Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Valaki tud mondani olyan 1. picket első körben, akit értelmes elhoznunk, de mondjuk hátrébb ne szerezhetnénk meg? Aaron Donald hihetetlen mutatókat produkál, de "kicsi" klasszikus 3-4 NT-nek. OLB-t tavaly hoztunk Mack, vagy Barr ezért gondolom nem opció (bár azért ezt se zárnám ki, Vugyli szerződésének lealkudása mellett). Nix pedig szerintem luxus első körben. WR poszton nekünk big body kell, de ilyenek második körben, vagy az első kör végén is bőven "kaphatóak".
több mint 10 éve
Egy Aaron Donald- Allen Robinson 1-2. körhöz mit szólnátok. Én jelen állás szerint nagyon el tudnám képzelni...Aztán ha Wallaceért kapnák 3. kört ott meg jöhetne eseleg egy CB pick.Haggansén kiugranék a gatyámból, de valahogy nincs ott szemünk, utoljára Siplit hoztuk onnana. Inkább az a kárdés mia bánatos fittyfenét kezdenénk Donalddal, lehet Löbó rögtön infarktussal kezdene, iszonyatos playa és semmi köze a mid D-rendszerünkhöz. Rótbizony is jaó gyerek, de már itt kolbászol Márkus Vedön, há minek?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
pfefe8
1 203
Egy Aaron Donald- Allen Robinson 1-2. körhöz mit szólnátok. Én jelen állás szerint nagyon el tudnám képzelni...Aztán ha Wallaceért kapnák 3. kört ott meg jöhetne eseleg egy CB pick.HaggansInkább Tuitt 1. kört szeretnék. Donald inkább 4-3-as védelembe illik ha jól tudom, nem hozzánk. 2. körben Kyle Fuller CB lenne a választottam. Nem értem mi ez a para, hogy Sanders elmegy és ezért kell az elején WR-t húzni feltétlenül nekünk. Wheaton átveszi a helyét, azokat a számokat amit Sanders hozott neki is kell hozni.
Steelers fan
több mint 10 éve
Egy Aaron Donald- Allen Robinson 1-2. körhöz mit szólnátok. Én jelen állás szerint nagyon el tudnám képzelni...Aztán ha Wallaceért kapnák 3. kört ott meg jöhetne eseleg egy CB pick.
" class="embed">
több mint 10 éve
Switzer meg azt, hogy ugyan egy arrogáns kis pöcs, aki bajba kever mindenkit maga körül, ugyanakkor a valaha volt legdominánsabb college qb-
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jaworsky azt nyilatkozta, hogy Manzielt az 1-3 körben nem választaná. Van is belőle háborgás odaát, pedig lehet az élet őt igazolja majd.
több mint 10 éve
Simán meglehet hogy kap annyit. Pedig ha őszinték vagyunk, több gyenge meccse volt mint ahány jó. Ha tényleg elmegy, azt hiszem nekünk elég nagy bukó ez a Worilds-sztori. 2. kör, és gyakorlatilag semmi hasznát nem vettük korábban.Worilds bizonyos helyeken az FA LB listán a 4. legjobbként van kiemelve, vagyis jó esélye van egy jobb zsírosabb szerződésre 😕polamaluBiztos vagyok benne, hogy Worlids komoly, akár 6-7 millió USD/év szerződést fog kapni valahol máshol. A saját szempontjából a lehető legjobbkor robbantott és jól használta ki Woodley sérülését.
