Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Nem akarunk QB-t, nem akarunk OT-t, nem akarunk OLB-t első körben....Nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy le fogunk tradelni...egy plusz pickért. Nem nagyon látom, hogy mit veszthetnénk, ellenben nyernénk egy 1-3 plusz picket. Ebben a mély draftban szerintem ez aranyat érhet, ráadásul azt gondolom, hogy mondjuk egy Kelvin Benjamint talán a 20-25. helyen is el lehet hozni mondjuk, nem kell ahhoz a 15.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Így igaz...miért csodálkozunk, hogy nem jönnek be 2., 3.. vagy hátsóbb körös O line emberek, hiszen legalább annyi nem jön be WR vagy CB pozíciókban. Akiket az első kör közepe tájékán tudtunk húzni Pouncey, DeCastro bejöttek a későbbi körökben meg épp olyan lutri falembert húzni, mint bármi mást. De ugyanez igaz a többi csapatra is, sőt. Ott még az első körös falemberek sem jönnek be mindig lást Levi Brown, aki ugye 5. húzás volt a drafton. De számtalan más példa is van, így nem állunk rosszabbul, mint más, csak szerencsére mi ritkán húzunk az élmezőnyben. Ami ritkább nálunk az pont az olyan tehetségek, mint Beachum, aki mondhatni ingyen játszik az egyik legfontosabb pozícióban. Remélem idén már futásblokkolásban is jót nyújt majd.Ezt mondom en is. 😀 Hogy az altalunk valasztott OL emberek nagy reszet kivagjuk, nem tudjuk beepiteni. Igy komoly Draft pickeket elpazarolunk. Szoval ugy nez ki hogy valami gond van a valasztasaink soran.... Es ehhez jon hozza extranak az, hogy mashol pl atlagos kezdok tudnak lenni. Meg egy hetedik koros is.Visszanézve a listát, az elmúlt pár évben 1-2 körben O falba választott emberek közül Adams az aki nem váltotta be a hozzáfűzött reményt, vele szemben pedig ott van Pouncey, Gilbert, DeCastro.
Itt meg ismet az tunik ki, hogy pl mi sokszor orultunk volna egy atlagos kezdo embernek ol en belul. Nem pedig csalodast okozoaknak. Igy nem csak az van hogy az altalunk kivalasztott ember nem valik be. Mi nem tudjuk beepiteni. Aztan kivagjuk elkuldjuk. Es vegul ok egy stabil atlagos szintet tudnak hozni egy masik csapatban. Akkor nalunk miert nem tudtak?
Mind a ket dolog, az ol valasztas es az ol be valo beillesztes is nehezen megy nalunk. Es elegge pazarloan. 2. koros pick kivagva. Egy masik masodik koros pick padoztatva, egy hetedik koros altal. Amit ertek en hogy szukseges, de akkor miert nem beachumot valasztottuk 2. korben. Nem? Valamit azert mutat ez... Plussz hogy az elmult evekben hanyszor nem valt be az evadban a stab altal kezdonek itelt LT.gabistar
Az első évükben meghatározó OT-k meg jellemzően már a draft legelején elkelnek. Ott meg nem húztunk (hálistennek) emberemlékezet óta.kittli
több mint 10 éve
Remélem,ez még dob a teljesítményén..😊És nem visszaveti...
több mint 10 éve
Ezt mondom en is. 😀 Hogy az altalunk valasztott OL emberek nagy reszet kivagjuk, nem tudjuk beepiteni. Igy komoly Draft pickeket elpazarolunk. Szoval ugy nez ki hogy valami gond van a valasztasaink soran.... Es ehhez jon hozza extranak az, hogy mashol pl atlagos kezdok tudnak lenni. Meg egy hetedik koros is.Visszanézve a listát, az elmúlt pár évben 1-2 körben O falba választott emberek közül Adams az aki nem váltotta be a hozzáfűzött reményt, vele szemben pedig ott van Pouncey, Gilbert, DeCastro.
