Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
szep. nalunk miert nem lehetett ez?
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.Soldados
gabistar
Mert annak semmi értelme nem lett volna. Butler 5 éve arra vár, hogy DC legyen nálunk, ezért nem ment máshova. Na most ha LeBeau marad tanácsadónak, akkor ugyanúgy ott lett volna felette az öreg. Ez teljesen egészségtelen helyzetet teremtett volna. Ugyanúgy nem érezhette volna sajátjának a Defense-t.

Ellenben a Cardinals-nál új DC lesz, akinek minden idők legjobb DC-je lesz a tanácsadója. Ez már egy egészségesebb kapcsolati modell.

Ha nagyon lesarkítanám, oda szaktekintélyként érkezik és úgy is fogadja majd az új DC, itt meg kolonc lett volna Butleren, és ő is annak érezte volna magát, hogy elvették a D-jét és megtartották a mondvacsinált poszton.

Szóval bárhol egészséges viszony várhatja tanácsadóként, kivéve nálunk. Ez puszta szociálpszichológia.Soldados
Igaz es jogos is. De remelem azert egyszer meg visszajon hozzank. Elvegre itt erte el legnagyobb sikereit. Es en itt kepzeltem ot el addig ameddig akar dolgozni es szerintem mas is. Valamint eleg fura helyzet lett ez igy, hogy ki kellett ot raknunk stb. Meg hogy mashol kell folytatnia. Tudom eljott butler ideje. Es a jovo most a cel. De ki gondolta volna ezt a helyzetet nalunk korabban, hogy igy lesz? Nem a legszebb megoldas.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és HadenKlaci79
Brown, és Murray. Védelem stimmel. 😊laby
oh, sorry...
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és HadenKlaci79
Brown, és Murray. Védelem stimmel. 😊

több mint 11 éve
az egyik offense CSK-ja Browns lesz majd, a másiké Murrey...a két védelemé pedig Watt és Haden
több mint 11 éve
tavalyi 7. körös Rams pick OT Mitchell Van Dyk csatlakozott a csapathoz
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
 www.steelers.com/video-and-audio/videos/Bettis-Memorable-Moments-Steelers-Bears-2005/f068b807-83a4-49a4-b74a-b59a0ea918d4
Mennyivel "focibb" volt még akkor a foci. Hiányoznak ezek a kőkemény, brutális meccsek! És persze hiányzik Bettis is!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.Soldados
gabistar
Mert annak semmi értelme nem lett volna. Butler 5 éve arra vár, hogy DC legyen nálunk, ezért nem ment máshova. Na most ha LeBeau marad tanácsadónak, akkor ugyanúgy ott lett volna felette az öreg. Ez teljesen egészségtelen helyzetet teremtett volna. Ugyanúgy nem érezhette volna sajátjának a Defense-t.

Ellenben a Cardinals-nál új DC lesz, akinek minden idők legjobb DC-je lesz a tanácsadója. Ez már egy egészségesebb kapcsolati modell.

Ha nagyon lesarkítanám, oda szaktekintélyként érkezik és úgy is fogadja majd az új DC, itt meg kolonc lett volna Butleren, és ő is annak érezte volna magát, hogy elvették a D-jét és megtartották a mondvacsinált poszton.

Szóval bárhol egészséges viszony várhatja tanácsadóként, kivéve nálunk. Ez puszta szociálpszichológia.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
LeBeau a hírek szerint a Cardshoz megy, de nem DC lesz, hanem amolyan tanácsadó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Butler On Defensive Scheme: ‘We Will Run The 3-4, But We Will Run Some 4-3 Also
Na lesz itt kártya kavarás. Szeretnék látni rengeteg trükkös playt a D-től, hogy nagyon meglepjünk mindenkit 😀polamalu
Így teljes: "We will run the 3-4, but we will run some 4-3 also, in our sub-package." Mondjuk Butler is pontatlanul fogalmaz, mert a 4-3 és a sub-package eleve üti egymást, de itt nyilván arra gondolt, hogy 4-3-ra jellemző elemeket is alkalmazni fogunk (pl. 4 down lineman a falban). De ez eddig is így volt. Szóval ha valaki a kiemelt részből azt a következtetést vonta le, hogy Butler drasztikus változásokat fog eszközölni, vagy sémaváltás / hibrid defense lesz, és hasonlók, ezekről szó nincs. 😊

