Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a baj, hogy OLB-poszton vékonyak vagyunk. Van egy elsőkörös, kezdőnek szánt, de 2 év alatt (tök mindegy milyen okból kifolyólag, de) nem bizonyított játékosunk (JJ) és ennyi. Moats, Worilds és Harrison lejárt szerződésű, ebből ha visszahozzuk, akkor Moats csere, Harrisont azt se tudjuk, hogy folytatja-e. Szóval én jó esélyét látom Worilds visszahozatlának, mert nélküle nyílt lapokkal játszanánk a drafton, az pedig mindig veszteséges. És ha visszahozzuk, akkor is korai OLB-picket várok, csak akkor nem biztos, hogy első kör lesz belőle.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
DHB FA lesz. Kizártnak tartom, hogy visszahozzuk. Nekem amúgy se Moore, se Thomas nem hiányozna, de Cam Thomast mindenképpen kivágnám. Viszont kell vmi backup, vagy hogy Keisel folytassa még egy évig.Hamar kiderül majd... én nagyon valószínűnek tartom a tavalyi huzakodás láttán...www.steelersdepot.com/2015/01/case-not-re-signing-jason-worilds/Worilds távozására én még nem vennék mérget. Nem mindegy, mennyi az annyi, amiért aláírna.Soldados
És lám, már küldik is messzire Jason Worilds-et, mindenesetre érdekes cikk...
Alapvetés: Justin Houston elérhetetlen, Jarvis Jones a kezdő ROLB és...
1. opció: Harrison és Moats marad és 1-2. körös OLB draftpick
2. opció: Harrison és Moats marad, veszünk egy FA-t (Sheard, McPhee) és 3-5. körös OLB draftpick
Nekem nincs bajom ezzel, remélem Khan is így van vele 😀desider
Soldi: Lance Moore és Cam Thomas együtt megy szerinted? Szerintem inkább Moore maradjon és DHB-t küldjük el...desider

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nyilvan, hogy a tavalyi igenyeket nem kaphatja meg. Az is nyilvanvalo, hogy nem kezdo kaliber. A kerdes, hogy egy backup-ot, akinek valoszinuleg nagyobb igenyei vannak, mint egy backup fizetes, [hiszen egyszer felcsillant elotte a lehetoseg], megeri-e megtartani, avagy inkabb hozzunk egy backupot valahonnan mashonnan, aki tudja, hogy o csak egy backup.www.steelersdepot.com/2015/01/case-not-re-signing-jason-worilds/Worilds távozására én még nem vennék mérget. Nem mindegy, mennyi az annyi, amiért aláírna.Soldados
2. opció: Harrison és Moats marad, veszünk egy FA-t (Sheard, McPhee) és 3-5. körös OLB draftpick
több mint 11 éve
Hamar kiderül majd... én nagyon valószínűnek tartom a tavalyi huzakodás láttán...www.steelersdepot.com/2015/01/case-not-re-signing-jason-worilds/Worilds távozására én még nem vennék mérget. Nem mindegy, mennyi az annyi, amiért aláírna.Soldados
Soldi: Lance Moore és Cam Thomas együtt megy szerinted? Szerintem inkább Moore maradjon és DHB-t küldjük el...
több mint 11 éve
www.steelersdepot.com/2015/01/case-not-re-signing-jason-worilds/Worilds távozására én még nem vennék mérget. Nem mindegy, mennyi az annyi, amiért aláírna.

több mint 11 éve
www.steelersdepot.com/2015/01/case-not-re-signing-jason-worilds/És lám, már küldik is messzire Jason Worilds-et, mindenesetre érdekes cikk...
Alapvetés: Justin Houston elérhetetlen, Jarvis Jones lesz a kezdő ROLB és...
Nekem nincs bajom ezzel, remélem Khan is így van vele 😀
több mint 11 éve
Az üstökös még marad, ez már eldöltwww.steelersdepot.com/2015/01/steelers-sign-offensive-coordinator-todd-haley-2016-season/
több mint 11 éve
jajeÍgy van, tehát egyáltalán nem vészes a helyzet. 😉vassadijelenleg, 37 szerződtetett játékosra, és 6M-et elvisz a draft is, köbö asszem annyi emelést várnak - ha már matekleckézünksutianapmimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Így van, tehát egyáltalán nem vészes a helyzet. 😉jelenleg, 37 szerződtetett játékosra, és 6M-et elvisz a draft is, köbö asszem annyi emelést várnak - ha már matekleckézünksutianapmimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.vassadi
több mint 11 éve
jelenleg, 37 szerződtetett játékosra, és 6M-et elvisz a draft is, köbö asszem annyi emelést várnak - ha már matekleckézünkmimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.vassadi

