Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Bell for MVP. Nélküle tökét vesztette a csapat, Harrison ide, Polamalu oda. Jövőre azért kéne szereznetek egy nem botrányhős backup RB-t, aki legalább blokkolni tud, ha másban nem is olyan jó. 😊Mindemellett gratulálok, nem lett szép a vége, de az idény határozottan szép volt. Ez a Steelers Bell-el és Brown-al egy nagyon "nézhető" csapat semleges és nem defense orientált szemmel is. Minden meccseteket amit láttam, kimondottan élveztem - kivéve azt amikor alaposan kitömtetek bennünket. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Az elso sorsfordito negativ dolog az volt hogy gilbert leserult. (persze elotte is volt mas de nem ennyire erezheto) Utana lett is egy int bentol. Aztan meg szerintem ben elszenvedett egy kisebb agyrazkodast, amikor Adams volt az rt. Sajna utana amikor visszajott dobott is egy intet. Ezek voltak a fordito momentumok. Meg hogy a ravens D nagyon felporgetve jatszott, es amikor kellett jol. Valamint az o juk feltette a pontot az i re amikor kellett. Es sok 3 and sokra megcsinaltak a first down. Es nem is kellett a ravensnek sokat puntolnia. Mindig sikerult pontot csinalniuk. De meg igy is versenyben voltunk sokaig. Jo jatek volt. Sajnos a mi seconderynk adott tobb fontos yardot mint a ravensze. Ez van. Jobban jottek ki. De ugy erzem 50-50 % volt arra hogy ki nyer. Nem mi jottunk ki ebbol jobban.
több mint 11 éve
Na jó, már előre látom, hogy most egy jó darabig olvashatatlan lesz a topic.
több mint 11 éve
Ezt a győzelmet Soldinak ajánlanám, Mr. 80% , Peace :cool:VoiceHat ez talan akkor lenne igaz, a 80% ha bell van, es a negyedik negyedben vezetunk 30 ponttal ellenetek. Szoval barmikor, barmi lehet. Es nem hiszem hogy ugy ertette mint ahogy most te modnod. Mert ez nfl. Itt nincs ilyen. Ez csak a sajat velemenye volt. Es barki masnak is az usaban, hogy a steelers van kikialtva eselyesebbnek. De kivancsi lennek, ha ezzel jossz, te is mondj elore valamit. Es legyel jos. Es ha nem jon be, mi is mehetunk utanad. Szoval... Halgatlak az osszes jatekkal kapcsolatos % aidra es kivancsi vagyok neked minnyire jon be. Ma a ravens jobb volt. De ez is lehetett volna masik iranyba, aztan akkor nem johetnel ilyen mr 80% al.
több mint 11 éve
gedam
6 459
okéha nyomást tudunk helyezni big benre és a sec. hozza a javuló formát behúzzuk. védelmünk jobb, visszatér haloti, én bizakodó vagyok.gedamJajj! 😊 Javuló sec? 😀 😀 Kik voltak a QB-k? Keenum, Shaw és Bortles! 😀 😀 Ez egy kicsit más kávéház lesz Bennel és Brownnal. A nyomásról pedig 2 dolgot: a Steelers OL-ja nagyon jó pass protectionben, Ben pedig kifejezetten jó nyomás alatt, ha kivételesen vkinek sikerül nyomást gyakorolnia. 😉Soldados
több mint 11 éve
Hát, kb erre számítottam, úgyhogy nem nagyon lepődtem meg. De azért rohadtul fáj.
több mint 11 éve
Nem akarok ebbe egyenlőre nagyon bele menni, de Bellt egyszerűen nem tudtuk pótolni...HaggansEnnyi és nem más, így utólag ott, amikor Blount kilépett az ajtón (amellett, hogy nem vitás el kellett küldeni) valakinek fel kellett volna tenni azt a kérdést mennyire épülünk egy ember játékára....megvan tehát az offseason feladata többek között. Nem vitás, hogy más lett volna a meccs ha játszik, ha egészséges, de nem fair erről beszélni, amikor ugye Rice kezdte ott a játékot és összehasonlíthatatlanul egészségesebbek voltunk a legtöbb csapatnál.
több mint 11 éve
No, kiderült, hogy az OL Bell nélkül teljesen más....mind pass blocking, mind a menekülő célpont miatt. Ez elaltatott bennünket és a hiányához az O nem tudott alkalmazkodni. Hozzáteszem, hogy a Ravensnek ma minden összejött, és ez mindig nem lesz így..A mi oldalunkon a D pedig egy azaz egy sacket gyűjtött az újonc vakoldali tackle-lel felálló Ravens ellen és fájó módón simán jöttek át rajtunk többségében. Amikor pedig megállítás lehetett volna, kétszer is harmadik és hosszút csináltak meg, ugyancsak csúnyán simán.