Itt meg ismet az tunik ki, hogy pl mi sokszor orultunk volna egy atlagos kezdo embernek ol en belul. Nem pedig csalodast okozoaknak. Igy nem csak az van hogy az altalunk kivalasztott ember nem valik be. Mi nem tudjuk beepiteni. Aztan kivagjuk elkuldjuk. Es vegul ok egy stabil atlagos szintet tudnak hozni egy masik csapatban. Akkor nalunk miert nem tudtak?
Mind a ket dolog, az ol valasztas es az ol be valo beillesztes is nehezen megy nalunk. Es elegge pazarloan. 2. koros pick kivagva. Egy masik masodik koros pick padoztatva, egy hetedik koros altal. Amit ertek en hogy szukseges, de akkor miert nem beachumot valasztottuk 2. korben. Nem? Valamit azert mutat ez... Plussz hogy az elmult evekben hanyszor nem valt be az evadban a stab altal kezdonek itelt LT.gabistar
Az első évükben meghatározó OT-k meg jellemzően már a draft legelején elkelnek. Ott meg nem húztunk (hálistennek) emberemlékezet óta.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tegnap kicsit jobban megnyílt a lehetőségünk Carey hátsó körös elhozatalára 😀Nem tudom mi lehetett vele, de nagyon fásult volt, még Carlos Hyde is jobbat futott, pedig elvileg egy jó húszassal nehezebb.
Találkoztunk Nix-el, aki 23 fontot adott le január óta és állítólag most jól van a korábban sérült térde. Justin Gilbert-el is randiztunk, aki tavaly 6 INT-t szerzett és a főiskolán 6 TD hordott vissza kick off után.
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Ezt mondom en is. 😀 Hogy az altalunk valasztott OL emberek nagy reszet kivagjuk, nem tudjuk beepiteni. Igy komoly Draft pickeket elpazarolunk. Szoval ugy nez ki hogy valami gond van a valasztasaink soran.... Es ehhez jon hozza extranak az, hogy mashol pl atlagos kezdok tudnak lenni. Meg egy hetedik koros is.Itt meg ismet az tunik ki, hogy pl mi sokszor orultunk volna egy atlagos kezdo embernek ol en belul. Nem pedig csalodast okozoaknak. Igy nem csak az van hogy az altalunk kivalasztott ember nem valik be. Mi nem tudjuk beepiteni. Aztan kivagjuk elkuldjuk. Es vegul ok egy stabil atlagos szintet tudnak hozni egy masik csapatban. Akkor nalunk miert nem tudtak?
Mind a ket dolog, az ol valasztas es az ol be valo beillesztes is nehezen megy nalunk. Es elegge pazarloan. 2. koros pick kivagva. Egy masik masodik koros pick padoztatva, egy hetedik koros altal. Amit ertek en hogy szukseges, de akkor miert nem beachumot valasztottuk 2. korben. Nem? Valamit azert mutat ez... Plussz hogy az elmult evekben hanyszor nem valt be az evadban a stab altal kezdonek itelt LT.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Urbik, A.Q. Shipley, Chris Scott kezdett is mas szinekben. Itt csak arra akartam rautalni, hogy nalunk nem tudtak semmit felmutatni, mig mashol kezdove valtak a nalunk gyengen teljesito emberek is. Es a nalunk maradt emberek kozul, willie colon, john scott, meg tarsai lettek kezdok, akiknek a teljesitmenye finoman szolva se volt tul jo. Amikor doug legursky peldaul cserekent ult a padon.gabistarShipley? Egy 7. körös emberkéről beszélünk, az lett volna a meglepő ha megmarad nálunk...és az hogy kezdett más színekben semmitt nem jelent, Shipley volt 1 évig csere a Coltsban, nagy dolog, még sz*rabb támadófal mint a miénk 😀
Urbik hoz egy közepes szintet a Billsben, Chris Scott életében nem volt kezdő NFL meccsen, John Scott meg a Bearsben játszogat, főként csereként
szóval, akiket mi kivágtunk, azok utánunk se futottak be irígylésre méltó NFL karriert,
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Hat sajna az utolso ket idenyeben, ha jol emlekszem nem tul sokat jatszott. (serules miatt) Ugy emlekszem mivel bennel cimborak voltak ben akarta, hogy ot megtartsuk.
