Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomrasutianap
Ha esetleg megadnád még az anyja nevét és óvodai jelüket az sokat segítene a beazonosításukban... köszi xD 😛 😒

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomrasutianap
az egész mondatból csak Ekpre-Olomu jött le 😀
Jó játékos, de nagyon félek tőlem, hogy egyrészt a fasza ACL sztori miatt, másrészt a magassága (mélysége) miatt luxuspick lenne
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy IFA-Eperke-Omlás, Dani Shellőtonna, Kiköhög, Adzsazsi draft adna egy ívet számomra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.Recruit
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.polamalu
Nem a Cincy-re gondolsz? Csak azért, mert nálunk jelenleg összesen nincs 7 egészséges falember a rosteren. 😀

(A Cincy csinálta egy ideig a 6 falemberes futásokat. Nálunk TE-k jöttek be pluszban blokkolni.)peterk2005
Az is lehet, a lényeg az elv 😉
A részletekre nem figyelek 😀
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.Recruit
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.polamalu
Nem a Cincy-re gondolsz? Csak azért, mert nálunk jelenleg összesen nincs 7 egészséges falember a rosteren. 😀

(A Cincy csinálta egy ideig a 6 falemberes futásokat. Nálunk TE-k jöttek be pluszban blokkolni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Jó sok témát érintettél 😀
Annyiban tudnék azért válaszolni, hogy Worilds esetében (szerintem) ha egy tisztességes összegért lehetett volna, akkor már ott lenne a neve a szerződésen. Leteszteltük a piacot, nem kellett senkinek és egy szép hosszú év során megmutatta nekünk is, hogy hatalmas hiba lenne 8-10 millás éves szerződést odapakolni. Lehet persze nem lesznek ennyire magasan az igényei, csak akart egy évet, amikor jó sokat kereshet, de gyanítom nem fog annyiért maradni, amennyiért mi szeretnénk.
Jarvis Jones persze nem lesz a helyére megoldás, azonban 2. évében Worilds se volt még azon a szinten, hogy aztán milliókkal megkínáljuk. Nyilván mivel a fizetése kezelhető JJ továbbra is kapja majd a lehetőségeket, hátha lesz belőle valami. Miatta nem kell hogy fájjon a fejünk, maximum annyiban, hogy egy első kört lőttünk el rá. Valójában azt érzem nekünk komplexebb OLB-re lenne szükségünk, mint amit JJ az egyetemen mutatott. De itt van és reméljük belejön, de gyanítom ez majd akkor lesz, amikor a szerződéshosszabbításról tárgyalnánk vele, mint Worilds esetében.
Hogyan oldjuk meg mindezt? Nem tudom van e reális esély, hogy akár komoly pénzt áldozzunk OLB-re, de ha van meg kell tenni, mondjuk Houston esetében. Nyilvánvaló, hogy drafton komoly edge rusher felhozatal lesz, de kérdés találunk e olyat (és a válasz inkább nem), aki olyan szinten lenne, mint mondjuk Shazier volt, tehát akár azonnal kezdő. Harrison bácsit meg kell kérni, hogy maradjon még egy évet, Moats is jó lenne, vele nem lenne drága a megegyezés. Ergo sokat csak akkor tudunk fejlődni ezen a poszton, ha invesztálunk. Itt inkább az a kérdés, hogy a draft első két napján találunk e olyat, aki mondjuk 2016-ra kezdeni tud.
Cam Thomas más kérdés...nem jött össze az erősítés, megijedtünk hoztuk őt, na bumm. Jövőre szerződése van Szakállnak, itt van Tuitt, akire lehet számítani. McLendon és culáger megoldja középen, Thomas akár mehet is, dead money kevés marad utána.
Mitchell viszont nem rossz. Nyilván komoly űrt kell pótolni, de az utóbbi időben Clark is rengeteget hibázott már. Első év, reméljük ennél több is van benne. Legalábbis a Panthers-nél láttunk többet is. Pola ilyen feltételekkel nem fog tudni maradni. 8 millás cap száma az érdemei elismerése mellett döbbenetesen sok. A helyére elvileg Allen és Shamarko Thomas is használható. Sajnos utóbbit keveset láttuk idén, lehet nincs annyira kész, mint amennyire szeretnénk. Ide is érkezhet valaki a dratról, mert ha Shamarkohoz nem merünk bátran nyúlni, akkor szűknek érzem ezt a rendkívül fontos posztot.
