Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79
Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
De Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
a következőt okoskodtam ki, RB - tehát ugye a Bilz leigazolta Anthony Dixont ugyi akkor udi nem megy vissza bugyi Summers! az mégegy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79
Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
A Chiefs nagyon panaszkodik Sanders miatt.
több mint 10 éve
Igen úgy néz ki, hogy Kiesel vet minért nem akar aláírni, inkább szögre akasztja, aztán az is lehet, hogy ez csak a többi csapatnak szól, hogy ne is keressék, aztán a végén aláír nálunk vet minért 😀
Persze ez csak az én fikcióm 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Látom pár kérdés felmerült, na kezdjük: 😊

Starks: minden kétséget kizáróan 2. futónak jönne. Bell iránt teljes a bizalom.

Klemó: nem, úgy senki nem ír alá, hogy júniustól, majd ha felszabadul az a 8 milla. Ez sem a játékos, sem a csapat érdekeit nem szolgálná. Ráadásul nincs is erre szükség, mert tudunk még capet nyerni. A könnyű út Timmons átstrukturálása, a nehezebb (időigényesebb) Worilds hosszútávúja.

Sanders-Cotchery: Sanders távozása kb biztos volt a kezdetektől. Emiatt hidegen is hagy a körülötte kialakult felhajtás. Viszont azzal, hogy immár biztosan elment, innentől égetőbbé vált Cotchery visszaigazolása, mert így itt is kevesen vagyunk (mindössze 2: Tóni, Wheaton), azaz kényszerhelyzet állt elő. Ha Jerrico aláír, van 3 WR-ünk és 1-2. körben jön egy 4., az 5.-ért pedig majd Moye és Justin Brown megküzd egymással. Ez így rendben is lenne. De ehhez Sanders tényszerű eligazolásával szükségessé vált Cotchery aláiratása.

DE-draft: ha Carrington aláírna, akkor is korai DE- (esetleg NT-) pick kell. Értsd: 1-2. kör. Ezen még Keisel újraigazolása változtathat, amiben amúgy egyre kevésbé hiszek, azzal esetleg 1 évet el tudjuk húzni a korai DL-draftot, de ezt hibának gondolnám, mert minél előbb egy domináns DL-t kell építeni, hogy a Defense régi fényében tündököljön. Szóval 4 DL-ember kevés. Jelenlegi helyzet szerint DE: Heyward, Carrington?, NT: McLendon, Thomas. Ez karcsú. Ráadásul Carringtonnak sincs túl nagy kezdő tapasztalata, de legalább bíztató volt a Billsben és még fiatal is. De a DL az a poszt, ahol folyamatos rotálás megy a meccseken, szóval hiába lenne meg Carrington, azzal még csak a kezdő DE-páros van meg, viszont kell egy harmadik és ideális esetben negyedik is, akik több mint használhatóak. Mivel 3-4-es De nem terem minden bokorban, mint WR, így ezt csak a draft korai körében tudom elképzelni. (Korai NT-pickkel, McLendon lehetne a 3. DE, illetve Keiselt immár csak 4. DE-nek tudom elképzelni, de valszeg abba ő már nem menne bele, legalábbis az eddigi nyilatkozatok hírek alapján.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Az ezredes sosem alszik, ez biztos ez tudományos tény 😀polamalu
Neeeeeeeeeeem összekevered az axiómákat, Ezredes úrnak nincs aki írjon, az a TÉNY az hogy nyitva a szeme attúl tud alunni

több mint 10 éve
Hááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀polamalu
Ez igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀Klaci79
ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianap
Ádi alszik? 😀😀😀Klaci79
csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:sutianap
ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?sutianap
Ádi alszik? 😀😀😀Klaci79
csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:sutianap
Az ezredes sosem alszik, ez biztos ez tudományos tény 😀
több mint 10 éve
Te fürdesz??
több mint 10 éve
Ádi alszik? 😀😀😀Klaci79
csak az ördög nem alszik, hogyne aludna, még az Ezredes is alszik néha :cool:

több mint 10 éve
Ádi alszik? 😀😀😀
több mint 10 éve
ez csak azé van ha Ádi alszik, temeg fürdesz valaki képben legyen mindig, vagy miben, hogy?

több mint 10 éve
Nagyon szívesen 😀
több mint 10 éve
Ez igencsak hízelgő, hogy egy mondatban említettél minket 😀
több mint 10 éve
Hááát, lehet, de nálatok, főleg Ádinál mondjuk akkora a különbség kb 😀
több mint 10 éve
Nem vitattam, hogy igaza van, egy percig sem. Tudod mennyire vagyok otthon az NCAA világában. Mint te a Judoban 😀polamalu
Azt nem hiszem. Nekem a Judo olyan mint a többi küzdősport amit a szőnyegen űznek és nem birkózás. Azért ennél biztosan többet tudsz NCAA-ről 😀
több mint 10 éve
Nem vitattam, hogy igaza van, egy percig sem. Tudod mennyire vagyok otthon az NCAA világában. Mint te a Judoban 😀
több mint 10 éve
Igaza van Sütinek, volt is róla cikk tegnap a depot-on. Lewan egy baromi jó LT, egyértelmű első körös prospect. Ha úgy érzik, hogy kell akkor komoly megoldás aki képes a futásblokkolásra is. Schoefield is egy jó kiadás. Ő hátsó körökben is elhozható RT.
több mint 10 éve
Engem is megnézhetett volna, csak én éppen projektmenedzsmentet tanulok idehaza 😀
több mint 10 éve
erről nem volt hír, csak ennyit láttam a twittenpolamalu
hát mié a frászkarikáér ment vón oda a faledzővel Fitzgerald Toussaint fickándozását csodálni??

több mint 10 éve
erről nem volt hír, csak ennyit láttam a twitten
több mint 10 éve
Tomlin és Munchak a Michigan Pro dayen járt.polamalu
és megnézték a Lewan/Schoefield párost

több mint 10 éve
Ha jól értelmezem a híreket Sanders deal-je kisebb botrányt kavart. Nem tudom a liga ebbe beleszólhat-e és érvénytelenítheti-e a dolgot, de úgy néz ki az ügynök nem túl fair módon járt el.
több mint 10 éve
Tomlin és Munchak a Michigan Pro dayen járt.