Bowles egyébként már hivatalosan is HC, így rövidesen az is eldőlhet, hogy LeBeau megy-e Arizonába vagy sem.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
több mint 11 éve
Butler On Defensive Scheme: ‘We Will Run The 3-4, But We Will Run Some 4-3 Also’
Na lesz itt kártya kavarás. Szeretnék látni rengeteg trükkös playt a D-től, hogy nagyon meglepjünk mindenkit 😀
több mint 11 éve
Future contracttal igazoltunk egy SS-t: Isaiah Lewis. Tavaly volt undrafted.Soldados
bizony a Michigan St-ről jön (ahonnan ugyebár Bell is), tavaly nekem nagyon tetszett a játéka, simán azt hittem, hogy egy 6.7. körben elkel, de aztán meglepetésemre csak UDFA lett...nagyon jó kis agresszív játékosnak tűnt, örülök az érkezésének és csak remélni tudom, hogy tudjuk majd használni
több mint 11 éve
Future contracttal igazoltunk egy SS-t: Isaiah Lewis. Tavaly volt undrafted.

több mint 11 éve
Same old Steelers! 😊

Most sem volt meglepetés, de nem is baj. Ennek a franchise-nak éppen a kiszámíthatóságban van az ereje.

Soldados
Felkészül: Olsavsky to LB coach.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Adja magát, hogy egy ex LB coach az OLB-t preferálja. De ahogy Butler is utalt rá, ebben a kérdésben nem az övé az utolsó szó.
több mint 11 éve
Same old Steelers! 😊

Most sem volt meglepetés, de nem is baj. Ennek a franchise-nak éppen a kiszámíthatóságban van az ereje.

Az első nyilatkozatokból nekem is az jött le, hogy OLB lesz a top-prioritás. Nekem tök mindegy, a draftosztályozásomban van két korai kör, három középső és két hátsó. A két koraiban OLB-t és CB-t akarok, azon belül nekem mindegy a sorrend. A középsőben jöhet 1-1 RB, TE, DE, hátsó körök sosem érdekelnek, ott sleepereket, vagy boom or bustokat kell húzni, persze nem hátrány, ha kisebb needdel rendelkező posztra jönnek (pl S, még egy CB és OLB)

több mint 11 éve
olvasva az első nyilatkozatát Butlernek, nekem eléggé az jön le, hogy ebből edge rusher első kör lesz és nem secondary
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Butlert üdvözlöm a fedélzeten. Hát akkor tegyük össze azt harmadik acélfüggönyt....😊
több mint 11 éve
Te, én szeretnék valami jó meglepetést, olyan ritkán kapok 😀
több mint 11 éve
nem szeretjük a meglepetéseket... 😀
több mint 11 éve
Ahogyan azt vártuk Butler lett a DC
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az remélem érzitek, hogy nem komolyan írtam, illetve pont a Rooney család adta pikáns helyzet miatt nem tudtam kihagyni a dolgot. 😀

Sok sikert az új DC-nek! Azért valahol a szívem mélyén remélném, hogy LeBeau nálunk köt ki, mondjuk, hogy a hátsó alakzatot meg amit még kell rendbe rakja, bár nem hiszem hogy vállalna vmi beosztott féle állást BD mögött, akinek éppen hogy főnöke volt korábban. De hát ki tudja, hátha meg elégedne egy nyugisabb háttér munkával. Viszont az is tény, a Cards DC állás áll hozzá a legközelebb, ha Bowels megy.
több mint 11 éve
Valószínűleg ha most nem akkor Butler ment volna, az meg a jövőre nézve lett volna problémás. Nem lehet visszafelé építkezni, a jövőt kell.
több mint 11 éve
segédedzőkre nem vonatkozik.gabtsi
Másrészt ha belső embert léptetnek elő, akkor asszem HC-knál sem kell.

A lényeg, hogy a várakozásoknak megfelelően nincs másik jelölt Butleren kívül. Valszeg a hétfői beszélgetés csak formalitás volt. Minden bizonnyal még a héten, akár már ma be is jelentik a kinevezését.

desider: LeBeau menni fog, ne is reménykedj, hogy marad. 😉 És ez nem jelenti azt, hogy haragban váltak volna el. Egyszerűen nem tudtunk tovább várni Butler miatt. Sztem ezt mindkét fél tudta, hogy a 2014-es az utolsó év volt.