Ami a CB-ket illeti, hát igen Lewis elengedése nagy hiba volt, elszámították magukat. Mondjuk remélem, hogy Allen nem lesz mindig annyira szar, mint amit most mutatott. Gay még jó ideig megoldás és McCain valamint Blake is bizonyította, hogy lehet rájuk számítani. Ilyen fizikális játékos, esetleg néhány (jó néhány) centivel magasabban jöhetne a dratról. Az persze idő lesz mire beépül, mert olyan CB-t draftolni, aki kezdő tud lenni azonnal az kész csoda lenne. A CB-k ára pedig a piacon igencsak magasra szökött, az ilyen furcsa szerződések miatt, mint amikkel mostanság megkínálják őket.
Úgyhogy a secondary-ben sok változást nem látok jövőre, abban reménykedem, hogy Allen észhez tér és azt hozza amit minimum elvárnánk tőle.Klaci79
Nem Worilds (persze nyilván ő is örült a közel 10 milliós fizetésnek), hanem a stáb akart egy évet, amikor jó sokat kereshet, de hosszútávon még nem akarták elkötelezni magukat mellette, ezért tették rá a transition taget, és mint utólag látjuk, jól menedzselte a helyzetet az FO, mivel Worilds nem tudta folyamatosan azt hozni, amit az előző szezon második felében. Ergo ha a mostani holtszezonban akarnának vele hosszútávú szerződést kötni, akkor lényegesen alacsonyabb összegről lenne szó, mintha egy évvel ezelőtt hosszabbítottak volna vele. Egy ilyen szezon után a piacon sem lehetnek nagyok az igényei, és most még csak nem is ő lesz az elérhető legjobb 3-4 OLB. Másrészt csak az OLB és a CB poszt az égető need, így simán megtehetjük, hogy korai picket áldozunk a drafton OLB-re, vagyis nem vagyunk rákényszerülve, hogy feltétlenül hosszabbítsunk vele. Tehát a csapat tárgyalási pozíciója kimondottan jó, ha arra kerül a sor, hogy hosszútávú megállapodásról egyeztetnek a felek. Túlfizetni nem fogjuk, de simán el tudom képzelni, hogy maradni fog Worilds.
Azt nagyon nem tartom valószínűnek, hogy egy Houston kaliberű edge rushert meg tudnánk fizetni, bármekkora is lesz a cap limit emelkedés. Lehetne úgy strukturálni a szerződését, hogy most még beleférjen, de a későbbiekben ez nagyon megkötné a kezünket, hisz ott lesz még például Ben szerződéshosszabbítása is. Úgyhogy ezzel a lehetőséggel én nem számolnék komolyabban.
Keiselnek a következő szezonra is van szerződése, de ettől függetlenül egyáltalán nem lehet biztosra venni a maradását.
Shamarko kevés játéklehetősége miatt én még mindig nem aggódnék. Nem meglepő, hogy Troy hiányában a másodévessel szemben a rutinos játékost, Will Allent preferálták, aki korábban is megbízhatóan pótolta Troy-t. És maga Shamarko is sokat volt sérült ebben a szezonban.
Gay esetében a "még jó ideig megoldás" azért túlzás, de tény, hogy rövidtávon az egyik kezdő posztot rá lehet bízni, nyilván még Cortez Allenről se mondanak le, és a McCain-Blake duóból is jó lenne megtartani valamelyiket/mindkettőt backupnak, vagy ha ez nem megy, akkor nyilván hasonló játékos(oka)t kell hozni az FA-piacról. De szerintem McCain rövidtávon akár nickel cornerként is vállalható, és Blake is korrekt teljesítményt hozott, 4-5. CB-nek simán jó ő is. Viszont ahogy az már nem egyszer elhangzott, ezen a poszton komoly erősítésre van szükség, a korai CB picket (vagy egy kezdő kaliberű corner leigazolását) már nem nagyon lehet tovább halogatni.
több mint 11 éve
Sobri Jóska
Nem kell aggódni, nem vagyok az az eltűnős fajta, csak mert kikaptunk. 😉 Reggel 7 körül kerültem ágyba, így délutánig aludtam. 😊 Aztán mire elkészültem, már kezdődött is az első Wild Card-meccs, plusz ugye a darts-vb döntője.

