Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagyon nem értem ezt a nagy Nix mániát, mert itt várták első körbe és kiment 83. helyen. Valami csak lehetett ott ami távol tartotta a csapatokat tőle!Klaci79Viszonylag hamar ki fog derülni, hogy mit tud a srác, mert abban a Houstoni front7-ben ahol a figyelem Watt-ra, Cushing-ra és most már Clowney-ra fog koncentrálódni, nem lesz nehéz virgonckodnia. Ha nem fog kitűnni, akkor a helyén lett értékelve.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tutyi Áron számával fog nyomulni, Legyen olyan sikeres benne!😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
@ESPNNFL: “I think this kid is the new prototype for LBs in the NFL.”-Tedy Bruschi on @Steelers’ first-round pick Ryan Shazier t.co/fWKBAjT2zg
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ha akartunk volna, akkor nem gondolod, hogy húzunk is? Nix lecsúszott a 3. kör végéig, valószínűleg nem volt benne az, amit a FO keresett. Cserébe húzunk egy hátsó körös NT-t és? Nem értem a logikádat, hogy mi a baj ezzel. Kell némi depth a csapatnak és mit gondolsz majd kit fogsz találni a hátsó körökben? Kit kellett volna a 6. kör végén húzni, mert szerintem lényegében teljesen mindegy, NT-ben jó ha van még valaki épp annyira lehet hasznos, mint bárki a 215. pickből.Nagyon nem értem ezt a nagy Nix mániát, mert itt várták első körbe és kiment 83. helyen. Valami csak lehetett ott ami távol tartotta a csapatokat tőle!
Ésszerűtlen a kiváló WR class egyik legkiválóbb játékosát megszerezni? Furcsa gondolkodás, de legyen...nem őt hoztuk, tehát csak egy feltételezés, hogy valójában ki jött volna.
Nyugtass meg, hogy azért iszonyat mennyiségű olyan játékost is tudsz aki be is vált végül! Remélem ilyet még többet tudsz. Mert azért megérdemelne egy kis esély Shazier!
több mint 10 éve
2/46-ra nem lehet 2 playát húzni. Dönteni kellett és Tuitt mellett döntöttek. Ennyi. ILB pedig kellett abszolút TOP3 need volt, mert Timmons mellett nem volt megfelelő kezdő kaliberű játékos.Alapvetően a dolog logikáját nem értem.Én pénteken a Shazier picknél teljesen lefagytam. Addig úgy értelmeztem, hogy ILB posztra van Timmons +3 ember, tehát rendben van, esetleg egy hátsó körös pick jöhet (Zumwalt féleség), de alapvetően DL-t kell upgradelni. Mivel bent volt Nix, de nem őt húztuk, csak arra tudok gondolni amit korábban írtál: nem tartották top 15-ös picknek, és inkább BPA-ra mentek. (itt azért megkérdezném, -mivel azóta kiderült hogy Beckham is top célpontunk volt,- ha Beckhamet behúztuk volna, akkor milyen sorsot szántak Brownnak?? vagy 1/15-re hoztunk volna #2 WR-t??)Lehet volt 4 ILB-nk, de 1 kezdő kaliberű, most már van kettő bitang jó, vagy legalábbis egy bitang jó és egy bitang jónak ígérkező. A draft utáni elemzéseknél volt, ahol leírták, hogy ebben olyan domináns duó lehetőség van, mint amilyen a Friscónál a Bowman-Willis kettős lett.
Így most van 5 ILB (+Zumwalt) és 3 OLB, akik közül Carterről egységes vélemény hogy gyenge, Worilds-nek volt egy jó fél szezonja, JJ pedig hát őszintén szólva semmi olyat nem mutatott tavaly, amitől azt hihetném hogy idén brutál nyomást fog helyezni az irányítóra... ezen szvsz Harrison visszatérése sem fog sokat segíteni, de legalább depth lesz.
Remélem Porter kicsit felfuttatja a passrusht, mert igazából Jonesnál sokszor nem látom hogyan akarja megverni az emberét. Woodley jó volt bullrush-ban, JH pedig karral, spin move-okkal (jól írom?), gyorsasággal operált, de Jonesnál nem látom hogy van egy kiforrott technikája, amivel érvényesülni tudna.