több mint 10 éve
Azért Colon, nem keveset lehúzott a falban nálunk és nem volt rossz, csak a sok false start ne lett volna 😀
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Urbik, A.Q. Shipley, Chris Scott kezdett is mas szinekben. Itt csak arra akartam rautalni, hogy nalunk nem tudtak semmit felmutatni, mig mashol kezdove valtak a nalunk gyengen teljesito emberek is. Es a nalunk maradt emberek kozul, willie colon, john scott, meg tarsai lettek kezdok, akiknek a teljesitmenye finoman szolva se volt tul jo. Amikor doug legursky peldaul cserekent ult a padon.Szoval szerintem elegge erdekesen kezeltuk az ol helyzetet. Es sokig nem is erkezett ide sem korai pick es sokat szenvedtunk az ol fal minosege miatt. Most meg van a minoseg, de meg igy is becsuszik egy LTs mike adams el valo kezdes. Amikor a sracot nezve a tvn keresztul csak az tunt fel, mintha o nem is akarna jatszani. Vagy nem akarna ezen a poszton jatszani. Es mintha mar fejben feladta volna a dolgokat. Es ekkor mondta big ben nekik, hogy gyerunk mar sracok. Ti dominans jatekosok voltatok az nfl elott. Itt is azok lehettek. Megis Adamsan csak azt lattam, mintha nem erdekelne.
Ennek volt az ellenkezoje Beachum. O rajta lehetett latni, hogy akar jatszani es nem adja fel. Es nem csak legyint egyet, ha sacket kaptak rola.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
azért lettek kirúgva az ilyen Urbik meg Chris Scott féle srácok, mert elképesztően rosszul játszottak 😊de ebből csak Urbik volt 2. körös, Scott már 5., John Scott, a seggelblokkoló meg asszem FA-ról jött, Legursky nem volt rossz és évekig nálunk volt, Starks meg még mindig az elmúlt évek legjobb itteni left tackleje volt, de eljárt felette az idő
Adamsről még korai véleményt alkotni, Beachum viszont úgy tűnik beválik
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Masik ilyen nekem picit szenvedosnek tuno poszt a Cb. Mikor volt nekunk egy ballhawk, or shutdown cbnk utoljara? Tudom most azt lehet mondani hogy ike taylor megoldotta a feladatat, akit szeretek is nezni jatszani, de hany alkalommal hianyzott az, hogy peldaul a cb turnovert csinaljon. Vagy hogy levegyek a palyarol a wr eket. Itt azt gondolom troy polamalu jateka segitett nekik mindig. Mert amikor a sebessege miatt be tudott segiteni a cbinknek, akkor nem volt gond, de ha o serult volt, vagy fellepett futas ellen a los re, akkor mar mas teszta volt. Tudom nem szep dolog felhozni, de ide tartozik az az idoszak is, amikor elengedtuk Bryant McFaddent, ha jol emlekszem arizonaba.
Ekkor is a csapat eleteben hihetetlen nagy minosegi romlas kovetkezett be a passzvedekezese soran. Ez nekem korulbelul akkora hibanak tunt, mint amikor Scottal vagtunk neki LT kent az idenynek. Gay valt 2. szamu CB ve, es hat akkor ez sajna tul nagy falat volt neki. Tudom mennyi ideig ment itt a vita arrol, hogy Gay jo jatekos stb. De abban az evben, egesz ideny alatt az volt hogy 3.rd and long, passz annak a wrnek, aki ellen Gay vedekezik es 1.st down lett. Mert amikor nem volt segitsege Troy szemelyeben, akkor biztonsagi jatekot jatszva, tul nagy helyet hagyott a wr nek es azok rendre megcsinaltak az elkapast. Majd utana jott a tackle Gaytol.