De ígérem, holnap valamikor írok értékelést. 😉Soldados
De jó neked, én is 7 után kerültem ágyba, de már 10 körül ugráltak rajtam, hogy keljek fel mert a hasamra süt a nap. Így este nem is tudtam csak az első meccset nézni.
több mint 11 éve
Látva a Colts meccset, utólag már könnyű okosnak lenni, de miért nem alkalmaztunk több OT-t például, a Colts-nál volt amikor 7 falember volt fenn. A nyomás lekerülhetett volna és lett volna idő tesztelni a CB sorukat. Már mindegy csak este felötlött bennem.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Javultunk tavalyhoz kepest? Igen. Javultunk, de egy jatekos kidolese bell, es egy jo 2. rb tavozasa pitbol megbosszulta magat. En mar akkor feltem mi lesz velunk, amikor kitettuk blountot. Mert azt mondtak hogy akkor most bell meg tobbet fog jatszani. Amit meg is erdemelt. De azert kell neki is pihenni neha, vagy egy esetleges aprobb serules eseten is kell egy megbizhato 2nd rb aki tudja addig potolni, amig o vissza tud menni a palyara, stb. Ez nem volt meg. Es szerintem meg mutatta azt, hogy mennyit jelent a csapatnak bell, es egy megbizhato 2. szamu futo. Ezert fogtam a fejem, amikor megtudtam mi lett blounttal. Mert nem volt nekunk senki, aki fel tudott volna lepni a masodik rb szerepkorebe. Dri archer blokkolni, futni tudott? Hat sajna nem. Josh Harris meg nem tudjuk mire kepes, de nem biztak benne, azt le lehetett vagni. Aztan meg a par napja igazolt ben tate kezdett.gabistar
Az RB probléma véleményem szerint nyugodtan a stáb nyakába varrható. Akkor is, ha a Blount sztoriról nem ők tehetnek. De Blount elküldése nem múlt héten történt, bőven lett volna idő rendezni a problémát. Használható 2., 3. RB-t más posztokhoz képes a "legkönyebb" szerezni. Illetve "csinálni", mert a futás ugye csak részben szól a játékosról, jelentős részben az OL-ról és a playbookról szól.

Csak körül kell nézni a ligában. Az NFL csapatok legalább fele elveszítette a kezdő futóját az idényben - sok helyen a #2 futót is - és még sincs gond. Csak a divízión belül itt van Forsett, Cincy-ben Hill, vagy Clevelandben Crowell, vagy ha ő nincs Terrance West. De ott vagy a Pats, Ridley kiesik és mégis tudnak futni. Vagy a futásáról egyáltalán nem híres Colts. Tegnap a 4th és 5th stringer - Herron és Tipton - játszott, mert az első három (Ballard, Bradshaw, Richardson) sérült, beteg, vagy épp nem jó. És jó átlaggal tették, blokkolni is tudtak, és elkapásban is hasznosak voltak. (Herron egymaga 60 yardot futott 4.7 átlaggaé és 80 yardot kapott el mellé). És mindezt egy szedett-vedett sérülésektől súlytott, cserék cseréjével felálló oline mögött.
Vagy a Denver. Montee Ball kiesett év elején, beállt Hillman és jobb volt, mint Ball. Aztán ő is lesérült, és bejött C.J Anderson, és mindkettőnél jobb volt. És mindegyik fut, blokkol és el is kap. És tud futni a Minnesota is Peterson nélkül, a Dolphins egész évben Moreno nélkül, a Chiefs is Charles nélkül, és lehetne folytatni a sort. Ahol nem ment (Arizona pl.) ott a kezdővel se ment, ott nyilván összetettebb a probléma. De ahol az első futóval ment, ott ment a cserével is szinte mindenütt. Lényeg a lényeg, hogy ekkora problémát egy futó kiesése csak nálatok és San Diego-ban jelentett, és emögött nem csak az van, hogy elment Blount és nincs mit tenni we are doomed. Ezt jobban meg kellett volna oldani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 715 — Chiefs GM
Sajnálom, ez WC kör nekem amúgy is lehúzható😛 a 4 csaptoból akinek drukkoltam 3 kiesett, inkább megpróbálok nem drukkolni 😀dande
Még szerencse, hogy a Dallas továbbment, így maradt bent egy kedvenc csapatod... :p

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sobri Jóska
Elloptad a lájkjaimat én is gondoltam beírni 😉 😛

Amúgy most szerintem már tényleg nehéz MT felelősségét ebben a dologban elvitatni. Most tényleg a kezetekben volt minden a győzelemhez, igaz Bell kiválása nagy érvágás, de talán nem lett volna szabad, hogy ennyire az legyen.

