NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem értem miért ez a pörgés CB-re, mikor a front7-ből 2-3 kezdő hiányzik? Közhely, de nyilván nem hülyeség: a meccsek a LoS-en dőlnek el. Ha nem lesz domináns D frontunk, akkor akármilyen csilivili a secondary, nem sok közünk lesz a PO-hoz.Eddig nem rossz az offseason, de elég fontos döntések még visszavannak. Ha nem hozunk a drafton 2 DL embert, -vagy hozunk de nem válik be (lásd Ziggy)- akkor 2 év múlva nagy csodálkozás lesz...
több mint 10 éve
smokescreen - talán idénre már megtanulta Tomlinmég Izsákgrínt, Robbigoldent meg ijeneket fel sem hoztunk szekundáré megvan, ezahelyzetsutianapakko meg mi a túrónak járják az országot cb-t nézve a főnökök..nincs jobb dolguk?
ha úgyis mindenki tudja, hogy felesleges nekünk a cb....?
nem szoktunk össze-vissza játékost nézni...Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Meghát ott volt az a bizonyos video a Bengals elleni meccsel kapcsolatban, amikor majdnem elbőgte magát a Steelers D-t és Coach Dadet mutatták neki, illetve beszélgettek róluk. Szerintem vissza fog jönni, nem nagy lovettáért. Nagyon- nagyon szeretném.
" class="embed">
több mint 10 éve
patriksteelers
560
Harrison saját FB oldalán eddig 224-en kommentálták a hírt...az első 4 ez volt:van egy ilyen is köztük: Comeback to Pittsburgh! Worilds and Jarvis need a good mentor
Corey Delo come back to the black n gold James Harrison
Unlike · Reply · 74 · 35 minutes ago
Rochelle Grove Seibert Please go back to Pittsburgh!
Like · Reply · 47 · 35 minutes ago
Travis Fowler Porter returned to Pittsburgh!!!!! You should too.. It's always gonna be home
Like · Reply · 42 · 33 minutes ago
Gregg Smith We want you back in Pittsburgh!
Like · Reply · 40 · 34 minutes agoKlaci79
hát valljuk be ebben is van valami 😀
több mint 10 éve
Klemó
5 658
Tudom idealista vagyok, de azt mondom visszajön. Persze nem most, majd kicsit később...kelleti magát kicsit a piacon, drágáért sehol nem kell majd, itt pedig ismerik és innen vonulhat vissza....
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Harrison saját FB oldalán eddig 224-en kommentálták a hírt...az első 4 ez volt:Corey Delo come back to the black n gold James Harrison
Unlike · Reply · 74 · 35 minutes ago
Rochelle Grove Seibert Please go back to Pittsburgh!
Like · Reply · 47 · 35 minutes ago
Travis Fowler Porter returned to Pittsburgh!!!!! You should too.. It's always gonna be home
Like · Reply · 42 · 33 minutes ago
Gregg Smith We want you back in Pittsburgh!
Like · Reply · 40 · 34 minutes ago
több mint 10 éve
4 CB-vel, 3 S-sel, azaz 7 emberes secondaryvel el lehet menni, de 1 RB-vel nem. Ez egy jelenlegi állapot, de most ez a helyzet. A secondary egyáltalán nem prioritás és már nem is lesz az, mivel 7 stabil emberünk van rá. Persze egy CB kell még, de arra jó lesz a mid-round. 😉Bejöhetne, de jelenleg nem igazi need, jelenleg kb 5. helyen van az NT, DE, WR, RB mögött, bár én még lehet az ILB-t is előrébb sorolnám. 😊Ha Bell mellé RB-t hamarabb húzunk, mint CB-t az nagy hiba lenne. Nem tudom a véleményedet osztani, hogy CB-ben megvagyunk, még ha Shamarko-t tényleg bevetjük ott. Szerintem amúgy jön még FA RB.Klaci79
Legutóbb a legkomolyabb esély 2007-ben volt CB-pickre, de akkor a Jets betrédelt közvetlenül ellénk és elvitte Revist, bár amúgy én akkor is Timmons-t tippeltem és vártam. Az volt az a draft, ahol emlékeim szerint 4 embert név szerint eltaláltam 😀, hogy őt húzzuk, és egy kivétellel (Spaeth) pedig a posztot.Soldados
James Harrisont nem bánnám ha visszahoznánk vetminért. 😊 De sajnos nem hiszem, hogy ez megtörténik. 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Istenem bárcsak visszajönne, mint annak idején Foote a Lionsból. Meg is lenne a mélység OLB poszton is. Istenem mit nem adnék azért, hogy újra Steelers mezben lássam!
" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
James Harrisont elengedte a Bengals!!!