Vissza a draftra: Tuitt a helyén lett húzva, 2. körre várták általában, de vajon Nix-et egyáltalán nem is akartuk, McCullerst meg igen? Ebben mi a ráció?Jan
A Nix-kérdésre pedig azt tudom írni, hogy abban a kényelmes helyzetben voltunk, hogy mindkettő bent volt a 2. körben, így választhattak, hogy Tuitt, vagy Nix és Tuitt mellett döntöttek, nyilván őt tartották jobb value-nak és jobb, kiforrottabb játékosnak.
Beckham pedig rajta volt a listánkon, de ez nem jelenti azt, hogy őt hoztuk volna, ha bent van. Ezt sosem tudjuk meg, kát is belemenni ilyen feltételezésekbe.Soldados
Akarunk NT-t húzni vagy nem? Ha akarunk, elég nagyot csúszott a legjobb 3-4-es NT prospect (1 körre várták) miért nem húzzuk be 2/46-ra? Ha azért nem kell, mert megoldottnak látjuk a posztot, és inkább DE-t akarunk, akkor oké, legyen Tuitt, de akkor később miért megy el egy pick McCullersre?
Jan
McCullers pedig 6. körös pick, azok ilyenek, vannak hibáik, amiket vagy sikerül orvosolni és akkor hasznos játékos, akár kezdő is lehet belőle, vagy nem, akkor lesz Taamu 2.0. De ez nem bust, elég sok 6. körös így jár, ott ez benne van.
Abban is egyetértek, hogy sok nagyreményű játékos érkezett a ligába, ilyen Shazier is. Ha bejön, amit várnak tőle, akkor valóban olyan domináns LB-párosunk lehet középen, mint amilyen most van a Friscónak. Erre most nem egy 3-4. körös prospect reménybeli fejlődése kínál esélyt, hanem tényleg egy szupertehetség, aki már most közel van ahhoz, hogy kész játékos legyen. Szóval szerintem szép remények elé nézünk. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Alapvetően a dolog logikáját nem értem.Én pénteken a Shazier picknél teljesen lefagytam. Addig úgy értelmeztem, hogy ILB posztra van Timmons +3 ember, tehát rendben van, esetleg egy hátsó körös pick jöhet (Zumwalt féleség), de alapvetően DL-t kell upgradelni. Mivel bent volt Nix, de nem őt húztuk, csak arra tudok gondolni amit korábban írtál: nem tartották top 15-ös picknek, és inkább BPA-ra mentek. (itt azért megkérdezném, -mivel azóta kiderült hogy Beckham is top célpontunk volt,- ha Beckhamet behúztuk volna, akkor milyen sorsot szántak Brownnak?? vagy 1/15-re hoztunk volna #2 WR-t??)Lehet volt 4 ILB-nk, de 1 kezdő kaliberű, most már van kettő bitang jó, vagy legalábbis egy bitang jó és egy bitang jónak ígérkező. A draft utáni elemzéseknél volt, ahol leírták, hogy ebben olyan domináns duó lehetőség van, mint amilyen a Friscónál a Bowman-Willis kettős lett.
Így most van 5 ILB (+Zumwalt) és 3 OLB, akik közül Carterről egységes vélemény hogy gyenge, Worilds-nek volt egy jó fél szezonja, JJ pedig hát őszintén szólva semmi olyat nem mutatott tavaly, amitől azt hihetném hogy idén brutál nyomást fog helyezni az irányítóra... ezen szvsz Harrison visszatérése sem fog sokat segíteni, de legalább depth lesz.
Remélem Porter kicsit felfuttatja a passrusht, mert igazából Jonesnál sokszor nem látom hogyan akarja megverni az emberét. Woodley jó volt bullrush-ban, JH pedig karral, spin move-okkal (jól írom?), gyorsasággal operált, de Jonesnál nem látom hogy van egy kiforrott technikája, amivel érvényesülni tudna.