Sajnálom, ez WC kör nekem amúgy is lehúzható😛 a 4 csaptoból akinek drukkoltam 3 kiesett, inkább megpróbálok nem drukkolni 😀
több mint 11 éve
Szerintem ebben nagyon eltaktikáztuk magunkat. Azt gondolták, hogy a fal Millerrel elegendő lesz, de bebizonyosodott, hogy sajnos nem. Ez volt az a pont ahol nagyon megverték a Steelers O-t...
több mint 11 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Azt vki meg tudja nekem mondani, hogy Miller helyett miért nem Speath harcolt Suggs ellen amikor futni akartunk? Nem nagyon láttam játszani.
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Klaci79
Jan
gabistar
Annyiban tudnék azért válaszolni, hogy Worilds esetében (szerintem) ha egy tisztességes összegért lehetett volna, akkor már ott lenne a neve a szerződésen. Leteszteltük a piacot, nem kellett senkinek és egy szép hosszú év során megmutatta nekünk is, hogy hatalmas hiba lenne 8-10 millás éves szerződést odapakolni. Lehet persze nem lesznek ennyire magasan az igényei, csak akart egy évet, amikor jó sokat kereshet, de gyanítom nem fog annyiért maradni, amennyiért mi szeretnénk.
Jarvis Jones persze nem lesz a helyére megoldás, azonban 2. évében Worilds se volt még azon a szinten, hogy aztán milliókkal megkínáljuk. Nyilván mivel a fizetése kezelhető JJ továbbra is kapja majd a lehetőségeket, hátha lesz belőle valami. Miatta nem kell hogy fájjon a fejünk, maximum annyiban, hogy egy első kört lőttünk el rá. Valójában azt érzem nekünk komplexebb OLB-re lenne szükségünk, mint amit JJ az egyetemen mutatott. De itt van és reméljük belejön, de gyanítom ez majd akkor lesz, amikor a szerződéshosszabbításról tárgyalnánk vele, mint Worilds esetében.
Hogyan oldjuk meg mindezt? Nem tudom van e reális esély, hogy akár komoly pénzt áldozzunk OLB-re, de ha van meg kell tenni, mondjuk Houston esetében. Nyilvánvaló, hogy drafton komoly edge rusher felhozatal lesz, de kérdés találunk e olyat (és a válasz inkább nem), aki olyan szinten lenne, mint mondjuk Shazier volt, tehát akár azonnal kezdő. Harrison bácsit meg kell kérni, hogy maradjon még egy évet, Moats is jó lenne, vele nem lenne drága a megegyezés. Ergo sokat csak akkor tudunk fejlődni ezen a poszton, ha invesztálunk. Itt inkább az a kérdés, hogy a draft első két napján találunk e olyat, aki mondjuk 2016-ra kezdeni tud.
Cam Thomas más kérdés...nem jött össze az erősítés, megijedtünk hoztuk őt, na bumm. Jövőre szerződése van Szakállnak, itt van Tuitt, akire lehet számítani. McLendon és culáger megoldja középen, Thomas akár mehet is, dead money kevés marad utána.
Mitchell viszont nem rossz. Nyilván komoly űrt kell pótolni, de az utóbbi időben Clark is rengeteget hibázott már. Első év, reméljük ennél több is van benne. Legalábbis a Panthers-nél láttunk többet is. Pola ilyen feltételekkel nem fog tudni maradni. 8 millás cap száma az érdemei elismerése mellett döbbenetesen sok. A helyére elvileg Allen és Shamarko Thomas is használható. Sajnos utóbbit keveset láttuk idén, lehet nincs annyira kész, mint amennyire szeretnénk. Ide is érkezhet valaki a dratról, mert ha Shamarkohoz nem merünk bátran nyúlni, akkor szűknek érzem ezt a rendkívül fontos posztot.
Ami a CB-ket illeti, hát igen Lewis elengedése nagy hiba volt, elszámították magukat. Mondjuk remélem, hogy Allen nem lesz mindig annyira szar, mint amit most mutatott. Gay még jó ideig megoldás és McCain valamint Blake is bizonyította, hogy lehet rájuk számítani. Ilyen fizikális játékos, esetleg néhány (jó néhány) centivel magasabban jöhetne a dratról. Az persze idő lesz mire beépül, mert olyan CB-t draftolni, aki kezdő tud lenni azonnal az kész csoda lenne. A CB-k ára pedig a piacon igencsak magasra szökött, az ilyen furcsa szerződések miatt, mint amikkel mostanság megkínálják őket.
Úgyhogy a secondary-ben sok változást nem látok jövőre, abban reménykedem, hogy Allen észhez tér és azt hozza amit minimum elvárnánk tőle.Klaci79
Egyetertek. Es meg is eloztel par perccel az irasoddal. Szoval megvalaszoltad az altalam feltett kerdeseimet. koszi a valaszod. 😀
több mint 11 éve
Klaci79
Jan
gabistar
Úgyhogy a secondary-ben sok változást nem látok jövőre, abban reménykedem, hogy Allen észhez tér és azt hozza amit minimum elvárnánk tőle.
több mint 11 éve
Jason Worilds 9,754,000 USD-t keresett idén, a teljesítménye pedig sajnos ritkán találkozott ezzel a hatalmas pénzzel. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó ha maradna, csak azt, hogy ennyit nem ér. Ha csak most arra gondolok, hogy például Houston fizetése 1,598,812 USD volt...az egyébként, hogy JJ jelenleg úgy tűnik nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, még nem azt jelenti, hogy nem érdemes tovább próbálkozni egy jó edge rusher megszerzésével a drafton, mert másnak is sikerül azért ilyet találni. Az viszont szerintem biztos, hogy nem fognak találkozni az elképzelések és az igények itt Worilds kapcsánKlaci79
Jones 2 szezon alatt 3 sack, 1 FF . Worilds idén minden meccsen játszott, és 7,5 sack 1FF, 1Int. Moats 4 sack. Ez az edge rusher szekciónk. Miről beszélünk? Ezek az emberek jelentik a jövőt? (Miközben Harrison idén 8-9 meccsen csinált 5,5 sacket, úgy hogy 36 éves, és már egyszer visszavonult) Ha rövid időn belül nem lesz 2 használható OLB-nk, akkor az AFC leggyengébb passz D-je még egy darabig a miénk lesz.Jan
Egyetertek. Nem lehet mindig azzal takarozni, hogy majd 4 ev mulva beerik valaki es akkor majd megvaltja a vilagot. Egy jo jatekos, mar elso eveben is korlatozott szerepkorben, de tud villantani. Tudom, hogy a mi rendszerunkben ez nem surun tortenik, de tuitnak is ezt kellett kiesel kiesese utan. Namost rajta lehet latni, hogy van mire alapozni stb. JJ eddig semmit sem mutatott.

