Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
qrva jó pick, így már Archernek is örülök
több mint 10 éve
Háháháháááááááááááááááá!Magas WR és épp az akit Ádival kívántunk magunknak: Martavis Bryant
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
WR MARTAVIS BRYANT
több mint 10 éve
Megvan a mindenki által óhajtott WR pick is
több mint 10 éve
steelers fourth round selected is:Martavis Bryant WR
több mint 10 éve
Gizinéni
522
A negyedik kör eddig 5 CB és 3 WR behúzásnál tart...
több mint 10 éve
Persze, minden mindennel összefügg. De az egyenes út az, hogy azért nincs 3. körös pickünk, mert Shamarkót nagyon akartuk. 😛 Ha nem akartuk volna Shamarkót, leszarjuk az egészet és elvisszük saját pickkel Landry Jones-t és annyi. De nem így történt, mert Shamarkót nagyon akartuk. Tehát csakis miatta nem volt idei 3. körös pickünk.Szóval eljutottunk odáig, amit írtam, h Landry Jones miatt nincs 3. körös pickünk 😛ShilkorA FO eldöntötte, hogy vége a Lefty-Batch csere QB-korszaknak. Ezért hozott egy újat FA-ről (Gradkowski) és hozott egy projektet a draft közepéről. Ez egy világos döntés volt az FO részéről. A döntéssel persze nem kell egyetérteni, még azt sem mondom, hogy én magam egyetértek vele, de magyarázhatónak gondolom. Így viszont plusz pick kellett, nem feltréd, és ahogy korábban írtam, az is biztos volt, hogy hiába áldozzuk be a jövő évi 3. kört, Wallace miatt lesz ott is pickünk.SoldadosEz így érthető, de ha annyira értékes volt a class közepe, akkor miért nem húztunk ott valakit, akinek van esélye pályára kerülni 3 éven belül Landry Jones helyett?ShilkorTavaly Colbert mondta, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szóval eljutottunk odáig, amit írtam, h Landry Jones miatt nincs 3. körös pickünk 😛A FO eldöntötte, hogy vége a Lefty-Batch csere QB-korszaknak. Ezért hozott egy újat FA-ről (Gradkowski) és hozott egy projektet a draft közepéről. Ez egy világos döntés volt az FO részéről. A döntéssel persze nem kell egyetérteni, még azt sem mondom, hogy én magam egyetértek vele, de magyarázhatónak gondolom. Így viszont plusz pick kellett, nem feltréd, és ahogy korábban írtam, az is biztos volt, hogy hiába áldozzuk be a jövő évi 3. kört, Wallace miatt lesz ott is pickünk.SoldadosEz így érthető, de ha annyira értékes volt a class közepe, akkor miért nem húztunk ott valakit, akinek van esélye pályára kerülni 3 éven belül Landry Jones helyett?ShilkorTavaly Colbert mondta, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
A FO eldöntötte, hogy vége a Lefty-Batch csere QB-korszaknak. Ezért hozott egy újat FA-ről (Gradkowski) és hozott egy projektet a draft közepéről. Ez egy világos döntés volt az FO részéről. A döntéssel persze nem kell egyetérteni, még azt sem mondom, hogy én magam egyetértek vele, de magyarázhatónak gondolom. Így viszont plusz pick kellett, nem feltréd, és ahogy korábban írtam, az is biztos volt, hogy hiába áldozzuk be a jövő évi 3. kört, Wallace miatt lesz ott is pickünk.Ez így érthető, de ha annyira értékes volt a class közepe, akkor miért nem húztunk ott valakit, akinek van esélye pályára kerülni 3 éven belül Landry Jones helyett?ShilkorTavaly Colbert mondta, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
Akkor nézzük, leromlik-e a draft értékelés ma.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ez igaz, továbbá a Browns kimondottan idei draftjogért akarta odaadni azt a picket, amivel Shamarkót húztuk, mivel a scoutjaik besültek, a draft után többeket ki is rúgtak. Csakhogy ettől még a Landry Jones pick elhibázott lépés volt, és tényleg az lett volna a jó döntés, ha abból a draftpozícióból tradelünk fel pár helyet.Tavaly Colbert mondta még a draft előtti sajtótájékoztatóján, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
Ez így érthető, de ha annyira értékes volt a class közepe, akkor miért nem húztunk ott valakit, akinek van esélye pályára kerülni 3 éven belül Landry Jones helyett?Tavaly Colbert mondta, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
Tavaly Colbert mondta még a draft előtti sajtótájékoztatóján, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.Tudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
Vagy nem, mert mi akarhatunk, ha a másik fél nem azt akarja, a saját akarat csak a WC-n hoz sikert, ott ha te akarsz az tuti eredmény, igaz idő kérdése lehet az is. Egy üzlet két félen áll, akkor köttetik meg, ha mindkét félnek elfogadható a feltétel.
