Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Nem is értem hogy gondoljátok, hogy Bélát (mert így neveztem el Sézit) ki fogja szorítani középről, mondjuk, ha levágják Béla lábát talán 😀polamalumér pont béla?
több mint 10 éve
Zumwalt hosszútávú projekt játékos, ha megéli a rostert, akkor ahhoz spec teamben kell villognia, azaz a jelenben ot lehet számunkra hasznos.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem is értem hogy gondoljátok, hogy Bélát (mert így neveztem el Sézit) ki fogja szorítani középről, mondjuk, ha levágják Béla lábát talán 😀
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Zumwalt jött, ez érdekes. Shazier OLB lesz?ShilkorMert szerinted Shazier edge rusher? 😊
Egy 6. körös pick nem fogja drasztikusan befolyásolni az első-második napos pickek sorsát. Zumwalt egy sima BPA pick volt, a draft végén már ez kell.
több mint 10 éve
Jobban belegondolva tényleg. ST-ben biztos hasznos lesz, aztán a többit majd meglátjuk.Zumwalt jött, ez érdekes. Shazier OLB lesz?ShilkorTuti nem, inkább csak projekt játékos, mélységnek, aztán meglátjukpolamalu
több mint 10 éve
Klemó
5 656
Egy nagy ütő playa és kifejezetten az ST-be elsőnek azt gondolom.
több mint 10 éve
Annyi project ilb van hogy tele a projectorom, mondok màst, saziè szèlre, Vördisz nincs hosszabítàs, hanem helló
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Zumwalt jött, ez érdekes. Shazier OLB lesz?ShilkorTuti nem, inkább csak projekt játékos, mélységnek, aztán meglátjuk
több mint 10 éve
Azé talén Cumi nem szorítja ki Sacilét XD
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Zumwalt jött, ez érdekes. Shazier OLB lesz?
több mint 10 éve
Még egy ILB Zumwalt
több mint 10 éve
Kakukk tojàsa, minden negyedik pikk, a szabàjazszabàjjj
több mint 10 éve
Jeff inkàbb Maurosutianapő nem volt viziten
több mint 10 éve
Jeff inkàbb Mauro
több mint 10 éve
Következőre a tippem: Jeffcoat vagy Seastrunk.
több mint 10 éve
Ne csesszünk ki magunkkal, gyöjjön Ursel, workexcelleltsutianapfuck, elvitték a hollók
több mint 10 éve
Most már az O line is elég mély, sőt harc lesz, nem kicsi a helyekért.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Wesley Johnson a Vandy-ről. Nagyszerű.
több mint 10 éve
Egy Tackle az új ember
több mint 10 éve
Azt hiszem innentől csak olyan playák várhatóak, akik jártak nálunk viziten. A következő szerintem Jeffcoat lesz, ha nem viszik ki addig. Vagy Wesley Johnson.Shilkorutóbbi lett
több mint 10 éve
Ne csesszünk ki magunkkal, gyöjjön Ursel, workexcelleltsutianapmajd 6. végén inkább
több mint 10 éve
Ne csesszünk ki magunkkal, gyöjjön Ursel, workexcellelt
több mint 10 éve
tudom, azért írtamŐ is jött (vagy csak jött volna) vizitre. 😊vassadiArcser kivètelèvel eddig is csak olyan plaja volt, aki volt privàton, jön a TE gyerek meg Enunwasutianapinnentől már nagyjából mind1 is, csak ne Seantrel legyen 😊Shilkor
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ő is jött (vagy csak jött volna) vizitre. 😊Arcser kivètelèvel eddig is csak olyan plaja volt, aki volt privàton, jön a TE gyerek meg Enunwasutianapinnentől már nagyjából mind1 is, csak ne Seantrel legyen 😊Shilkor
több mint 10 éve
Pedig az lesz