NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hivatalos:We have released linebacker LaMarr Woodley with a post June 1st designation.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hacsak valami komolyabb FA-igazolás (de fura ezt leírni 😊 ) nem teszi szükségessé, akkor Timmons szerződését szerintem nem fogjuk átstrukturálni, mégpedig azért, amit írtál is; jól állunk a cappel. Worilds hosszútávúja, Ben szerződéshosszabbítása és Woodley kirúgása így is elég nagy helyet szabadít(hat) fel, a következő évek capjét viszont tovább terhelik ezek a műveletek (utóbbi ugye a dead money-val), felesleges lenne még Timmons kontraktusát is átalakítani, ha idén enélkül is beférünk a limit alá.Meg Timmons átstrukturálásával. Worilds sztem még tavasszal megkapja a hosszútávút, plusz ugye júni 1-gyel (Woodley cut) újabb 7-8 milla szabadul fel és én közvetlen szezon előttre várom Ben hosszabbítását.Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.vassadi
Rég álltunk ennyire jól a cappel, és eddig a roster managelés is megfelelő, jobb mint az elmúlt 1-2 évben, mert nincs olyan poszt ahol teljesen kiszolgáltatottak lennénk és "muszáj-elv" érvényesülne, ami túlfizetéshez, vagy görcsös ragaszkodáshoz vezetne.Soldados
több mint 10 éve
Én már wugylival számoltam, tudom, hogy az csak júni 1, de én már úgy számoltam :-9
több mint 10 éve
Meg Timmons átstrukturálásával. Worilds sztem még tavasszal megkapja a hosszútávút, plusz ugye júni 1-gyel (Woodley cut) újabb 7-8 milla szabadul fel és én közvetlen szezon előttre várom Ben hosszabbítását.Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.vassadi
Rég álltunk ennyire jól a cappel, és eddig a roster managelés is megfelelő, jobb mint az elmúlt 1-2 évben, mert nincs olyan poszt ahol teljesen kiszolgáltatottak lennénk és "muszáj-elv" érvényesülne, ami túlfizetéshez, vagy görcsös ragaszkodáshoz vezetne.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom.polamaluValamivel több, mint 7.5 millió dollár szabad helyünk van most a sapka alatt.
Worilds hosszútávújával és Ben szerződésének meghosszabbításával lehetne még jelentősebb összegeket nyerni, bár Colberték nyilatkozatai alapján nem valószínű, hogy utóbbira mostanság sor kerülne.
több mint 10 éve
Azigen, most kicsit irigy vagyok ám... :S 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ike-nak hatalmas respesct!!!! Örülök, hogy maradt!!! Nem volt soha egy playmaker CB, viszont fénykorában jóformán elkapást sem csináltak mellette a liga legjobb elkapói. Nagyon boldog vagyok, hogy Steelerként fog visszavonulni.
" class="embed">
több mint 10 éve
Ike 'buta' Taylor hová hová?😊Big respekt neki!
Foote 1.5 millája ennyire zavaró lenne a sapkában????
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Ike-ra sok mindent lehet mondani, de immár sokadszor hihetetlen lojalitásról tett bizonyságot. Ismét bizonyította, nem csak szöveg, hogy Steelerként akar visszavonulni. 7 millás fizuja helyett 2,75 millát fog keresni. A paycut biztos volt, előre is bocsátotta, hogy bevállalja, de ilyen mértékű paycutra kevesen számítottak. Nagyjából 3-3,5 millát jósoltak és ő 4,25 milláról mondott le csak azért, hogy továbbra is a Rooney-család és Coach Dad szolgálatában maradjon. (Mindig is hangoztatta, hogy ők ketten azok, akik rendkívül közel állnak a szivéhez) Ike kijelentette, hogy addig játszik, amíg Steeler lehet, ő nem fog máshol játszani. Nem kérdés, hogy ez így igaz és komolyan is gondolja. Ha akarjuk, mert úgy érezzük, hogy van még benne, akkor jövőre újraigazolhatjuk, de ha nem tesszük meg, akkor visszavonul. Jó látni, hogy ebben a kőkemény bizniszben még mindig jelen van a lojalitás és külön jó, hogy a Steelers-nél talán jellemzőbb ez a vonás, mint más klubnál. Lásd például Pola esetét is.Más: senki ne reménykedjen Clark és Foote újraigazolásába, mert nem fog megtörténni. Akit cutol a Steelers, azt nem szokta visszaszedni, egy ilyenre sem emlékszem, Clarkot pedig szimplán elengedjük, nem véletlen, hogy a szabadügynökeink közül egyedül Will Allent igazoltuk vissza a piacnyitás előtt. Szóval amíg Hood, Woods, Keisel esetében hagyjuk, hogy a piac árazzon, addig Clark esetében erről szó sincs, őt elengedjük.