Hibanak erzem, hogy nem tul sok korai picket szantunk kiemelkedo cbkre. Vagy mashogy fogalmazva, mivel ez tul kockazatos huzas lehet, nem szereztunk a drafton mar joideje ugy cbt, akit tudtunk hogy koran dominalni tud. Vagy egy olyan jatekost, aki jo nevu elit jatekos es a cbk elmezonyebe tartozott mar a drafton. Nem pedig nekunk kell kinevelni.
Utana probaltunk ezen valtoztatni. Ment par kozepso koros pick cb re. De azokbol, aki kinotte magat stabil kezdonek az Lewis volt. Ot jo is volt nezni jatszani. Labdara is veszelyes volt. De sajna ugyeber nem tudtunk megtartani. Ezutan megint probaltunk valakit lewis helyere stabil kezdonek kinevelni Allen szemelyeben.
De Allen, Ike, Gay nekem nagyon kevesnek tunik. Ike tul idos. Allennek van meg hova fejlodnie, de o jo iranyba tart. Gay meg 3. szamu cb nek jo. Hihetetlen gyors. Jo cover cb. De nem mutatott tavaly a labdara veszelyes jatekos kepet egyikuk sem. Nekunk meg ugyebar kell ketto stabil kezdo, es ezek kozul jo lenne, ha az egyik legalabb nagyon veszelyes lenne a labdara nezve. Es akkor nem az lenne mint a tavalyi ideny elso feleben, ahol alig volt TO/nk. De utana se volt tul sok CBink altal szerzett TO. Igy meg nem csoda hogy a passz oriantalt ligaban nehany csapat konnyeden passzolhatott ellenunk.
több mint 10 éve
www.nfl.com/draft/history/fulldraft?teamId=3900&type=teamIdén meglesz a jó fal, Gilbert, Beachum,Pouncey, Foster, De Castro ötös jó lesz, mögéjük kell kiegészítő. Adams valóban nem vált be, de szerencsére Beachum egy gyémánt lett. Poncey, Gilbert, DeCastro, ha egészséges tud maradni egész évben akkor akár a ProBowl szezont is tudják hozni, Ők teljesítettek. Foster talán a leggyengébb pont. De Őt meg ugyebár jó páran személyesen tudtuk üdvözölni Londonban, így Őt nagyon szeretjük 😀 . Na jó tudom nem ez a fontos a csapatépítésnél. 😀
Igy utolag nezve eleg sok Ol embert draftoltunk, aki nem valt be. Vagy kozel nem ugy teljesit, ahogyan elvarhato lenne tole, a korai koros draftolasa utan. Pedig, ha jol tudom ok, allnak altalaban a legkeszebben az nfl-re. Megis az elmult par evben is lathato szerintem, hogy joparszor mellelottunk. Es ez persze igaz mas posztokra is.
Vagy peldaul nem tudtuk beepiteni jopar 1-3 koros, kitunonek tuno jatekost es/vagy megtartani.
Mike Adams kontra Kelvin Beachum. Chris Scott. Kraig Urbik. A.Q. Shipley. Tony Hills. Trai Essex. Willie Colon. Keves dominans jatekos valt a draftolt jatekosaink kozott Ol teren.
Mas, Hanyszor jatszottuk mar azt el, hogy ugy indultunk az idenynek neki, hogy franchise LT szerepkorbe meg nem bizonyitott embert tettunk. Es ez utana ereztette is magat. Tudom hogy pl Max Starks nem volt tokeletes, de eloszor elengedtuk ot. Majd a seggblokkolos emberrel indultunk neki az idenynek.
Mi is lett a vege. Vissza hoztuk, vissza kellett hoznunk Starksot es utana Big Bennek volt ideje passzolni stb. Es nem is tortek ossze ugy, mint elotte. Aztan mi lett tavaly. Megint nekivagtunk az idenynek Mike Adamsszal es az eredmeny ugyanolyan frusztralo volt, mint elotte Scottal. Aztan hala istennek a hetedik koros Beachum hozott stabilitast a csapatnak.
