Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Houston is az lesz a KC ben😊Razi
Houston amilyen szezont nyomott, egy kúbé árába fog kerülni... Mibül fizetnétek ki?
Egyébként Indy-ben lenne rá pénz, de ennyiért hozzánk se kívánom. (Nem fog Indy-be jönni, úgyhogy mindegy, de ha esély lenne rá én akkor se tapsikolnék. Félek a nagyon nagy pénzes FA-któl.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
most néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....
Byron Maxwell UFA leszKlaci79
A Hox deklaráltan egyben akarja tartani a D-t, és folyamatosan szerződteti a kulcsjátékosokat. Az utsó KJ Wright volt. Most vagy Maxit is szerződtetik záros határidőn belül, vagy nem kulcs játékos. Amúgy Maxi tényleg jó.
Minden tiszteletem a Steelersé, de szerintem nem hagyja majd ott a Legion of Boomot.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!Razi
Nagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jelen állás szerint 3 emberre vár műtét az off-seasonban: Ben térdét, Spaeth könyökét hozzák rendbe apróbb beavatkozással a már ismert Mitchellen kívül.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 755
Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
most néztem egy azonnali megoldással kecsegtető FA játékost akit nagyon szívesen látnék Pittsburgh-ben....
Byron Maxwell UFA lesz
több mint 11 éve
Megint teljesen egyetértek.

Szerencsére nem gyakran fordul elő nálunk, hogy nagy della után leépül vki, ez Woodleyval megtörtént, ki is vágtuk. De ahogy Woodley, úgy pl Cortez Allen és Mitchell is kap egy 2. idényt, ha jövőre se lesznek jók, ők is repülni fognak.

És ahogy peterk példáiból is látszik, nekem az volt a bajom, hogy egész meccsen nem találtuk a választ arra, hogy mit kezdjünk a Ravens blitz-csomagjaival. 6 OL-emberes felállás egyszer sem volt, Spaeth is mindössze 12 snapet kapott. Ez a baj, hogy nem tudtunk reagálni. A D oldalon ugyanez igaz, hogy nem találtunk olyan blitz-csomagot, amivel megvertük volna az amúgy sérülésektől tizedelt Ravens OL-t. Csak a DL tudott belül némi nyomást generálni. Ez a vereség nagyban szárad a stáb lelkén - legalábbis sztem.

De teszem hozzá, nem gyakori, hogy ennyire ne találjunk válaszokat. Épp ezért tartom jó edzőnek Tomlint. Sok esetben tud reagálni. És ha már peterk említett olyan példát, hogy mivan ha 2-3 kezdő kidől a falból. Akkor itt megint felhoznám, hogy 2008-ban a 4. héten(!) a Ravens ellen a teljes vakoldal (LT, LG) kidőlt és IR-re került. Az idény végére, a PO-ra mégis összeállt a sok sebből vérző OL és SB-t nyertünk. Na ez például egy olyan helyzet, amit annó Tomlin nagyon jól kezelt. Volt válasza a sérülésekre.

De mondok közelebbi példát is. Pl a CB-k kiesésére (Ike és Allen, azaz az idény eleji 2 kezdőnk), nagyszerűen reagáltunk idén. Mind stratégiában, mind emberanyagban. Olyan stratégiával játszottunk, amiben még egy eredetileg special teamer (Blake) is képes volt megbirkózni és sokszor még jónak is tűnt. Ez pl hatalmas eredmény volt idén sztem.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most azzal mit csinálnál, ha Woodley (a te szemed fénye, te draftoltad, nálad lett nagykirály) átmegy dagadt-disznó módba, miután odaadtad neki Líbia éves költségvetését?
Mit csinálsz akkor, ha Timmons levadássza a saját fél csapatát lelkesedésből (Taylor kartörés pl., az egyetlen épkézláb man-to-man cornert a csapatból)?
Ha a támadó falad egész évben fejlődik, egyre frankóbb, aztán totál csődöt mond egy meccsre? Mert tegyük hozzá, hogy a hétvégén kb. az volt az a csapatrész, amely azt se tudta milyen rendezvényen van (a secondary-nk sajnos olyan volt egész évben, mint eddig). A többi kb. azt csinálta, amit tudott egész évben. Igaz, egy kipihent Ngata volt a túloldalon...
Kíváncsi vagyok mit csinálna egy igazi tökös edző ezekkel a dolgokkal?marescha
Hát mondjuk ezeket még mindig inkább kezelni, mint egy kihagyott FG-t vagy egy droppolt passzt kulcs szituban. Nálam ilyenek az edzőfüggetlen paraméterek, nem azok amiket te írsz.

