Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Áh ez egy nagyon jó pick... 😍Eléggé.
Ha nem lesz bust, Timmons is jobb lesz, végre kap egy olyan párt akit megérdemelt. Liga szinten kiemelkedő ILB páros lehetnek, hosszú ideig, ha nem a leg... na jó, korai még 😀
Azt lehet róla tudni mennyire leader típus?kriSTEELan
Ez azért különösen fontos nekünk, mert Timmons-ról mindenki tudta, hogy nagy talent, de már draftolása után mondta mindenki, hogy csendes srác, és ez be is bizonyosodott, kiváló playa, de nem leader.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Akkor mire? Hogy mindkettő fekete és kopasz? 😊 Olyan játékossal lett párhuzamba állítva, akivel semmiféle hasonlóságot nem mutat.Robi sem arra gondolt hogy ugyan olyan a testfelépítésük és hogy ugyan az lenne az erősségük...labyAhogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ezt egy emberen kívül mindenki tudja...Robi sem arra gondolt hogy ugyan olyan a testfelépítésük és hogy ugyan az lenne az erősségük...labyAhogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.Soldados
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
SAZIÉAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Áh ez egy nagyon jó pick... 😍Szerintem nem kell annak lennie, egy igen alázatos tisztelettudó srác. Apja valami pap vagy mi vagyis a neveltetése szerintem nem a leader típus felé tolta, vagy nem abban az értelemben ahogyan azt az öltözőben elvárnánk. Az LB sorban ott van a tavalyi újonc, Ő igazi leader, nagyszájú nagy dumás. Nekem abban legyen leader, hogy gyűjti a sacket és a run-t stoppolja. Meg terrorizáljon mindenkit amikor a pályán van.
Ha nem lesz bust, Timmons is jobb lesz, végre kap egy olyan párt akit megérdemelt. Liga szinten kiemelkedő ILB páros lehetnek, hosszú ideig, ha nem a leg... na jó, korai még 😀
Azt lehet róla tudni mennyire leader típus?kriSTEELan
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
Áh ez egy nagyon jó pick... 😍 Ha nem lesz bust, Timmons is jobb lesz, végre kap egy olyan párt akit megérdemelt. Liga szinten kiemelkedő ILB páros lehetnek, hosszú ideig, ha nem a leg... na jó, korai még 😀
Azt lehet róla tudni mennyire leader típus?
több mint 10 éve
Robi sem arra gondolt hogy ugyan olyan a testfelépítésük és hogy ugyan az lenne az erősségük...Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.Soldados
több mint 10 éve
Amúgy ha hasonlítani szeretném valamelyik nagy játékoshoz, akkor én Urlachert mondanám. Ő volt az, aki ennyire gyorsaságból dolgozott ezen a poszton és kiváló munkamorálja mellett nagyon okos volt a játékhoz, pluszban nagyokat tudott ütni is.SoldadosJah...csak U. kétszer akkora.... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Amúgy ha hasonlítani szeretném valamelyik nagy játékoshoz, akkor én Urlachert mondanám. Ő volt az, aki ennyire gyorsaságból dolgozott ezen a poszton és kiváló munkamorálja mellett nagyon okos volt a játékhoz, pluszban nagyokat tudott ütni is.
több mint 10 éve
A vége úgyis a pályán derül ki majd szeptemberben, illetve a táborról érkező hírekből. Remélem rohadt happyk leszünk. A mai pickek is legyenek ennyire jók (saját értéken persze) és akkor elégedettek lehetünk, a többit meg az idő majd meghozza.
több mint 10 éve
Erre abszolút nem számítottam, de "sajnos" jobb pick, mintha Dennard pajtás jött volna, el kell ismernem. 2. körre számunkra elég sok kecsegtető játékos maradt, nagyon kíváncsi vagyok hogy ki érkezik, eddig elégedett vagyok.
több mint 10 éve
Nagyszerű.
