Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Brad Wing személyében a 3. ERFA játékosunkat is újraigazoltuk. Ő is egyéves, vélhetően vetmin-es szerződést kapott. Mivel most 2 P van rosteren, így innentől nem valószínű, hogy draftolunk P-t, valószínűbb, hogy kettejük között lesz verseny.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Stez
Pár észrevétel:

- Worilds transition taggel volt.
- Shazier és Tuittot pont fordítva írtam volna. Mert bár Shazier kezdőként kezdte az idényt, de sérülése után mellékszereplő lett, sose kapta vissza főállásban a kezdő posztját, míg Tuitt a Keisel kidőlése után kezdő lett és órási terhelést kapott, ráadásul kiválóan megállta a helyét.
- Jarvis Jones bár valóban csalódást keltő, de ott is megért volna annyi kitételt, hogy idén sérülése miatt nem derülhetett ki, hogy mit tud valójában.

+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 217 — Whoops, looks like something went wrong.
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603

több mint 11 éve
A tavaly undrafted Richie Leone személyében future contracttal igazoltunk egy puntert is. És ő nem ilyen jött-ment kategória, college-ban az egyik legjobb P volt, szóval valós versenyt jelenthet Wingnek. Ami plusz adalék lehet nála, hogy középsuliban pedig QB-t játszott, ami ugye jól jöhet(ne) trükkös játékoknál.

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szép lenne, ha Troy kapná elsőnek 😊tenorx
Szerintem simán Ő fogja kapni.

több mint 11 éve
Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.Soldados
Kérdés:

Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?

Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.

Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.Big B
Nem hinném. Ha visszavonul, akkor inkább a családjával lesz, minthogy a visszavonulásának is ez volt az elsődleges oka. Talán majd egyszer elképzelhető lesz, hogy edzőként folytatja, de most nem. Vagy játékosként marad, vagy a családjával lesz.

több mint 11 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.Soldados
Kérdés:

Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?

Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.

Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.
több mint 11 éve
Nagyvonalakban így nézne ki egy ideális off-season számomra:

- új ligaév előtt: átstruktúrálni Pouncey és AB szerződését, hosszabbítani Bennel és Heywarddal, kivágni Lance Moore-t, Cam Thomast és "visszavonultatni" vagy jelentős paycuttal megtartani Troyt, viszont Keiselnek örülnék ha még egy évet maradna, plusz Will Allent és Moatsot megint visszahozni 1 évre.

- FA: egy jó cornert igazolni (pl a sokat emlegetett Maxwell), plusz esetleg 1-2 kiegészítőt (DL, WR, RB közül lehet válogatni), persze ha a capbe belefér.

- draft: korai körben CB és OLB, középső körökben RB, TE, DL, hátul részemről szokás szerint mindegy.

Worilds-Harrison, avagy OLB-kérdés: Worildsot meg kell próbálni megtartani (Rooney szavaiból kiderült, hogy meg is fogjuk próbálni), de ez jelenleg megtippelhetetlen, hogy sikerül-e. Az újbóli transition taget, aminek lehetőségét nem vetették el, én nem támogatnám. A kérdés az, hogy mennyi capünk lesz (ezért lenne jó már az új ligaév előtt hosszabbítani) és milyenek Worilds igényei. Ezt most még nem lehet látni. Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.

több mint 11 éve
Az NFL idősebb Art Rooneyról nevezte el a Sportsmanship Awardot, amit a játékosok szavazata dönt el. Ennél nagyobb megtiszteltetés kevés van, minthogy egy díjat elneveznek valakiről.

Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.Soldados
Mi alapján kapják ezt?sorozatjunkie
Leadership, sportszerűség, az ellenfél és a játék tisztelete. A díjról pedig a játékosok szavazata dönt.

több mint 11 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269
Az NFL idősebb Art Rooneyról nevezte el a Sportsmanship Awardot, amit a játékosok szavazata dönt el. Ennél nagyobb megtiszteltetés kevés van, minthogy egy díjat elneveznek valakiről.

Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.Soldados
Mi alapján kapják ezt?
több mint 11 éve
tenorx 14 038 — fő libsi
Szép lenne, ha Troy kapná elsőnek 😊
több mint 11 éve

Az idei döntősök: Thomas Davis (Carolina) LB, Larry Fitzgerald (Arizona) WR, Chad Greenway (Minnesota) LB, Calvin Johnson (Detroit) WR, Troy Polamalu (Pittsburgh) SS, Matthew Slater (New England) ST, Alex Smith (Kansas City) QB és DeMarcus Ware (Denver) DE.

több mint 11 éve
Mindhárom Steeler, azaz AB, Pouncey és Timmons is Cris Carter csapatába került a Pro Bowlon.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
a kérdés az, hogy vajon van e olyan CB, aki érdemben erősítés lenne...vagy inkább el kell hozni valamelyik vadállat DE/OLB-t és hozni 2. körben CB-t, aki még azért mindig segítség lehet...
én változatlanul utóbbi mellett vagyok, úgy hogy mindent meg kell tenni mondjuk egy Maxwell megszerzéséért
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.Klaci79
Maxwellnek én is nagyon tudnék örülni, és akkor adott esetben lehetne 1. körben OLB, de akkor is még lehetne az elején CB pick is. Emlékeim szerint a Broncost sem zavarta, hogy Talib után még Robyt is behúzták.Haggans
És volt még mellettük egy - ACL-szakadásból lábadozó, de egyébként - All-Pro szintű cornerük Chris Harris személyében.

Lényeg a lényeg, egyetértek azzal, hogy még akkor sem zárható ki az első körös CB pick, ha igazolunk egy kezdőnek szánt FA cornert, legyen az akár Maxwell, akár valaki más.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
a kérdés az, hogy vajon van e olyan CB, aki érdemben erősítés lenne...vagy inkább el kell hozni valamelyik vadállat DE/OLB-t és hozni 2. körben CB-t, aki még azért mindig segítség lehet...
én változatlanul utóbbi mellett vagyok, úgy hogy mindent meg kell tenni mondjuk egy Maxwell megszerzéséért
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.Klaci79
Maxwellnek én is nagyon tudnék örülni, és akkor adott esetben lehetne 1. körben OLB, de akkor is még lehetne az elején CB pick is. Emlékeim szerint a Broncost sem zavarta, hogy Talib után még Robyt is behúzták.

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
nyilván ha nem sikerül akkor tényleg már az első körben meg kell próbálni, de mindig ott lesz a kérdés, hogy mennyire válik be egy Trae Waynes, egy P.J. Williams vagy egy Ifo Ekpre-Olomu. Bár én tudnék örülni egy Jalen Collins-nak is.
több mint 11 éve
Rooney ma interjút adott néhány újságírónak.

Ha valakiben még lett volna kétség: "I don't see any dramatic changes to the design of the defense."

Ben szerződéshosszabbításáról: "We would like to get it done this offseason. I think it is fair to say the sooner the better. I am not going to put particular time frame on it."

Worildsről: "I can say we would like to have Jason back. He had a good year." De hozzátette: "But as a defense we have to get more sacks and more pressure on the QB."

És ami szerintem mind közül a leginkább beszédes:

Rooney on Steelers D: "We have some good young players we can build around" but secondary will be a focus in the offseason.

Ezt a mondatot érdemes észben tartani, ha majd arról folyik a diskurzus, hogy CB vagy OLB jön az első körben.vassadi
Ez a fókusz akár lehet FA is. Igazából majd az FA-piac után látjuk tisztán, hogy az OLB-vagy a CB lesz nagyobb prioritás. De egy biztos ez a 2 poszt az, ahol azonnali upgrade kell minőségben.

több mint 11 éve
Rooney ma interjút adott néhány újságírónak.

Ha valakiben még lett volna kétség: "I don't see any dramatic changes to the design of the defense."

Ben szerződéshosszabbításáról: "We would like to get it done this offseason. I think it is fair to say the sooner the better. I am not going to put particular time frame on it."