Az, hogy egy játékos megkapva a nagy pénzt elhízik, szar lesz, azért edzőket szokás kirúgni, ha többször is előfordul. Úgyhogy az abszolút edző felelősség és hatáskör. (vagy GM, de mindegy, mert ha nincs egyetértés akkor megette a fene). A sérülések pedig a játék része, ezzel nem lehet takarózni. Ha elér egy bizonyos szintet, ami már kezelhetetlen, az oké. De az a szint kb. az idei Arizona szintje. A Steelers idén teljesen jól megúszta, én kívánok magunknak Indy-be annyi sérülést, amennyivel ti elkezdtétek a playoffot. 😊
A támadó fal - és úgy általában csapategységek - becsődölése meg végképp edzői kérdés. Ott is előfordulhat persze, hogy egy edző nem tud mit tenni. De csak olyankor, ha mondjuk a meccsen kiesik a fél fal, lesérül 2-3 kezdő is a sorból, stb. Ha egy amúgy jó fal ugyanazzal a személyzettel, sérülés nélkül egyik meccsről a másikra egyszer csak nem játszik jól, az edzői felelősség. Ha rossz volt a gameplan, akkor tessék belenyúlni a meccsbe. Ha az ellenfél edzője kitalált valamit, akkor tessék reagálni rá.

Hogy egy példával is illusztráljam - és egyúttal az elvárásaimat is elmondjam, hogy mit várok el egy elit edzőtől:

Az ellenetek játszott meccsen idén a Colts védelem totál csődöt mondott. Pagano-t ez alól fel tudom menteni, mert magán a meccsen lesérült az első számú corner, kiesett 2 defensive lineman és 1 linebacker. Offense oldalon meg jött egy csomó nem kontrollálható hiba (fumble, rossz passz, stb.) Szóval elérte a küszöböt azoknak a szerencsétlen faktoroknak a száma, ami után felelőssé tudnám tenni Paganot a történtekért. De! A Pats elleni vereséget (illetve nem a vereséget, hanem inkább a teljesítményt, mert azért a Pats ellen a győzelem elvárás nem lehet), szóval a Pats elleni teljesítményt viszont egyértelműen Pagano nyakába varrom. Mert a Pats kijött egy gameplannel - 6 emberes OL, és fussunk - és EGÉSZ MECCSEN semmit nem tudtunk kezdeni vele. Átfutottak rajtunk, mint forralt tel a bögre szélén. És ez ellen lehetett volna tenni valamit. Ezt a Cincy elleni playoff meccs bizonyítja a legfényesebben, ahol a Cincy ugyanezzel a taktikával jött ki (felteszem videóztak 😊 ), de egy negyed után a taktika becsődölt, Pagano válaszolt. Azaz volt rá válasz, meg is találta később, de azon a meccsen, ott először csak nézett. És ez gond Ha edzői kvalitásról van szó, akkor ilyesmi választja el az elit edzőt a jó edzőtől. Egyszer-egyszer persze mindenkivel előfordul, de ha azt látom, hogy évente párszor így járunk, akkor tőlem draftolhat akárhogy, lehet akármilyen jó motivátor, csinálhat akármit, nem fogom Pagano-t elit edzőnek tartani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Tomlin bűnei a szememben:
- a denveri cumi 2011-ben
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)marescha
Én még idevenném, hogy mióta Farrior-Ward-A.Smith-Clark...stb hasonló alapemberek nincsenek itt, azóta nem képes felpörögni a csapat az év összes meccsére.
Apróságnak tűnik, de ebben a sportban amikor minden csapat ilyen szintet képvisel, bárki-bármikor képes a győzelemre, igen is ilyeneken elmennek meccsek.

