NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Az ex-Charger Cam Thomas jön hozzánk holnap vizitre.vassadiNa ő például semmiféle upgrade-t nem jelentene McLendonhoz képest, még a qrva szar Chargers védelemben is kezdőből cserének minősítették vissza idény közben... Rohadtul remélem, hogy nem igazoljuk le.
Woodley 4-3-ban egyértelműen DE kéne hogy legyen. Állítólag 2 évre 12 milláért írt alá.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó
5 657
DE, az egyetemi évei alatt is ezt játszotta, nálunk tanulta meg a 3-4 sémát. Persze ettől még lehet ROLB, csak az ugyanolyan tévedés lenne, mint Harrison esetében...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Woodleyról mit tudtok mondani? Nálunk kötött ki. 4-3ban RDE? ROLB?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az ex-Charger Cam Thomas jön hozzánk holnap vizitre.
több mint 10 éve
Valamelyik LB (talán Woodley?) fejtette ki egyszer, hogy a védekezés egyik alapja, hogy a D fal stabilan 3 y/c alatt tartsa az ellen futójátékát. Ez -többek közt- azt eredményezi, hogy pl 3&5-nél már egyértelműen passz jön, -mivel mindenki tudja hogy futással nagyon nagy valószínűséggel nem sikerül- ami nagyban könnyíti a 3rd down-ok kivédekezését. Ellenkező esetben (tehát ha 3 y/c felett engedik a futást) akkor egy 3&5-nél még bármilyen play jöhet. Nem kell mondani hogy ez mekkora különbség, ha futásra tényleg csak rövid 1-3 y-os 3rd down kisérletnél kell számítani. Ez csak egy szegmense a játéknak, de ez is mutatja, hogy a 3 DL játékos milyen alapvető mértékben befolyásolja az egész védekezési koncepciót, a playeket, felállásokat, mindent.
Namost erre a 3 posztra pillanatnyilag 1 stabil jó játékosunk van, plusz McL, aki NT poszton nem volt domináns, DE-nek meg nem tudjuk milyen. Amíg ezt az alapvető problémát nem rendezzük, addig a többiről kár is beszélni.
Ezt többféle módon lehet rendezni, de most írásba adom: ha a szezonkezdetkor nem lesz nálunk a mostanihoz képest +2 D falember, akkor ez az offseason csúnyán el lett rontva.
több mint 10 éve
Betűt tévesztett. Elsőre "a"-t írt "o" helyett.Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianaphol egy szótár? 😀Klaci79
Egyéb hibáit éppen most javította kishaszi.😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Diszgráfia másodlagos álomképpekel, a Vugyli-elvonás első tünetei
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianapGráfiát, olvtárs,
Ameg különben is diklekszia. Megmonta Gasparovics Vittorió a Szulák műsőrába mikó keverte a herpesztálást a kompsztálassal-e.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
A kaktusz vammá Karingtonnal, öt órája, hmmmm, Laci eriggy fürödni!sutianapLefekszem, mert 3:40-kor ébresztő....aztán jó híreket olvassak....
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Öööö ezt nem kell ám félreérteni :pNem dimenzionáltam túl, annyit mondtam, hogy beszédes. Főleg az éjszakai "randevú" Gilberttel.vassadiViccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.SoldadosNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Viccet félretéve: Tomlin-Colbert duó Dennard és Gilbert pro day-én - beszédes.
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewanvassadi
Bár a mai világban....igaz Sam?! 😀
több mint 10 éve
A kaktusz vammá Karingtonnal, öt órája, hmmmm, Laci eriggy fürödni!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem dimenzionáltam túl, annyit mondtam, hogy beszédes. Főleg az éjszakai "randevú" Gilberttel.Viccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.SoldadosNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewanvassadi
több mint 10 éve
Viccet félretéve, teljesen normális, hogy az adott helyünkre (1/15) várt emberek többségét megnézik. Nem kell túldimenzionálni, ez a dolguk.Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊SoldadosIgen, tavaly is csak ködösítésre használták az ilyen találkozókat, például a vacsora Bell-lel... 😊
Ezen kívül ma Tomlin és ha minden igaz, Munchak is ellátogatott Ann Arborba. -> Taylor Lewan
több mint 10 éve
Elmondták neki, hogy qrva jó vagy, de sajna mások a needjeink, ezért csak ködösítés miatt vagyunk itt. De ha nem lenne annyira égető a DL-need, akkor tuti téged választanánk. 😛Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Klaci79Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Az a rohadt ködösítés...😀Klaci79
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiátsutianaphol egy szótár? 😀
több mint 10 éve
Donald, hogy a takonyverjeiaradványdislexiát
több mint 10 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNézdd meg a Jagset, behúztak egy komplett D-line-t, úgyhogy a cseresorban is vicsorognak az elsőkörösök de az összesbeatwriter csakis Clowney draftról beszél meg Mackről, azt ide a rozsdást, hogy ojan hàtvédhúzáslesz csakúgy rotyog, persze akkor senkiselógott a twitteren mikor az Öreg maga ment Danaldnézőbe 😉
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Itt arról szólt a cikk, hogy Gilbert-tel töltöttek néhány lopott órát 😉Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕Soldados
több mint 10 éve
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightNemcsak Gilbert járt az Oklahoma State-re. 😛 De hogy találkoztak is vele, ennél jobb ködösítés már nincs is. 😊
Amúgy Woods 2 évre 5 millát kapott a Titans-től. 1 millás aláírási bónusz, 900k-s idei fizu, meg 500k-s valamilyen bónusz. Jövőre 2,1 milla lehet a fizuja. Ennyit szerintem nekünk is megérhetett volna. 😕
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Depot: Report: Steelers Tomlin, Colbert Spent Time With Oklahoma State CB Justin Gilbert Wednesday NightAz a rohadt ködösítés...😀
több mint 10 éve
Free agency alatt ez igencsak meggondolatlan lépés. Igaz, nem a Steelersnél. 😀😀Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.iktriad
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79Minek fürdessz 😛polamalu
több mint 10 éve
Minek fürdessz 😛Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ziggy Hood is a Steeler no more. The Jacksonville Jaguars have signed him to a 4 year, $16 million dollar contract.Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Megelőztél amíg fürödtem 😀
több mint 10 éve
Csak a 4 évet láttam, összeg akkor tuti nem volt. Én is kíváncsi lettem volna a későbbi comp pick miatt, de ha találok valamit azonnal íromKlaci79Ennyit kapott Ziggy nálunk:
Ziggy Hood 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.