Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Grantnél azt elfelejtettük megemlíteni, hogy az ő draftolásával megvan a kötelező Ohio State játékos is.
több mint 11 éve
Golson egy érdekes eset. Amikor megláttam kb letettem az arcom. Azóta azonban aludtam egyet és megnéztem és az adottságait is, mely szerint kb hasonló,McCain volt . A kezei viszont sokkal jobbak.Ja csak oneki megvolt minden testi adottsaga 6'3 testmagassaggal. 😕
Továbbá ha azt is hozzátesszük, hogy McCainnel is működött tavaly a dolog, ilyen adottságok mellett, akkor Golson simán jó választás lehet Az így kb egyértelmű nekem , hogy Gay és Allen van kezdőnek szánva és az is hogy lesz még CB ( remélem 4. körben ) húzás idén. Szóval ne temessük ezt a gyereket, pláne még most ne...én egyre jobban kezdek ezzel a pickkel megbékélni. Plusz az az ember aki a Golson picket bemondta nekünk is 4. körös volt, ergo benne sem látták azt, hogy HoF lesz ( ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy Golson Hof lesz, pusztán csak azt, hogy még ilyenkor is nagyon nehéz azt megmondani, hogy kiből mi lesz az NFL-ben )
Szóval én még ma remélek egy CB picket, és szerintem TE, RB.Haggans
több mint 11 éve
Michael Bennett miért csúszik ennyit?
több mint 11 éve
JJ 2.0 szépségre tökéletes Heath utód!😛 😀😀
több mint 11 éve
Ez tökéletes húzás. Ötödik körben már nincs egyértelműen jó pick, de mi legalább olyat találtunk, akinek hatalmas upside-ja van és van ideje tanulni Miller mögött. Ez pl nálam A-kategóriás húzás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!SzokolNem biztos, PS projectnek továbbra is jó lehet, de Jesse-ben nagyobb a potenciál.
több mint 11 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!Szokolmajd lemeccselik TC-ben, hogy ki megy rosterre és ki PS-be
több mint 11 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!
több mint 11 éve
A negyedik körös pickünk óta magyaráztam Lacinak, hogy érik a TE húzás. 😊 Nagyon adta magát, miután a 4. körös interior OL run során sok jó középső körös OG prospect kiment, az ötödikben pedig az általunk is közelről megnézett OLB projectek is (Tull, Emanuel), akik itt nagyon jó value pickek lehettek volna. De James is az, a draft előtt írtam, hogy negyedik kör végén is jöhetne felőlem, így még jobb.
több mint 11 éve
sütinek egy dzsesszidzsémszt 😀kriSTEELantessék 😀
több mint 11 éve
Ott a Jesse pick 😊
több mint 11 éve
Itt is van
több mint 11 éve
Dzsesszidzsémsz, hivatalos! 😉
több mint 11 éve
Telitalálat! 😊szerintem igen....Klaci79most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?Shilkor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Montam-e?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
és jön Jesse!!!!
több mint 11 éve
jesse
több mint 11 éve
azonnal rányomtunk, de természetesen itt a Steelers pick előtti reklám...
több mint 11 éve
vagy Saxton
több mint 11 éve
szerintem igen....most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?Shilkor
több mint 11 éve
most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?
több mint 11 éve
most TE jön...erre fogadnék is
több mint 11 éve
Innentől én TE, RB, OG, DE pickeket várok elsősorban, a sorrend bennlévő értéktől függ

több mint 11 éve
A Golson logika alapján most màr akár Hollimant is vihetjük, az idei draftnak már lőttekno flaccoLOL