Ez nem tetszik benne a leginkább, és ugyan ide kötném a hugyos jóska csapatok elleni vereségeket, amik tipikusan egész meccsen át tartó szenvedés, mindenki fapofával-kedv nélkül lejátssza a meccset, aztán haza megy.
Korábban ezek a játékosok, az edzők helyett is olyan lázban tartották a többieket is, hogy mindenki 120%-on dolgozott minden play-ben.

Igen is Tomlin-tól várnám ezt a felpörgetést, főleg így, hogy jelenleg nincsenek meg az öltöző hangos embereinek utódjai.

Ez a Ravens meccs tipikusan az a meccs volt, ami 3-4-5 jó meccs után szokott jönni.
Egész meccses impotencia, amin meccs közben sem vagyunk hajlandóak változtatni.laby
Na ez viszont nagyon igaz. Sőt.

Ha Tomlin legnagyobb hibáját kéne mondanom, akkor nálam ez lenne. A gyenge csapatok elleni meccseket mintha félvállról vennénk. Ez pedig (vezető)edzői hiba.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Mekkora mák, hogy a felmondási időmet töltöm és kb unatkozok, meg a hét végi vizsgákra tanulok, van időm titeket is olvasgatni munkaidőben, sokkal jobban telik az idő 😀
több mint 11 éve
mert ugye olyan szükség van a veteránjainkra, mint egy falat kenyérre
mer micsinálunk?
fizetjük, struktúráljuk, megint struktúráljuk, túlfizetjük, kibaszzuk, visszavesszük
és ez fordítva is működik, nagyrészt a veteránjaink a steel-mode-ban működnek

csak ezt nem Tomlin csinálta mégcsak nem is Cowher,
ezt a Csák und Dan csinálta

ez a Steelers alapkő
és a Steelers öltöző beszoktatós

Tomlinnnak idén rohadtul villantani kellett a drafttal, mer fogy az anyag, és Saci meg Tyúk és Blájen asszem ki is tett magáért, de elvesztettük Maurot, WezliJohannzont és azért mert nem működtek a dolgok Kiszel meg Karizom nélkül - és folyamatosan csesszük el a fiatalokat
feléljük magunkat
és fáziskésében vagyunk, már az összes draftszaki három évig kajabálta, mire elkezdtünk O-falat húzgálni, ugyanígy két évvel levagyunk csúszva a nose húzással - majd idén, de addigra lesz egy nagy likunk TE-be, a többiről nem is beszélvesutianap
Igazából nem is értem miről beszélsz. Miféle fáziskésésben vagyunk? 11-5-t csináltunk és megnyertük a csoportot... Ennyi. Mindezt egy elég fiatal csapattal tettük, szóval nem látom, hogy felélnénk a fiatalokat, egyedül Keenan Lewis beáldozása lehet fájdalmas.

Az hogy egy UDFA-t elvesztettünk (Mauro), az senkit nem érdekel. Max téged. Van ilyen. Wesley Johnsonért és Nik Williamsért se fogok eret vágni. Ez benne van. Jönnek a sérülések és mindenki kukázik ahonnan tud.

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
- 2008 és 2009 draftok
- Keenan Lewis nem-megtartása (és egyéb ügyesebb draftolt játékosaink elengedése (Urbik)), Sanders nem számít, ha van Bryant, Wheaton.
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)marescha
Én még idevenném, hogy mióta Farrior-Ward-A.Smith-Clark...stb hasonló alapemberek nincsenek itt, azóta nem képes felpörögni a csapat az év összes meccsére.
Apróságnak tűnik, de ebben a sportban amikor minden csapat ilyen szintet képvisel, bárki-bármikor képes a győzelemre, igen is ilyeneken elmennek meccsek.

Ez nem tetszik benne a leginkább, és ugyan ide kötném a hugyos jóska csapatok elleni vereségeket, amik tipikusan egész meccsen át tartó szenvedés, mindenki fapofával-kedv nélkül lejátssza a meccset, aztán haza megy.
Korábban ezek a játékosok, az edzők helyett is olyan lázban tartották a többieket is, hogy mindenki 120%-on dolgozott minden play-ben.

