Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Ki tervezi kovetni eloben a draftot a steelersesek kozul? En igen. 😀 Es ha igen melyik csatornan stb?
több mint 10 éve
Hello es udv mindenkinek. Kivanok jo draftot nekunk 😀.
több mint 10 éve
Van itt valaki ? 😀
több mint 10 éve
Ray és Peters is jó pick lenne szerintem. Ráadásul mivel a 2. körben mindkét posztra lehetne nagyon jó embert találni, nem is tudom igazán letenni a voksomat egyik mellett sem.
több mint 10 éve
Én is Peterst írtam a doodleban, de valamiért Shane Rayt érzem a pickünknek.tenorxén meg pont fordítva vagyak, Réjt írtam, de cb-t talán Peters-t érzek 😀
több mint 10 éve
Én is Peterst írtam a doodleban, de valamiért Shane Rayt érzem a pickünknek.
több mint 10 éve
Peterst írtam a dúdliba, de azt gondolom elég sok jó opció lehet számunkra akár CB-t húzunk ma akár edge rushert. Legutóbb Shazier meglepő döntés volt (persze logikus is), de azt gondolom ma nem fog a pick ennyire váratlanul érni
több mint 10 éve
aztán 10 percenként jön az új választás...közben persze mennek a cserék is és nyilván lesz olyan, aki azonnal kimegy és mondja...de olyan 5/fél 6 körül fogunk választani...ha jól tévedek
több mint 10 éve
Mikor kezdődik magyar idő szerint a draft ???Steelers Nation02:00
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Mikor kezdődik magyar idő szerint a draft ???
több mint 10 éve
azért ha bent lenne érdekes döntés elé állítana minket....Szentségtörés! 😀mennyelgyónnisutianap
SS Landon Collins (Alabama)desider
sajnos néhányan emiatt a füves balhé miatt kiestek a pikszisből, így pl egy Dupree-re szerintem semmi esélyünk nem maradt...aki mondjuk közte Ray és Gregory között vacillált annak sokat jelenthet ez a füves balhé...
több mint 10 éve
Szentségtörés! 😀mennyelgyónni
SS Landon Collins (Alabama)desider

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Én változtattam. Egy letrade és Byron Jones CB. (remélem egy-egy RB-ért feljön valaki, mi pedig jóval lejjebb is be tudjuk hozni Jonest még...)(hozzáteszem ez nem kívánság..szeretjük az intelligens játékosokat és ehhez kivételes képességek társulnak, így könnyen lehet, hogy elcsábulunk a combine wondernek...)
több mint 10 éve
Halihó!Csináltam egy ilyet, így össze tudjuk gyűjteni, hogy ki mire tippelt 😊
doodle.com/ebp7pckbszynedqv#table
Töltsétek ki, ha gondoljátok!
több mint 10 éve
Utolsóként Robert Golden S is aláírta RFA-tenderét, azaz 1,542 millióért marad nálunk 2015-re.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Marcus Peters 😊
több mint 10 éve
1. Kevin Johnson2., Jaleen Collins
3., Lorenzo Mauldin
4., Ifo Ekpre Olomu
5., Jesse James
6. Karlos Williams
több mint 10 éve
akkor már tippelek én is: 1. Peters 2. Orchard
több mint 10 éve
Én borítom a papírformát: Malcom Brown fog jönni! 😊Szokolegy ilyen húzás nem vallana ránk...😀
több mint 10 éve
Én borítom a papírformát: Malcom Brown fog jönni! 😊
több mint 10 éve
Never inkább CB, másodikba jobban járunk a Presto, orcsár, Kikaháva

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bud Depree leesik ez a tippem no. (egyébként meg olyan érzésem van, mint kettő éve. akkor JJ kapcsán éreztem ezt, most meg Gregory kapcsán, szóval érik ez utóbbi választása, ha Dupree nem lesz bent)
több mint 10 éve
Hamár tippelgetünk: Kevin Johnson CB 😊HaggansEzt a tippet en is tartom.