a Ravens ellen.
több mint 9 éve
Az idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.Inkább a liga alfele ment végig rajtunk. Megfelelően szagos is volt.
Jövőre ugyanez: Broncos, Raiders, Cardinals, Niners, Colts, @Chiefs, @Chargers, @Rams, @Seahawks, @Patriots.
Összevetve a kettőt, idén 2-3 meccs kivételével majdhogynem végigmentetek a liga alsó felén. Jövőre meg 2-3 meccs kivételével a liga tetején kell majd végigmenni. Meglátjuk hogy sikerül. Mindenesetre szerintem már egy ideihez hasonló 11-5 (div győzelemmel) is előrelépés lenne, még ha a rekord nem is javulna papíron.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)peterk2005
Mindenesetre abban egyetértek, hogy jövőre a 11-5 előrelépés lenne, már csak azért is mert annál a menetrendnél sokkal nehezebbet meg nemigen lehetne összehozni.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Idén 3-3-as Browns kivételével csak negatív mérlegű csapattól kaptunk ki...jövőre talán nem sok ilyen lesz 😀Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
leginkább a Raiders elleni meccstől félek, bár talán otthon nem zakózunk ellenük...idegenben tuti lenne a hazai 😀
több mint 9 éve
Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Big B
62
Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.Tomlinnal az a bajom, hogy sok meccs kétarcú volt.
Szar meccs után összerántotta a csapatot, mindenki 200%on pörgött még a sérültek is a kispadon, majd egy-két jó meccs után egy "esélytelenebb" csapat ellen benyaltuk a fagyit.
Itt érzem én is azt, hogy ilyenkor nem volt elég a motiváció, vagy ne adj isten nagyképűen mentünk ki a pályára.
A meccs közbeni fordítások sem voltak nagyon jellemzőek, pár szerencsés momentum kellett, vagy a D előrelépése.
Az irány tetszik, a szezon elején rosszabbra számítottam, de ez a fajta kétarcú néha tanácstalan toporgás még mindig zavar.
Pola:
Imádom a játékost, de sokszor látható volt, hogy már nem a régi.
Ricsiék a PO meccs alatt valami pletykáról hablatyoltak, hogy Pola már nem az igazzy.
Szerintem amikor sérült volt, és a D nélküle állt fel, akkor sokkal jobban akartak a pályán lévők teljesíteni, míg mikor fent volt a pályán, akkor mintha mindenki tőle várta volna a megoldást, és mindenki leeresztett...
több mint 9 éve
Végül is ez is lehet, én JH-t elnézném még 1 évig, ha így tolja, Pola, bár tudod, hogy imádom, vonuljon vissza, ne rombolja a nimbuszát. Ike is megy tuti, nincs értelme erőltetnie. Szakállnak ugyebár még van 1 évre papírja, azt lehet kitölti, ha a sérülés engedi. Ez a döntés az öregről egy bonyolultabb dolog lesz, mert valóban nem csak az Ő személye van itt asztalra téve. Meglássuk, kíváncsian várom mi lesz.Bár semmi jelentősége, de sztem LeBeau "nem függ" Polától, Harrison viszonyát viszont ismerjük LeBeau-hoz. Deebo tuti nem akar más DC alatt játszani már. Vagy legalábbis nagyon meglepne. de mondom sok jelentősége nincs, hogy ezt másképp látom, valszeg ez Tomlin és LeBeau döntése lesz, esetleg a Rooneyké.SoldadosÉn megfordítom, ha Pola visszavonul akkor az öreg is.polamaluŐszintén szólva felőlem maradhat is, de azzal sem lenne gondom, ha visszavonulna. De 11 éve során most először erősödött annyira fel bennem a kíváncsiság Butler iránt, hogy nem keseregnék a váltáson.Most először érdekesnek tűnik LeBeau helyzete.Én azt mondom, nem megbántva az öreget, vonuljon vissza és adja át a helyét. Persze ha késznek érzi Butlert, de szerintem készen van.polamalu
Amikor Tomlint megkérdezték LeBeau visszavonulásáról, akkor azt felelte, hogy még nem beszélt Coach Daddel a jövőről. Tavaly ugyanerre a kérdésre, nevetett egyet.Soldados
Ettől függetlenül úgy gondolom, ha maradni akar, akkor én hagynám dolgozni. Amit idén ki lehetett hozni, azt kihozta az egységből, pedig tudjuk milyen cornerek játszottak kezdőt.