Vissza a draftra: Tuitt a helyén lett húzva, 2. körre várták általában, de vajon Nix-et egyáltalán nem is akartuk, McCullerst meg igen? Ebben mi a ráció?Jan
A Nix-kérdésre pedig azt tudom írni, hogy abban a kényelmes helyzetben voltunk, hogy mindkettő bent volt a 2. körben, így választhattak, hogy Tuitt, vagy Nix és Tuitt mellett döntöttek, nyilván őt tartották jobb value-nak és jobb, kiforrottabb játékosnak.
Beckham pedig rajta volt a listánkon, de ez nem jelenti azt, hogy őt hoztuk volna, ha bent van. Ezt sosem tudjuk meg, kát is belemenni ilyen feltételezésekbe.Soldados
Akarunk NT-t húzni vagy nem? Ha akarunk, elég nagyot csúszott a legjobb 3-4-es NT prospect (1 körre várták) miért nem húzzuk be 2/46-ra? Ha azért nem kell, mert megoldottnak látjuk a posztot, és inkább DE-t akarunk, akkor oké, legyen Tuitt, de akkor később miért megy el egy pick McCullersre?
Eddig semmit nem tudtam erről a játékosról, most megnéztem vagy 4 meccsét. Taamu kettő. Egy nagy benga aki csak a méretéből él, se sebessége, se technikája nincs. Nála kisebb centerek (értelemszerűen nála mindenki kisebb) simán tartják, ha egy guard is besegít, középső futásnál úgy tologatják félre mintha 90 kiló lenne... ha ebből az emberből kezdő NFL NT lesz, akkor a DL edzőnknek szobrot állíttatok és minden évben a draft napján megkoszorúzom. 😊 Nix annyival jobb a játék minden elemében, hogy nincs is értelme összehasonlítani őket.
A WR témát nem is erőltetem, az hogy jelen helyzetben a boardunkon a lehetséges 1 körös pickek között szerepelt WR, már önmagában teljesen ésszerűtlen.
"...ebben olyan domináns duó lehetőség van, mint amilyen a Friscónál a Bowman-Willis kettős lett."
Iszonyat mennyiségű játékost tudok akikben nagy lehetőség volt, gondolom te is.
több mint 10 éve
Pont az ilyen nüanszokon úszhat el egy szezon, ahogy 2009-ben is (Madison a legjobb spec teamerünk kibaszása -> 4 ret TD-t szívtunk, amíg vissza nem szedtük) és részben tavaly is. Ahhoz, hogy szezon közben egy-egy sérülésnél ne kelljen kapálózni valami azonnali vészterv után, ahhoz épp az ilyen megnyugtató megoldások, döntések kellenek most és nem akkor, amikor már baj van. Azaz bár nem a megváltást várjuk tőle, de mégis életmentő lehet majd a szezon közben. 😊 Mert bizony nagyon fontos igazolás lenne jelenleg, még ha csak depth-nek is jönne.Értem, elfogadom, meg is tudja csinálni. Csak kicsit hype-osnak tűnt most számomra közvetlenül a draft után. 😊desiderSem a megmentést, sem a feltámadást nem vár tőle senki.Csak csendben kérdezem: hogy miért JH-tól várjuk a megmentést és a csapat "feltámadását" a draft után, amiről azt állítjuk, hogy jól sikerült...desiderA Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?Soldados
Depth-et jelentene OLB-poszton, ami jelenleg egyáltalán nincs, illetve azt várjuk, hogy az oltözőben vezér legyen és emellett tanítsa a fiatalokat, azaz Worildsot és Jarvist, a meccsenkénti 10-15 snapjében pedig hasznos legyen még most is.
