Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!Razi
Nagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
Houston esetében ez szerintem is helytálló, egy Maxwell kaliberű igazolásra viszont lehet pénzünk. És konkrétan Maxwell szerződtetését én támogatnám is, két fő okból:
1. Azonnali és hosszútávú megoldást jelentene CB poszton.
2. Mivel a Maxwell-Gay páros révén rövidtávon adott lenne a kezdő duó (plusz ott van Allen, akivel nyilván mint lehetséges kezdővel kalkulálnak), abszolút nem lenne az a kényszer, hogy azonnali kezdőt húzzunk a posztra, így a CB picket halaszthatnánk későbbre (de a második napnál így sem tovább), Lake pedig már bizonyította, hogy nem első körös talentumokból is tud (minimum) korrekt játékost kreálni, lásd Keenan Lewis, vagy éppenséggel az idei érthetetlen leépüléséig Allen is rendben volt. Az első körben pedig koncentrálhatnánk az OLB-re, edge rusherből amúgy is bőségesebbnek és jobb minőségűnek ígérkezik a felhozatal, mint a cornereknél.vassadi
Jó lenne. Csak kérdés a pénz.

Szted mennyibe fájba egy Maxwell deal? 5 év 30 millió mondjuk 10-12 milla garantálttal? Ez vajon nekünk belefér? Elsőre azt mondanám, hogy nem. De aztán franc se tudja. Ha Troy számát jelentősen tudjuk csökkenteni és persze Benét az FA kezdetéig, akkor akár még lehetséges is.Soldados
Az sem mindegy, hogy milyen CB-k kerülnek még ki a piacra (már ha egyáltalán ő maga FA lesz), vagy hogy mennyivel emelik majd a cap limitet. De szerintem tudnánk úgy alakítani a szerződéseket, mind az övét, mind Benét, stb., hogy beleférjen. A 6 milliós éves átlagot mondjuk kicsit keveslem.
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Most először érdekesnek tűnik LeBeau helyzete.

Amikor Tomlint megkérdezték LeBeau visszavonulásáról, akkor azt felelte, hogy még nem beszélt Coach Daddel a jövőről. Tavaly ugyanerre a kérdésre, nevetett egyet.Soldados
Én azt mondom, nem megbántva az öreget, vonuljon vissza és adja át a helyét. Persze ha késznek érzi Butlert, de szerintem készen van.polamalu
Őszintén szólva felőlem maradhat is, de azzal sem lenne gondom, ha visszavonulna. De 11 éve során most először erősödött annyira fel bennem a kíváncsiság Butler iránt, hogy nem keseregnék a váltáson.

Ettől függetlenül úgy gondolom, ha maradni akar, akkor én hagynám dolgozni. Amit idén ki lehetett hozni, azt kihozta az egységből, pedig tudjuk milyen cornerek játszottak kezdőt.

Viszont ha nincs LeBeau, akkor sztem Harrison is visszavonul.Soldados
Én megfordítom, ha Pola visszavonul akkor az öreg is.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Amikor Tomlint megkérdezték LeBeau visszavonulásáról, akkor azt felelte, hogy még nem beszélt Coach Daddel a jövőről. Tavaly ugyanerre a kérdésre, nevetett egyet.Soldados
Én azt mondom, nem megbántva az öreget, vonuljon vissza és adja át a helyét. Persze ha késznek érzi Butlert, de szerintem készen van.polamalu
Őszintén szólva felőlem maradhat is, de azzal sem lenne gondom, ha visszavonulna. De 11 éve során most először erősödött annyira fel bennem a kíváncsiság Butler iránt, hogy nem keseregnék a váltáson.

Ettől függetlenül úgy gondolom, ha maradni akar, akkor én hagynám dolgozni. Amit idén ki lehetett hozni, azt kihozta az egységből, pedig tudjuk milyen cornerek játszottak kezdőt.