Viszont ha nincs LeBeau, akkor sztem Harrison is visszavonul.Soldados
több mint 9 éve
Szóval kikaptunk, jogosan és megérdemelten, mert jobb volt a Ravens.Pöttyet le vagyok maradva az olvasással időhiány miatt, de itt álljunk meg egy pillanatra! Kicsit rosszul emlékszel arra hogy mit írtál, hadd frissítsem fel:
Azt most is tartom, hogy a meccs előtt mi voltunk az esélyesebbek, méghozzá jócskán. Csak ezt nem tudtuk érvényesíteni. Sokkal kevesebb kérdőjel volt nálunk, sokkal jobb formában és sokkal jobb (egészségi) állapotban vártuk a meccset, csak mi nem tudtuk kihasználni az ő gyenge pontjaikat. Amikor latolgattunk, azt tartottam legfontosabb kulcskérdésnek, hogy Bent meg kell védeni, ahogy a második meccsen sikerült. Ha ez sikerül, nem nagyon láttam, hogyan nyerhetne a Ravens. Azt is írtam, ha viszont nem sikerül, akkor ki-ki meccs lehet belőle. Szóval a legeslegfontosabb feladatot, a top-prioritást nem sikerült biztosítanunk, ennek pedig általában vereség a vége.
...
A szezonnak 2 RB-vel vágtunk neki, Blount seggfej volt, ezt kellett tenni és ilyenkor már nincsen a piacon olyan RB, aki tuti megoldást jelenthetne, sőt, sztem még mákunk is volt Tate-tel.
Soldados
"A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt. "
Csak a pontosság kedvéért.
Persze ha többfajta vélelmezett szcenáriót írtál a meccsre az praktikus, valamelyik csak bejön...
És még valami: a "még mákunk is volt Tate-tel" azt arra az emberre érted, aki 19y-ot futott és eladta a labdát? C'mon man! 😀
több mint 9 éve
Érthető lenne, ha JH nem akarna más "külsős" DC-vel együtt dolgozni, de Butlerrel nem hiszem hogy ez a helyzet, hiszen csak 10+ éve együtt dolgoznak kisebb megszakításokkal.Bár semmi jelentősége, de sztem LeBeau "nem függ" Polától, Harrison viszonyát viszont ismerjük LeBeau-hoz. Deebo tuti nem akar más DC alatt játszani már. Vagy legalábbis nagyon meglepne. de mondom sok jelentősége nincs, hogy ezt másképp látom, valszeg ez Tomlin és LeBeau döntése lesz, esetleg a Rooneyké.SoldadosÉn megfordítom, ha Pola visszavonul akkor az öreg is.polamaluŐszintén szólva felőlem maradhat is, de azzal sem lenne gondom, ha visszavonulna. De 11 éve során most először erősödött annyira fel bennem a kíváncsiság Butler iránt, hogy nem keseregnék a váltáson.Most először érdekesnek tűnik LeBeau helyzete.Én azt mondom, nem megbántva az öreget, vonuljon vissza és adja át a helyét. Persze ha késznek érzi Butlert, de szerintem készen van.polamalu
Amikor Tomlint megkérdezték LeBeau visszavonulásáról, akkor azt felelte, hogy még nem beszélt Coach Daddel a jövőről. Tavaly ugyanerre a kérdésre, nevetett egyet.Soldados
Ettől függetlenül úgy gondolom, ha maradni akar, akkor én hagynám dolgozni. Amit idén ki lehetett hozni, azt kihozta az egységből, pedig tudjuk milyen cornerek játszottak kezdőt.