Kerdem en, hogy lehet tobbszor egymas utan ilyen hibakat elkovetni. Nem ismeri fel senki a csapat edzok kozul, hogy ki lehet alkalmas, ki nem? Es ha mar ez nem eloszor fordul elo, akkor nem kellene itt valamit valtoztatni? Tudom most uj ol edzo lesz, de ez nem csak az ol edzon mulott nem?
OL, DL pickeket mondjak a legbiztosabb huzasnak a draftokon. Hogy legalabb kezdo szintre jussanak es utana egy atlagos teljesitmenyt hozzanak. Nalunk megis azt latom, hogy keves huzas jutott el a kezdo/kiemelkedo szintre, ha az osszkepet nezzuk szazalekos aranyban. Mig mashol aranyaiban veve tobben.
Es ez nem uj tema. Ugy erzem alan fanaca tavozasa ota folyamatosan szenvedunk ol teren. Nem sikerult meg egy jol bevalt kezdo otost faragni. Es nem pedig egy idenyen belul tul sok meccsen uj emberekkel, uj poszton jatszani. (persze ez serules miatt is van tudom, de akkor is)gabistar
több mint 10 éve
gabor25
5 144
www.nfl.com/draft/history/fulldraft?teamId=3900&type=team Igy utolag nezve eleg sok Ol embert draftoltunk, aki nem valt be. Vagy kozel nem ugy teljesit, ahogyan elvarhato lenne tole, a korai koros draftolasa utan. Pedig, ha jol tudom ok, allnak altalaban a legkeszebben az nfl-re. Megis az elmult par evben is lathato szerintem, hogy joparszor mellelottunk. Es ez persze igaz mas posztokra is.
Vagy peldaul nem tudtuk beepiteni jopar 1-3 koros, kitunonek tuno jatekost es/vagy megtartani.
Mike Adams kontra Kelvin Beachum. Chris Scott. Kraig Urbik. A.Q. Shipley. Tony Hills. Trai Essex. Willie Colon. Keves dominans jatekos valt a draftolt jatekosaink kozott Ol teren.
Mas, Hanyszor jatszottuk mar azt el, hogy ugy indultunk az idenynek neki, hogy franchise LT szerepkorbe meg nem bizonyitott embert tettunk. Es ez utana ereztette is magat. Tudom hogy pl Max Starks nem volt tokeletes, de eloszor elengedtuk ot. Majd a seggblokkolos emberrel indultunk neki az idenynek.
Mi is lett a vege. Vissza hoztuk, vissza kellett hoznunk Starksot es utana Big Bennek volt ideje passzolni stb. Es nem is tortek ossze ugy, mint elotte. Aztan mi lett tavaly. Megint nekivagtunk az idenynek Mike Adamsszal es az eredmeny ugyanolyan frusztralo volt, mint elotte Scottal. Aztan hala istennek a hetedik koros Beachum hozott stabilitast a csapatnak.
Kerdem en, hogy lehet tobbszor egymas utan ilyen hibakat elkovetni. Nem ismeri fel senki a csapat edzok kozul, hogy ki lehet alkalmas, ki nem? Es ha mar ez nem eloszor fordul elo, akkor nem kellene itt valamit valtoztatni? Tudom most uj ol edzo lesz, de ez nem csak az ol edzon mulott nem?
OL, DL pickeket mondjak a legbiztosabb huzasnak a draftokon. Hogy legalabb kezdo szintre jussanak es utana egy atlagos teljesitmenyt hozzanak. Nalunk megis azt latom, hogy keves huzas jutott el a kezdo/kiemelkedo szintre, ha az osszkepet nezzuk szazalekos aranyban. Mig mashol aranyaiban veve tobben.