több mint 10 éve
Soldi sztem mindegy, a karrierjük végén hasonlítsanak, legyen Shazier is a DPOY és legyen 2 gyűrűje minimum. Akkor aztán pont nem fog érdekelni ,hogy melyik a nehezebb vagy melyik az okosabb 😀polamaluÍrtam is, hogy tök mindegy az összehasonlítás, mert a lényeg, hogy jó játékos legyen Shazier, de ettől még annyira mások és különbözőek a pályán, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni. 😊
több mint 10 éve
Soldi sztem mindegy, a karrierjük végén hasonlítsanak, legyen Shazier is a DPOY és legyen 2 gyűrűje minimum. Akkor aztán pont nem fog érdekelni ,hogy melyik a nehezebb vagy melyik az okosabb 😀
több mint 10 éve
Shazier egy run stopper (aki megállja a helyét coverben és passrushban), míg Harrison egy passrusher (aki megállja a helyét coverben és run supportban is). Előbbi sebességből dolgozik (vagy legalábbis ez az egyik legnagyobb erénye), utóbbi egy pitbull. 😊 Előbbi nagyon okos a futballhoz, James Harrisonra ez nem igaz, vagy legalábbis neki ehhez nagyon-nagyon hosszú idő kellett (OLB-ként amúgy sem kell atomfizikusnak lenni 😀). Még a felépítésük is teljesen más, Harrison merő izom, Shazier hozzá képest lepkesúlyú, de ettől lesz gyors, mint az ítélet. Kb a kopaszságuk és munkamoráljuk hasonló, de két tök különböző típusú és stílusú játékos."Ryan Shaziert, a játékost és a kinézetét a leginkább így lehet körbeírni: ő egy pitbull őssejtekkel kezelt, lepörzsölt szemöldökű James Harrison-klón, aki végül a kezelések hatására a LB sor belsejében kötött ki.Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.Soldados
Harrisonhoz abban is hasonlít, hogy az offseasonhoz nagyon profin áll hozzá, igazi munkamániás, aki komolyan veszi a felkészülést. Ha nem így lenne, akkor nem sikerült volna a kb 225 fontos versenysúlyáról 237-re felmenni és úgy kinézni, ahogy a pro day-én kinézett (és sérült hamstringgel futni egy 4,38-at). Az edző édesapjához is szoros szálak fűzik, naponta beszél vele a fociról, a profi hozzáállásról. Az erőnléti edzőjének minden egyes étkezéséről küld egy fotót. Jó játékos lesz."
(csak a tényszerűség kedvéért)kittli
több mint 10 éve
"Ryan Shaziert, a játékost és a kinézetét a leginkább így lehet körbeírni: ő egy pitbull őssejtekkel kezelt, lepörzsölt szemöldökű James Harrison-klón, aki végül a kezelések hatására a LB sor belsejében kötött ki.Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.Soldados
Harrisonhoz abban is hasonlít, hogy az offseasonhoz nagyon profin áll hozzá, igazi munkamániás, aki komolyan veszi a felkészülést. Ha nem így lenne, akkor nem sikerült volna a kb 225 fontos versenysúlyáról 237-re felmenni és úgy kinézni, ahogy a pro day-én kinézett (és sérült hamstringgel futni egy 4,38-at). Az edző édesapjához is szoros szálak fűzik, naponta beszél vele a fociról, a profi hozzáállásról. Az erőnléti edzőjének minden egyes étkezéséről küld egy fotót. Jó játékos lesz."