Viszont ha nincs LeBeau, akkor sztem Harrison is visszavonul.Soldados
több mint 9 éve
Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
Szerintem Ike majdhogynem biztos, Troy ról ugyan az a véleményem mint Soldinak, jó volt, szép volt, de még most kéne visszavonulnia, Cam Thomas nagyon remélem. Worilds pedig 3-4m nál többért nem tudom megéri e megtartani?!
több mint 9 éve
Sobri jó forma. 😊 Egyedi látásmódja van és azt egyedi érvekkel tudja védeni. Én sokszor nem értek vele egyet, de tetszik a gondolkodása, van benne ráció, ezért jókat vitatkozunk. (A vitatkozás jó, az viszi előre a világot és az teszi lehetővé, hogy minél szélesebb legyen a látókörünk.)Azért én még mindig példaértékűnek érzem a Steelers szervezeti kultúrát. Tényleg lehet dolgozni! Általában egyet szoktam érteni Sobrival, most sem mondom, hogy az állításaival gond van sok, de Tomlint messze nem érzem szörnyűnek. Átvette az örökséget, és tudott élni vele. Lehet, hogy nem is szántak Neki nagyobb szerepet, bár ennél etikusabbak voltak Rooneyk mindig is. Engem az irányvesztés zavart az elmúlt pár évben, de idénre megint kezd karaktere lenni amgárdának.Hogy én szeretem a Steelerst abban jelentős része van Lebeaunak.Sztem ez azért inkább Tomlin személyisége. Cowher markánsabban beleszólt a dolgokba.Soldados
Akkora karaktert adott a védelemnek, hogy ihaj. Kevés ennyire hamisítatlan vérgőzös, de ugyanakkor vêgtelenül kireszelt védelmet láttam.
Jó nem fogok a csapat után köpni, ha visszavonul, de más lesz.
Egyébkênt Tomlin mellett +1 érv, hogy hagyja az embereit melózni. Mondjuk ez lehet, hogy Rooney szemlélet, vagy Steelers örökség.Helmut Zimmer
Megnéztem pár Steelers meccset, néha fogalmam nem volt mi az irány, viszont időnként elkapott a régi Steelers hangulat. Nem szar érzés.
Na mindegy... for those about to rock we salute youHelmut Zimmer
Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.
több mint 9 éve
Azért én még mindig példaértékűnek érzem a Steelers szervezeti kultúrát. Tényleg lehet dolgozni! Általában egyet szoktam érteni Sobrival, most sem mondom, hogy az állításaival gond van sok, de Tomlint messze nem érzem szörnyűnek. Átvette az örökséget, és tudott élni vele. Lehet, hogy nem is szántak Neki nagyobb szerepet, bár ennél etikusabbak voltak Rooneyk mindig is. Engem az irányvesztés zavart az elmúlt pár évben, de idénre megint kezd karaktere lenni amgárdának.Hogy én szeretem a Steelerst abban jelentős része van Lebeaunak.Sztem ez azért inkább Tomlin személyisége. Cowher markánsabban beleszólt a dolgokba.Soldados
Akkora karaktert adott a védelemnek, hogy ihaj. Kevés ennyire hamisítatlan vérgőzös, de ugyanakkor vêgtelenül kireszelt védelmet láttam.
Egyébkênt Tomlin mellett +1 érv, hogy hagyja az embereit melózni. Mondjuk ez lehet, hogy Rooney szemlélet, vagy Steelers örökség.Helmut Zimmer
Megnéztem pár Steelers meccset, néha fogalmam nem volt mi az irány, viszont időnként elkapott a régi Steelers hangulat. Nem szar érzés.
Na mindegy... for those about to rock we salute you
több mint 9 éve
Ok 😀Ja,ha lenyilatkozták akkor biztos úgy lesz.akkor biztos nem fog elfogadni 50 millával többet mástól hiszen a pénz az másodlagos.Jajj tényleg, most hogy így mondod hát erre eddig nem is gondoltam.Akarni az egy dolog de tudjátok e?lassan lejár Wilson rookie szerződése is,gondolom Ő is kulcsjátékos.Petermost néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....A Hox deklaráltan egyben akarja tartani a D-t, és folyamatosan szerződteti a kulcsjátékosokat. Az utsó KJ Wright volt. Most vagy Maxit is szerződtetik záros határidőn belül, vagy nem kulcs játékos. Amúgy Maxi tényleg jó.
