Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha 4-3-re átállnánk (bár nem hiszem), nem egy 4-3-as dc kellene Butler helyett?Recruit
Ha átállnánk, akkor nyilván 4-3-as agytröszt kellene.

De mivel nem állunk át, így Butler tökéletes.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Ha 4-3-re átállnánk (bár nem hiszem), nem egy 4-3-as dc kellene Butler helyett?
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyetértek....bejött alul Porter és fent ott van az öreg mögött Butler....minden előre előkészítve és így van ez már 3 éve. Ezt nem lehet tovább húzni. Vagy szétesik az edzőgárda és nem lesz kontinuitás, vagy most megtörténik a váltás. Az öreg viszont félelmetes. 77 éves, de még érez magában erőt arra, hogy alkosson valamit. Ezt kell tisztelni és azt, hogy nem kért már több időt itt, mert tudta, hogy kiszúrna saját csapatával a jövőt tekintve. Nagyon remélem, hogy NFC lesz belőle és akkor ott is lesz egy kedvenc csapatom.

A nagy öregek visszavonulásával és ezen új csapat kialakítása előtt lett volna érdekes elgondolkodni a 4-3 felálláson.Klemó
Nekem már így is van: Cards. Előtte Whiz, Horton, most Arians, és általuk rengeteg ex-Steeler fordul meg ott: Foote, Porter, B-Mac, Gay és még lehetne sorolni. És mondom, ha viszik Bowles-t HC-nak, akkor sztem tökéletes hely LeBeau-nak: erős, 3-4-es védelem sok ismerőssel és bajnokaspiránsnál.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Egyetértek....bejött alul Porter és fent ott van az öreg mögött Butler....minden előre előkészítve és így van ez már 3 éve. Ezt nem lehet tovább húzni. Vagy szétesik az edzőgárda és nem lesz kontinuitás, vagy most megtörténik a váltás. Az öreg viszont félelmetes. 77 éves, de még érez magában erőt arra, hogy alkosson valamit. Ezt kell tisztelni és azt, hogy nem kért már több időt itt, mert tudta, hogy kiszúrna saját csapatával a jövőt tekintve. Nagyon remélem, hogy NFC lesz belőle és akkor ott is lesz egy kedvenc csapatom.

A nagy öregek visszavonulásával és ezen új csapat kialakítása előtt lett volna érdekes elgondolkodni a 4-3 felálláson.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Ezen talán csak még egy gyűrű változtatott volna, mármint a stratégián, akkor lehet az öreg visszavonul. Szerintem Ő pontosan ugyanaz mint Manning a maga kategóriájában. A csúcson szeretné befejezni. Idén itt már nem jöhet össze, év elején megállapodtak valamiben, ehhez tartani illik magát mindenkinek, így máshol megpróbálja. Van DC need pár helyen, igaz igazi esélyeseknél nincs, de az öreg bármire képes lehet. Én bízom Butlerben és abban amit tanult. A friss fiatal impulzus a hagyományos alapokon jót is tehet.
A 4-3-ra én sem látok esélyt. Ahhoz egy kilátástalanabb időszak kellene, amikor teljesen nulláról kell felépíteni mindent. Most a sarokkövek megvannak, már csak 1-2 puzzle hiányzik.
több mint 11 éve
Az mindenesetre biztos, hogy ma találkozik Tomlin Butlerrel a DC ügy kapcsán. És ha mennek a dolgok a szokott módon, akkor valóban Oslavsky lesz az új LB edző és Porter is egyet előrelép. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.Klaci79
Annyira minden előre felépített és megtervezett, hogy pont ezért azt gondolom, hogy ezt mindenki előre tudta, és le volt beszélve. Akár már szezon előtt. Persze ez csak egy feltételezés, de Butlerrel nem tudtunk tovább várni már és felkészülten vártuk a váltást. Sztem minden érintett tudta. Annyi az egész hogy LeBeau még nem akar visszavonulni, így a "lemondás" mellett döntött, pontosabban ez lett a kommunikációja a dolgoknak.

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Az mindenesetre biztos, hogy ma találkozik Tomlin Butlerrel a DC ügy kapcsán. És ha mennek a dolgok a szokott módon, akkor valóban Oslavsky lesz az új LB edző és Porter is egyet előrelép. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.
több mint 11 éve
Jelenleg kizártnak látom a 4-3-as rendszert a Steelers-nél.