(csak a tényszerűség kedvéért)
több mint 10 éve
Néztem az interjút a draft alattit, kérdezte a riporter, hogy miben vagy jó szted. Pass rush vagy cover vagy mi? A Válsz, nem is tudom, ha azt mondják Pass rush akkor azt csinálom, ha cover akkor azt. Az ilyen hozzáállás tetszik. Láthatóan örül, hogy hozzánk került. Ugyebár a nagy elődök meghatároznak egy elvárást nálunk (Greg Loyd, Woodley, JH, Timmons, stb) (Remélem a nyilatkozatot jól értelmeztem 😀 Ha nem javítsatok ki 😀 )
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
na igen...pár órával később kicsit már más, mert viszonylag nagy volt a meglepetés. Baromi jó játékos az biztos, bár pont a nyilatkozatok alapján azt gondoltam ILB-be azért megvagyunk. NA akkor ez volt a nagy ködösítés. Brutális páros lehetnek majd Timmons-al, már alig várom, hogy lássam. CB-t később is sokat néztünk, azzal így már tényleg ráérünk, de Robinsont nagyon fasza lenne behúzni 2. körbe. Meg kellene az a szobor is! 😀
több mint 10 éve
Hát remélem is, a stílusát elnézve kemény a srác, viszont szeret sokszor fejjel ütközni, azt meg ugye a mai "agyn védünk mindenkit és tüll szoknyában játszunk" NFL-ben zászlóerdővel büntetik. Azt hiszem aranyba nyúltunk, már csak az kell, hogy ki is hozzák belőle, a mentor mellette nem lesz rossz, mert azért Timmonstól tanulni az sztem egy megtiszteltetés. Meglátjuk
több mint 10 éve
Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghTeljesen más típusú játékos, de mindegy. Ez persze nem cáfolja, hogy jó pick, de nem James Harrisonra hasonlít. Már csak azért sem, mert nem is ugyanazon a poszton játszanak. Legfeljebb abban hasonlít a játékuk, hogy mindketten szeretnek nagyot ütni.
több mint 10 éve
Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.BlitzburghÉs benn maradt Nix, Tuitt és Hageman is, remélem valamelyikük lecsúszik hozzánk vagy akár fel is tradelhetünk pár helyet.
több mint 10 éve
Ahogy robi írta,ő a borotvált szemöldökű JH fiatalabb kiadása.Fasza pick.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
VÉGE az első körnek! 1. Texans - Jadeveon Clowney, DE
2. Rams - Greg Robinson, OT
3. Jaguars - Blake Bortles, QB
4. Bills (trade / Browns) - Sammy Watkins, WR
5. Raiders - Khalil Mack, OLB
6. Falcons - Jake Matthews, OT
7. Buccaneers - Mike Evans, WR
8. Browns (trade / Vikings) - Justin Gilbert, CB
9. Vikings - Anthony Barr, OLB
10. Lions - Eric Ebron, TE
11. Titans - Taylor Lewan, OT
12. Giants - Odell Beckham, WR
13. Rams - Aaron Donald, DT
14. Bears - Kyle Fuller, CB
15. Steelers - Ryan Shazier, OLB 😊
16. Cowboys - Zack Martin, OT
17. Ravens - C.J. Mosley, ILB
18. Jets - Calvin Pryor, FS
19. Dolphins - Ja'Wuan James, OT
20. Saints (trade / Cardinals) - Brandin Cooks, WR
21. Packers - Ha Ha Clinton-Dix, FS
22. Browns (trade / Eagles) - Johnny Manziel, QB
23. Chiefs - Dee Ford, DE
24. Bengals - Darqueze Dennard, CB
25. Chargers - Jason Verrett, CB
26. Eagles - Marcus Smith, LB
27. Cardinals - Deone Bucannon, S
28. Panthers - Kelvin Benjamin, WR
29. Patriots - Dominique Easley, DT
30. 49ers - Jimmie Ward, S
31. Broncos - Bradley Roby, CB
32. Vikings (trade / Seahawks) - Teddy Bridgewater, QB
több mint 10 éve
Azért meglepetés pick volt, remélem hogy a szezonban már pozitív meglepetés lesz
több mint 10 éve
Azért azt nem mondhatta, hogy bassza meg én nem ide akartam, de most már mindegy