Es ez nem uj tema. Ugy erzem alan fanaca tavozasa ota folyamatosan szenvedunk ol teren. Nem sikerult meg egy jol bevalt kezdo otost faragni. Es nem pedig egy idenyen belul tul sok meccsen uj emberekkel, uj poszton jatszani. (persze ez serules miatt is van tudom, de akkor is)
több mint 10 éve
A WR-ek 40 yardosa:Kelvin Benjamin, WR (Florida State) 4.53
Allen Robinson, WR (Penn State) 4.60
Donte Moncrief, WR (Ole Miss) 4.40
több mint 10 éve
vassadi
15 617
El tudom képzelni, hogy a hátsó körökben hozunk RB-t, mert Bell mögött most nincs senki, de Carey-t szerintem feature backnek fogják draftolni, annak megfelelő helyen. Bár ezekből a vizitekből még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Mondjuk azt már ebből a listából is le lehet szűrni, hogy a stáb korai WR draftban gondolkodik, de ezt vártuk.Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey játékát nagyon szeretem. Egyszer fogadtam ellenük az Oregonra, gondoltam majd jól lehet keresni Mariotáékkal. Erre Carey futott 4 TD-t 200 valahány yard mellett és persze nekem kellemetlen meglepetést okoztak. De a srácra azóta is élénken emlékszem. 😀Klaci79
Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Trey Millard, FB/TE/H-Back (Oklahoma)
Kelvin Benjamin, WR (Florida State)
Allen Robinson, WR (Penn State)
Donte Moncrief, WR (Ole Miss)
Eric Ebron, TE (North Carolina)vassadi
több mint 10 éve
Ahhoz képest elég sokáig volt nálunk keretben és nem teljesített rosszul, igaz abban a falban nem volt nehéz 😀 Akkor volt egy seggel blokkolósunk is, na ő mindennek az alja volt, (FA-ról hoztuk tudom)Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket.Legursky volt, akire azt mondták, hogy kicsit alulméretezett és rövid a karja.kishaszi
Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Szoval valaki tud errol valami reszletesebb statot, hogy hany olyan embert draftoltunk, akit utana hagytunk elmenni, cutoltulk stb OL teren. Jopar ilyen mas csapatban bevalt, kezdo emberre emlekszem.
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.gabistar
több mint 10 éve
Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket.Legursky volt, akire azt mondták, hogy kicsit alulméretezett és rövid a karja.
Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Szoval valaki tud errol valami reszletesebb statot, hogy hany olyan embert draftoltunk, akit utana hagytunk elmenni, cutoltulk stb OL teren. Jopar ilyen mas csapatban bevalt, kezdo emberre emlekszem.
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.gabistar
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey játékát nagyon szeretem. Egyszer fogadtam ellenük az Oregonra, gondoltam majd jól lehet keresni Mariotáékkal. Erre Carey futott 4 TD-t 200 valahány yard mellett és persze nekem kellemetlen meglepetést okoztak. De a srácra azóta is élénken emlékszem. 😀
Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Eric Ebron, TE (North Carolina)vassadi
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Kraig Urbik miert volt nalunk csak egy evig? Ha jol emlekszem volt meg egy jopar igeretes OL ember, akit draftoltunk, aztan hagytuk elmenni koran, vagy kivagtuk oket. Volt egy olyan jatekos is, akit kesoi korben draftoltuk / hatodik kor talan/, es a tobbiekhez kepest rovid karja volt es nem volt valami nagy darab. De nagyon jol blokkolt. Es atletikus volt. Ki is volt o?
Vagy a tobbi draftolt emberrel kapcsolatos stat is erdekel. Mondjuk az elmult tiz evre visszamenoleg stb.. De errol volt nemreg azt hiszem egy par evre visszameno kimutatas.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Velük már találkozott / találkozni fog a stáb a combine-on:Ka'Deem Carey, RB (Arizona)
Eric Ebron, TE (North Carolina)
több mint 10 éve
Melyik Jones?? Jarvis?? Mert tőle az már késő 😀 Neki idén kell már 😀polamaluIdén meg behúzhatnánk a 2 Jones kombóját 2. körben: Jarvis Landry 😀
több mint 10 éve
Tudom egyébként, de magas labda volt
több mint 10 éve
Melyik Jones?? Jarvis?? Mert tőle az már késő 😀 Neki idén kell már 😀
több mint 10 éve
Majd meglátjátok amikor 1-2 év és robbant Jones 😀Terrorista lesz? 😛
Fogtok ti még hüledezni 😀Klaci79