Valószínűleg a véleményemmel kisebbségben leszek, de én biztosan nem adnék neki ennyit. A szezon második felében tényleg nagyon jó volt, de csak és kizárólag LOLB-ben, ami azért gáz mert 3 évig lényegében ROLB-nek neveltük. Megkönnyítette ráadásul helyzetét az is, hogy mára a liga egyik legjobb 3-4-es DE je játszott előtte. De sok sikert neki. Legalább kapunk majd egy jó kis kompenzációs picket utána.Klaci79
Ha eltekintek attól hogy idén Woodleyt jól helyettesítette, szigorúan csak azt nézem hogy milyen helyen húztuk, milyen céllal, és arra mennyire vált be, akkor azt kell mondanom; bust. 😕
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
nem, kell, hogy nagy legyen a cap, csak ippenhogy beférjen alá a Steelers 😊
több mint 10 éve
Én is erre gondoltam, lehetett volna akkor sávosan.Az durva, egyelőre én csak azt hallottam, hogy 130 az előzetes kilátás, vagy esetleg 132-re felnyomják. Ehhez képest a 140 az már durva ugrás lenne, szerintem az nem is lenne jó hosszú távon...kishasziMár az új CBA írásakor volt erről szó, hogy nagyon hamar felmehet 140ig is a cap. A bevételek növekedése ezt szinte garantálta. Én inkább azon lepődtem meg, hogy tavalyra nem vetítették rá, nem emelték a cap méretét, mikor tudni lehetett, a pénzvonat jön.ulpianus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen, erre én is emlékszem, még meg is lepődtem tavaly, amikor írtátok, hogy mekkora is lett a cap. Úgy tűnik idén jött el a pillanat, amit nyilván Steelers szurkolóként nem is bánok 😀Így van, most sokan hüledeznek, de már évekkel ezelőtt meg lett mondva, hogy drasztikus cap limit emelkedés várható.vassadiAz durva, egyelőre én csak azt hallottam, hogy 130 az előzetes kilátás, vagy esetleg 132-re felnyomják. Ehhez képest a 140 az már durva ugrás lenne, szerintem az nem is lenne jó hosszú távon...kishasziMár az új CBA írásakor volt erről szó, hogy nagyon hamar felmehet 140ig is a cap. A bevételek növekedése ezt szinte garantálta. Én inkább azon lepődtem meg, hogy tavalyra nem vetítették rá, nem emelték a cap méretét, mikor tudni lehetett, a pénzvonat jön.ulpianus
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Így van, most sokan hüledeznek, de már évekkel ezelőtt meg lett mondva, hogy drasztikus cap limit emelkedés várható.Az durva, egyelőre én csak azt hallottam, hogy 130 az előzetes kilátás, vagy esetleg 132-re felnyomják. Ehhez képest a 140 az már durva ugrás lenne, szerintem az nem is lenne jó hosszú távon...kishasziMár az új CBA írásakor volt erről szó, hogy nagyon hamar felmehet 140ig is a cap. A bevételek növekedése ezt szinte garantálta. Én inkább azon lepődtem meg, hogy tavalyra nem vetítették rá, nem emelték a cap méretét, mikor tudni lehetett, a pénzvonat jön.ulpianus
több mint 10 éve
Az durva, egyelőre én csak azt hallottam, hogy 130 az előzetes kilátás, vagy esetleg 132-re felnyomják. Ehhez képest a 140 az már durva ugrás lenne, szerintem az nem is lenne jó hosszú távon...kishasziMár az új CBA írásakor volt erről szó, hogy nagyon hamar felmehet 140ig is a cap. A bevételek növekedése ezt szinte garantálta. Én inkább azon lepődtem meg, hogy tavalyra nem vetítették rá, nem emelték a cap méretét, mikor tudni lehetett, a pénzvonat jön.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Találkoztunk a combeion Jalen Saunders-el is, aki a második legkönnyebb WR a drafton. 4,44-es 40 yardot futott és 5'9" "magas".a Saundersek maradjanak csak az euróvíziónal
A Bama ellen a Sugar Bowl-ban 75 yardot kapott el és 2 TD-t csinált. De visszahordónak is őt használták punt után.Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az durva, egyelőre én csak azt hallottam, hogy 130 az előzetes kilátás, vagy esetleg 132-re felnyomják. Ehhez képest a 140 az már durva ugrás lenne, szerintem az nem is lenne jó hosszú távon...
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Találkoztunk a combeion Jalen Saunders-el is, aki a második legkönnyebb WR a drafton. 4,44-es 40 yardot futott és 5'9" "magas".A Bama ellen a Sugar Bowl-ban 75 yardot kapott el és 2 TD-t csinált. De visszahordónak is őt használták punt után.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Egyébként egyre magasabb cap számokról írnak. Nem tudom legutóbb mennyiről beszéltünk, de már olyat is hallottam, hogy közel 140 milla lehet a cap. Ebbe már ha jól néztem csont nélkül bele is férnénk, persze majd az újonnan draftoltak számára pénz kell előteremteni. Ezt viszont könnyedén meg fogják tudni oldani. Ezért nem lehet véletlen, hogy az egyik oldalon azt olvastam a FA piacról pótolhatjuk esetleg Worlids-ot is.
több mint 10 éve
Én se adnék.Simán benne van a levegőben, hogy Woodley-effektus játszik be, és nekünk ugyebár így is van mit papírozni...
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Worilds bizonyos helyeken az FA LB listán a 4. legjobbként van kiemelve, vagyis jó esélye van egy jobb zsírosabb szerződésre 😕polamaluBiztos vagyok benne, hogy Worlids komoly, akár 6-7 millió USD/év szerződést fog kapni valahol máshol. A saját szempontjából a lehető legjobbkor robbantott és jól használta ki Woodley sérülését.
