NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.vassadiLevi tuti volt, Curtis Brownért nekem sem szakad meg a szivem, de én személy szerint Foote-ot sajnálom, sztem Vince Williams még egyáltalán nincs Foote-szintjén. Ez az első, amit én - ha a cap engedi - nem húztam volna meg.
Viszont úgy tűnik, ma volt a csúcsnap, amikor rendbe tettük a capet, azaz mivel Ike nincs a cutoltak között, így joggal hihető, hogy komoly tárgyalások zajlanak az ő paycutjáról, tehát - a várakozásoknak megfelelően - a megtartásán fáradozunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Zajlik az élet...nem kicsit
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egyik sem meglepő. A rutin szólt Foote mellett, de amennyit ő tud, az Vince Williamstől is elvárható, plusz ott van még sötét lóként Spence, és a drafton sem elképzelhetetlen a korai ILB pick. Foote kivágásával is valamivel több, mint 1 millió dollár szabadul fel. Brownról pedig - aki egyébként szintén súlyos sérülésből (ACL-szakadás) lábadozik - kijelenthető, hogy nem vált be, három év alatt ennél sokkal több kellett volna egy harmadik körös játékostól, szinte csak special teamerként használtuk.
több mint 10 éve
+ Fút + a Kertészbrón Homorúaszívem 😕
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Levi Brown cut is megtörtént, 6.25 millió dollár szabadul fel egészen pontosan, dead money nincs.
több mint 10 éve
Akkor félre lettél értelmezve, el meg nézést kedves Sütemény barátom 😀
több mint 10 éve
Az elsőkörös projektnél JarvisJónásra célozgattam, csak Pola vette Vugylira:cool:
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Azért Wugylit bustnak nevezni sztem nem teljesen fedi a valóságot. Ő fontos láncszeme volt, még ha JH-vel támogatva is az elmúlt jó pár év D-nek. A sok sérülés cseszett neki oda, a kérdés, hogy ebből vissza tud-e jönni? Ezt az orvosi team pontosan látja tudja, a lépések ennek fényében vannak meghozva ebben biztos vagyok. Csak azért ne tartsuk meg mert első körös volt.polamaluSzerintem itt senki sem nevezte bustnak Woodley-t. 😊 Második körös volt amúgy.
több mint 10 éve
H und M -et. Itt pitylogok a LövonBell tvíten, de ki pöxöm az az Örl akinek a háromévesének annyira vereti, na, mase halunk meg hülyén. 😛Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???polamalu
több mint 10 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben?sutianapEngem???
több mint 10 éve
Aztán azt is lehet gondolom jövőre trükközni, de a cap is emelkedik majd.
több mint 10 éve
Azt tuggyátok hoty kit hínak EARL-nek az öltözőben? 😀
több mint 10 éve
Troy valószínűsített idei száma, hogy 8,25 millás fizuját 1,25-re csökkentették, a maradék 7 millát pedig signing bonusnak tették át. Ezzel kb 4,6 millával csökkenne az idei capértéke, azaz nagyjából 6,2 milla lenne. A kérdés leginkább az, hogy mekkora fizetést kap a köv. 2 évre. Az első tippek szerint 6 milla körüli lehet.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Most látom csak 😀 Boldog vagyok, még a vereség sem érdekel a falábúaktól most 😀Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛polamaluEzzel a nickkel stílszerű volt, ahogy utána a szerkesztésben írtam is. 😊Soldados
Még az sem, hogy holnap arcüreg röntgennel kezdem a napot. Boldogság van 😀
több mint 10 éve
Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛polamaluEzzel a nickkel stílszerű volt, ahogy utána a szerkesztésben írtam is. 😊
több mint 10 éve
Már a Steelers hivatalos face oldala is hozta, megelőztelek 😛
több mint 10 éve
BRÉKING!!!Keisel Facebook oldala szerint Troy is aláírt 2016-ig. Ha igaz, ez is várható volt, én már hónapokkal ezelőtt ezt jósoltam és pont ilyen időtartamra. 😊
edit: stílszerűen polamalu, alias Zoli gyorsabb volt nálam. 😊
több mint 10 éve
The Pittsburgh SteelersHere's to many more memories of #TroyBeingTroy....We have signed Troy Polamalu to a new three-year contract.