Igen is Tomlin-tól várnám ezt a felpörgetést, főleg így, hogy jelenleg nincsenek meg az öltöző hangos embereinek utódjai.

Ez a Ravens meccs tipikusan az a meccs volt, ami 3-4-5 jó meccs után szokott jönni.
Egész meccses impotencia, amin meccs közben sem vagyunk hajlandóak változtatni.

több mint 11 éve
- 2008 és 2009 draftok
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)

marescha
A denveri zakót én nem varrnám Tomlin nyakába. Arra senki nem számíthatott, hogy egy CB, aki 16 meccsen cirka 450 yardot engedett, az egy meccsen 230-t nyel be.

Lewist pedig emlékeim szerint nem volt igazán lehetőségünk megtartani a caphelyzetünk miatt (Ezt kifejtettem, hogy ez volt a következménye annak, hogy a 2010-re és 11-re is egyben tartottunk a D-t struktúrálásokkal.)

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
mert ugye olyan szükség van a veteránjainkra, mint egy falat kenyérre
mer micsinálunk?
fizetjük, struktúráljuk, megint struktúráljuk, túlfizetjük, kibaszzuk, visszavesszük
és ez fordítva is működik, nagyrészt a veteránjaink a steel-mode-ban működnek

csak ezt nem Tomlin csinálta mégcsak nem is Cowher,
ezt a Csák und Dan csinálta

ez a Steelers alapkő
és a Steelers öltöző beszoktatós

Tomlinnnak idén rohadtul villantani kellett a drafttal, mer fogy az anyag, és Saci meg Tyúk és Blájen asszem ki is tett magáért, de elvesztettük Maurot, WezliJohannzont és azért mert nem működtek a dolgok Kiszel meg Karizom nélkül - és folyamatosan csesszük el a fiatalokat
feléljük magunkat
és fáziskésében vagyunk, már az összes draftszaki három évig kajabálta, mire elkezdtünk O-falat húzgálni, ugyanígy két évvel levagyunk csúszva a nose húzással - majd idén, de addigra lesz egy nagy likunk TE-be, a többiről nem is beszélve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...Helmut Zimmer
Azt nem dominálta. De nem is esélytelen. 2 perccel a vége előtt a győzelemért támadtunk. És nem éreztem, hogy outcoachingolta volna Tomlint a GB.

Az 5 PO-győzelemből, 3 domináns volt (SD, Ravens - 2008, Jets - 2010), a másik kettőből a 2010-es Ravens ellen volt a nagy comeback és volt még a 2008-as Cards elleni SB, amikor mondjuk 3 negyedig domináltunk, aztán mégis fordított a Cards, de jött a GW-drive.

A 4 PO-vereségből, 3 szoros volt (JAX - 2007, GB - 2010-es SB és a DEN - 2011). Egyedül most kaptunk ki tök simán a PO-ban.

több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Akkor átfogalmazom:
Elismerve, hogy Tomlin jó edző, mivel nem nyúlt, amihez nem is lett volna szabad, mivel hozza a pluszos, PO-t érő szezonokat, mivel hagyja dolgozni a beosztottait, pláne úgy gondolom, hogy amit PO-ban mutatott, az egy kalap fos.
Ha egy beugró, interim HC alkotja ezt, akkor legyint az ember, de ha egy ilyen átbeszélten is jó edző teszi, mint Tomlin, akkor csak pislog, hogy egy ilyen jó edző ugyan, hogy tudod ilyen fos lenni PO-ban.
És akkor még egyszer kihangsúlyozom, hogy PO-ról beszélek, mivel egy 16 meccses alapszakasz elég hosszú ahhoz, hogy lehessen 2 meccs között korrigálni, javítani, és elég hosszú, hogy egy jó alapszakasz edző PO-ba lavírozhassa csapatát.
(Azért Bellichick legendájához, és az örökös PO-inkhoz egy érdekes adalék, hogy az elmúlt 10 évben abban a csoportban nem a világ legnehezebb dolga volt a siker. A Jets pár jó évétől eltekintve a Bills és a Dolphins konstansan iszonyat szar, vagyis 12 évet véve alapul, a 48 csoportmeccsből ha 8 izgulós volt, sokat mondok.)

