NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Tomlin és Munchak a Michigan Pro dayen járt.
több mint 10 éve
Klemó
5 657
Starks kapcsán a sérülések jelentik a problémát és így elsőszámú futónak már nem keresi senki. Moreno más tészta, el fog kellni a piacon, és első számúnak, vagy rotálva első/másodiknak, de jelenleg magasan vannak az igényei. GB számára azért ott van még Franklin is, így nem egyértelmű számomra, hogy a szándék tényleg megvan-e Starks megtartására. (értsd a minimálnál nagyobb fizu ajánlattal)Más, olvasom Sanders és ügynöke ámokfutását...nem tagadom, Én ezért (is) gondolom, hogy jó, hogy továbbállt. Cotchery kapcsán nem fogunk sietni semmiképpen, ameddig el nem dőlnek a DL és RB kérdések.
Ádi, Soldi! Tudunk egyébként úgy szerződni mondjuk bárkivel, hogy júniustól, vagyis attól az időponttól, amikor 8 milla CAP beugrik az ablakon? Vagy tudunk, de ki szerződne így le velünk?
több mint 10 éve
én el tudnám képzelni úgy is mint Báffálóban, két totálmás stílusú futóval keverni a kakaót :cool: Bells rookie-kontrakttal van, úgyhogy fizetésileg mindenképp elsőszámú lenne, szerintem mindenki a BenTate számokat várja, majd ahhoz lehet igazodni @)Akkor csak anyagiakon múlik, mert 2. számúnak mi is tartanánk, csak nálunk is általános vélemény, hogy több van már benne mint 2. számú. És sajnos a cap nagy úr, valószínűleg el kell engednünk. Azért drukkolok, hogy idejöjjön itt szívesen nézném még a játékát, szimpatikus csapat a vasasok.balazs799Üdv!Általános vélemény nálunk, hogy Bell egyértelmű kezdő lesz. Úgyhogy Starks ha lehet így mondani második számú RB-nek jöhet.Klaci79
Hétfőn megnézitek elvileg Starks-ot (RB) 1. vagy 2. számú RB-et lát benne esetleg a vezetőségetek nem lehet tudni? Bell-ben mennyire bíznak 1 év után? Vagy megosztva kb 50-50%-os carry-val próbálnák meg a 2 srácot?balazs799
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Kb 5,5 milla van szabadon, úgyhogy nem ugrálhatunk mi sem. Hétfő éjszaka talán okosabbak leszünk a szerződésével kapcsolatban...😉Akkor csak anyagiakon múlik, mert 2. számúnak mi is tartanánk, csak nálunk is általános vélemény, hogy több van már benne mint 2. számú. És sajnos a cap nagy úr, valószínűleg el kell engednünk. Azért drukkolok, hogy idejöjjön itt szívesen nézném még a játékát, szimpatikus csapat a vasasok.balazs799Üdv!Általános vélemény nálunk, hogy Bell egyértelmű kezdő lesz. Úgyhogy Starks ha lehet így mondani második számú RB-nek jöhet.Klaci79
Hétfőn megnézitek elvileg Starks-ot (RB) 1. vagy 2. számú RB-et lát benne esetleg a vezetőségetek nem lehet tudni? Bell-ben mennyire bíznak 1 év után? Vagy megosztva kb 50-50%-os carry-val próbálnák meg a 2 srácot?balazs799
több mint 10 éve
Akkor csak anyagiakon múlik, mert 2. számúnak mi is tartanánk, csak nálunk is általános vélemény, hogy több van már benne mint 2. számú. És sajnos a cap nagy úr, valószínűleg el kell engednünk. Azért drukkolok, hogy idejöjjön itt szívesen nézném még a játékát, szimpatikus csapat a vasasok.Üdv!Általános vélemény nálunk, hogy Bell egyértelmű kezdő lesz. Úgyhogy Starks ha lehet így mondani második számú RB-nek jöhet.Klaci79
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Üdv!Általános vélemény nálunk, hogy Bell egyértelmű kezdő lesz. Úgyhogy Starks ha lehet így mondani második számú RB-nek jöhet. Bell egyébként kezdő évében is rögtön nagyon jó számokat hozott, úgy hogy az év negyedét ki kellett hagynia.
több mint 10 éve
Üdv!Hétfőn megnézitek elvileg Starks-ot (RB) 1. vagy 2. számú RB-et lát benne esetleg a vezetőségetek nem lehet tudni? Bell-ben mennyire bíznak 1 év után? Vagy megosztva kb 50-50%-os carry-val próbálnák meg a 2 srácot?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
A WR class nagyon mély idén és teljesen logikus, hogy ilyenkor szeretnénk válogatni a 2-3. körben. Ha Carrington aláír(na), és elhozzuk Starksot, akkor bezonyka mind a DL, mind RB pozikban upgrade történt, ráadásul úgy mennénk a draft elé, hogy a 1-3. körökben "csak" WR és CB pozíciókban lenne "kényszerű" húzni, ráadásul úgy, hogy az idei draft két playmaker CB-je közül szinte biztosan az egyik ott lenne még a 15. helyen és a második körben pedig szinte megint biztosan hozható starter kaliber WR.KlemóÉs szeretném jelezni, hogy 3. körben is egész jó playa jöhet, mondjuk a DL mélyítésére.
több mint 10 éve
Klemó
5 657
A WR class nagyon mély idén és teljesen logikus, hogy ilyenkor szeretnénk válogatni a 2-3. körben. Ha Carrington aláír(na), és elhozzuk Starksot, akkor bezonyka mind a DL, mind RB pozikban upgrade történt, ráadásul úgy mennénk a draft elé, hogy a 1-3. körökben "csak" WR és CB pozíciókban lenne "kényszerű" húzni, ráadásul úgy, hogy az idei draft két playmaker CB-je közül szinte biztosan az egyik ott lenne még a 15. helyen és a második körben pedig szinte megint biztosan hozható starter kaliber WR.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
érik a D-line - WR páros az első 2 körben 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Vajon korai WR picket szeretnénk, vagy Wheatonban nagyon bízunk?!Klaci79Nem az a kérdés, hogy bízik-e benne a stáb, hanem az, hogy hosszútávon slot receiverként számolnak-e vele, vagy úgy gondolják, hogy akár WR2 is lehet.