Viszont ha nincs LeBeau, akkor sztem Harrison is visszavonul.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

Én azt mondom, nem megbántva az öreget, vonuljon vissza és adja át a helyét. Persze ha késznek érzi Butlert, de szerintem készen van.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Amikor Tomlint megkérdezték LeBeau visszavonulásáról, akkor azt felelte, hogy még nem beszélt Coach Daddel a jövőről. Tavaly ugyanerre a kérdésre, nevetett egyet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
most néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....
Byron Maxwell UFA leszKlaci79
A Hox deklaráltan egyben akarja tartani a D-t, és folyamatosan szerződteti a kulcsjátékosokat. Az utsó KJ Wright volt. Most vagy Maxit is szerződtetik záros határidőn belül, vagy nem kulcs játékos. Amúgy Maxi tényleg jó.
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.Helmut Zimmer
Akarni az egy dolog de tudjátok e?lassan lejár Wilson rookie szerződése is,gondolom Ő is kulcsjátékos.Peter
Jajj tényleg, most hogy így mondod hát erre eddig nem is gondoltam.

Én nem írok a Ravensről, mert kb. semennyire sem vagyok tájékozott.
Látom Te pedig nem követed a Seahox dolgait, az utóbbi év történéseit ês Wilson sorsát. Szóval a Seahawksnál mindenki belement az értelmes kompromisszumba, a hosszabbítás során csak, hogy ne essen szét a gárda. Wilson maga is kb. számtalanszor lenyilatkozta, hogy számára is az a cêl, hogy ez a csapat még évekig együtt maradhasson, és ő tanulhasson Carrolltól. Amúgy évek óta viszonylag jól draftol a csapat, és működik a next man up Maxi mögött is ott az utód, ahogy Browner mögött is ott volt. Ha Maxi kulcs játékos, mint ET, Wright, Benett, vagy Avril, akkor meg fogják hosszabbítani, ha nem, akkor jön Pinkins.
több mint 9 éve
Houston esetében ez szerintem is helytálló, egy Maxwell kaliberű igazolásra viszont lehet pénzünk. És konkrétan Maxwell szerződtetését én támogatnám is, két fő okból:
2. Mivel a Maxwell-Gay páros révén rövidtávon adott lenne a kezdő duó (plusz ott van Allen, akivel nyilván mint lehetséges kezdővel kalkulálnak), abszolút nem lenne az a kényszer, hogy azonnali kezdőt húzzunk a posztra, így a CB picket halaszthatnánk későbbre (de a második napnál így sem tovább).vassadi
Amondó vagyok, hogy aki manapság 2 kezdő CB-vel számol, az nem a 2015-ös NFL évadban akar indulni a csapatával. 😊 Szerintöm. Szóval elférne ide Maxwell még egy korai CB húzás mellett is.

Csak példaként említem a Denvert, ahol volt ugye egy Chris Harris - aki idén all pro lett -, mellé odahozták Talib-ot, és ettől még azért nyugodtan húztak az első körben egy CB-t (Roby). Azonnal kezdeni. És mennyire jól tették. 😊peterk2005
De valszeg nem mond le a Steelers 1 rossz év után Allenről. Szóval meglenne a 3 kezdő kaliberű CB. És Ádi nem azt mondta, hogy nem húzunk CB-t, hanem mondjuk az 1-2. körről átkerülne a 2-4. körre a need, amivel már 4 CB lenne biztosított. Plusz mondjuk McCaint sztem visszahozzuk.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
2. Mivel a Maxwell-Gay páros révén rövidtávon adott lenne a kezdő duó (plusz ott van Allen, akivel nyilván mint lehetséges kezdővel kalkulálnak), abszolút nem lenne az a kényszer, hogy azonnali kezdőt húzzunk a posztra, így a CB picket halaszthatnánk későbbre (de a második napnál így sem tovább).vassadi
Amondó vagyok, hogy aki manapság 2 kezdő CB-vel számol, az nem a 2015-ös NFL évadban akar indulni a csapatával. 😊 Szerintöm. Szóval elférne ide Maxwell még egy korai CB húzás mellett is.