Azt Colbert kijelentette, hogy az elmúlt évekkel ellentétben aktívabbak leszünk az FA-piacon. Mivel hagyományosan 0 vagy 1 komoly játékost igazolunk, ez vélhetően azt jelenti, hogy idén 1 kezdőt fogunk hozni. Az eddig napvilágot látott érdeklődéseink alapján ez pedig egy CB vagy FS lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó
5 659
Én meg azt mondom, hogy ez a CAP space az egészséges és a realitás. Tavaly láttuk, hogy nem vagyunk elit team, többen a teljesítményük felett kerestek és mégis CAP felett kezdtünk jócskán több csapattal ellentétben. Idén elértük már az előszezonban, hogy nagyjából egészében a fizuk arányosak és mivel ugye nem vagyunk elit csapat ennek a következménye az, hogy van minimum egy elit játékosra helyünk. Kiváncsi leszek a következő napokra, strarégiára, az biztosnak látszik, hogy szereplők leszünk a piacon, kérdés mekkorák...
több mint 10 éve
😥 Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az is lehet, végül is amit tavaly már láttunk biztató volt. Most már csak Kiesel sorsára leszek kíváncsi és Foote-ra, mert sehol nem erősítették meg, hogy vissza igazoltuk. Kiesel mindenképpen jó lenne a következő évre.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom. Király, nem is emlékszem ilyenre már nagyon régen. Clark-nál lehet megvárjuk, hogy a piac árazzon, vagy inkább a draftról szeretnénk pótolni.polamaluVagy inkább eljött Shamarko Thomas ideje.
több mint 10 éve
Akkor 15 milla felett vagyunk légüresben ha jól számolom. Király, nem is emlékszem ilyenre már nagyon régen. Clark-nál lehet megvárjuk, hogy a piac árazzon, vagy inkább a draftról szeretnénk pótolni.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Clark viszont azt tweetelte, hogy nem kapott ajánlatot a csapattól.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Breaking!!!Ike Taylor aláiíta új szerződését!
Immár biztos, hogy Steeler-ként vonul vissza
Ike komoly csökkentésbe ment bele. Eredetileg 7 millás szerződése volt ezt most levették 2,75-re.
Így a csapat 4,25 milliót tudott spórolni rajta.
Egyébként 1 év
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Holmes-t kivágta a Jets. Reunion?DodóImádjuk őt de nagyon sérülékeny mostanság. Ráadásul ahogy repült innen...
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azt se felejtsük, hogy 11 misivel leszünk a sapi alatt, Wugyli cut-al, és ha worildsal tudunk egyezkedni egy jó kis hosszútávúban akkor egészen szép kilátásaink lehetnek. Akár a piacon is megjelenhetünk. Santonio közben repült a nagy almából.polamaluCsak röpködnek a nevek mindenfelől. Ilyenre még nem is emlékszem. Bár a legjobb FA akit emlegetnek Verner lenne, rá nincs sok esélyünk.
több mint 10 éve
Dodó
253
Holmes-t kivágta a Jets. Reunion?
több mint 10 éve
Azt se felejtsük, hogy 11 misivel leszünk a sapi alatt, Wugyli cut-al, és ha worildsal tudunk egyezkedni egy jó kis hosszútávúban akkor egészen szép kilátásaink lehetnek. Akár a piacon is megjelenhetünk. Santonio közben repült a nagy almából.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
OFFTényleg inkább zárjuk is le ezt a témát gyorsan.
Urak, csodálkozva látom, hogy tombol a politika, a kampány a topicban, az USA leminősítése, mindez Mendy apropóján akár az elnök lelövésének vizionálásával. Némi filozófia és teológia keveredik féligazságokkal, kommunikációs alaptételekkel spékelt manipulációval, énigazságok hangoztatásával.
