NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:Alex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
Mond csak azt az 5 számot a 90-ből!!! 😀Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Alex Carrington BUF van éppen nálunk!!!Klaci79Depth-nek jó lenne. Tavaly vált kezdővé a Buffalóban, de 3 meccs után IR-re került. Ő és Keisel együtt már elég lenne egy korai (1-2. kör) pickkel együtt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Alex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
Mond csak azt az 5 számot a 90-ből!!! 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Alex Carrington BUF van éppen nálunk!!!
több mint 10 éve
Engem kevés manusz irritál jobban, mint Raji, de amúgy az pont nem szempont. 😊 Sansztalan.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
yes, sorryjah nekünk 3-4be kell LDE tehát nagyobb darab lögyön, közelítse a háromszázat ijen piszkafákat csak lánybekkerbe tudnánk raknisutianapSztem RDE kell, mert Heyward az LDE. Rajinak amúgy örülnék. 😊 De ez sztem csak álom. 😕Soldados
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ziggy Hood Jacksonvilleben kapott új szerződtést, legnagyobb örömötökre. Remélem, nálunk nagyobb sikere lesz nálunk 4-3as DTben, mint itt volt 3-4ben.iktriadSok sikert hozzá...azt mondhatjuk, hogy szinte csak nagyobb sikere lehet, mint nálunk. Bár ez még elég kevésnek tűnik. De lehet, hogy a 3-4 ennyire nem feküdt neki.
több mint 10 éve
jah nekünk 3-4be kell LDE tehát nagyobb darab lögyön, közelítse a háromszázat ijen piszkafákat csak lánybekkerbe tudnánk raknisutianapSztem RDE kell, mert Heyward az LDE. Rajinak amúgy örülnék. 😊 De ez sztem csak álom. 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ziggy Hood Jacksonvilleben kapott új szerződtést, legnagyobb örömötökre. Remélem, nálunk nagyobb sikere lesz nálunk 4-3as DTben, mint itt volt 3-4ben.
több mint 10 éve
Alex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoach
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Akkor nézem, hogy kik azok akik egyből kiesnek, mert 3-4-be nem alkalmasak...súgj nyugodtan!
több mint 10 éve
jah nekünk 3-4be kell LDE tehát nagyobb darab lögyön, közelítse a háromszázat ijen piszkafákat csak lánybekkerbe tudnánk rakni
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
valakit az alábbi listából hozni kell, különben az egész draft elmehet a DL-re 😀pedig még WR is korán kell, RB is legkésőbb 4-5. körben és OL-be is kellene azért mélység.
Kihagytam valamit?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A jelenleg FA DE-k: Corey Wootton CHI
Julius Peppers CHI
Jarius Wynn DAL
Robert Ayers DEN
Israel Idonije DET
C.J. Wilson GB
Antonio Smith HOU
Ricardo Mathews IND
Brett Keisel PIT
Adam Carriker TB
És a DT-k: (persze 4-3-nál)
Peria Jerry ATL
Terrence Cody BAL
Alex Carrington BUF
Colin Cole CAR
Landon Cohen CHI
Henry Melton CHI
Jason Hatcher DAL
Andre Fluellen DET
Johnny Jolly GB
B.J. Raji GB
Aubrayo Franklin IND
Jake McDonough IND
Brandon Deaderick JAX
Kyle Love JAX
Fred Evans MIN
Kevin Williams MIN
Letroy Guion MIN
Isaac Sopoaga NE
Tom Johnson NO
Mike Patterson NYG
Shaun Rogers NYG
Daniel Muir OAK
Pat Sims OAK
Vance Walker OAK
Clifton Geathers PHI
Cam Thomas SD
Gary Gibson TB
Derek Landri TB
Antonio Johnson TEN
több mint 10 éve
Pont azon gondolkodtam, hogy a Steelers sosem hozott 2 kezdőt FA-ről, korábban éppen emiatt írtam magam is, hogy Mitchell-lel meg is volt az az egy, innentől sajátjaink megtartása következik. Na azzal, hogy Woods és Dwyer elment, muszáj lenne még igazolni kívülről. Keisel és Cotchery visszahozása kb jelenleg létkérdés, de emellé kéne még legalább használható cserét hozni DL-be és RB-be. Erre jelenleg nagyjából 5 milla space van. Mondjuk ha minden kötél szakad ezt lehet növelni Worilds hosszútávújával, vagy Timmons átstrukturálásával. Szóval kicsit felülbírálva korábbi véleményemet és a Steelers tradícióit, most nem tartom kizártnak, hogy jöjjön még vki kívülről. Ugyanis muszáj és elvileg cap space is van rá. (Bár én még mindig Dwyer és Woods megtartását tartottam volna a legjobb megoldásnak)
több mint 10 éve
Bakker ez így több mint érdekes...akkor ha jól nézem DL poszton úgy állunk, hogy Heyward- McLendon-?