Worilds ugye azert lett idehozva hogy JH t valtsa le es o legyen Woodley mellett a passrusher. Azon az oldalon nem valt be. Vartunk ra 4 evet kb. Es most ugyanezt mondjuk csak a masik OLB poszton. C'mon. O nem valtotta meg a vilagot, de meccseken ott volt megbizhatoan. Nem szoritotta ki senki a csapatbol. Konzisztens volt. Nem elit, de lehetett ra szamitani. JJ hol serult, hol jatszik hol nem, hol egy 36 eves szoritja ki az elso koros valasztottat. Vicc. Nem kell hogy kezdo legyen, de meg tavol nem all JH szintjen, de szerintem meg Moats szintjen sem.

Kell tanulni evekig ertem. De azert szituacios jatekoknal mar reg kellett volna villantania. Es turelmes vagyok vele. Masok is azok. De nem lehet worilds elengedni, hacsak nincs egy tuti emberunk a helyere, de ki lenne az? Egy jj re szamitani, valamint egy masik lutrit hozni J Worlids helyere. Nem ert annyit a jateka. Igaz. De adjunk neki annyit amennyit er es legyen prioritas a maradasa az FO nak. Vagy ugy jarunk mint clark vs mitchell. Vagy mint Cam thomas jatekaval. Akik ugyanigy nem tudtak jol beilleszkedni a jatekba, mint a fiatalok. Es nem nyujtottak a penzuknek megfelelo jatekot.

Tudom hogy sokat adtak a csapat jatekahoz, nelkuluk lehet meg po sincs, de olyan posztra erkeztek, ahol sokkal magasabb szintu jatekhoz szokott a szemem. Es itt kint mindenki bustnak mondja mitchellt. Camet pedig egy rookie szoritotta ki elso eveben. Szoval abszurd. Ha hivjak a szamod, bizonyitanod kell. Ha ez evekig nem megy, lehet kesobb sem fog. Szoval turelmesnek kell lennunk, de azert realisnak is. Amig nem bizonyitottak, mint jj addig nem lehet egy biztos kezdot elengedni es az amugy sem kiemelkedo passrushunkat meg jobban kockara tenni. Ki lenne a jovo? JJ ertem de mikor, ha J W nincs ki lenne a helyen? JH lehet visszavonul. Van moats, jj ha ugy alakul, mi lenne akkor a masik oldallal?

Ez a baj, hogy nalunk a magas koros d emberek, leserulnek, nem tudnak eleg koran beilleszkedni, vagy mire beilleszkednek tul sok penzt keresnek es akkor kezdjuk ezt a kort elolrol. Ordogi kor. Mikor volt mar az a hihetetlen felelmetes JH es Woodley OLB terror. Ugy erzodik mintha nagyon reg. Pedig csak par eve.
C j mosley pro bowlba kerult iden. Nalunk shazier jol kezdett, de sajna leserult. JJ t kezdonek vartuk elso eveben mert akkora jatekosnak tunt. Aztan ha jol tudom ir lett, es meg lehet hogy jobb is, mert sulytalan volt a jateka. Tudom hogy nem csak rajtuk mulik. Kell egy jo dl is. De kiesel, mclendon, heyward vagy tuit, mclendon, heyward atlagosnal jobb jatekosok. Tuit, heyward magasan draftolt jatekosok. mclendon meg egy atletikus, kozepes-jo jatekos. Nem egy hampton, de erezni lehetett a hianyat, amikor nem o kezdett. Tavaly nem tunt nekem csak egy kozepes jatekosnak nt poszton mclendon. Tegnap viszont joparszor megmutatta, hogy tobb annal. Es ha jol tudom, o lokte vissza a baltimore C es ugy sackelte sajat magat egyszer vagy talan ketszer is flacco. De tudom sajnos neha, foleg goal line szituban, siman atfutnak rajtunk. Igy volt ez tegnap is. Bar akkor mclendon nem volt fennt. Ha jol lattam heywardot blokkoltak.