Byron Maxwell UFA leszKlaci79
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.Helmut Zimmer
Én nem írok a Ravensről, mert kb. semennyire sem vagyok tájékozott.
Látom Te pedig nem követed a Seahox dolgait, az utóbbi év történéseit ês Wilson sorsát. Szóval a Seahawksnál mindenki belement az értelmes kompromisszumba, a hosszabbítás során csak, hogy ne essen szét a gárda. Wilson maga is kb. számtalanszor lenyilatkozta, hogy számára is az a cêl, hogy ez a csapat még évekig együtt maradhasson, és ő tanulhasson Carrolltól. Amúgy évek óta viszonylag jól draftol a csapat, és működik a next man up Maxi mögött is ott az utód, ahogy Browner mögött is ott volt. Ha Maxi kulcs játékos, mint ET, Wright, Benett, vagy Avril, akkor meg fogják hosszabbítani, ha nem, akkor jön Pinkins.Helmut Zimmer
Egyébként "hátrább az agarakkal".ok,!?csak azt próbáltam mondani,hogy egyik csapat sem tud mindenkit megtartani akit szeretne és gondolni kell arra is,hogy Wilson QB-ként többet fog kérni mint egy punter.amiért bátorkodtam hozzád szólni az az,hogy el tudnám képzelni nálunk is Maxwellt.Peter
több mint 9 éve
Hogy én szeretem a Steelerst abban jelentős része van Lebeaunak.Sztem ez azért inkább Tomlin személyisége. Cowher markánsabban beleszólt a dolgokba.
több mint 9 éve
Hogy én szeretem a Steelerst abban jelentős része van Lebeaunak.Akkora karaktert adott a védelemnek, hogy ihaj. Kevés ennyire hamisítatlan vérgőzös, de ugyanakkor vêgtelenül kireszelt védelmet láttam.
Egyébkênt Tomlin mellett +1 érv, hogy hagyja az embereit melózni. Mondjuk ez lehet, hogy Rooney szemlélet, vagy Steelers örökség.
több mint 9 éve
Peter
1 224
Ja,ha lenyilatkozták akkor biztos úgy lesz.akkor biztos nem fog elfogadni 50 millával többet mástól hiszen a pénz az másodlagos.Jajj tényleg, most hogy így mondod hát erre eddig nem is gondoltam.Akarni az egy dolog de tudjátok e?lassan lejár Wilson rookie szerződése is,gondolom Ő is kulcsjátékos.Petermost néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....A Hox deklaráltan egyben akarja tartani a D-t, és folyamatosan szerződteti a kulcsjátékosokat. Az utsó KJ Wright volt. Most vagy Maxit is szerződtetik záros határidőn belül, vagy nem kulcs játékos. Amúgy Maxi tényleg jó.
Byron Maxwell UFA leszKlaci79
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.Helmut Zimmer
Én nem írok a Ravensről, mert kb. semennyire sem vagyok tájékozott.
Látom Te pedig nem követed a Seahox dolgait, az utóbbi év történéseit ês Wilson sorsát. Szóval a Seahawksnál mindenki belement az értelmes kompromisszumba, a hosszabbítás során csak, hogy ne essen szét a gárda. Wilson maga is kb. számtalanszor lenyilatkozta, hogy számára is az a cêl, hogy ez a csapat még évekig együtt maradhasson, és ő tanulhasson Carrolltól. Amúgy évek óta viszonylag jól draftol a csapat, és működik a next man up Maxi mögött is ott az utód, ahogy Browner mögött is ott volt. Ha Maxi kulcs játékos, mint ET, Wright, Benett, vagy Avril, akkor meg fogják hosszabbítani, ha nem, akkor jön Pinkins.Helmut Zimmer
Egyébként "hátrább az agarakkal".ok,!?csak azt próbáltam mondani,hogy egyik csapat sem tud mindenkit megtartani akit szeretne és gondolni kell arra is,hogy Wilson QB-ként többet fog kérni mint egy punter.amiért bátorkodtam hozzád szólni az az,hogy el tudnám képzelni nálunk is Maxwellt.