De ezekre viszont szükségünk van, és ennek vélhetően meg is felel, ezért kellene leigazolni. (Én kb biztos vagyok benne, hogy ez júni 1 után valamikor be is következik.)Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Ezt mi már a draft előtt is mondtuk. Kiesel visszaigazolása volt és maradt kérdőjeles. Legutóbb azt mondta, hogy vet minért nem ír alá. Nálunk meg másra nincs pénz és az egy évre nem is adnánk neki mást.polamaluTudom, olvastam... 😊 akárcsak Kiesel-t.
több mint 10 éve
Ezt mi már a draft előtt is mondtuk. Kiesel visszaigazolása volt és maradt kérdőjeles. Legutóbb azt mondta, hogy vet minért nem ír alá. Nálunk meg másra nincs pénz és az egy évre nem is adnánk neki mást.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Értem, elfogadom, meg is tudja csinálni. Csak kicsit hype-osnak tűnt most számomra közvetlenül a draft után. 😊Sem a megmentést, sem a feltámadást nem vár tőle senki.Csak csendben kérdezem: hogy miért JH-tól várjuk a megmentést és a csapat "feltámadását" a draft után, amiről azt állítjuk, hogy jól sikerült...desiderA Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?Soldados
Depth-et jelentene OLB-poszton, ami jelenleg egyáltalán nincs, illetve azt várjuk, hogy az oltözőben vezér legyen és emellett tanítsa a fiatalokat, azaz Worildsot és Jarvist, a meccsenkénti 10-15 snapjében pedig hasznos legyen még most is.
De ezekre viszont szükségünk van, és ennek vélhetően meg is felel, ezért kellene leigazolni. (Én kb biztos vagyok benne, hogy ez júni 1 után valamikor be is következik.)Soldados
több mint 10 éve
Sem a megmentést, sem a feltámadást nem vár tőle senki.Csak csendben kérdezem: hogy miért JH-tól várjuk a megmentést és a csapat "feltámadását" a draft után, amiről azt állítjuk, hogy jól sikerült...desiderA Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?Soldados
De ezekre viszont szükségünk van, és ennek vélhetően meg is felel, ezért kellene leigazolni. (Én kb biztos vagyok benne, hogy ez júni 1 után valamikor be is következik.)
több mint 10 éve
JH-től nem a megmentést várjuk, hanem a rutint és a mentorálást, nem mellesleg a depth-etCsak csendben kérdezem: hogy miért JH-tól várjuk a megmentést és a csapat "feltámadását" a draft után, amiről azt állítjuk, hogy jól sikerült...desiderA Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?Soldados
több mint 10 éve
Lehet volt 4 ILB-nk, de 1 kezdő kaliberű, most már van kettő bitang jó, vagy legalábbis egy bitang jó és egy bitang jónak ígérkező. A draft utáni elemzéseknél volt, ahol leírták, hogy ebben olyan domináns duó lehetőség van, mint amilyen a Friscónál a Bowman-Willis kettős lett.Moats-szal nem lehet fixen OLB-ként számolni, szerintem Tomlinék sem ezért hozták. A Billsnél eleinte 4-3-as defense-ben szerepelt linebackerként, tavaly pedig Pettine rendszerében - ami sokkal inkább a 3-4-re hajaz - ILB-t játszott. Szerintem őt elsődlegesen azért igazoltuk le, hogy szükség esetén Timmons mellett ő legyen a másik kezdő ILB, elvégre márciusban még nem tudhatta a stáb, hogy Shazier lesz az első körös választottjuk (és ugye még azt sem lehet biztosra venni, hogy első naptól kezdő lesz, sőt), vagy éppenséggel Spence státusza is kérdéses volt. Meg ugye elküldtük Foote-ot. Szóval én inkább a Williams, Spence, Zumwalt trió között várok olyan versenyt a rosterre kerülésért, ahol döntő tényező lehet az ST-ben nyújtott teljesítmény. Williams egyelőre nem tűnik többnek egy egyszerű two-down run stoppernél, az előző szezon vége felé (/ második felében) Troy LB/S hibrid szerepkörben való egyre gyakoribb alkalmazása is azért volt, hogy Williamst ki tudják váltani (Lake nyilatkozta is a draft alatt, hogy reméli, idén már nem kell annyiszor ezt játszatni Polamaluval), én az ő helyét egyáltalán nem érzem biztosnak az 53-ban. Moats-ét viszont a rutin miatt igen, de úgy, mint első számú csere ILB (vagy eleinte akár kezdő / early-down játékos, Shazier bevethetőségétől függően), nem mint backup edge rusher, mert eddig sem (elsődlegesen) ezt játszotta az NFL-ben. Ezért is mondtam a draft alatt, hogy szinte biztosra vehető és már valószínűleg le is van beszélve Harrison visszaigazolása, mert ellenkező esetben az OLB depth-ünk úgy néz ki, hogy Chris Carter, aki pocsék, és nagyjából ennyi.vassadiÉn pénteken a Shazier picknél teljesen lefagytam. Addig úgy értelmeztem, hogy ILB posztra van Timmons +3 ember, tehát rendben van, esetleg egy hátsó körös pick jöhet (Zumwalt féleség), de alapvetően DL-t kell upgradelni. Mivel bent volt Nix, de nem őt húztuk, csak arra tudok gondolni amit korábban írtál: nem tartották top 15-ös picknek, és inkább BPA-ra mentek. (itt azért megkérdezném, -mivel azóta kiderült hogy Beckham is top célpontunk volt,- ha Beckhamet behúztuk volna, akkor milyen sorsot szántak Brownnak?? vagy 1/15-re hoztunk volna #2 WR-t??)
