Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊Soldados
Es itt jon az a fura dolog a kepbe, hogy mennyit tudott fejlodni Max. Es hogy nem szerettuk, majd pedig hogy visszasirtuk. Mert hat volt is honnan fejlodnie, de azert elegge belejott. Es szornyu volt latni mit csinalt a csapat nelkule. Konkretan bent szanaszet tortek amig nem jatszott ev eleje ota, majd amikor visszajott azt hiszem megint elkezdtunk nyerni vele jopar meccset. Thx starks.
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Újabb igazolás a CFL-ből: Ian Wild (Winnipeg Blue Bombers). 2012-ben került a Billshez, aztán pár hét után lapátra tették. Első nézetben linebacker, de a safety is volt, sőt long snapper is...
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊Soldados
Most mééé mondod olyan seggel blokkolást senki nem tudott mins scoti csávó 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Liszteszsák (Starks) hivatalosan is visszavonult. Fura pályafutás volt az övő. Eleinte szerettük RT-ként (nyert egy gyűrűt 2005-ben), majd utáltuk LT-ként, aztán belejött és ismét szerettük (nyertünk vele még egy gyűrűt 2008-ban), amikor megláttuk Jonathan Scott ámokfutását, akkor pedig egyenesen imádtuk, hogy ő legalább egy liszteszsák, nem puszta levegő, mint Scott. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.laby
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊laby
Laby a győztes, nem tudta mi is az a Steelers, csak megtetszett. Azonban megígérte, hogy októberben segít majd nekünk a Pink Month-ban 😀
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.laby
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.Klaci79
Egyet fizet, kettőt vihet akció volt, csak ez lehet a magyarázat. 😊

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
na akkor ide is leírom, hogy lehet nem tudja, de egy másik műsorában egy másik Steelers-es pulcsi volt rajta. Ritka véletlennek tartom, persze benne van.
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 822 — Steelers fan
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakember
Höri
Köszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Vonzza a szemed a felirat... 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Carter-féle csapat kikapott a Pro Bowlon. Mondjuk nem meglepő, mivel Daltonnak kellett volna a végén GW-drive-ot vezetnie, amire ő még sörmeccsen is alkalmatlan. 😀 Timmons az egész mezőnyben a legtöbb, 9 szereléssel zárt, AB pedig 6 elkapásból hozott 98 yardot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛Soldados
Szerintem meg de 😊tenorx
Könnyű kifogásnak jó, másnak nem. 😉

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Steelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊fcancellara
Honnan tudod milyen cuccok vannak a turkálóban......... 😉
több mint 11 éve
tenorx 14 038 — fő libsi
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛Soldados
Szerintem meg de 😊
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Steelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.

több mint 11 éve
a cs. napra tudok csinálni update hamburgert is 😀
és amilyen sportos végre lenne egy jó elkapó is a csapatban...ehh...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Höri
Köszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
bökdmeg
 www.facebook.com/czine.szilvia

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Höri
Köszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊
Érdemes megnézni... 😊Witchdoctor
sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamalu
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79
Na azért én nem fogok időt pocsékolnipolamalu

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Nah, mégiscsak leigazoltuk Nixet, igaz kicsit rúzvelt, kicsit roninbekk, kicsit kentstate 😛 de NIX

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamalu
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79
Na azért én nem fogok időt pocsékolni
több mint 11 éve
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézni
több mint 11 éve
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀
több mint 11 éve
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Érdemes megnézni... 😊

több mint 11 éve
Brad Wing személyében a 3. ERFA játékosunkat is újraigazoltuk. Ő is egyéves, vélhetően vetmin-es szerződést kapott. Mivel most 2 P van rosteren, így innentől nem valószínű, hogy draftolunk P-t, valószínűbb, hogy kettejük között lesz verseny.