Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Nézegettem a behindthesteelcurtainon közzétett draft big boardot és feltűnt egy név rajta, egy bizonyos Devin Gardner neve.Rosszul emlékszel.
Róla azt tudtam, hogy sokáig kezdő OB volt a Michigannél, erre most látom, hogy elvileg átszakosodott a WR posztra.
Szerintem, 6. vagy 7. kör tájékán meg lehetne vele próbálkozni, ha bent van. Lehetne rá építeni egy pár trükkös játékot. Emlékeim szerint nem volt egy fakezű QB...legalábbis, ha jól emlékszem. 😊Haggans
WR passzokhoz pedig amúgy is megvan már az emberünk:
több mint 10 éve
Nézegettem a behindthesteelcurtainon közzétett draft big boardot és feltűnt egy név rajta, egy bizonyos Devin Gardner neve.Róla azt tudtam, hogy sokáig kezdő OB volt a Michigannél, erre most látom, hogy elvileg átszakosodott a WR posztra.
Szerintem, 6. vagy 7. kör tájékán meg lehetne vele próbálkozni, ha bent van. Lehetne rá építeni egy pár trükkös játékot. Emlékeim szerint nem volt egy fakezű QB...legalábbis, ha jól emlékszem. 😊
több mint 10 éve
Még gyűröttebb fejűek emlékeznek azokra a shaolin kung-fu filmekre biztos hogyan edzettek a "kopaszok"....és akkor az ugye trükk volt.... 😊www.steelersdepot.com/2015/03/video-steelers-wr-martavis-bryant-working-on-his-lower-body-explosion/
több mint 10 éve
Tomlin az LSU Proday-en figyelte az eseményeket...volt bőven kit nézni
több mint 10 éve
"Ma is finom volt az ebéd, elmegyek futni egyet"Na mit mondott Pola?bcsarliSemmit. 😀gabistar
Ezt mondta
több mint 10 éve
Azt olvasom minden fele, hogy troy bejelentese csak mende monda volt a datummal. Ugyanis 1 pm elmult, es sehol semmi. Es meg csak utalast sem lattam arra, hogy barhol lenne a neten ilyen datum hivatalos formaban. Azt viszont olvastam tobb helyen, hogy ez az egesz csak ilyen "social media rumor" volt vele kapcsolatban.
több mint 10 éve
ESPN Insider gives Pittsburgh Steelers' Free Agency a 'C'
több mint 10 éve
en nem talaltam semmit itt polarol, sem arrol hogy mikor fog barmit is mondani. Masnak van infoja? Mert azt irtatok ma fogja bejelenteni mi lesz ha jol emlekszem. De errol en nem talaltam irast.
több mint 10 éve
Na mit mondott Pola?
több mint 10 éve
Darrius Heyward-Bey újabb 1 évre aláírt...
több mint 10 éve
Mike Adams is anno ezért hullott ki az első körből, vagyis nagyon is el tudom képzelni, hogy csúszik és ugye Adams nálunk kötött ki anno, bár az igaz, hogy "csak" a második körben. Laci megjegyzésére azért annyit, hogy állítólag már a combine súlyára rápakolt egy 8 fontot, vagyis már 240 felett van és mindeközben 4,6 alá tolta le a 40 yardosát nem hivatalosan. Ugye Bell kapcsán is volt kérdés a súllyal, nála éppen ellenkező előjellel és ugye látjuk, hogy hol tartunk....Mondjuk pont nem egy jó példa...még ha igazad is van a fűvel kapcsolatban 😉
Hiszem, hogy csúszni fog, de nem hiszem, hogy 22-ig csusszanna....Klemó
Talán Justin Houstont említeném, akit a KC a 70. helyen vitt el a füves ügye után, miközben az első kör vége felé várták. Talán pont ez az eset lehet az, ami miatt elgondolkodnak az illetékesek. Ha úgy látják, hogy megéri, akkor lehet a fű miatt nem is fog csúszni sokat a pali. Ha csúszik akkor meg nem biztos, hogy a füves ügy miatt, bár ezt már Ádi is említette valahol.
Houston anno 5,5 sacket és 49 szerelést mutatott be újoncként, úgyhogy érdekes lenne ha a két ügy közti hasonlóság ellenére nem kelne el Gregory az első körben.
több mint 10 éve
Mike Adams is anno ezért hullott ki az első körből, vagyis nagyon is el tudom képzelni, hogy csúszik és ugye Adams nálunk kötött ki anno, bár az igaz, hogy "csak" a második körben. Laci megjegyzésére azért annyit, hogy állítólag már a combine súlyára rápakolt egy 8 fontot, vagyis már 240 felett van és mindeközben 4,6 alá tolta le a 40 yardosát nem hivatalosan. Ugye Bell kapcsán is volt kérdés a súllyal, nála éppen ellenkező előjellel és ugye látjuk, hogy hol tartunk....Hiszem, hogy csúszni fog, de nem hiszem, hogy 22-ig csusszanna....
több mint 10 éve
igen, köszi...a kettesem úgy tűnik lassan cserére szorul 😀Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünkKlaci79212.kriSTEELan
több mint 10 éve
Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünkKlaci79212.
több mint 10 éve
Újabb változás, hogy a 218. pck helyett a 21.-et kaptuk...korábban ugyebár a 252. lett volna a mi comp. pick-ünk
több mint 10 éve
randy gregory megbukott egy drogteszten, azt mondja utoljára decemberben volt magasan, ha ez miatt véletlenül lecsúszna hozzánk, colberték kockáztatnának vele?zzz888állítólag mind a 27 (asszem) csapattal közölte ezt aki találkozott vele, így nem lepődnék meg, hogy ha 1/22-re bent van, akkor nem engednénk tovább...mondjuk inkább egyéb problémák miatt csúszik valószínű, például a súlya nagyon nem ideális, már ha egyáltalán csúszik, mert tehetsége alapján lehet, hogy már valaki fel is írta a cetlire
több mint 10 éve
Ezért írtam én is azt, hogy ha jók az infoim.Ha jók az infoim ma este 7-kor Pola sajtótájékoztató!HaggansMegbízható forrástól ezt még nem olvastam, de ha így van, akkor visszavonul.vassadi
több mint 10 éve
Ha jók az infoim ma este 7-kor Pola sajtótájékoztató!HaggansMegbízható forrástól ezt még nem olvastam, de ha így van, akkor visszavonul.
több mint 10 éve
Ha jók az infoim ma este 7-kor Pola sajtótájékoztató!
több mint 10 éve
randy gregory megbukott egy drogteszten, azt mondja utoljára decemberben volt magasan, ha ez miatt véletlenül lecsúszna hozzánk, colberték kockáztatnának vele?
több mint 10 éve
JJ katasztrófális, Spence gondolom óvatoskodó a nyaka miatt, Vince rettenet ki van gyurmázva, Sacié meg gyakorlatilag nagyobb, mint Harrison. Végülis lehet bust JJ ha Harrisont Sacié pótolja, Vince/Sence meg el van középen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hetedikről hatodik körösre változtatják a kompenzációs pickünket.
több mint 10 éve
A fater azt is mondta, hogy a Vince gyerek látványosabb erősebb már, de Béla, JJ és Spence is jó úton vannak......hozzáteszem, hogy nem csak ő a titok, hanem a módszer, illetve egy személyi edző, aki tökéletesen ért hozzá, hogy a kívánt célhoz erősítsen izmokat.....remélem JJ-re nem fogunk ráismerni.... 😊