Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊SoldadosEs itt jon az a fura dolog a kepbe, hogy mennyit tudott fejlodni Max. Es hogy nem szerettuk, majd pedig hogy visszasirtuk. Mert hat volt is honnan fejlodnie, de azert elegge belejott. Es szornyu volt latni mit csinalt a csapat nelkule. Konkretan bent szanaszet tortek amig nem jatszott ev eleje ota, majd amikor visszajott azt hiszem megint elkezdtunk nyerni vele jopar meccset. Thx starks.
több mint 11 éve
Újabb igazolás a CFL-ből: Ian Wild (Winnipeg Blue Bombers). 2012-ben került a Billshez, aztán pár hét után lapátra tették. Első nézetben linebacker, de a safety is volt, sőt long snapper is...
több mint 11 éve
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊SoldadosMost mééé mondod olyan seggel blokkolást senki nem tudott mins scoti csávó 😀
több mint 11 éve
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Laby a győztes, nem tudta mi is az a Steelers, csak megtetszett. Azonban megígérte, hogy októberben segít majd nekünk a Pink Month-ban 😀Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊labySzerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labyna akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
több mint 11 éve
Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labyna akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labyna akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.
több mint 11 éve
Vonzza a szemed a felirat... 😀vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Höri
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
A Carter-féle csapat kikapott a Pro Bowlon. Mondjuk nem meglepő, mivel Daltonnak kellett volna a végén GW-drive-ot vezetnie, amire ő még sörmeccsen is alkalmatlan. 😀 Timmons az egész mezőnyben a legtöbb, 9 szereléssel zárt, AB pedig 6 elkapásból hozott 98 yardot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Könnyű kifogásnak jó, másnak nem. 😉+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛SoldadosSzerintem meg de 😊tenorx

több mint 11 éve
Honnan tudod milyen cuccok vannak a turkálóban......... 😉Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊fcancellara
több mint 11 éve
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛SoldadosSzerintem meg de 😊
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.
több mint 11 éve
a cs. napra tudok csinálni update hamburgert is 😀és amilyen sportos végre lenne egy jó elkapó is a csapatban...ehh...
több mint 11 éve
bökdmegvagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Höri
www.facebook.com/czine.szilvia

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀
Höri
több mint 11 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberNa azért én nem fogok időt pocsékolnipolamaluRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
Érdemes megnézni... 😊Witchdoctor
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 11 éve
Nah, mégiscsak leigazoltuk Nixet, igaz kicsit rúzvelt, kicsit roninbekk, kicsit kentstate 😛 de NIX

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na azért én nem fogok időt pocsékolniRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 11 éve
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniÉn nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 11 éve
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 11 éve
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀
több mint 11 éve
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊Érdemes megnézni... 😊

több mint 11 éve
Brad Wing személyében a 3. ERFA játékosunkat is újraigazoltuk. Ő is egyéves, vélhetően vetmin-es szerződést kapott. Mivel most 2 P van rosteren, így innentől nem valószínű, hogy draftolunk P-t, valószínűbb, hogy kettejük között lesz verseny.