Worilds-Timmons-Williams/ Spence-JJ
Gyakorlatiag nincs meg a kezdő sem. Arról nem is beszélve hogy a minőségi backupoktól milyen messze vagyunk. Tegyük fel Keisel visszajön, én 1/15- nél úgy csapnám le a Nixet vagy Tuittot, mint annak a rendje. Ha Nixet húzzuk akkor McLendon kimehet DE-be, ha meg Tuittot akkor maradna a fal közepén.LB poszton is igen karcsúak vagyunk, ott is muszály mélyíteni. A secbe is kell még egy ember véleményem szerint. Továbbá RB posztra is hozni kell ember(eke)t, plussz még WR sem ártana.
Ha jól nézem eddig ,akkor hosszabítottunk Polaval, Millerrel, Ike és Allen is maradt, maradt Cody Wallace, jött Mitchell.
Távozott/távozik: Ziggy, Foote, Clark, Woodley, Al Woods, David Johnson, Curtis Brown.
Azt hiszem idén D heavy draftot kell, hogy lássunk, és még valamennyire a FA piacon is nézelődni kell.
" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
OK...majd meglátjuk, mondta a vak bácsi...Messze a sec volt a legjobb egységünk a Defense-ben tavaly. Curtis Brown pedig nem hiányzik, mert pályán se volt kb, a kivágásával nem gyengültünk.CB nem lesz 1. körben, luxuspick lenne jelen helyzetünkben. Megvagyunk azon a poszton.Na de hol vagyunk meg? Azzal a kerettel amivel tavaly -CBrown? (mondjuk az tök mindegy)
DL a legvalószínűbb, ott még a kezdő sincs meg, esetleg WR, mert abból 1 kell 1-3. kör valamelyikében.Soldados
Láttuk ezt a Browns, Lions, Pats.stb-stb mérkőzéseken.
Persze lenne 2. körre is tippem CB-re, csak elsőben kész playmakert-t kapsz 4 évre olcsóért.....szerintemKlaci79
DL meg jelenleg nincs. 3 kezdőből 2 van, és mögöttük használható cserék sincsenek. WR is kell, mert karcsú a Tóni-Wheaton-Cotchery? trió. A 3. körig nem lesz CB szerintem. De én egyre inkább a DL-WR-DL prioritás mellett vagyok 1-3. körre.
Ezzel szemben CB poszton megvagyunk (Cortez-Ike-Gay-Shamarko), főleg ha kicsit javulunk passrush-ban, amit én várok. Plusz 3 használható S is van (Troy-Mitchell-Allen), így a sec-be most nem prioritás bárkit is hozni korán.Soldados
több mint 10 éve
Messze a sec volt a legjobb egységünk a Defense-ben tavaly. Curtis Brown pedig nem hiányzik, mert pályán se volt kb, a kivágásával nem gyengültünk.CB nem lesz 1. körben, luxuspick lenne jelen helyzetünkben. Megvagyunk azon a poszton.Na de hol vagyunk meg? Azzal a kerettel amivel tavaly -CBrown? (mondjuk az tök mindegy)
DL a legvalószínűbb, ott még a kezdő sincs meg, esetleg WR, mert abból 1 kell 1-3. kör valamelyikében.Soldados
Persze lenne 2. körre is tippem CB-re, csak elsőben kész playmakert-t kapsz 4 évre olcsóért.....szerintemKlaci79
DL meg jelenleg nincs. 3 kezdőből 2 van, és mögöttük használható cserék sincsenek. WR is kell, mert karcsú a Tóni-Wheaton-Cotchery? trió. A 3. körig nem lesz CB szerintem. De én egyre inkább a DL-WR-DL prioritás mellett vagyok 1-3. körre.
Ezzel szemben CB poszton megvagyunk (Cortez-Ike-Gay-Shamarko), főleg ha kicsit javulunk passrush-ban, amit én várok. Plusz 3 használható S is van (Troy-Mitchell-Allen), így a sec-be most nem prioritás bárkit is hozni korán.