Csak példaként említem a Denvert, ahol volt ugye egy Chris Harris - aki idén all pro lett -, mellé odahozták Talib-ot, és ettől még azért nyugodtan húztak az első körben egy CB-t (Roby). Azonnal kezdeni. És mennyire jól tették. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!Razi
Nagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
2. Mivel a Maxwell-Gay páros révén rövidtávon adott lenne a kezdő duó (plusz ott van Allen, akivel nyilván mint lehetséges kezdővel kalkulálnak), abszolút nem lenne az a kényszer, hogy azonnali kezdőt húzzunk a posztra, így a CB picket halaszthatnánk későbbre (de a második napnál így sem tovább), Lake pedig már bizonyította, hogy nem első körös talentumokból is tud (minimum) korrekt játékost kreálni, lásd Keenan Lewis, vagy éppenséggel az idei érthetetlen leépüléséig Allen is rendben volt. Az első körben pedig koncentrálhatnánk az OLB-re, edge rusherből amúgy is bőségesebbnek és jobb minőségűnek ígérkezik a felhozatal, mint a cornereknél.vassadi
Jó lenne. Csak kérdés a pénz.

Szted mennyibe fájba egy Maxwell deal? 5 év 30 millió mondjuk 10-12 milla garantálttal? Ez vajon nekünk belefér? Elsőre azt mondanám, hogy nem. De aztán franc se tudja. Ha Troy számát jelentősen tudjuk csökkenteni és persze Benét az FA kezdetéig, akkor akár még lehetséges is.

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
most néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....
A Hox deklaráltan egyben akarja tartani a D-t, és folyamatosan szerződteti a kulcsjátékosokat. Az utsó KJ Wright volt. Most vagy Maxit is szerződtetik záros határidőn belül, vagy nem kulcs játékos. Amúgy Maxi tényleg jó.
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.Helmut Zimmer
Akarni az egy dolog de tudjátok e?lassan lejár Wilson rookie szerződése is,gondolom Ő is kulcsjátékos.

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Mcphee nem az a tipikus 3/4-es OLB a 280+ fontjával.pár hete a top 20 szabadügynök között volt.gondolom az azóta szerzett 7 tackle,2 sack,3pdf nem rontott a stockján.szerintem egy 4/3-as rendszerű csapat megkínálja egy komoly összeggel és End lesz belőle.

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
2. Mivel a Maxwell-Gay páros révén rövidtávon adott lenne a kezdő duó (plusz ott van Allen, akivel nyilván mint lehetséges kezdővel kalkulálnak), abszolút nem lenne az a kényszer, hogy azonnali kezdőt húzzunk a posztra, így a CB picket halaszthatnánk későbbre (de a második napnál így sem tovább), Lake pedig már bizonyította, hogy nem első körös talentumokból is tud (minimum) korrekt játékost kreálni, lásd Keenan Lewis, vagy éppenséggel az idei érthetetlen leépüléséig Allen is rendben volt. Az első körben pedig koncentrálhatnánk az OLB-re, edge rusherből amúgy is bőségesebbnek és jobb minőségűnek ígérkezik a felhozatal, mint a cornereknél.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Houston is az lesz a KC ben😊Razi
Houston amilyen szezont nyomott, egy kúbé árába fog kerülni... Mibül fizetnétek ki?
Egyébként Indy-ben lenne rá pénz, de ennyiért hozzánk se kívánom. (Nem fog Indy-be jönni, úgyhogy mindegy, de ha esély lenne rá én akkor se tapsikolnék. Félek a nagyon nagy pénzes FA-któl.)peterk2005
Houston szerintem szóba se jöhet nálunk...a legjobb FA a posztján, pénzünk se lenne, meg sosem igazolunk ilyen kimagasló évet zárt játékost...maximum bilibe lóg a kezünk vele kapcsolatban 😀
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Houston is az lesz a KC ben😊Razi
Houston amilyen szezont nyomott, egy kúbé árába fog kerülni... Mibül fizetnétek ki?
Egyébként Indy-ben lenne rá pénz, de ennyiért hozzánk se kívánom. (Nem fog Indy-be jönni, úgyhogy mindegy, de ha esély lenne rá én akkor se tapsikolnék. Félek a nagyon nagy pénzes FA-któl.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.
több mint 9 éve
Nagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.

több mint 9 éve
Jelen állás szerint 3 emberre vár műtét az off-seasonban: Ben térdét, Spaeth könyökét hozzák rendbe apróbb beavatkozással a már ismert Mitchellen kívül.

több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Byron Maxwell UFA lesz
több mint 9 éve
Megint teljesen egyetértek.