Worildsről: "I can say we would like to have Jason back. He had a good year." De hozzátette: "But as a defense we have to get more sacks and more pressure on the QB."

És ami szerintem mind közül a leginkább beszédes:

Rooney on Steelers D: "We have some good young players we can build around" but secondary will be a focus in the offseason.

Ezt a mondatot érdemes észben tartani, ha majd arról folyik a diskurzus, hogy CB vagy OLB jön az első körben.
több mint 11 éve
A CFL-es OLB-t, Shawn Lemont leigazoltuk! Ennek örülök. Bárcsak ő lenne az új Cameron Wake. 😊 Amúgy meg tényleg muszáj lépés volt, mert 1 OLB-vel nem lehet nekimenni se az FA-piacnak, se a drfatnak, mert az kényszerlépéseket szül.Soldados
Az igen...remélem beválik srác és nem harapunk citromba 😊Haggans
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.Soldados
Amit láttam róla videokat, abban bizony volt egy pár szép megmozdulása....ok CFL, de gondolom Tomlinék is látnak benne azért némi fantáziát.

A másik meg, hogy én azért is plusszba örülnék, ha Joey kezelésbe venné az OLB gárdát,mert akkor talán pár srácra ragadna egy kis jó értelembe vett " vadállatiasság", ami ugye anno Joey játékában is meg volt, és szerintem kellően tudná fanatizálni a srácokat.Haggans
Sztem egyértelműen ez volt a cél Joey idehozatalával, mert nem volt vezér, nem volt igazi szörnyeteg a Defense-ben Harrison távozása óta. És látható volt, amint jött Harrison, a védelem egész attitűdje megváltozott. Igenis szükség van ilyen jó értelemben vett állatra a védelemben.

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A CFL-es OLB-t, Shawn Lemont leigazoltuk! Ennek örülök. Bárcsak ő lenne az új Cameron Wake. 😊 Amúgy meg tényleg muszáj lépés volt, mert 1 OLB-vel nem lehet nekimenni se az FA-piacnak, se a drfatnak, mert az kényszerlépéseket szül.Soldados
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.Soldados
Amit láttam róla videokat, abban bizony volt egy pár szép megmozdulása....ok CFL, de gondolom Tomlinék is látnak benne azért némi fantáziát.

A másik meg, hogy én azért is plusszba örülnék, ha Joey kezelésbe venné az OLB gárdát,mert akkor talán pár srácra ragadna egy kis jó értelembe vett " vadállatiasság", ami ugye anno Joey játékában is meg volt, és szerintem kellően tudná fanatizálni a srácokat.

több mint 11 éve
Sok veszítenivalónk nincs, gondolom vetminért írt alá. 😊 Majd a TC-ben kiderül, hogy backupnak jó, vagy esetleg akár a kezdőbe kerülésért harcol majd.

több mint 11 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.vassadi
Nálunk pedig az a hír járja, hogy Butler helyét ketten veszik át, azaz különválik az OLB és ILB coach. Az OLB-ké Joey lesz, az ILB-ké pedig Olsavsky.Soldados
Na ez sem lenne rossz... Joey,mint OLB coach 😊,,, igen csak bírnám 😊

több mint 11 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.vassadi
A magam részéről csak sok sikert kívánhatok neki, bármilyen posztot is kapjon. Hiányozni fog az öreg nagyon a vonal mellől, de maximálisan bízom Butlerben és Tomlinban.

több mint 11 éve
Nálunk pedig az a hír járja, hogy Butler helyét ketten veszik át, azaz különválik az OLB és ILB coach. Az OLB-ké Joey lesz, az ILB-ké pedig Olsavsky.

több mint 11 éve
A legújabb hírek szerint LeBeau-t LB coach-ként szerződtetné a Cardinals, miután valószínűleg az eddigi linebacker-edző követi Bowlest a Jetshez, másrészt az OLB-edzőt fogják előléptetni koordinátorrá.