több mint 10 éve
Vugyli óklendben volt egy elég smúzolós bulin, most megnézi mit tud Wiz, aztán mondd valamit
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Woodley már a titánoknál próbálkozik....gondolom a fizetési igények nem jöttek be a rézbőrűeknél.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
CB nem lesz 1. körben, luxuspick lenne jelen helyzetünkben. Megvagyunk azon a poszton.Na de hol vagyunk meg? Azzal a kerettel amivel tavaly -CBrown? (mondjuk az tök mindegy)
Persze lenne 2. körre is tippem CB-re, csak elsőben kész playmakert-t kapsz 4 évre olcsóért.....szerintem
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
3 éves szerződéssel már megoldható, nem? Most kicsi money, aztán 2016-ra a 160 millás cap?!A Rádzsának egy hibája van, sokat akaraszarkafarka, nincs keretünksutianapEbben egyébként egyetértünk! Lendont szerintem is kimozgatják DE-be, a NT nem igazán az ő világa.1/15 pontjóhely Nix/Tuitt párosra, 1/25ön véleményem szerint egyik sem lesz benn, akkor lennénk okosabbak ha tudnánk mia frász van az öreg agyában, ha nem sietünk és nem is lutrizunk a drafton - nekem azt jelentené, hogy Fangupo a nose, Mekklendon kimozog DE-be, Heyward megvan meg Arnfelt, tehát Kiszellel sem kell sietni, de húzni midenképp oda kell és nem is instant kezdőtsutianapLaci mit vársz D-falból gyakorlatilag nincs épkézláb ember a piacon, vagy Raji? vagy várunk a Broncos lepattanókra? tehát csak a draft maradt, logice nem lesz elöl CB húzás, mosmán csak aszondja meg valaki minek raktuk ki Curtisbrown-t kevés vót a luk a szitán?sutianapBár belelátnék a fejükbe, hogy mire készülnek. Egyszerűen csak azt mondom, hogy 1/15-ön nem látok értékén DL embert. Ha hátramennénk 1/25-ig és ott húzunk akár Nix/Tuitt akkor tapsolni fogok. Én még nem nyugodtam meg azzal, hogy marad az Ike-Allen-Gay trió, hiszen közülük már csak Allen fejlődését várom, utóbbi kettő már akkor is jó, ha szinten marad. Egy Gilbert-Dennard nem hinném, hogy luxus lenne ha 1/15-ön vagyunk.Klaci79
Rajinak meg lehet jót tenne acélváros levegője. 😀
Most nem ám a felmenőket emlegetni!!!Klaci79
több mint 10 éve
CB nem lesz 1. körben, luxuspick lenne jelen helyzetünkben. Megvagyunk azon a poszton.DL a legvalószínűbb, ott még a kezdő sincs meg, esetleg WR, mert abból 1 kell 1-3. kör valamelyikében.
több mint 10 éve
A Rádzsának egy hibája van, sokat akaraszarkafarka, nincs keretünkEbben egyébként egyetértünk! Lendont szerintem is kimozgatják DE-be, a NT nem igazán az ő világa.1/15 pontjóhely Nix/Tuitt párosra, 1/25ön véleményem szerint egyik sem lesz benn, akkor lennénk okosabbak ha tudnánk mia frász van az öreg agyában, ha nem sietünk és nem is lutrizunk a drafton - nekem azt jelentené, hogy Fangupo a nose, Mekklendon kimozog DE-be, Heyward megvan meg Arnfelt, tehát Kiszellel sem kell sietni, de húzni midenképp oda kell és nem is instant kezdőtsutianapLaci mit vársz D-falból gyakorlatilag nincs épkézláb ember a piacon, vagy Raji? vagy várunk a Broncos lepattanókra? tehát csak a draft maradt, logice nem lesz elöl CB húzás, mosmán csak aszondja meg valaki minek raktuk ki Curtisbrown-t kevés vót a luk a szitán?sutianapBár belelátnék a fejükbe, hogy mire készülnek. Egyszerűen csak azt mondom, hogy 1/15-ön nem látok értékén DL embert. Ha hátramennénk 1/25-ig és ott húzunk akár Nix/Tuitt akkor tapsolni fogok. Én még nem nyugodtam meg azzal, hogy marad az Ike-Allen-Gay trió, hiszen közülük már csak Allen fejlődését várom, utóbbi kettő már akkor is jó, ha szinten marad. Egy Gilbert-Dennard nem hinném, hogy luxus lenne ha 1/15-ön vagyunk.Klaci79
Most nem ám a felmenőket emlegetni!!!Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ebben egyébként egyetértünk! Lendont szerintem is kimozgatják DE-be, a NT nem igazán az ő világa.1/15 pontjóhely Nix/Tuitt párosra, 1/25ön véleményem szerint egyik sem lesz benn, akkor lennénk okosabbak ha tudnánk mia frász van az öreg agyában, ha nem sietünk és nem is lutrizunk a drafton - nekem azt jelentené, hogy Fangupo a nose, Mekklendon kimozog DE-be, Heyward megvan meg Arnfelt, tehát Kiszellel sem kell sietni, de húzni midenképp oda kell és nem is instant kezdőtsutianapLaci mit vársz D-falból gyakorlatilag nincs épkézláb ember a piacon, vagy Raji? vagy várunk a Broncos lepattanókra? tehát csak a draft maradt, logice nem lesz elöl CB húzás, mosmán csak aszondja meg valaki minek raktuk ki Curtisbrown-t kevés vót a luk a szitán?sutianapBár belelátnék a fejükbe, hogy mire készülnek. Egyszerűen csak azt mondom, hogy 1/15-ön nem látok értékén DL embert. Ha hátramennénk 1/25-ig és ott húzunk akár Nix/Tuitt akkor tapsolni fogok. Én még nem nyugodtam meg azzal, hogy marad az Ike-Allen-Gay trió, hiszen közülük már csak Allen fejlődését várom, utóbbi kettő már akkor is jó, ha szinten marad. Egy Gilbert-Dennard nem hinném, hogy luxus lenne ha 1/15-ön vagyunk.Klaci79
Most nem ám a felmenőket emlegetni!!!