Szerencsére nem gyakran fordul elő nálunk, hogy nagy della után leépül vki, ez Woodleyval megtörtént, ki is vágtuk. De ahogy Woodley, úgy pl Cortez Allen és Mitchell is kap egy 2. idényt, ha jövőre se lesznek jók, ők is repülni fognak.

És ahogy peterk példáiból is látszik, nekem az volt a bajom, hogy egész meccsen nem találtuk a választ arra, hogy mit kezdjünk a Ravens blitz-csomagjaival. 6 OL-emberes felállás egyszer sem volt, Spaeth is mindössze 12 snapet kapott. Ez a baj, hogy nem tudtunk reagálni. A D oldalon ugyanez igaz, hogy nem találtunk olyan blitz-csomagot, amivel megvertük volna az amúgy sérülésektől tizedelt Ravens OL-t. Csak a DL tudott belül némi nyomást generálni. Ez a vereség nagyban szárad a stáb lelkén - legalábbis sztem.

De teszem hozzá, nem gyakori, hogy ennyire ne találjunk válaszokat. Épp ezért tartom jó edzőnek Tomlint. Sok esetben tud reagálni. És ha már peterk említett olyan példát, hogy mivan ha 2-3 kezdő kidől a falból. Akkor itt megint felhoznám, hogy 2008-ban a 4. héten(!) a Ravens ellen a teljes vakoldal (LT, LG) kidőlt és IR-re került. Az idény végére, a PO-ra mégis összeállt a sok sebből vérző OL és SB-t nyertünk. Na ez például egy olyan helyzet, amit annó Tomlin nagyon jól kezelt. Volt válasza a sérülésekre.

De mondok közelebbi példát is. Pl a CB-k kiesésére (Ike és Allen, azaz az idény eleji 2 kezdőnk), nagyszerűen reagáltunk idén. Mind stratégiában, mind emberanyagban. Olyan stratégiával játszottunk, amiben még egy eredetileg special teamer (Blake) is képes volt megbirkózni és sokszor még jónak is tűnt. Ez pl hatalmas eredmény volt idén sztem.

több mint 9 éve
Most azzal mit csinálnál, ha Woodley (a te szemed fénye, te draftoltad, nálad lett nagykirály) átmegy dagadt-disznó módba, miután odaadtad neki Líbia éves költségvetését?
Mit csinálsz akkor, ha Timmons levadássza a saját fél csapatát lelkesedésből (Taylor kartörés pl., az egyetlen épkézláb man-to-man cornert a csapatból)?
Ha a támadó falad egész évben fejlődik, egyre frankóbb, aztán totál csődöt mond egy meccsre? Mert tegyük hozzá, hogy a hétvégén kb. az volt az a csapatrész, amely azt se tudta milyen rendezvényen van (a secondary-nk sajnos olyan volt egész évben, mint eddig). A többi kb. azt csinálta, amit tudott egész évben. Igaz, egy kipihent Ngata volt a túloldalon...
Kíváncsi vagyok mit csinálna egy igazi tökös edző ezekkel a dolgokkal?marescha
Hát mondjuk ezeket még mindig inkább kezelni, mint egy kihagyott FG-t vagy egy droppolt passzt kulcs szituban. Nálam ilyenek az edzőfüggetlen paraméterek, nem azok amiket te írsz.