Beckham pedig rajta volt a listánkon, de ez nem jelenti azt, hogy őt hoztuk volna, ha bent van. Ezt sosem tudjuk meg, kát is belemenni ilyen feltételezésekbe.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Csak csendben kérdezem: hogy miért JH-tól várjuk a megmentést és a csapat "feltámadását" a draft után, amiről azt állítjuk, hogy jól sikerült...A Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?Soldados
több mint 10 éve
Moats-szal nem lehet fixen OLB-ként számolni, szerintem Tomlinék sem ezért hozták. A Billsnél eleinte 4-3-as defense-ben szerepelt linebackerként, tavaly pedig Pettine rendszerében - ami sokkal inkább a 3-4-re hajaz - ILB-t játszott. Szerintem őt elsődlegesen azért igazoltuk le, hogy szükség esetén Timmons mellett ő legyen a másik kezdő ILB, elvégre márciusban még nem tudhatta a stáb, hogy Shazier lesz az első körös választottjuk (és ugye még azt sem lehet biztosra venni, hogy első naptól kezdő lesz, sőt), vagy éppenséggel Spence státusza is kérdéses volt. Meg ugye elküldtük Foote-ot. Szóval én inkább a Williams, Spence, Zumwalt trió között várok olyan versenyt a rosterre kerülésért, ahol döntő tényező lehet az ST-ben nyújtott teljesítmény. Williams egyelőre nem tűnik többnek egy egyszerű two-down run stoppernél, az előző szezon vége felé (/ második felében) Troy LB/S hibrid szerepkörben való egyre gyakoribb alkalmazása is azért volt, hogy Williamst ki tudják váltani (Lake nyilatkozta is a draft alatt, hogy reméli, idén már nem kell annyiszor ezt játszatni Polamaluval), én az ő helyét egyáltalán nem érzem biztosnak az 53-ban. Moats-ét viszont a rutin miatt igen, de úgy, mint első számú csere ILB (vagy eleinte akár kezdő / early-down játékos, Shazier bevethetőségétől függően), nem mint backup edge rusher, mert eddig sem (elsődlegesen) ezt játszotta az NFL-ben. Ezért is mondtam a draft alatt, hogy szinte biztosra vehető és már valószínűleg le is van beszélve Harrison visszaigazolása, mert ellenkező esetben az OLB depth-ünk úgy néz ki, hogy Chris Carter, aki pocsék, és nagyjából ennyi.vassadiÉn pénteken a Shazier picknél teljesen lefagytam. Addig úgy értelmeztem, hogy ILB posztra van Timmons +3 ember, tehát rendben van, esetleg egy hátsó körös pick jöhet (Zumwalt féleség), de alapvetően DL-t kell upgradelni. Mivel bent volt Nix, de nem őt húztuk, csak arra tudok gondolni amit korábban írtál: nem tartották top 15-ös picknek, és inkább BPA-ra mentek. (itt azért megkérdezném, -mivel azóta kiderült hogy Beckham is top célpontunk volt,- ha Beckhamet behúztuk volna, akkor milyen sorsot szántak Brownnak?? vagy 1/15-re hoztunk volna #2 WR-t??)