több mint 10 éve
Klemó
5 658
Várjuk azért ki a végét mi lészen...DE-t biztos hozunk FA-ról, ez nem kérdés és bár Woodsot sajnáltam, de azért Hood és Woods távozása valljuk meg csak azért gond, mert van a rendszerben tapasztalatuk. Az előbbit pláne nem sajnáljuk, de a DL-ünk a Diesel és Heywardon kívül a nagy átlag kategória volt, vagy alatta. Ebben cserélni nem nagy kockázat. Én az RB poszton sem sopánkodnék. Dwyer tavaly hajtott és láthatóan itt starter nem lesz, hát lehet a cardsban igen. Valljuk meg itt is, hogy Dwyer nem tipikus 3rd down back, még akkor se ha ezt nagyon szépen megoldotta tavaly. Így hát persze ideális lett volna megtartani, de ez van.Nem nagyon érteném miért húznánk CB-t első körben. Itt van a tavalyi gárda, Thomas már másod éves, van egy energikus FS-ünk. Persze nézünk CB-t és persze megnézzük a legjobbat és, mert nyilván ehhez képest kell látnunk a mélységben mi van. Szerintem szimplán ez a magyarázat. A szokásos harmadik körnél viszont ott lesz a pick.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
csak azért nem megyek a boltba, hogy körbenézzek...akkor nézek tv-t amikor tv kell, kaját meg akkor ha éhes vagyok...vagy mondhatnám, hogy akkor veszek marhahúst ha hambit akarok készíteni 😕)
több mint 10 éve
Te is megnézed a boltban a választékot, de nem biztos, hogy veszel is belőle 😉
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ziggy 4 éves szerződést kötött...nem aprózta el a Jaguars....bízhatnak benne
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
még Izsákgrínt, Robbigoldent meg ijeneket fel sem hoztunk szekundáré megvan, ezahelyzetsutianapakko meg mi a túrónak járják az országot cb-t nézve a főnökök..nincs jobb dolguk?
ha úgyis mindenki tudja, hogy felesleges nekünk a cb....?
nem szoktunk össze-vissza játékost nézni...
több mint 10 éve
A sec szerintem, is megvan idénre. Nem létfontosság. A fal és LB sor fontosabb. Meg a backfield és a WR
több mint 10 éve
még Izsákgrínt, Robbigoldent meg ijeneket fel sem hoztunk szekundáré megvan, ezahelyzet
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Bejöhetne, de jelenleg nem igazi need, jelenleg kb 5. helyen van az NT, DE, WR, RB mögött, bár én még lehet az ILB-t is előrébb sorolnám. 😊Ha Bell mellé RB-t hamarabb húzunk, mint CB-t az nagy hiba lenne. Nem tudom a véleményedet osztani, hogy CB-ben megvagyunk, még ha Shamarko-t tényleg bevetjük ott. Szerintem amúgy jön még FA RB.
Legutóbb a legkomolyabb esély 2007-ben volt CB-pickre, de akkor a Jets betrédelt közvetlenül ellénk és elvitte Revist, bár amúgy én akkor is Timmons-t tippeltem és vártam. Az volt az a draft, ahol emlékeim szerint 4 embert név szerint eltaláltam 😀, hogy őt húzzuk, és egy kivétellel (Spaeth) pedig a posztot.Soldados
több mint 10 éve
Bejöhetne, de jelenleg nem igazi need, jelenleg kb 5. helyen van az NT, DE, WR, RB mögött, bár én még lehet az ILB-t is előrébb sorolnám. 😊 Legutóbb a legkomolyabb esély 2007-ben volt CB-pickre, de akkor a Jets betrédelt közvetlenül ellénk és elvitte Revist, bár amúgy én akkor is Timmons-t tippeltem és vártam. Az volt az a draft, ahol emlékeim szerint 4 embert név szerint eltaláltam 😀, hogy őt húzzuk, és egy kivétellel (Spaeth) pedig a posztot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ja...viszont a nagy számok törvénye alapján egyszer be kell jönnie...nem rossz út ám, előbb-utóbb be fog jönni, legutoljára 97be CsedSzkottot húztuk, előtte 93ba meg DeonFigurát mindkettő mélynyomókat hagyott a csomagtartóban 😒sutianapEddig én se gondoltam CB-re, de idén letettem mellette a voksom.Klaci79Hiába mondtam neked mindig, hogy nem az lesz. 😛Soldadosvárjá, hároméve mindig CB-t mondok elsőkörbe xDsutianapMivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀Klaci79pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
Mond csak azt az 5 számot a 90-ből!!! 😀Klaci79
több mint 10 éve
nem rossz út ám, előbb-utóbb be fog jönni, legutoljára 97be CsedSzkottot húztuk, előtte 93ba meg DeonFigurát mindkettő mélynyomókat hagyott a csomagtartóban 😒Eddig én se gondoltam CB-re, de idén letettem mellette a voksom.Klaci79Hiába mondtam neked mindig, hogy nem az lesz. 😛Soldadosvárjá, hároméve mindig CB-t mondok elsőkörbe xDsutianapMivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀Klaci79pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Eddig én se gondoltam CB-re, de idén letettem mellette a voksom.Hiába mondtam neked mindig, hogy nem az lesz. 😛Soldadosvárjá, hároméve mindig CB-t mondok elsőkörbe xDsutianapMivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀Klaci79pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
több mint 10 éve
Hiába mondtam neked mindig, hogy nem az lesz. 😛várjá, hároméve mindig CB-t mondok elsőkörbe xDsutianapMivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀Klaci79pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
több mint 10 éve
várjá, hároméve mindig CB-t mondok elsőkörbe xDMivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀Klaci79pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Mivel Nix/Tuittot mondtál első körben most letettem Gilbert/Dennardomról 😀pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:sutianapAlex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!
több mint 10 éve
pszichedilkus összeköttetésben vagyok, ugye JarvisJones? Nincs időm holmi lottóra, az a csoda, hogy tudom kire gondoltam, deaz istennek nem ugrott be a neve, félórát kutattam, mikor meglett, már vették is az adást Piccboróban :cool:Alex Carrington fijú a Bilzből vajon hun van, sérült volt egy évet, ijeneket kéne most pecózni, olcsó sleeper for DaddyCoachsutianapHallod Süti!!!