több mint 11 éve
mint pl Lance Moore vagy Cam Thomas kivágása...ezzel a kettővel asszem több mint 3 millát nyernénkmimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.vassadi
több mint 11 éve
mimeg minusz kettőbe vagyunk, asszemsutianapA tavalyi cap limittel számolva, és Ben szerződéshosszabbítása, Troy ügyének rendezése, és egyéb más, cap space-t felszabadító roster move-ok előtt.
több mint 11 éve
OC poszton már biztosan nem változtatunk 2016 ban. Mi lesz így Snoop -al?😊
több mint 11 éve
mimeg minusz kettőbe vagyunk, asszem

több mint 11 éve
Főleg, ha Russel idén is a SB-ba vagy a gyűrűig repíti a csapatot, akkor igen komoly pénzt kell neki adni. Meg persze akit marasztalni akarnak mindenkinek.Plusz a Seattle 2 viszonylag jelentős hosszabbítás előtt áll, név szerint Russel Wilson és Bobby Wagner, a kettő együtt szerintem súrolni fogja a 30 millát, vagyis annyira már nem is állnak majd jól cap space terén...somoskovigŐt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Soldados
több mint 11 éve
Plusz a Seattle 2 viszonylag jelentős hosszabbítás előtt áll, név szerint Russel Wilson és Bobby Wagner, a kettő együtt szerintem súrolni fogja a 30 millát, vagyis annyira már nem is állnak majd jól cap space terén...Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Soldados
több mint 11 éve
A 2nd cornereket mi is rendre elengedtük (Gay, McFadden, Lewis). Nem tartozik a topprioritások közé általában és egyáltalán nem lepne meg, ha a Seahawks is így gondolkodna. De persze most már nem várható hosszabbítás, amíg versenyben vannak, szóval majd utána kiderül, hogy meg akarják-e tartani.Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információKlaci79Maxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...HaggansHouston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
De csak, hogy tereljen erről a Tomlin témáról😊 kinek mi a véleménye ki esik "áldozatul" ennek a offseasonnek?
Szerintem Ike majdhogynem biztos, Troy ról ugyan az a véleményem mint Soldinak, jó volt, szép volt, de még most kéne visszavonulnia, Cam Thomas nagyon remélem. Worilds pedig 3-4m nál többért nem tudom megéri e megtartani?!Razi
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.Soldados

több mint 11 éve
Őt biztosan sikerülne, de van ám egy nagy gond...a Sea nagyon jól áll cap-el, simán meg tudná fizetni még akkor is ha közben 1-2 kulcsjátékosának lejár a szerződése idén vagy jövőre...mondhatni irigylésre méltó helyzetben vannak...a kérdés eddig miért nem hosszabbítottak vele, de erről nincs információMaxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...HaggansHouston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
De csak, hogy tereljen erről a Tomlin témáról😊 kinek mi a véleménye ki esik "áldozatul" ennek a offseasonnek?
Szerintem Ike majdhogynem biztos, Troy ról ugyan az a véleményem mint Soldinak, jó volt, szép volt, de még most kéne visszavonulnia, Cam Thomas nagyon remélem. Worilds pedig 3-4m nál többért nem tudom megéri e megtartani?!Razi
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.Soldados
több mint 11 éve
Maxwellt viszont hátha ki lehetne gazdálkodni. Elnézegetném szívesen ...Houston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
több mint 11 éve
Houston-féle TOP OLB aranyárban fog elkelni, erre esélyünk sincs.Csak azt kellene elkerülni, hogy az új FA (már ha lesz) megint egy Cam Thomas kaliber legyen mert attól félek. Részemről pedig inkább látnék egy FA top OLB -t rosteren és egy első körös CB t mint fordítva.Houston is az lesz a KC ben😊 Sőt, hogy igazán "vérlázító" legyek McPhee is a Ravensből😉 Szóval OLB és és CB posztra is lehet FA ról találni csak kérdés, hogy egyáltalán gondolkodnik e ilyesmiben az FO?!RaziNagyon meglepne. Nem lesz rá pénz és amúgy sem szokás SteelCityben. Legalábbis ilyen nagy név, mint Maxwell vagy Houston tuti nem.Soldados
Cam Thomas és Lance Moore lehet esélyes egy cutra. Illetve Troy, vagy visszavonul, vagy jelentős paycut vagy vmi lesz vele.

több mint 11 éve
Hát minket aztán nem lehet azzal vádolni, hogy a gyenge schedule miatt lettünk 11-5 (Browns, Jets, Bucs, Saints). 😀 A Ravens-vereséget (az elsőt) nem is értem, nem illik a sorba. 😊 A pozitív mérlegű csapatok ellen 7-1 a mérlegünk.Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
Jövőre ugyanez: Broncos, Raiders, Cardinals, Niners, Colts, @Chiefs, @Chargers, @Rams, @Seahawks, @Patriots.
Összevetve a kettőt, idén 2-3 meccs kivételével majdhogynem végigmentetek a liga alsó felén. Jövőre meg 2-3 meccs kivételével a liga tetején kell majd végigmenni. Meglátjuk hogy sikerül. Mindenesetre szerintem már egy ideihez hasonló 11-5 (div győzelemmel) is előrelépés lenne, még ha a rekord nem is javulna papíron.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)peterk2005
A jövő évi schedule nyilvánvalóan jóval nehezebb lesz, a további előrelépést nem is mérlegben értem, hanem játékban. Ez akár lehet 10-6-tal is, attól még a 2015-ös Steelers lehetne jobb, mint az idei.