Vissza a draftra: Tuitt a helyén lett húzva, 2. körre várták általában, de vajon Nix-et egyáltalán nem is akartuk, McCullerst meg igen? Ebben mi a ráció?
több mint 10 éve
A Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.sutianapEgyszer élő adásban kijelentette, hogy mindenki tudja, hogy Pittsburgh-be akar visszatérni. Most ezek után mit mondjon? Vagy minden nap el kéne ezt ismételnie nyilvánosan?
több mint 10 éve
Klemó
5 656
Más. Nézem, hallgatom az első két fiúnk interjúját és miközben az jön le, hogy szerény srácok, rádöbbenek, hogy tudnak beszélni, no és értem is őket nem minden második szavuk valami feka cucc....
több mint 10 éve
Az, hogy nem tesz ki képeket folyamatosan. Nem mindig tette, meg láttam én láb edzést, fekve nyomást az instagramon.
több mint 10 éve
másodikán volt Boróban, akkor fázott mint a kutya, azt volt még egy nap, talán hatodikán mikor borigatta a traktorkereket, de nem lelkes
több mint 10 éve
Szerintem meg van. Nem véletlenül nem állt le az edzéssel. Senki nem kereste, nem hallottuk, vagyis nem hinném, hogy csak kedvtelésből nyomja ugyanolyan elánnal. Meg a visszavonulást sem jelentette be. Ha nem lenne terve akkor már visszavonult volna. sztem
több mint 10 éve
A Harizonra ne vegyetek mérget, nekem nem jön le a twitteréről egy hónapja, hogy akármi terve is lenne Piccbőrben.
több mint 10 éve
Az érveidet elolvasva az LB-s résszel teljesen egyetértek.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
OL (9) - Beachum, Foster, Pouncey, DeCastro, Adams, Gilbert, Wallace, Embernate, Johnson - az első hét hely egészen tuti, Embernate-nek nem nagyon vagy vetélytársa a 2. számú csere OG-posztra, a 2. számú csere OT-posztért pedig Johnsonnak Whimpert kell(ene) kiütnie.SoldadosÉn ezt kicsit másképp látom. Szerintem Johnson helye fix, mivel gyakorlatilag minden poszton bevethető a falban, és szerintem semmiképpen sem fogják megkockáztatni, hogy valaki elvigye PS-ről (az ötödik kör végi draftpozíció ne tévesszen meg senkit, valamivel gyengébb classban simán kimehetett volna a középső körökben, bár engem így is meglepett, hogy idáig csúszott). Szóval én jelen állás szerint - ha nem jön vissza mondjuk Velasco, igaz 3rd string center létére Wallace se volt rossz kezdőként - Embernate-Whimper csatát várok az utolsó kiadó helyért: (pocsék, de) OG és OT poszton is bevethető veterán vs. rutintalan egykori UDFA, aki első szezonját ráadásul teljes egészében IR-en töltötte.