És akkor visszatérek a vitaindító hsz-emre:
...Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ez a vereség az ő felelőssége, ismét megmutatkozott, hogy nem HC matéria.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. ...
Nem outcoacholták, hanem ennyit tud.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.
...Sobri Jóska
Erre sok cáfolat nem érkezett, ami nem is lep meg.

És akkor még egyszer a vitaindító konklúzióm:
Tomlin önerőből nem PO kaliber.
Na ez nem lett megcáfolva, mert elment a disputa megannyi holtvágányra, ami mindenesetre azt jelzi, hogy érdemi válasz nincs arra, hogy az utóbbi pár évben (ami már az ő sara) miért nincs értékelhető PO siker.Sobri Jóska
Na jó, ácsi!

Tomlin playoff mérlege 5-4. Ebből volt az első évében egy, amikor a fél csapat a térdén járt vagy dögrováson volt, egyből kipotty. Aztán 2008 SB győzelem, 2009 szopó no playoff, 2010 SB részvétel, 2011 ordas nagy cumi Denverben, 2012,2013 szopó no playoff, 2014 első körben búcsú egy egész jó kis Ravens-től. Közben 82-46-os alapszakasz mérleg. Ráadásul az AFC Northban, ahol az elmúlt tíz évben azért három igen jó kis brigád harcolgat az első helyért (és a Browns).

Az nem fordulhat elő, hogy jobb volt a Ravens a hétvégén, és nem a Steelers volt a szarabb?

Cáfolnám én a szavaidat, de azt mondtad, hogy nem jó edző, mert jó csapattal nem nyert meg mindent, hozzátenném csak elég sokat. Rossz csapattal meg ki nyert utoljára az NFL-ben bármit is? Vagy értsük ide a draftot és FA igazolásokat is? Oké, volt két penetránsan vak draftunk, volt más HOF HC-nak is szerintem. FA igazolások: az ideiek igen rosszul sültek el eddig.

- 2008 és 2009 draftok
- Kicsit túlárazzuk néha a saját játékosokat (contract extensions)

Most azzal mit csinálnál, ha Woodley (a te szemed fénye, te draftoltad, nálad lett nagykirály) átmegy dagadt-disznó módba, miután odaadtad neki Líbia éves költségvetését?

Mit csinálsz akkor, ha Timmons levadássza a saját fél csapatát lelkesedésből (Taylor kartörés pl., az egyetlen épkézláb man-to-man cornert a csapatból)?

Ha a támadó falad egész évben fejlődik, egyre frankóbb, aztán totál csődöt mond egy meccsre? Mert tegyük hozzá, hogy a hétvégén kb. az volt az a csapatrész, amely azt se tudta milyen rendezvényen van (a secondary-nk sajnos olyan volt egész évben, mint eddig). A többi kb. azt csinálta, amit tudott egész évben. Igaz, egy kipihent Ngata volt a túloldalon...

Kíváncsi vagyok mit csinálna egy igazi tökös edző ezekkel a dolgokkal?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...Helmut Zimmer
én emlékszem 21-3nál volt szívmegállásom utána folyamatos pitvarremegés

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
sutianap
Hallod, az nekem is nagyon kéne, mert nem emlékszem arra, hogy a GB elleni döntőt dominálta volna a Steelers. Mondjuk be voltam rúgva, ez igaz...
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Én is még egyszer utoljára elmondom, hogy ilyen nincs, hogy nem önerőből nyert. Önerőből nyert. Ha nem hoz meg bizonyos döntéseket, akár a stábot, akár a rostert illetően, vagy nem draftol olyan elemeket, akik már 2. évükben jelentősen hozzá tudtak tenni a bajnoki címhez, akkor nincs gyűrű. Szóval utoljára: önerőből nyert, csak az átlagosnál jobb helyzetből indult.

