Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
De Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
több mint 10 éve
a következőt okoskodtam ki, RB - tehát ugye a Bilz leigazolta Anthony Dixont ugyi akkor udi nem megy vissza Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!
több mint 10 éve
A Chiefs nagyon panaszkodik Sanders miatt.
több mint 10 éve
Igen úgy néz ki, hogy Kiesel vet minért nem akar aláírni, inkább szögre akasztja, aztán az is lehet, hogy ez csak a többi csapatnak szól, hogy ne is keressék, aztán a végén aláír nálunk vet minért 😀Persze ez csak az én fikcióm 😀
több mint 10 éve
Látom pár kérdés felmerült, na kezdjük: 😊Starks: minden kétséget kizáróan 2. futónak jönne. Bell iránt teljes a bizalom.
Klemó: nem, úgy senki nem ír alá, hogy júniustól, majd ha felszabadul az a 8 milla. Ez sem a játékos, sem a csapat érdekeit nem szolgálná. Ráadásul nincs is erre szükség, mert tudunk még capet nyerni. A könnyű út Timmons átstrukturálása, a nehezebb (időigényesebb) Worilds hosszútávúja.
Sanders-Cotchery: Sanders távozása kb biztos volt a kezdetektől. Emiatt hidegen is hagy a körülötte kialakult felhajtás. Viszont azzal, hogy immár biztosan elment, innentől égetőbbé vált Cotchery visszaigazolása, mert így itt is kevesen vagyunk (mindössze 2: Tóni, Wheaton), azaz kényszerhelyzet állt elő. Ha Jerrico aláír, van 3 WR-ünk és 1-2. körben jön egy 4., az 5.-ért pedig majd Moye és Justin Brown megküzd egymással. Ez így rendben is lenne. De ehhez Sanders tényszerű eligazolásával szükségessé vált Cotchery aláiratása.
DE-draft: ha Carrington aláírna, akkor is korai DE- (esetleg NT-) pick kell. Értsd: 1-2. kör. Ezen még Keisel újraigazolása változtathat, amiben amúgy egyre kevésbé hiszek, azzal esetleg 1 évet el tudjuk húzni a korai DL-draftot, de ezt hibának gondolnám, mert minél előbb egy domináns DL-t kell építeni, hogy a Defense régi fényében tündököljön. Szóval 4 DL-ember kevés. Jelenlegi helyzet szerint DE: Heyward, Carrington?, NT: McLendon, Thomas. Ez karcsú. Ráadásul Carringtonnak sincs túl nagy kezdő tapasztalata, de legalább bíztató volt a Billsben és még fiatal is. De a DL az a poszt, ahol folyamatos rotálás megy a meccseken, szóval hiába lenne meg Carrington, azzal még csak a kezdő DE-páros van meg, viszont kell egy harmadik és ideális esetben negyedik is, akik több mint használhatóak. Mivel 3-4-es De nem terem minden bokorban, mint WR, így ezt csak a draft korai körében tudom elképzelni. (Korai NT-pickkel, McLendon lehetne a 3. DE, illetve Keiselt immár csak 4. DE-nek tudom elképzelni, de valszeg abba ő már nem menne bele, legalábbis az eddigi nyilatkozatok hírek alapján.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az ezredes sosem alszik, ez biztos ez tudományos tény 😀polamaluNeeeeeeeeeeem összekevered az axiómákat, Ezredes úrnak nincs aki írjon, az a TÉNY az hogy nyitva a szeme attúl tud alunni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:sutianapÁdi alszik? 😀😀😀Klaci79ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianapHááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
Az ezredes sosem alszik, ez biztos ez tudományos tény 😀csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:sutianapÁdi alszik? 😀😀😀Klaci79ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianapHááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
több mint 10 éve
Te fürdesz??
több mint 10 éve
csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:Ádi alszik? 😀😀😀Klaci79ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianapHááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ádi alszik? 😀😀😀ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianapHááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
több mint 10 éve
ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?Hááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
több mint 10 éve
Nagyon szívesen 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Hááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamaluEz igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀
több mint 10 éve
Hááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Nem vitattam, hogy igaza van, egy percig sem. Tudod mennyire vagyok otthon az NCAA világában. Mint te a Judoban 😀polamaluAzt nem hiszem. Nekem a Judo olyan mint a többi küzdősport amit a szőnyegen űznek és nem birkózás. Azért ennél biztosan többet tudsz NCAA-ről 😀
több mint 10 éve
Nem vitattam, hogy igaza van, egy percig sem. Tudod mennyire vagyok otthon az NCAA világában. Mint te a Judoban 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Igaza van Sütinek, volt is róla cikk tegnap a depot-on. Lewan egy baromi jó LT, egyértelmű első körös prospect. Ha úgy érzik, hogy kell akkor komoly megoldás aki képes a futásblokkolásra is. Schoefield is egy jó kiadás. Ő hátsó körökben is elhozható RT.
több mint 10 éve
Engem is megnézhetett volna, csak én éppen projektmenedzsmentet tanulok idehaza 😀
több mint 10 éve
erről nem volt hír, csak ennyit láttam a twittenpolamaluhát mié a frászkarikáér ment vón oda a faledzővel Fitzgerald Toussaint fickándozását csodálni??
több mint 10 éve
erről nem volt hír, csak ennyit láttam a twitten
több mint 10 éve
Tomlin és Munchak a Michigan Pro dayen járt.polamalués megnézték a Lewan/Schoefield párost
több mint 10 éve
Ha jól értelmezem a híreket Sanders deal-je kisebb botrányt kavart. Nem tudom a liga ebbe beleszólhat-e és érvénytelenítheti-e a dolgot, de úgy néz ki az ügynök nem túl fair módon járt el.
több mint 10 éve
Tomlin és Munchak a Michigan Pro dayen járt.