LB (9) - Jarvis, Worilds, Carter, Harrison(!), Timmons, Shazier, Vince Williams, Zumwalt, Spence - Carter-Moats OLB-cserepárossal nem lehet nekimenni a szezonnak, szóval én Harrisonnal számolok. Én az első nyolcban biztos vagyok, Spence-nek Moatsot kell(ene) kiütnie a rosterről azzal, hogy jobb lesz nála spec teamben. Zumwalt helyét épp azért nem gondolom kérdésesnek, mert ő abban szinte tuti jó lesz. Ha nincs Harrison, akkor helyére jön Moats - elég markáns különbség (lenne).SoldadosMoats-szal nem lehet fixen OLB-ként számolni, szerintem Tomlinék sem ezért hozták. A Billsnél eleinte 4-3-as defense-ben szerepelt linebackerként, tavaly pedig Pettine rendszerében - ami sokkal inkább a 3-4-re hajaz - ILB-t játszott. Szerintem őt elsődlegesen azért igazoltuk le, hogy szükség esetén Timmons mellett ő legyen a másik kezdő ILB, elvégre márciusban még nem tudhatta a stáb, hogy Shazier lesz az első körös választottjuk (és ugye még azt sem lehet biztosra venni, hogy első naptól kezdő lesz, sőt), vagy éppenséggel Spence státusza is kérdéses volt. Meg ugye elküldtük Foote-ot. Szóval én inkább a Williams, Spence, Zumwalt trió között várok olyan versenyt a rosterre kerülésért, ahol döntő tényező lehet az ST-ben nyújtott teljesítmény. Williams egyelőre nem tűnik többnek egy egyszerű two-down run stoppernél, az előző szezon vége felé (/ második felében) Troy LB/S hibrid szerepkörben való egyre gyakoribb alkalmazása is azért volt, hogy Williamst ki tudják váltani (Lake nyilatkozta is a draft alatt, hogy reméli, idén már nem kell annyiszor ezt játszatni Polamaluval), én az ő helyét egyáltalán nem érzem biztosnak az 53-ban. Moats-ét viszont a rutin miatt igen, de úgy, mint első számú csere ILB (vagy eleinte akár kezdő / early-down játékos, Shazier bevethetőségétől függően), nem mint backup edge rusher, mert eddig sem (elsődlegesen) ezt játszotta az NFL-ben. Ezért is mondtam a draft alatt, hogy szinte biztosra vehető és már valószínűleg le is van beszélve Harrison visszaigazolása, mert ellenkező esetben az OLB depth-ünk úgy néz ki, hogy Chris Carter, aki pocsék, és nagyjából ennyi.
több mint 10 éve
Bélám mindenképpen, az nem vitás, hiszen nincs igazán olyan a keretben akit ne tudna a TC alatt legyűrni, rutin ide vagy oda. Tuitt pedig a vékony fal miatt szintén könnyen lehet kezdő is akár, de mindkét srác szerintem (hacsak nem valami hatalmasat alkotnak) úgy kezd majd mint JJ, csere 1-4 meccsen aztán amikor felpörgött akkor kezdő. A csere időszakban egyre több játékidőt kapva. Legalábbis én ezt remélem és csak így tudom elképzelni. Egyébként jelenleg kánikulát jósolnak a Családi nap idejére.Tavaly megkaptuk, hogy ugye nem lett igazán jó a draft, már ami az azonnali beépülést illeti és Bell kivételével nem is sikerült azonnal az upgrade. Ugye JJ vagy Wheaton illetve Shamarko esetében azt is tudtuk, hogy idő kell a beépüléshez és ha ez igaz, akkor lassan ők is szép reményekkel kecsegtetnek.Most örülünk Vincent (Laci), de azért várjuk meg, hogy ezek a nagyon tehetségnek kikiáltott srácok be is váltsák a hozzájuk fűzött reményt. Én is remélem, hogy be fogják, persze.polamaluJó az ilyet hallani, mert azt gondolom egy csapat draftját komolyan meghatározza, hogy a hátsó körökben mennyire tud értékes embert hozni. És ez talán hatványozottan igaz az udfa helyekre.Elkezdődtek az UDFA-igazolások, eddig 2 érdekesebb szerzemény van:Colbert szavai alapján Howard Jones érdekes OLB-project lehet. A draftolásán is gondolkodtak, csak nem volt elég pickünk, de az ő megszerzése volt az egyik legfőbb prioritásunk az UDFA-k között. Nagyon termékeny volt div II-ben az egyetemen és állítólag tetszett a szakembereinknek a combine-on és a private workouton is.Soldados
- Chris Elkins OG
- Josh Mauro DE
A többiek eddig felejthető kategória:
Roy Philon DE, Eric Waters TE, Howard Jones LB, Devon Carrington DB, Brendon Kay QB, Kaycee Ike OT, Will Simmons OG, Ethan Hemer DESoldados
Mondjuk az idei draftot nehéz lenne már túlszárnyalni. Nem is értem, nem ehhez szoktam 😀Klaci79
Viszont most természetesen nem elkiabálva Béla és Tuitt is upgrade lehet, sőt nem elképzelhetetlen, hogy Martavis Bryant is megcéloz egy kezdő pozíciót.
(Nyilván persze az elemzésekből kiindulva és a reményeimből.)Klaci79