A labda mind a két oldalán legyőztek bennünket az az igazság és bár fáj, hogy a Ravens tette ezt, megérdemelten nyertek nincs mit ezen szépíteni..
több mint 11 éve
borzalmasak az ilyen pillanatok! Kb olyan szezon eleji allapotok koszontek vissza a mai meccsen. Szerintem BB kifejezetten borzalmas napot fogott ki.A vegen latva Troy pillantasat...szerintem az oregek vissza fognak vonulni...
bar ne igy lenne...bar mennenek meg egy SB kort!
több mint 11 éve
Kezdődhet az offseason: Haley takarodj 😀
több mint 11 éve
Nem akarok ebbe egyenlőre nagyon bele menni, de Bellt egyszerűen nem tudtuk pótolni...
több mint 11 éve
Iszonyatosan hot csapat voltunk, mindenki jól bevolt csokizva tőlünk!
több mint 11 éve
Ezt a győzelmet Soldinak ajánlanám, Mr. 80% , Peace :cool:

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Lehet, hogy 11 pontos hátrányban még korai aggódni, de úgy tűnik, ha a D nem áll elő valami nagy játékkal, akkor elúszhat a meccs :/
több mint 11 éve
A Ravensnek minden ül sajnos.....Hozzáteszem azért, hogy ha már a leheletnyi érintés is zászló, akkor nem értem, hogy ha egy elkapást az akadályoz meg, hogy felrugják az elkapónkat (lehet vétlen), az miért nem az....és ugye ez az ellenfél 30-asánál....
csoda kell...
több mint 11 éve
Na végre!!! Gyerünk!!!
több mint 11 éve
Az OL pedig nem bírja a nyomást és így nem tud távolra passzolni Ben....van baj....de csak egy pont..
több mint 11 éve
Hát amit a D csinált az NB2-es volt, jézusom, ennyire simán.....a Ravens D viszont nagyon kemény.....így nagyon nehéz lesz...
több mint 11 éve
Ike Taylor!Légyszíves ne csináljanak ma is bohócot belőled, és ne veszítsd el a fejed a pályán, hogy ezzel ingyen 15 yardokat adj a Ravens-nek.
Tudom, hogy rendszeres olvasónk vagy, remélem még elolvasod ezt a meccs előtt.
Ui.: Ja, és kívánj sok sikert M.Bryant-nek, ma szükség lenne rá is.
Köszönöm,
Üdv!
több mint 11 éve
Szép kis ónos eső van Pittsburghben.Tibi76Akko senki ne mennyen a jecsapföldi stadionban autóval a helyére mer pittyputty lesz.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Érdemes megnézni, még jobban felspanol! www.youtube.com/watch?v=0uszbmlxZiE
több mint 11 éve
A Steelers passzjátéka a rövid passzokon alapszik, azt azért nem zavarja annyira, mint például a Ravens vertikális alapú passzjátékát.A kulcs az, hogy Bennek legyen ideje. Ezen múlik, hogy ki tudjuk-e használni a gyenge pontjukat, a secondaryt.SoldadosTegnap még úgy volt, hogy 100% az eső, így azért mégiscsak előtérbe fog kerülni a futás. (Harris time)Dodó

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
most is azt mondják 5-8 fok és esőA kulcs az, hogy Bennek legyen ideje. Ezen múlik, hogy ki tudjuk-e használni a gyenge pontjukat, a secondaryt.SoldadosTegnap még úgy volt, hogy 100% az eső, így azért mégiscsak előtérbe fog kerülni a futás. (Harris time)Dodó
több mint 11 éve
A kulcs az, hogy Bennek legyen ideje. Ezen múlik, hogy ki tudjuk-e használni a gyenge pontjukat, a secondaryt.SoldadosTegnap még úgy volt, hogy 100% az eső, így azért mégiscsak előtérbe fog kerülni a futás. (Harris time)