A többit pedig majd meglátjuk, illetve remélhetőleg meg tudjuk a váltás hátterét. Én előre nem szeretnék ítélkezni, majd a meccseken minden kiderül.

több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Én azon gondolkozom, és valószínűleg tök feleslegesen, hogy Lebeau papának nem akart volna a Steelers valami "tanácsadói" álláskört ajánlani? Mondjuk lehet inkább csak zavaró, figyelemmegosztó lett volna a jelenléte ilyesmi feladatkörben... na mindegy, nekem ez a Lebeau befejezés éppoly fura megoldás/helyzet, csak más okokból, mint ahogyan Arianst visszavonultatta a vezetőség...
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Mas. A csapat athelyezte a hangsulyt az offensre. Es ez a folyamat mar evek ota megy. Szoval varhato volt, hogy lebeau vagy visszavonul, de azt nem gondoltam volna hogy elkuldjuk...? WTF. Tudom kell a frissites. Es jot tesz a valtas. De ev kozben is lehetett latni, hogy a def huzta ki tobbnyire a 2.nd ranking ot. Amikor kellett es nem pedig forditva. Szoval, most vagy nagyot fogunk nyerni ezzel a frissitessel stbvel. Vagy nagyot bukni. Szerintem a d# coach dad tartotta ossze. Es pedig olyan oregekkel, mint troy, kiesel, jh.

. Es ezalatt azt ertem, hogy o tartotta a nem tul veretes, mar kioregedo, lesajnalt vedelmet versenyben. Ha ez nem lesz en hatalmas visszaesest gondolok. Vagy csak megint egy atlagos dnk lesz mint ev elejen volt stb. Tobb szazszor elmondtak, hogy mienk volt a legoregebb atlageletkor a vedelemben, de ez akkor inkabb elonykent jott ki nem hatranykent. Szoval, most ha valaki kivulrol erkezne es teljesen mas rendszert hozna be, vagy a jatekosoknak ujra bizonyitania kell a posztokert. Megkuzdeni stb, akkor ertem hogy elkuldjuk coach dadet. De ha butler olyan jo volt, mint amilyennek kellene, akkor miert nem segitette coach dad et a vedelem felhozasaban? Meg ertem hogy be lett igerve, meg mar elotte mondta hogy visszavonul 2 eve talan. Szoval ertheto, de ugyanakkor megis sajnalatos. Az eseleges jovoert kellett bealdozni a mostani egyik legjobb d eddzot. Remelem jo vege lesz. Bar nem hinnem, hogy valaki mas csodat kepes muvelni a mostani d vel. Foleg ha ez az embe ugyanolyan rendszert jatszik mint eddig is jatszottunk. Sajnos nyugdijaztak az oreget, de megadtak neki a lehetoseget, hogy mashol meg jatszon. Sajnalom. Remelem jol jovunk ki belole. Es vegre lesz majd egy jo d draftunk is, az o osszeall es akkor megint jok leszunk...
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Mit gondoltok arrol, hogy esetleg tomlin atvaltana 4-3 ra. Amiben ugye o def edzo volt? Es sokaig az volt a kerdes amikor idejott, hogy meg huzza e ezt akkor, vagy hagyja az altala kevesbe ismert 3-4 et. Tudom nincs meg az alapanyagunk hozza jatekos allomanyban. Stb. Csak egy jatek a gondolattal. Lehet cam thomas, mcladeon dl ben beferne ebbe. JJ lehet jobb edge pass rusher lenne de kent, mint olb kent. Lbnk annyi van mint allat. Van aki gyors, van aki jo futas ellen, van aki pedig mindkettoben jo. Mit gondoltok, hogy nezne ki a steelers 4-3 fellalasban emberanyagban stb... ? Ugy is van sok idonk mire lathatjuk mi lesz jovore.
több mint 11 éve
Nyilván semmi értelme belegondolni, de most bánhatjuk igazán a Ravens-meccset. Ezt a Broncost bárki (értsd: még egy közepes csapat is) leverte volna. Náluk a szezonvégi visszafogottság, nem visszafogottságnak tűnik a mai meccs fényében, hanem a leolvadás elejének, ami mostanra kiteljesedett.