több mint 10 éve
Tudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...Külön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados
több mint 10 éve
Nem QB-ra, hanem egy nagy potenciállal bíró safetyre aki nagyon alázatosan és komolyan edz
több mint 10 éve
Klemó
5 656
Bezony, az egy másik kérdés, hogy ha már nem az adott évben adtunk oda picket, akkor azt a második negyedik kört (vagyis alapból a miénket) lehetett volna jobban is elkölteni. Szumma szummárum nem a trade volt ott a gond, hanem az, hogy bármikor egy ilyen QB-ra raktunk egy negyedik kört...
több mint 10 éve
Külön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.
több mint 10 éve
Külön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...
több mint 10 éve
én sokat nem tudok hozzáfűzni, de íme a mockdraft-game húzásaim:[/youtube]sutianapEzeket már láttam, majdnem mindet. A véleményem ugyanaz, Kiváló kezdősebesség, gyorsaság, jó irányváltások, jól jön le a blokkokról.polamalu
1/1 Johnny Manziel, QB (Texas A&M)
2/1 Louis Nix III, NT (Notre Dame) :-/
3/1 Trent Murphy, DE/OLB (Stanford)
4/1 Dri Archer, WR (Kent State) @)
4/35 Andre Williams, RB (Boston College)
5/1 Max Bullough, ILB (Michigan State)
6/1 Jon Don Duncan, TE (Dixie State)
6/5 Josh Mauro, DE (Stanford)
6/ 35 John Urschel, OG (Penn State)
7/1 Justin Britt, OT (Missouri)
7/41 Denicos Allen, ILB (Michigan State)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
[/youtube]sutianapEzeket már láttam, majdnem mindet. A véleményem ugyanaz, Kiváló kezdősebesség, gyorsaság, jó irányváltások, jól jön le a blokkokról.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
ja PennState-t kihagytam, Tomlin kinnvolt, ideje volna onnan is 😀 Nyitányiból DaquanJ, UrschelCB Jemea Thomas - Georgia TechEllington és Bradford közül az egyikért felőlem akár fel is tradelhetnénk, illetve itt már Bryant is remek value. A többiek inkább csak a nap második felében jöhetnek szóba szerintem.
CB Ross Crockell - Duke
CB Saq. Richardson - Arizona
?WR Bruce Ellington - South Carolina
?WR Martavis Bryant - Clemson
?WR Quincey Enunwa - Nebraska
?WR Matt Hazel - Coastal Carolina
OLB Carl Bradford - Arizona State
TE Rob Branchflower - Massachusetts
FS Brock Veeren - Minnesota
ugye ugyan az van mint tavaly, azokat húzzuk, akiket vizitáltunk, fantechnikás, Arcsert nem, de oda meg jó a nexusunk. GM proday- OhioState, Coach proday - Notre Dame, És Nix nemvót viziten. Aszondom ebből a merítésből jöhetnek. MIcsi-Micsigen state-et is nagyon hajtottuk onnan is beeshet ember, LSU-ról mégsutianap
A Michigan pro day-re szerintem kimondottan a két támadófalember, Lewan és Schofield miatt ment a stáb (Munchak volt ott Tomlin társaságában), és már mindkettőt draftolták. A Sparty-tól Isaiah Lewis lehet esetleg opció mint hátsó körös safety, a két ILB-vel Shazier draftolása után én nem számolnék (legfeljebb mint priority free agent).vassadi
több mint 10 éve
Én OLB-t egyáltalán nem húznék. Viszont Ellingtonnak vagy Bryantnek nagyon tudnék örülni. Persze itt már CB is jöhet.CB Jemea Thomas - Georgia TechEllington és Bradford közül az egyikért felőlem akár fel is tradelhetnénk, illetve itt már Bryant is remek value. A többiek inkább csak a nap második felében jöhetnek szóba szerintem.
CB Ross Crockell - Duke
ugye ugyan az van mint tavaly, azokat húzzuk, akiket vizitáltunk, fantechnikás, Arcsert nem, de oda meg jó a nexusunk. GM proday- OhioState, Coach proday - Notre Dame, És Nix nemvót viziten. Aszondom ebből a merítésből jöhetnek. MIcsi-Micsigen state-et is nagyon hajtottuk onnan is beeshet ember, LSU-ról mégsutianap
A Michigan pro day-re szerintem kimondottan a két támadófalember, Lewan és Schofield miatt ment a stáb (Munchak volt ott Tomlin társaságában), és már mindkettőt draftolták. A Sparty-tól Isaiah Lewis lehet esetleg opció mint hátsó körös safety, a két ILB-vel Shazier draftolása után én nem számolnék (legfeljebb mint priority free agent).vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
CB Jemea Thomas - Georgia TechEllington és Bradford közül az egyikért felőlem akár fel is tradelhetnénk, illetve itt már Bryant is remek value. A többiek inkább csak a nap második felében jöhetnek szóba szerintem.
CB Ross Crockell - Duke
A Michigan pro day-re szerintem kimondottan a két támadófalember, Lewan és Schofield miatt ment a stáb (Munchak volt ott Tomlin társaságában), és már mindkettőt draftolták. A Sparty-tól Isaiah Lewis lehet esetleg opció mint hátsó körös safety, a két ILB-vel Shazier draftolása után én nem számolnék (legfeljebb mint priority free agent).