Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Arcser kivètelèvel eddig is csak olyan plaja volt, aki volt privàton, jön a TE gyerek meg Enunwasutianapinnentől már nagyjából mind1 is, csak ne Seantrel legyen 😊
több mint 10 éve
Arcser kivètelèvel eddig is csak olyan plaja volt, aki volt privàton, jön a TE gyerek meg Enunwa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azt hiszem innentől csak olyan playák várhatóak, akik jártak nálunk viziten. A következő szerintem Jeffcoat lesz, ha nem viszik ki addig. Vagy Wesley Johnson.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az Arizonás Shaq lett, nem a CSU-s. Különösebb probléma ezzel a pickkel sincs.
több mint 10 éve
Csak Shaq lett, Mitchellnek jobban örültem volna.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Tudom, de Hart más kaliber. De Tuitt draftolása után nem fogok bánkódni a bennhagyott project DE-k miatt. 😊Nem hangzik rosszul, de project DE-nek itt van Nick Williams + Arnfelt.ShilkorMásik oregonit vitt szerencsére.ShilkorÉppenséggel Taylor Hartnak is tudtam volna örülni nagyon, nagy sleeper szerintem, és ha nincs a sérülése, ennél sokkal korábban is kimehetett volna. Ha NFL-hasonmásokról volt szó az ő esetében, általában Aaron Smith-hez és Keiselhez hasonlították.vassadi
több mint 10 éve
Nem hangzik rosszul, de project DE-nek itt van Nick Williams + Arnfelt.Másik oregonit vitt szerencsére.ShilkorÉppenséggel Taylor Hartnak is tudtam volna örülni nagyon, nagy sleeper szerintem, és ha nincs a sérülése, ennél sokkal korábban is kimehetett volna. Ha NFL-hasonmásokról volt szó az ő esetében, általában Aaron Smith-hez és Keiselhez hasonlították.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Másik oregonit vitt szerencsére.ShilkorÉppenséggel Taylor Hartnak is tudtam volna örülni nagyon, nagy sleeper szerintem, és ha nincs a sérülése, ennél sokkal korábban is kimehetett volna. Ha NFL-hasonmásokról volt szó az ő esetében, általában Aaron Smith-hez és Keiselhez hasonlították.
több mint 10 éve
Másik oregonit vitt szerencsére.Rá nem is gondoltam, de igaz, még ő is elérhető, elég komoly value pick lenne az ötödik kör közepén. Csak nehogy Chip kinézze magának. 😊vassadiTerrance Mitchellhez mit szólnál?ShilkorSaquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
Akkor már inkább egy másik Shaq, Barrett a Colorado State-ről.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Rá nem is gondoltam, de igaz, még ő is elérhető, elég komoly value pick lenne az ötödik kör közepén. Csak nehogy Chip kinézze magának. 😊Terrance Mitchellhez mit szólnál?ShilkorSaquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
több mint 10 éve
Terrance Mitchellhez mit szólnál?Saquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Saquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
Akkor már inkább egy másik Shaq, Barrett a Colorado State-ről.
több mint 10 éve
Saquil még benn van
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Irdatlan DB run volt a 4. körben, kíváncsi leszek, milyen CB-t draftolunk, ha egyáltalán jön valaki erre a posztra.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
na de mostmár egy CB tényleg nagyon kéne 😀
több mint 10 éve
Klemó
5 656
STEAL!!!!Én azt gondolom, hogy ha ő jöt volna a harmadik kör végén, bőven elégedettek lettünk volna már akkor is vele. Hát így, huhh. Hja igen, már itt a negyedik körben nem kész NFL ready játékosok vannak, mindenkinél van/lesz meló, de nagyon jó jel, hogy volt nálunk és jó jel, hogy akartuk, az meg pláne, hogy Ike már a második körben hozzánk jósolta....
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Reméljük ő lesz az új Plaxico.ShilkorHa kihozzák belőle a maximumot, akkor ő inkább - egykori Steelers-elkapóknál maradva - inkább Plaxico és Wallace keveréke lesz, ami elég ijesztően hangzik. 😊
több mint 10 éve
Eddig nagyn tetszik amit az FO csinál. Voltak hibák az FA-ban, de talán feledtetik.
több mint 10 éve
Reméljük ő lesz az új Plaxico.Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊Néztem, már írtam is, 1,95 és 95 kgpolamalu
A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardjaÉs nézd meg, mellette milyen fizikális paraméterekkel bír.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000328241/Martavis-Bryant-runs-sub-4-40-in-40-yard-dashpolamalu
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.vassadi
több mint 10 éve
Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊Néztem, már írtam is, 1,95 és 95 kg
A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardjaÉs nézd meg, mellette milyen fizikális paraméterekkel bír.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000328241/Martavis-Bryant-runs-sub-4-40-in-40-yard-dashpolamalu
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.vassadi
több mint 10 éve
Miért kapják a fizetést az edzők?? Melózzanak vele. Csináljanak belőle egy kiváló plyát
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.
több mint 10 éve
Nem lassú,de a jellemzését olvasva lesz vele meló bőven...
több mint 10 éve
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardja, 1,95 magas. Remek RZ célpont lehet, ah egyszerre van pályán Tóni., ez a srác és Archer akkor legény legyen a talpán bármelyik védelem, ha ehhez még a backre beküldjük csengettyűt na akkor aztán zúzás leszwww.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000328241/Martavis-Bryant-runs-sub-4-40-in-40-yard-dash