A "PO-tudását", PO-meccselését érdekes úgy szidni, hogy kétszer SB-be jutottunk. Mindkétszer tökéletes gameplanekkel és abszolút dominálva a meccseket. Sőt 2010-ben (jelzem ez már a 4. éve volt, tehát sok-sok új játékos volt már a keretben) volt egy iszonyatos comeback győzelmünk a Ravens ellen a div roundban. Na ott pl 2 TD hátrányról úgy összerántotta a brigádot, hogy öröm volt nézni. (24-3-ra nyertük a 2. félidőt). És alapból ez a jellemző, hogy a 2. félidőre jobbak szoktunk lenni, tehát általában sikerül JÓL belenyúlni a meccsbe.

Azt nem fogom megcáfolni, hogy a mostani Ravens-meccset elbaszta. Mert ez így igaz. De ez nem jellemző. A korábbi PO-vereségek egyikénél sem mondanám ezt, hogy miatta kaptunk ki.

A Pats nem(csak) azért jutott PO-ba minden évben, mert gyenge volt a csoportja. Minden évben az elitcsapatok közé tartozik, ezt megannyi elit- és jó csapatok elleni nagy diadal bizonyítja minden évből.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 750 — #NoStress
Akkor átfogalmazom:
Elismerve, hogy Tomlin jó edző, mivel nem nyúlt, amihez nem is lett volna szabad, mivel hozza a pluszos, PO-t érő szezonokat, mivel hagyja dolgozni a beosztottait, pláne úgy gondolom, hogy amit PO-ban mutatott, az egy kalap fos.
Ha egy beugró, interim HC alkotja ezt, akkor legyint az ember, de ha egy ilyen átbeszélten is jó edző teszi, mint Tomlin, akkor csak pislog, hogy egy ilyen jó edző ugyan, hogy tudod ilyen fos lenni PO-ban.
És akkor még egyszer kihangsúlyozom, hogy PO-ról beszélek, mivel egy 16 meccses alapszakasz elég hosszú ahhoz, hogy lehessen 2 meccs között korrigálni, javítani, és elég hosszú, hogy egy jó alapszakasz edző PO-ba lavírozhassa csapatát.
(Azért Bellichick legendájához, és az örökös PO-inkhoz egy érdekes adalék, hogy az elmúlt 10 évben abban a csoportban nem a világ legnehezebb dolga volt a siker. A Jets pár jó évétől eltekintve a Bills és a Dolphins konstansan iszonyat szar, vagyis 12 évet véve alapul, a 48 csoportmeccsből ha 8 izgulós volt, sokat mondok.)

És akkor visszatérek a vitaindító hsz-emre:
...Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ez a vereség az ő felelőssége, ismét megmutatkozott, hogy nem HC matéria.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. ...
Nem outcoacholták, hanem ennyit tud.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.
...Sobri Jóska
Erre sok cáfolat nem érkezett, ami nem is lep meg.

És akkor még egyszer a vitaindító konklúzióm:
Tomlin önerőből nem PO kaliber.
Na ez nem lett megcáfolva, mert elment a disputa megannyi holtvágányra, ami mindenesetre azt jelzi, hogy érdemi válasz nincs arra, hogy az utóbbi pár évben (ami már az ő sara) miért nincs értékelhető PO siker.

több mint 11 éve
én kivűlről úgy látom az idényetek, hogy egy szedett-vedett társaságból év végére az nfl egyik legerősebb csapata lett. bár utálom tomlint, de gondolom csak van köze hozzá. de százalékosan ezt is jól meg lehet határozni. arra, hogy tomlinnál jobb edzőt találjatok van 20% esély, hogy rosszabbat 80%. a 49ers ilyen szempontból jó kis állatorvosi ló lesz, szerintem vissza fognak esni.gedam
Teljesen egyetértek ezzel is. A HC olyan, mint a QB. Ha van egy jó, akkor nem váltasz. Mert minimális az esélyed (sztem 20%-nál is kisebb), hogy még jobbat találsz. Éppen ezért még a közepesnél is kétszer meg kell gondolni, hogy tényleg a váltás lenne-e a jó megoldás (lásd Lewis és Dalton a cicáknál - őszintén szólva egyiknél sem merült fel komolyan a váltás, legfeljebb a szurkolókban, de vezetőség szintjén - helyesen - nem volt kérdés. Ugyanakkor azt gondolom, számukra most a 2015 make or break év lesz).