A további pro day látogatások és privát workoutok után majd (talán) okosabbak leszünk, hogy mi a staff szándéka WR fronton. Egyelőre annyit tudunk, hogy a combine-on több, első-második körbe várt elkapóval is találkoztak, amiből arra lehet következtetni, hogy benne van a pakliban egy kezdőnek szánt WR behúzása az első/második napon.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Jól döntött Sanders. A Denver megoldotta a WR kérdést még a draft előtt. Ráadásul szerintem a bajnokság legnagyobb esélyese lett a FA piac után. Vajon korai WR picket szeretnénk, vagy Wheatonban nagyon bízunk?!
több mint 10 éve
Majd meglátjuk, nem vagyok meggyőződve, hogy a drafton nem húznak-e valami újoncot, illetve hány drop után fogják leültetni.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Akkor Emanuel is elmegy kispad koptatónak. Hát igen a pénz.polamaluD. Thomas (WR1) - Sanders (WR2) - Welker (SR)
Kezdő lesz, nem kispadkoptató.
több mint 10 éve
1. Kirakja a depot a cikket2. Utána ezt röhögi ki a Vájár
több mint 10 éve
Akkor Emanuel is elmegy kispad koptatónak. Hát igen a pénz.
több mint 10 éve
A hírek szerint Sanders Bronco lesz. Ha igaz, akkor részünkről itt az ideje, hogy jöjjön a Cotchery re-sign, nincs miért tovább várni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Konkrétan kiröhögte a Vájár a depotot.....sutianapKicsit megnyugodtam: Dwyer elmondta, hogy a Steelers vissza akarta őt igazolni, de jobb lehetőségnek vélte a Cardsot, no meg Arians személye is közrejátszott a döntésében.
Ezt így el tudom fogadni, ez azt jelenti, hogy a FO megpróbálta megoldani az RB-kérdést, hogy ne legyünk kényszerhelyzetben, de Dwyer mást választott.
Starksot remélem, nem engedjük el szerződés nélkül. Plusz szerezzük meg Carringtont (desider: 4-3-ban DT, de 3-4-ben DE), és hozzuk vissza Cotchery-t és máris mindent megint derűsen fogok látni. 😊 (Bár ezt a Cam Thomas-Al Woods cserét akkor se bocsátom meg 😀)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Konkrétan kiröhögte a Vájár a depotot.....
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Moreno rulez! 😊 A Depot szerint viszont fix, hogy Starks lesz a (be)futó a Steelersnél.Ezen a listán Keisel az egyedüli klasszikus 3-4 DE.Ez a lista nem jó. A DT-k között is van DE, mint pl Carrington. Ez alapján viszont rajta kívül csak Johnny Jolly jöhetne számításba, ami valóban nem nagy merítési lehetőség. Vag valamit nem néztem jól, de itt a lista:
Starks simán upgrade lenne Dwyerhez képest, bár Morenónak én jobban örülnék.vassadi
www.rotoworld.com/articles/nfl/45947/309/2014-nfl-free-agents?pg=2
Moreno-nak én is jobban örülnék. Tavaly nagyon jó volt, de nem tudom milyen igényei lehetnek...Klaci79
Dwyer akart menni, nem mi engedtük, így már tisztább... persze lehet, hogy csak önfényezés...
több mint 10 éve
Persze Moreno, hogy aztán mindenhéten összesírja az oldalvonalat 😥
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ezen a listán Keisel az egyedüli klasszikus 3-4 DE.Ez a lista nem jó. A DT-k között is van DE, mint pl Carrington. Ez alapján viszont rajta kívül csak Johnny Jolly jöhetne számításba, ami valóban nem nagy merítési lehetőség. Vag valamit nem néztem jól, de itt a lista:
Starks simán upgrade lenne Dwyerhez képest, bár Morenónak én jobban örülnék.vassadi
www.rotoworld.com/articles/nfl/45947/309/2014-nfl-free-agents?pg=2
Moreno-nak én is jobban örülnék. Tavaly nagyon jó volt, de nem tudom milyen igényei lehetnek...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ezen a listán Keisel az egyedüli klasszikus 3-4 DE.Starks simán upgrade lenne Dwyerhez képest, bár Morenónak én jobban örülnék.
több mint 10 éve
Straks papák viziten! Hétfőn!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Nomeg ugye a 4:3 DE az ugye nekünk nem okés. Ha pedig így nézem, akkor nagyon szűk a felhozatal. Szerintem adtunk ajánlatot, és ha máshol nem kap jobbat Carrington, akkor hozzánk jön. Az is lehet, hogy az utolsó ajánlat adás jogát azért megkaptuk még. Persze megy a spekuláció, hogy jönne vissza akkor Kiesel egy évre, de Én azt gondolom, hogy ha tudunk egy solid kezdőt hozni, akkor azt meg kell tenni és még akkor is, ha mondjuk rá kell(ene) dobni egy-két millát.KlemóEz így van, de az érdekes, hogy Carrington is Defensive Tackle-ként van felsorolva, igaz ott második a listán, azaz értékes.