Valószínűleg a véleményemmel kisebbségben leszek, de én biztosan nem adnék neki ennyit. A szezon második felében tényleg nagyon jó volt, de csak és kizárólag LOLB-ben, ami azért gáz mert 3 évig lényegében ROLB-nek neveltük. Megkönnyítette ráadásul helyzetét az is, hogy mára a liga egyik legjobb 3-4-es DE je játszott előtte. De sok sikert neki. Legalább kapunk majd egy jó kis kompenzációs picket utána.
több mint 10 éve
Worilds bizonyos helyeken az FA LB listán a 4. legjobbként van kiemelve, vagyis jó esélye van egy jobb zsírosabb szerződésre 😕
több mint 10 éve
Azért a draft hátsó körében néha olyan tehetségtelen alakok kerülnek kiválasztásra, mint Tom Brady, vagy UDFA-ként más edzőtáborból eltanácsolt focira nem javasolt emberek, mint egy bizonyos James Harrison. Vagyis az első körök egy biztosabb, nem biztos, karriert ígérnek, bárhol a ligában, míg a hátsók vagy UDFA-k rejthetnek néha gyémántot. z a szép ebben a rendszerben, hiszen, ha előre tudnánk, hogy az 1-3 körig minden játékos sztár lesz, a többi szolid kezdő, hol maradna az izgalom, kérem szépen.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azért elég nagy időszakot ölel fel ez a 4 név, amit leírtál. Másrészt pedig a 4 emberből 3 a harmadik körben érkezett, ahol azért még nem megy szenzációszámba kiválasztani egy jó játékost.Néha persze sikerül velük is mellélőni:
2006-ban volt egy Willie Reid nevű 3. körös WR-ünk, azt se tudom igazán kicsoda. Igaz abban az évben az első körben Holmes jött...őt ismerjük!
2008-ban 2. kör Limas Sweed, ő aztán nagyon bejött.
A cáfolatodat viszont nem értem!
Nem draftolunk sokkal rosszabbul O line embereket a hátsó körökben, mint bármi más pozícióra. Sajnos egységesen nem draftolunk jól a 3. nap. Az hogy Brown ennyire bejött, hatalmas öröm és remélem Beachum is ez a kategória lesz.
Persze mindenhol vannak ilyen kivételek, de sehol sem az a jellemző, hogy a 3. nap választják a jó falembereket.
Az sajnos tény, hogy Adams eddig nagyon gyenge és Gilbert is csak a szódával elmegy kategória, azonban én biztos vagyok benne, hogy az új edző össze fogja rakni ezt a O line-t úgy ahogy mi azt várjuk.
Jut eszembe Foster pl UDFA volt és tessék mégis kezdő. Sőt, bár ugyan a futások segítése hát nem az igazi, azért elég jól jártunk vele.
több mint 10 éve
WR posztra pont hogy jó játékosokat tudtunk húzni 1. kör után is. Ward, Sanders, Wallace, Brown, ... egyik sem 1-2 körös volt.Így igaz...miért csodálkozunk, hogy nem jönnek be 2., 3.. vagy hátsóbb körös O line emberek, hiszen legalább annyi nem jön be WR vagy CB pozíciókban. Akiket az első kör közepe tájékán tudtunk húzni Pouncey, DeCastro bejöttek a későbbi körökben meg épp olyan lutri falembert húzni, mint bármi mást. De ugyanez igaz a többi csapatra is, sőt. Ott még az első körös falemberek sem jönnek be mindig lást Levi Brown, aki ugye 5. húzás volt a drafton. De számtalan más példa is van, így nem állunk rosszabbul, mint más, csak szerencsére mi ritkán húzunk az élmezőnyben. Ami ritkább nálunk az pont az olyan tehetségek, mint Beachum, aki mondhatni ingyen játszik az egyik legfontosabb pozícióban. Remélem idén már futásblokkolásban is jót nyújt majd.Klaci79gabistarkittli
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Oké, de az eddig is egyértelmű volt, hogy vagy Woodley, vagy Worilds, a kettő együtt nem megy.Tony Pauline: I’m told at least a dozen teams here at the combine have expressed great interest in Worilds if he hits free agency.vassadiÉS még ezt is írja:
LaMarr Woodley’s contract s likely to make re-signing Jason Worilds very difficult if not impossible.
Lehet eldőlt a kérdés?Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tony Pauline: I’m told at least a dozen teams here at the combine have expressed great interest in Worilds if he hits free agency.vassadiÉS még ezt is írja:
LaMarr Woodley’s contract s likely to make re-signing Jason Worilds very difficult if not impossible.
Lehet eldőlt a kérdés?
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Tony Pauline: I’m told at least a dozen teams here at the combine have expressed great interest in Worilds if he hits free agency.