Szoval tudom pola, kiesel, jh oreg, kellene uj fiatal es legalabb olyan tehetseges jatekos mint ok. De ok egy potolhatatlanok. Ketto, nem ugy tunik, hogy mi jok vagyunk egy ilyen nem elit, de legalabb jo es megbizhato emberek talalasaban a hianyposztjainkra. Erre a legjobb pelda, hogy JH/t es Kieselt is vissza kellett hozni. Es csak ezek utan valt sokkal dominansabba a d#. Persze nem akarok altalanositani, mert mccain eleg jo idenyt hozott. cam jo munkasember volt. mitchell meg hat. kozepes. De itt jobb lenne, ha legalabb jo embereket hoznank. Nem csak toltelekeket. Foleg hogy nem olcson jottek. Persze kellettek ok. De nem az o jatekuk lenditette at a dt korabbi arnyekan. Hanem masok.

Nem egyszeru. Tudom. Mert kell tapasztalt oreg roka, meg jo fiatal is aki majd levaltja kesobb ot. Es addig itt hasznos tud lenni, amig nem erdemli ki a kezdo posztot a fiatal. De ez valahogy nekunk nem surun alakul kedvezoen. Eleg ha csak a 2. szamu Lewis CBnk aki vegre beert es jo jatekos lett, elment New orleansba. Es meg sorolhatnank, hany ilyen 3-4 koros pickunk veszett el. Tudom, regebben azert csinaltuk hogy meg a csapatot osszetartva egy utolso SB runra menjunk. De azota nehezkesen megy az emberek potlasa. Sem a draft, sem a free agency sem oldotta meg a gondjainkat. Es persze allandoan a cap limittel kuzdottunk. Szoval sok olyan embert engedtunk el. Aki akkor meg nem ert be, de most hianyzik. STB...

Egy szo mint szaz. Latom a fejlodest a csapaton. Latom, hogy probaljuk az oregeket fiatalokra cserelni anelkul, hogy a jatekszintuk latvanyosan visszaesne. Es ez ha nem is tokeletesen, de sikerult osszessegeben. Marmint megnyertuk az afc north ot. Es sok potencial van a csapatban. De sok korszakos jatekos tunik ugy hogy talan iden visszavonul. Es erre meg nem hinnem hogy lenne valaszunk.

Javultunk tavalyhoz kepest? Igen. Javultunk, de egy jatekos kidolese bell, es egy jo 2. rb tavozasa pitbol megbosszulta magat. En mar akkor feltem mi lesz velunk, amikor kitettuk blountot. Mert azt mondtak hogy akkor most bell meg tobbet fog jatszani. Amit meg is erdemelt. De azert kell neki is pihenni neha, vagy egy esetleges aprobb serules eseten is kell egy megbizhato 2nd rb aki tudja addig potolni, amig o vissza tud menni a palyara, stb. Ez nem volt meg. Es szerintem meg mutatta azt, hogy mennyit jelent a csapatnak bell, es egy megbizhato 2. szamu futo. Ezert fogtam a fejem, amikor megtudtam mi lett blounttal. Mert nem volt nekunk senki, aki fel tudott volna lepni a masodik rb szerepkorebe. Dri archer blokkolni, futni tudott? Hat sajna nem. Josh Harris meg nem tudjuk mire kepes, de nem biztak benne, azt le lehetett vagni. Aztan meg a par napja igazolt ben tate kezdett. Es nem is rosszul. Futas. Elkapas. Aztan lett egy fumbli, ezert azonnal le is hoztuk. Ezutan meg probaltunk egy ketto futast hivni, de nem volt bizalom egyik rb fele sem. Es hat nem is hoztak maradandot. Archert sajnaltam, hogy nem kapta meg a tdt. De hat ez van. Azt nem tudom hogy ot azonkivul, hogy egy ket szituacios jatekban fel lehet tenni, miert hoztuk ide ilyen aron. Lehet latni, hogy kozepre futasnal sulytalan. Blokkolasnal szinten. Trukkos jatekra meg tartani egy rbt az luxus szerintem. Kepzeljuk csak el, ha 3 jo kepessegu futoval idulunk neki az idenynek. 1 bell 2 blount 3 barki aki kepes futni vagy blokkolni es nem archerrel. Vagy hat, ha mar blount ment mar akkor kellett volna tate es akkor lett volna meccs a labaiban.