Az, hogy egy játékos megkapva a nagy pénzt elhízik, szar lesz, azért edzőket szokás kirúgni, ha többször is előfordul. Úgyhogy az abszolút edző felelősség és hatáskör. (vagy GM, de mindegy, mert ha nincs egyetértés akkor megette a fene). A sérülések pedig a játék része, ezzel nem lehet takarózni. Ha elér egy bizonyos szintet, ami már kezelhetetlen, az oké. De az a szint kb. az idei Arizona szintje. A Steelers idén teljesen jól megúszta, én kívánok magunknak Indy-be annyi sérülést, amennyivel ti elkezdtétek a playoffot. 😊
A támadó fal - és úgy általában csapategységek - becsődölése meg végképp edzői kérdés. Ott is előfordulhat persze, hogy egy edző nem tud mit tenni. De csak olyankor, ha mondjuk a meccsen kiesik a fél fal, lesérül 2-3 kezdő is a sorból, stb. Ha egy amúgy jó fal ugyanazzal a személyzettel, sérülés nélkül egyik meccsről a másikra egyszer csak nem játszik jól, az edzői felelősség. Ha rossz volt a gameplan, akkor tessék belenyúlni a meccsbe. Ha az ellenfél edzője kitalált valamit, akkor tessék reagálni rá.

Hogy egy példával is illusztráljam - és egyúttal az elvárásaimat is elmondjam, hogy mit várok el egy elit edzőtől:

Az ellenetek játszott meccsen idén a Colts védelem totál csődöt mondott. Pagano-t ez alól fel tudom menteni, mert magán a meccsen lesérült az első számú corner, kiesett 2 defensive lineman és 1 linebacker. Offense oldalon meg jött egy csomó nem kontrollálható hiba (fumble, rossz passz, stb.) Szóval elérte a küszöböt azoknak a szerencsétlen faktoroknak a száma, ami után felelőssé tudnám tenni Paganot a történtekért. De! A Pats elleni vereséget (illetve nem a vereséget, hanem inkább a teljesítményt, mert azért a Pats ellen a győzelem elvárás nem lehet), szóval a Pats elleni teljesítményt viszont egyértelműen Pagano nyakába varrom. Mert a Pats kijött egy gameplannel - 6 emberes OL, és fussunk - és EGÉSZ MECCSEN semmit nem tudtunk kezdeni vele. Átfutottak rajtunk, mint forralt tel a bögre szélén. És ez ellen lehetett volna tenni valamit. Ezt a Cincy elleni playoff meccs bizonyítja a legfényesebben, ahol a Cincy ugyanezzel a taktikával jött ki (felteszem videóztak 😊 ), de egy negyed után a taktika becsődölt, Pagano válaszolt. Azaz volt rá válasz, meg is találta később, de azon a meccsen, ott először csak nézett. És ez gond Ha edzői kvalitásról van szó, akkor ilyesmi választja el az elit edzőt a jó edzőtől. Egyszer-egyszer persze mindenkivel előfordul, de ha azt látom, hogy évente párszor így járunk, akkor tőlem draftolhat akárhogy, lehet akármilyen jó motivátor, csinálhat akármit, nem fogom Pagano-t elit edzőnek tartani.

több mint 9 éve
Tomlin bűnei a szememben:
- a denveri cumi 2011-ben
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)marescha
Én még idevenném, hogy mióta Farrior-Ward-A.Smith-Clark...stb hasonló alapemberek nincsenek itt, azóta nem képes felpörögni a csapat az év összes meccsére.
Apróságnak tűnik, de ebben a sportban amikor minden csapat ilyen szintet képvisel, bárki-bármikor képes a győzelemre, igen is ilyeneken elmennek meccsek.

Ez nem tetszik benne a leginkább, és ugyan ide kötném a hugyos jóska csapatok elleni vereségeket, amik tipikusan egész meccsen át tartó szenvedés, mindenki fapofával-kedv nélkül lejátssza a meccset, aztán haza megy.
Korábban ezek a játékosok, az edzők helyett is olyan lázban tartották a többieket is, hogy mindenki 120%-on dolgozott minden play-ben.