(Kár amúgy, mert én nekik szurkoltam az AFC-ben PM miatt. Őt nagyon tisztelem, de vagy volt vmi nem napvilágra kerülő sérülése, ami hátráltatta az utolsó hetekben, vagy sztem lefőtt neki a kávé.)

több mint 11 éve
A nap jó híre: az egyetlen 6-szoros Super Bowl-győztes csapat továbbra is csak a Pittsburgh Steelers.

több mint 11 éve
Szerintetek mondjuk mennyi az esélye annak, hogy esetleg Joey vegye át Butler helyét?Haggans
Sztem Orlovsky fogja átvenni, aki ugyanolyan assistant def coach, mint Joey, csak ő több éve nálunk van, sőt, amúgy ő is több évet játszott nálunk linebackerként. 😊 Fel van ez építve, ki van ez találva. 😉

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Borzasztóan fog hiányozni az öreg a vonal mellől 😕. Elképesztő az az örökség amit hagy maga után, és hát igen az a 2008-as D, amit méltán lehet élete fő művének tekinteni és talán nem is túlzás minden idők legjobb védelmei között emlegetni.

Remélem Butlert nemsokára ki is nevezik, az öregtől rengeteg mindent megtanulhatott. Szerintetek mondjuk mennyi az esélye annak, hogy esetleg Joey vegye át Butler helyét?

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Évek óta lebeg Coach D. visszavonulása, de tavaly ez igazán nem volt kérdés és láthatóan idén sem merült fel már ez az öregben. Mi viszont 2-3 éve azzal az ígérettel tartjuk itt Butlert, hogy ő következik. Ezt tovább húzni azt gondolom nem szabad. Ha az öreg még érez magában energiát arra, hogy máshol építkezzen, akkor (remélve, hogy ezt az NFC-ben teszi) én nagyon örülni fogok, hogy láthatom még, de váltani kell. Most vannak az interjúk, nyilván a stáb látja, hogy a staffot másképpen idén már nem tudja együtt tartani. Ez viszont azt is jelenti azt gondolom, hogy Troy befejezi és Deebo is nagy kérdés. (nekem Kiesel más kérdés)

A Pats meccs szenzációs volt és ez még nem a mi szintünk volt be kell vallani. Igaza van Soldinak mindenben, de csak egy kiegészítés. Ők tudtak egyet videózni, vagyis kész csomagot kialakítani erre a Ravens D-re a mi meccsünk alapján. Ők is úgy kezdtek, hogy Brady megoldja hozva a saját játékot, de amikor látták, hogy ez kevés, akkor rááltak a - láthatóan begyakorolt - futó nélküli no huddle 4-5 yardos szélre lőtt labdákra és konok módon ezt játszották. Ez sem lett volna elég viszont, de a Ravens D pont ott hibázott párszor, ahol nem szokott (RZ D) és emellett a döntő csapás jókor és jó időben jött a trükkös játék formájában.
több mint 11 éve
A Pats-meccs tükrében érdemes még egy utolsó pillantást vetnünk a Ravens elleni zakóra.

Szóval 2 nagy problémánk volt: nem tudtunk nyomást gyakorolni Flaccóra és a Ravens pedig nyomást tudott gyakorolni Benre.

Nos a Pats sem tudott nyomást gyakorolni Flaccóra, azaz nem pünkösdi királyság volt a Ravens OL-teljesítménye annak ellenére sem, hogy 2 rookie játszott benne. Az undrafted Hurst most is baszott jó volt, a Pats se tudott ezzel mit kezdeni, sőt, mi legalább a futásukat megöltük, a Patsnek viszont ez nem sikerült. Szóval úgy tűnik, nem nekünk volt szar napunk, vagy nekik váratlanul jó, hanem tényleg váratlanul jó lett az OL-ük a rookie-kal

A másik probléma szintúgy kijött a Pats-nél, az első félidőben ütötték-vágták Bradyt. Csakhogy itt jön a különbség. A Pats tudott erre válaszolni. A második félidőre átálltak no huddle offense-re, s rendre 5 yardos passzokkal végighaladtak a pályán. Így nem értek oda a passrusherek és rövidpasszos játékkal folyamatosan és könnyedén haladtak. Illetve behívtak egy demoralizáló trükkös playt is.

Szóval a múlt heti és a mostani meccs között legfőképpen az a különbség, hogy a Pats talált választ a Ravens által okozott fő problémára, mi viszont nem. Ezért ők nyertek, mi meg kikaptunk.

több mint 11 éve
Egy csodás korszak lezárult. Ezzel végérvényesen vége a Steel Curtain második kiadásának. Bár ezt egyesek túlzónak tarthatják, de ez a védelem 2004 és 2011 között ugyanúgy dominált (ha lesz rá időm beteszem a statokat), mint elődje a 70-es években. Az utolsó 2 év már az átalakulás jegyében telt. De így is 11 fantasztikus év volt Coach Daddel.