Tudom ez igy is mak hogy ket kezdo szintu jatekos alkotta a keretet. De azert, ha van 3 rb akkor ne legyenek mar limitalt kepesseguek. Archer szeru jatekost hoztunk mar korabban is aki gyors volt, alacsony es robbanekony. De o sem vitte itt semmire. Cut lett a vege. Es miert is? Mert o is limitalt volt. Gyors, specialis, stb csak eppen futni meg blokkolni nem tudott. Luxus volt. Es nevettem is kicsit magamban amikor lattam megint egy ilyen jatekost hozunk a drafton. 😀 Mondtam is, hatha majd o. Meg koran van megitelni, de az beszedes, hogy amikor palyan volt ben 2 meccsel ezelott intet is dobott mert latta hogy egy az egyben van arci egy lb vel. Szoval kellene ra sok izom, ugy hogy ilyen robbanekony legyen es akkor talan nem dongolnek ugy a foldbe mint iden, amikor latta hogy heath nem tudta suggst blokkolni. Akkor azt hittem, hogy kb o is le fog serulni. Olyan david vs goliat jatek volt. Ahol csak egynek volt eselye. Rossz volt nezni. Vagy azt, hogy meg nem lattam tole egy epkezlab futast sem. Nala a labda, probal gyorsulni, visszavagni, de csak a vedofal erkezeset latta es annyi is lett. Tudom ot inkabb elkaponak hoztuk. Meg kitenni oldalra hogy lb fedezze stb. Es tudom hogy ez jo otlet is. Mert volt egy td elkapasa is. De ezert nem volt iden egy 3. szamu futonk. Es ez vissza is utott. Ugy voltunk bell all in. Jott harris 2nd rb posztot betolteni, de sajnos nem valt be. Majd bell serulese utan meg ben tate, de szinten semmi. Es ezutan meg Ben passz vagy semmi.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sobri Jóska
Nem kell aggódni, nem vagyok az az eltűnős fajta, csak mert kikaptunk. 😉 Reggel 7 körül kerültem ágyba, így délutánig aludtam. 😊 Aztán mire elkészültem, már kezdődött is az első Wild Card-meccs, plusz ugye a darts-vb döntője.

De ígérem, holnap valamikor írok értékelést. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Jason Worilds 9,754,000 USD-t keresett idén, a teljesítménye pedig sajnos ritkán találkozott ezzel a hatalmas pénzzel. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó ha maradna, csak azt, hogy ennyit nem ér. Ha csak most arra gondolok, hogy például Houston fizetése 1,598,812 USD volt...az egyébként, hogy JJ jelenleg úgy tűnik nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, még nem azt jelenti, hogy nem érdemes tovább próbálkozni egy jó edge rusher megszerzésével a drafton, mert másnak is sikerül azért ilyet találni. Az viszont szerintem biztos, hogy nem fognak találkozni az elképzelések és az igények itt Worilds kapcsánKlaci79
Jones 2 szezon alatt 3 sack, 1 FF . Worilds idén minden meccsen játszott, és 7,5 sack 1FF, 1Int. Moats 4 sack. Ez az edge rusher szekciónk. Miről beszélünk? Ezek az emberek jelentik a jövőt? (Miközben Harrison idén 8-9 meccsen csinált 5,5 sacket, úgy hogy 36 éves, és már egyszer visszavonult) Ha rövid időn belül nem lesz 2 használható OLB-nk, akkor az AFC leggyengébb passz D-je még egy darabig a miénk lesz.
több mint 11 éve
Már nagyon átaruktúrálni se tudunk, pár misi talán, Bőrdísz mehet, Pola mehetsutianap
Ezzel nem ertek egyet. Ha iden nem volt tul jo a pass rush, akkor elengedunk egy megbizhato olbt es hozunk megint helyette egy ismeretlent? Ebbol mar megjottunk. JJ vs Harrison. Vagy anno epp Worilds. Moats jol jatszott amikor jatszott. De megis JH valt kezdove megint. Es ez beszedes. Tudom hogy JH kulon tema, de egy visszavonult jatekos, aki nem is jatszott tavaly a posztjan, elotte serulessel bajlodott. Majd idejott es meg is szerezte a kezdo posztot ket masik jatekos elol.

Masik, pola nem jatszott tul jol iden. De nem tudni mennyire volt megint serult stb. Mert ev elejen lattam meg rajta a tigris ugrasos akaratat stb. De ev vege fele o is elfogyott.

Tegnap meg nem tudni megint milyen allapotban jatszott. Bar will allen szerintem ot is megbizhatoan potolta. Sot volt tegnap is hogy pola le kellett, hogy menjen a padra es allen volt par jatekra helyette. Mar nem volt olyan pola mint tavaly, de ha van ideje kigyogyulni magat, akkor tudjuk hogy mire kepes. Shamarko Thomas nem tudom miert nem elvezi meg az edzok bizalmat. Tudom hogy fiatal, meg hogy nehez a rendszer, de azert a srac jo utkozo es jo gyors is. Bar a foci iq ja meg nem pola szint az biztos. De ha ezt kitanulja, akkor jo safety lehetne belole. De a regi polat en mar most hianyolom. Tavaly meg villogott. Iden mar kevesbe.gabistar
Jason Worilds 9,754,000 USD-t keresett idén, a teljesítménye pedig sajnos ritkán találkozott ezzel a hatalmas pénzzel. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó ha maradna, csak azt, hogy ennyit nem ér. Ha csak most arra gondolok, hogy például Houston fizetése 1,598,812 USD volt...az egyébként, hogy JJ jelenleg úgy tűnik nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, még nem azt jelenti, hogy nem érdemes tovább próbálkozni egy jó edge rusher megszerzésével a drafton, mert másnak is sikerül azért ilyet találni. Az viszont szerintem biztos, hogy nem fognak találkozni az elképzelések és az igények itt Worilds kapcsán
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 749 — #NoStress