Az amerikai foci egyenlő Amerikával. Ha előítélet és gyűlölet süt belőlünk a tengerentúli ország felé, akkor hogyan szerethetjük a sportját? Sztem az amerikai foci ennél érdekesebb és értékesebb. De ez csak egy vélemény. 😊
Jut eszembe ehelyütt, Vlagyimir Putyint Nobel-békedíjra jelölték, erre mit csiripel majd Mendy? 😀
OFFdesider
Holnap nyit a piac, lesz itt miről beszélni. Nem akarok és nem is tudok meggyőzni senkit. Mindenki elmondta a véleményét erről aki akarta, de sok értelme ennek nincs. Akár igaza volt Mendi-nek akár nem, szerintem lépjünk túl ezen...koncentráljunk a fontosabb dolgokra 😉🏈
több mint 10 éve
Gizinéni
522
OFFUrak, csodálkozva látom, hogy tombol a politika, a kampány a topicban, az USA leminősítése, mindez Mendy apropóján akár az elnök lelövésének vizionálásával. Némi filozófia és teológia keveredik féligazságokkal, kommunikációs alaptételekkel spékelt manipulációval, énigazságok hangoztatásával.
Az amerikai foci egyenlő Amerikával. Ha előítélet és gyűlölet süt belőlünk a tengerentúli ország felé, akkor hogyan szerethetjük a sportját? Sztem az amerikai foci ennél érdekesebb és értékesebb. De ez csak egy vélemény. 😊
Jut eszembe ehelyütt, Vlagyimir Putyint Nobel-békedíjra jelölték, erre mit csiripel majd Mendy? 😀
OFF
több mint 10 éve
Red Star
206
Szerintem meg bátor tett volt akkor és ott kimondani ezt. Könnyű bátornak lenni, ha mindenki mögötted áll, de az igazi bátorság az, ha akár a többséggel szemben is kimondunk olyan dolgokat melyek az adott pillanatban népszerűtlenek, vagy akár életveszélyesek. Nem helyénvaló, hogy én, az ateista hivatkozzam a keresztény szentekre, de mivé lett volna a keresztény eszme, - ha egyáltalán fennmarad - ha ezek a szentek, s persze számtalan névtelen sorstársuk nem vállalja még a vértanúságot is alapvető erkölcsi értékek védelmében?Ha elvonatkoztatunk és ezt mondjuk ma írja le. Te is tudod, hogy akkor abban a pillanatban butaság volt ennek hangot adni. Akkor nem vonatkoztattak el, mert pontosan tudta mindenki, hogy Bin Laden halálára érti. Ezért volt butaság és meggondolatlanság.polamalu“What kind of person celebrates death? It's amazing how people can HATE a man they have never even heard speak. We've only heard one side...”polamaluÉn abszolút egyetértettem Mendyvel. Főleg, hogy általános érvényű igazságként fogalmazta meg egy konkrét eset szüleményeként, azaz egyáltalán nem tartalmazott állásfoglalást, hogy jó vagy rossz, hogy meghalt Oszama. Nekem ez a mondat egy rendkívül értékes és széleskörűen gondolkodó, vagy arra vágyó embert mutatott meg. Ha elvonatkoztatunk a konkrét esettől - márpedig el lehet/kell, mert ez egy önálló, az esettől könnyedén elválasztható, önmagában, háttérinformációk nélkül megálló mondat -, akkor bizony ez egy nagyon értékes gondolat.Soldados
Másrészt, s ez már nem Mendy, hanem az én gondolatom, hogy hiába ünnepelték Laden halálát, s hiába fogják még számtalan más terrorista halálát ünnepelni, mert ettől a világ cseppet sem lesz biztonságosabb. Biztonságosabb majd akkor lesz, ha a terrorizmus okait szüntetjük meg. Addig mindkét oldal részéről merő vérbosszú folyik, s a legszomorúbb, hogy mindkét oldal a másik fél által legyilkolt civilekért áll folyamatosan bosszút.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azért Woodley (bár én nagyon szerettem a játékát) még nem az a szint, hogy bármiféle lojalitásról beszélhetnénk. Sajnos ez az egyetlen igazán normális döntés azok után, hogy Woodley rengeteget volt sérült. Worilds ki lett nevelve Harrison mögé, de végül itt futott be. Reméljük töretlenül fejlődik tovább, a spórolt pénz pedig nagyon jól jön. Woodley-nak meg minden jót és egészséget kívánok.
több mint 10 éve
Lojalitás van, gondolom tárgyaltak is a lojalitás nevében, de ez lett a vége.