Bár a hivatalos szövegezés szerint lemondott, senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez nem LeBeau döntése volt. (Kb mint Arians visszavonulása) Hogy Rooney, vagy Tomlin döntött így, az vagy kiderül a napokban, vagy nem derül ki. De beszédes, hogy LeBeau nem vonul vissza és még beszédesebb, hogy amíg tavaly Tomlin az idény záró sajtótájékoztatóján csak nevetett, amikor LeBeau esetleges visszavonulásáról kérdezték, addig idén kimérten azt mondta, hogy "még nem beszélt vele erről". Ami nyilvánvalóan kizárt, hogy ne beszéltek volna erről. És hát nem is vonul vissza ugyebár. Amennyiben a Cards DC-jét elviszik HC-nak, sztem tuti hogy ott köt ki.

Ennek ellenére azt gondolom, eljött Butler ideje. Ezért nem ment, illetve egyes alkalmakkor nem engedtük DC-interjúra. Nagyon meglepne, ha nem ő lenne a DC. Remélem, nagyon hamar meglesz a kinevezés.

Mindenesetre minden idők talán legnagyobb védelmi zsenije távozik, aki 2008-ban megalkotta élete fő művét. Egy olyan védelmet, amelynek igenis helye van minden idők legnagyobbjai között. A főbb statisztikai mutatók döntő többségében vezettük a ligát, a maradék néhányban pedig 2. vagy 3. helyen voltunk. Ilyet soha, senki nem tudott véghezvinni. Az egy csodálatos év volt. A legendás védelem kiteljesedett és ennek bajnoki cím lett a végeredménye. "When you play against the Steelers Defense, you have to pick your poison.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
Dick LeBeau has gone off to an NFL training every summer since 1959. That's 56 straight (14 as player/42 as coach)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen valószínű máshol még várnak rá feladatok ha ez elképzelhetetlennek tűnik is. Azért HC feladatott ilyen korban már nehezen hizsem hogy vállalna. Ha Bowles megy a Cardstól, akkor valóban esélyes oda.
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
khm...nekem kicsit furcsa, hogy nem nyugdijba vonul, hanem csak a kulon valnak az utjai a csapattol. Olvastam valahol, hogy esetleg Arizonaban kot ki Arians mellett.
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 256
Egyik oldalon jó ha megujulunk. Viszont lenne itt egy pro és kontra dolog: Ki lett jelenetve, hogy Butler lép elő a helyére. Oké, eltanult mindent amit lehet, megvan a tudása. Viszont! A lb corp.ba nem tudott csodát tenni Worildsal, Woodleyval amikor már nem teljesített jól, JJal, mikozben elso koros volt. Remélem szárnyalni fog a D#, de engem ez nyugtalanít, miközben egy Munchak az OLlel "csodát" tett.
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Az üstökös még marad, ez már eldölt
 www.steelersdepot.com/2015/01/steelers-sign-offensive-coordinator-todd-haley-2016-season/polamalu
Ez a gyors aláírás az álmoskönyvek szerint nem sok jóval kecsegtet Coach Dad maradásával kapcsolatban. 😕 Ez egy megérzés, de ne szidjatok, ha bejön... 😀desider
Breaking News: Dick LeBeau resigns as Steelers' defensive coordinator. The 77-year-old coach tells the Urbana Daily Citizen "I’m resigning this position, not retiring."
Szomorú, de várható volt... 😕desider
szomorú, hogy marad?Shilkor
Bocs, dehogy szomorú, csak vezetés közben hülyeséget pötyögtem... 😀 szóval öröm 😀desider
Mégse, mert resign =/= re-sign, szóval ő mondott le...Shilkor
Akkor még érteni angol... 😊
És szomorú is... 😕
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
 www.steelersdepot.com/2015/01/steelers-sign-offensive-coordinator-todd-haley-2016-season/polamalu
Ez a gyors aláírás az álmoskönyvek szerint nem sok jóval kecsegtet Coach Dad maradásával kapcsolatban. 😕 Ez egy megérzés, de ne szidjatok, ha bejön... 😀desider
Breaking News: Dick LeBeau resigns as Steelers' defensive coordinator. The 77-year-old coach tells the Urbana Daily Citizen "I’m resigning this position, not retiring."
Bocs, dehogy szomorú, csak vezetés közben hülyeséget pötyögtem... 😀 szóval öröm 😀desider
Mégse, mert resign =/= re-sign, szóval ő mondott le...
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Bocs, dehogy szomorú, csak vezetés közben hülyeséget pötyögtem... 😀 szóval öröm 😀