több mint 11 éve
Már nagyon átaruktúrálni se tudunk, pár misi talán, Bőrdísz mehet, Pola mehetsutianap
Ezzel nem ertek egyet. Ha iden nem volt tul jo a pass rush, akkor elengedunk egy megbizhato olbt es hozunk megint helyette egy ismeretlent? Ebbol mar megjottunk. JJ vs Harrison. Vagy anno epp Worilds. Moats jol jatszott amikor jatszott. De megis JH valt kezdove megint. Es ez beszedes. Tudom hogy JH kulon tema, de egy visszavonult jatekos, aki nem is jatszott tavaly a posztjan, elotte serulessel bajlodott. Majd idejott es meg is szerezte a kezdo posztot ket masik jatekos elol.

Masik, pola nem jatszott tul jol iden. De nem tudni mennyire volt megint serult stb. Mert ev elejen lattam meg rajta a tigris ugrasos akaratat stb. De ev vege fele o is elfogyott.

Tegnap meg nem tudni megint milyen allapotban jatszott. Bar will allen szerintem ot is megbizhatoan potolta. Sot volt tegnap is hogy pola le kellett, hogy menjen a padra es allen volt par jatekra helyette. Mar nem volt olyan pola mint tavaly, de ha van ideje kigyogyulni magat, akkor tudjuk hogy mire kepes. Shamarko Thomas nem tudom miert nem elvezi meg az edzok bizalmat. Tudom hogy fiatal, meg hogy nehez a rendszer, de azert a srac jo utkozo es jo gyors is. Bar a foci iq ja meg nem pola szint az biztos. De ha ezt kitanulja, akkor jo safety lehetne belole. De a regi polat en mar most hianyolom. Tavaly meg villogott. Iden mar kevesbe.
több mint 11 éve
 www.steelersdepot.com/2015/01/report-steelers-s-mike-mitchell-played-season-torn-groin/
Ha ez igaz, akkor ez talan adhat egy kis magyarazatot a gyenge szezonjara. Bar akkor meg nem ertem miert nem jatszattuk will allent.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
nézegetve a jövő évi cap-et, azért még mindig nem lehetünk nyugodtak...mondjuk nem vagyok egy nagy cap-számoló, de csak akkor fogunk elférni, ha lesz szerződéshosszabbítás Bennel.
Pola 8,2 millával nyomja a cap-et, de akiken mindenképpen spórolnék az Cam Thomas és Lance Moore lenne. Nem nagy pénz, de majd 4 millával beljebb lennénk.
nem akarok persze nagyon előreszaladni az időben, de azt gondolom, hogy a FA piacon is komolyan körbe kell nézni, mert CB és edge rusher posztokon is komoly hiányunk van
ráadásul elnézve, hogy mennyire nem egyszerű azonnal bevethető CB-t illetve a Steelersben azonnal bevethető OLB-t draftolni tudjunkKlaci79
Most 135 millió körül vagyunk (nyilván nem 51 emberrel), ez csökkenni fog Ben szerződéshosszabbítása miatt, Troy 8 milliós cap száma sem fog megmaradni, a szabadügynökök között nincs olyan, akivel igazán költséges lenne a hosszabbítás (maximum Worilds sorolható ide, de az ő esetében sem olyan számokról van szó, mint egy évvel ezelőtt), és idén is jelentős cap limit emelés várható (tavaly ugye 133 millió volt). Nem lesz gond a cappel.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Már nagyon átaruktúrálni se tudunk, pár misi talán, Bőrdísz mehet, Pola mehet

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
nézegetve a jövő évi cap-et, azért még mindig nem lehetünk nyugodtak...mondjuk nem vagyok egy nagy cap-számoló, de csak akkor fogunk elférni, ha lesz szerződéshosszabbítás Bennel.
Pola 8,2 millával nyomja a cap-et, de akiken mindenképpen spórolnék az Cam Thomas és Lance Moore lenne. Nem nagy pénz, de majd 4 millával beljebb lennénk.
nem akarok persze nagyon előreszaladni az időben, de azt gondolom, hogy a FA piacon is komolyan körbe kell nézni, mert CB és edge rusher posztokon is komoly hiányunk van
ráadásul elnézve, hogy mennyire nem egyszerű azonnal bevethető CB-t illetve a Steelersben azonnal bevethető OLB-t draftolni tudjunk