VIDEO: stele.rs/1ds0JBC
több mint 10 éve
Brett KeiselFrom Burt Lauten- Steelers PR: The Steelers have signed S Troy Polamalu & TE Heath Miller to new 3-year contracts to keep them w/ the team through 2016.
több mint 10 éve
Ahogy várható volt Miller szerződéshosszabbítást kapott.Állítólag 2 évvel toldották meg, azaz 2016-ig marad(hat) Steeler. 6,02 millás fizuja 1,02-re csökkent idén, a maradék 5 millát átvitték signing bonusnak. Ezzel az idei cap száma 3,3 millával csökkent, így alig éri el a 6 millát. A 2015-ös és 2016-os idényre állítólag egyaránt 4 millás fizuja lesz.
Ez is vár(ha)t(ó) és nagyszerű move volt.
több mint 10 éve
Azért Wugylit bustnak nevezni sztem nem teljesen fedi a valóságot. Ő fontos láncszeme volt, még ha JH-vel támogatva is az elmúlt jó pár év D-nek. A sok sérülés cseszett neki oda, a kérdés, hogy ebből vissza tud-e jönni? Ezt az orvosi team pontosan látja tudja, a lépések ennek fényében vannak meghozva ebben biztos vagyok. Csak azért ne tartsuk meg mert első körös volt.
több mint 10 éve
Ugye tavaly hasonlószituban Ike/Lewis megjártuk. Most ennek alapján próbálunk okosak lenni, de megjárjuk megint. A falat kéne raknunk már rég. Ugyanis mit is jelent ez, szerintem Vugyli nem megy, akkor viszont sikerált egy elsőkört elbaszarinta ni egy projektre. Azt ugye nem gondoljuk, hogy jövőre egy draftcetlisekkel megtűzdelt D-line megy a Worldis-JJ kettőssel?
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Hm...Worilds, LOLB backup volt a szezon közepéig, (miután ROLB poziban csődöt mondott) majd Woodley sérülése után élt a lehetőséggel, amit mi most egy transition tag-gel és egy jó kis hosszú szerződéssel honorálunk. Woodley kapcsán a sérülés faktor a kérdés, a kvalitás nem, vagyis, hogy bárkit képes egészségesen kiszorítani, nekem ez nem kérdés.Egyértelmű természetesen, hogy kezdő OLB-ként már itt nincs számára hely és ezt ő is tudja. Nekünk ugyanakkor jó lenne ha maradna, ez megér pénzt és talán neki is, hogy újra formába lendüljön és aztán - máshol - újra elit szerződést kapjon.KlemóCsereként "elit" szerződést harcol ki, ez megint valószínű... 😊 Én sem bánnám, ha paycut után maradna, de lássuk be, jelen helyzetben akkor tesz jót magával Woodley, ha most "kirúgatja" magát.
Közben Schefter: While PITT needs cap space, it will not release S Troy Polamalu, per source. Rooney family is too loyal and Polamalu has been too valuable.
No suprise.vassadi
Mondtam és most megismétlem. A valószínűbb verzió igen az, hogy nem fog a paycutról tárgyalni és valószínű, hogy igazolja majd csapat fair fizetéssel, de (valószínűleg egészségügyi záradékkal) ettől függetlenül, ha hisz abban, hogy sérülésmentes lesz idén, akkor kevésbé kockázatos egy számára jól ismert rendszerben az IR-ről, kezdetben kevesebb repszámmal újra felépítenie magát.
Will Allennek Én is örülök, állandó jó teljesítményt nyújt, kell az ilyen nagyon a depthben
több mint 10 éve
Will Allent visszaigazoltuk. Jó döntés ez is az FO részéről.vassadiEz is kiváló lépés: marad depth safety poziban, ismeri a rendszert, nálunk kiváló kiegészítő ember, spec teamben is hasznos.
És mindezt szinte biztos, hogy 1 éves vetmin-es szerződéssel.
Nice. Eddig nagyon tetszik az off-seasonunk.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Will Allent visszaigazoltuk. Jó döntés ez is az FO részéről.