A HC egyik legfontosabb feladata, hogy 53 tesztoszteronbombát egyben tartson. Ez nem lehet könnyű. És ebben pl Tomlin elég nagykirály. Mert sok mindent lehet mondani a Steelers-re, de hogy 8 év alatt egyszer sem esett szét darabjaira, az biztos. Ebben a szakaszban egy nagy hullámvölgyre emlékszem, 2009-ben címvédőként 6-2-nél jött egy ötös zakószéria (6-7), de az idényt végül 3 W-vel zártuk, azaz ekkor is sikerült a végére egybe rántania a társaságot. (Ez volt Gay katasztrófa-éve, amire nem volt válaszunk) De a legbeszédesebb számomra a tavalyi év volt, 0-4-ről, majd 2-6-ról álltunk fel. Pedig ilyen mélyütésben rég volt része ennek franchise-nak, mint ahogy a 2013-as év kezdődött. De felálltunk és ez biztos, hogy Tomlin érdeme. Ahogy az is, hogy 3-3 után idén 8-2-vel zártuk az évet.

több mint 11 éve
gedam 6 459
én kivűlről úgy látom az idényetek, hogy egy szedett-vedett társaságból év végére az nfl egyik legerősebb csapata lett. bár utálom tomlint, de gondolom csak van köze hozzá. de százalékosan ezt is jól meg lehet határozni. arra, hogy tomlinnál jobb edzőt találjatok van 20% esély, hogy rosszabbat 80%. a 49ers ilyen szempontból jó kis állatorvosi ló lesz, szerintem vissza fognak esni.
több mint 11 éve
Egyetlen bajom Tomlinnal, hogy túl sok kedves, jófiút igazolunk/draftolunk... kéne egy-két szervezeti őrült a csapatba (NEM HERNANDEZ!)... ezért is hozták vissza Joey bácsit...marescha
Teljesen egyetértek. Joey-t ezért hoztuk edzőnek. És emiatt tudott óriási lökést adni a védelemnek Harrison is idén. Ugyanis nincs vocal leader a védelemben. Nincs olyan, aki mögé felsorakozna a védelem. Ezt a típust amúgy jelenleg egyedül Heywardban látom.

Timmons halál csendes gyerek, olyan mint Troy. A többiek pedig vagy nincsenek elég régóta itt, vagy épp kiöregednek, vagy a játék minőségük nem olyan, hogy igazi leaderek legyenek.

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Elég furcsa nekem ez a vita. Időről időre valaki itt megmondja, hogy Tomlin milyen edző és jönnek ugyanazok az érvek pro és kontra. Nem igazán értem, hogy bárki is az nfl közelében azt találgatná, hogy Tomlin sorsa most mi lesz, hogy 3 PO meccset buktunk? Mert én nem látok ilyet.Klaci79
De ez a Steelers topik, és itt muszáj évről évre elővenni és átrágni ezt a témát, ahogy mondod, ugyanazokkal az érvekkel pro és kontra, ugyanis brit tudósok bebizonyították, hogy ellenkező esetben felborulna az univerzum egyensúlya. Tehát mindannyiunk közös érdeke, ami itt történik. Egyébként ha érdekel és nem akarsz várni, elég, ha visszalapozol egy vagy két évet a topikban, és elolvashatod, hogyan folytatódik a vita és milyen eredményre vezet. (Spoiler: semmire. 😮 )
További jó szórakozást mindenkinek!vassadi
Mit csodálkozol? Sobri mindig is értett hozzá, hogy hogyan lehet felpörgetni egy topicot. És ha még azt Soldi is olvassa, és én is ráérek, akkor annyi meg egy bambi. 😀

(Szerencsétekre mennem kell dolgozni. 😀 )peterk2005
Én nem csodálkozom, pont azt magyaráztam meg, hogy miért nem kell csodálkozni azon, hogy erről a témáról folyik a vita.vassadi
Szerintem az előző 2-3 ilyen vitánál már itt voltam, csak még mindig furcsa, hogy néhány hónap eltelik és ismét kezdődik az elejéről...mondjuk lehet ez is hozzátartozik az élet természetéhez... "a víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak" a Steelers topikban meg Tomlint elemzik 😀