Igen is Tomlin-tól várnám ezt a felpörgetést, főleg így, hogy jelenleg nincsenek meg az öltöző hangos embereinek utódjai.

Ez a Ravens meccs tipikusan az a meccs volt, ami 3-4-5 jó meccs után szokott jönni.
Egész meccses impotencia, amin meccs közben sem vagyunk hajlandóak változtatni.laby
Na ez viszont nagyon igaz. Sőt.

Ha Tomlin legnagyobb hibáját kéne mondanom, akkor nálam ez lenne. A gyenge csapatok elleni meccseket mintha félvállról vennénk. Ez pedig (vezető)edzői hiba.

több mint 9 éve
Mekkora mák, hogy a felmondási időmet töltöm és kb unatkozok, meg a hét végi vizsgákra tanulok, van időm titeket is olvasgatni munkaidőben, sokkal jobban telik az idő 😀
több mint 9 éve
mert ugye olyan szükség van a veteránjainkra, mint egy falat kenyérre
mer micsinálunk?
fizetjük, struktúráljuk, megint struktúráljuk, túlfizetjük, kibaszzuk, visszavesszük
és ez fordítva is működik, nagyrészt a veteránjaink a steel-mode-ban működnek

csak ezt nem Tomlin csinálta mégcsak nem is Cowher,
ezt a Csák und Dan csinálta

ez a Steelers alapkő
és a Steelers öltöző beszoktatós

Tomlinnnak idén rohadtul villantani kellett a drafttal, mer fogy az anyag, és Saci meg Tyúk és Blájen asszem ki is tett magáért, de elvesztettük Maurot, WezliJohannzont és azért mert nem működtek a dolgok Kiszel meg Karizom nélkül - és folyamatosan csesszük el a fiatalokat
feléljük magunkat
és fáziskésében vagyunk, már az összes draftszaki három évig kajabálta, mire elkezdtünk O-falat húzgálni, ugyanígy két évvel levagyunk csúszva a nose húzással - majd idén, de addigra lesz egy nagy likunk TE-be, a többiről nem is beszélvesutianap
Igazából nem is értem miről beszélsz. Miféle fáziskésésben vagyunk? 11-5-t csináltunk és megnyertük a csoportot... Ennyi. Mindezt egy elég fiatal csapattal tettük, szóval nem látom, hogy felélnénk a fiatalokat, egyedül Keenan Lewis beáldozása lehet fájdalmas.

Az hogy egy UDFA-t elvesztettünk (Mauro), az senkit nem érdekel. Max téged. Van ilyen. Wesley Johnsonért és Nik Williamsért se fogok eret vágni. Ez benne van. Jönnek a sérülések és mindenki kukázik ahonnan tud.

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tomlin bűnei a szememben:
- a denveri cumi 2011-ben
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)marescha
Én még idevenném, hogy mióta Farrior-Ward-A.Smith-Clark...stb hasonló alapemberek nincsenek itt, azóta nem képes felpörögni a csapat az év összes meccsére.
Apróságnak tűnik, de ebben a sportban amikor minden csapat ilyen szintet képvisel, bárki-bármikor képes a győzelemre, igen is ilyeneken elmennek meccsek.

Ez nem tetszik benne a leginkább, és ugyan ide kötném a hugyos jóska csapatok elleni vereségeket, amik tipikusan egész meccsen át tartó szenvedés, mindenki fapofával-kedv nélkül lejátssza a meccset, aztán haza megy.
Korábban ezek a játékosok, az edzők helyett is olyan lázban tartották a többieket is, hogy mindenki 120%-on dolgozott minden play-ben.

Igen is Tomlin-tól várnám ezt a felpörgetést, főleg így, hogy jelenleg nincsenek meg az öltöző hangos embereinek utódjai.

Ez a Ravens meccs tipikusan az a meccs volt, ami 3-4-5 jó meccs után szokott jönni.
Egész meccses impotencia, amin meccs közben sem vagyunk hajlandóak változtatni.