több mint 11 éve
Valószínűleg le vagy maradva az olvasással mert mást is írtam. Azt pl több helyen, hogy Ben megvédése a kulcs. 😉Szóval kikaptunk, jogosan és megérdemelten, mert jobb volt a Ravens.Pöttyet le vagyok maradva az olvasással időhiány miatt, de itt álljunk meg egy pillanatra! Kicsit rosszul emlékszel arra hogy mit írtál, hadd frissítsem fel:
Azt most is tartom, hogy a meccs előtt mi voltunk az esélyesebbek, méghozzá jócskán. Csak ezt nem tudtuk érvényesíteni. Sokkal kevesebb kérdőjel volt nálunk, sokkal jobb formában és sokkal jobb (egészségi) állapotban vártuk a meccset, csak mi nem tudtuk kihasználni az ő gyenge pontjaikat. Amikor latolgattunk, azt tartottam legfontosabb kulcskérdésnek, hogy Bent meg kell védeni, ahogy a második meccsen sikerült. Ha ez sikerül, nem nagyon láttam, hogyan nyerhetne a Ravens. Azt is írtam, ha viszont nem sikerül, akkor ki-ki meccs lehet belőle. Szóval a legeslegfontosabb feladatot, a top-prioritást nem sikerült biztosítanunk, ennek pedig általában vereség a vége.
...
A szezonnak 2 RB-vel vágtunk neki, Blount seggfej volt, ezt kellett tenni és ilyenkor már nincsen a piacon olyan RB, aki tuti megoldást jelenthetne, sőt, sztem még mákunk is volt Tate-tel.
Soldados
"A második meccs meg gála volt. Egy negyedig tartotta magát a Ravens, aztán kijött az, hogy ilyen ócska sec-kel nincs válasza a Steelers passzjátékára. Most gálára nem számítok, de sztem azért a negyedik negyedre eldöntjük a meccset. A Ravensnek az lesz a kulcs, hogy tudjon labdákat szerezni, különben nem sok esélye lesz. Konstans nyomás most se lesz Benen, ahogy az előző meccsen se volt. "
Csak a pontosság kedvéért.
Persze ha többfajta vélelmezett szcenáriót írtál a meccsre az praktikus, valamelyik csak bejön...
És még valami: a "még mákunk is volt Tate-tel" azt arra az emberre érted, aki 19y-ot futott és eladta a labdát? C'mon man! 😀Jan
Továbbá a szövegkörnyezet is fontos. Tate-tel mákunk volt, hogy szabad volt, ugyanis a szezon ezen részében nem nagyon vannak olyan játékosok szabadon, akik használhatók vmire. ÉS ezen nem változtat az sem, hogy Tate miként játszott a Ravens ellen.

több mint 11 éve
Az idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.Inkább a liga alfele ment végig rajtunk. Megfelelően szagos is volt.
Jövőre ugyanez: Broncos, Raiders, Cardinals, Niners, Colts, @Chiefs, @Chargers, @Rams, @Seahawks, @Patriots.
Összevetve a kettőt, idén 2-3 meccs kivételével majdhogynem végigmentetek a liga alsó felén. Jövőre meg 2-3 meccs kivételével a liga tetején kell majd végigmenni. Meglátjuk hogy sikerül. Mindenesetre szerintem már egy ideihez hasonló 11-5 (div győzelemmel) is előrelépés lenne, még ha a rekord nem is javulna papíron.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)peterk2005
Mindenesetre abban egyetértek, hogy jövőre a 11-5 előrelépés lenne, már csak azért is mert annál a menetrendnél sokkal nehezebbet meg nemigen lehetne összehozni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Idén 3-3-as Browns kivételével csak negatív mérlegű csapattól kaptunk ki...jövőre talán nem sok ilyen lesz 😀Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
leginkább a Raiders elleni meccstől félek, bár talán otthon nem zakózunk ellenük...idegenben tuti lenne a hazai 😀
több mint 11 éve
Az irányt azt nagyjából z előző szezon közepén találtuk meg, azóta haladunk és fejlődünk. Remélem, ez nem törik meg az off-seasonban sem, mert teendő az van még.SoldadosAz idei schedule ugye ez volt (kihagyva a csoportmeccseket): @Panthers, Bucs, @Jaguars, Texans, Colts, @Jets, @Titans, Saints, @Falcons, Chiefs.
(A jövő évi schedule majd arra is megfelelőbb lehet, hogy az offense-et - és a defense-et is - reálisabban beárazza. Az idei schedule erre azért csak korlátozottan volt alkalmas. Pl. az offense 2. helye szerintem nem reális. Jó offense állt össze, de nem ennyire - még.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)