Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
És Yeldon mellett David Cobb-al is találkozott a vezetőség
több mint 10 éve
Alabama RB T.J. Yeldon said Eagles are one of four teams he's met with so far at combine. Others: Seattle, Pittsburgh and Jacksonville.
több mint 10 éve
Shamarko is szépen emlékezik róla:
@realrclark one of the best football players, mentor and older brother I had. He took me under his wing ASAP I remember first day of defensive meeting he made me sit between him and Troy and took care me like I was his own family. Made respect and much love family. My big bro retired today.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Minden idők egyik legjobb védelme egy újabb játékossal lett szegényebb Clark visszavonulásával. A bejelentése szerint Steelerként fog visszavonulni. 13 idényéből 8-at töltött nálunk, Troyt tökéletes kiegészítő pár volt, egy igazi hard-hitter FS, aki még a mai modernkor szabályai szerint is alapvetően tisztán játszott, az ütéseket szinte kivétel nélkül vállal vezette. Ki felejtené el neki a Ravens elleni 2010-s PO-meccset, amikor a pokol legmélyebb bugyraiból jöttünk vissza többek között az ő 2 fantasztikus megmozdulásával, előbb 1 FF, aztán 1 INT. Ő indította meg a csapat szekerét. A leglátványosabb hitek közé pedig bekerülhet Welker detronizálása 2008-ból a Pats ellen, majd a PO-ban McGahee kiütése.

Egy szó mint 100, imádtam a játékát, tiszta volt, de kegyetlenül kemény.

Soldados
Ennél jobban nem lehet összefoglalni Ryan lényegét 😊

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Minden idők egyik legjobb védelme egy újabb játékossal lett szegényebb Clark visszavonulásával. A bejelentése szerint Steelerként fog visszavonulni. 13 idényéből 8-at töltött nálunk, Troyt tökéletes kiegészítő pár volt, egy igazi hard-hitter FS, aki még a mai modernkor szabályai szerint is alapvetően tisztán játszott, az ütéseket szinte kivétel nélkül vállal vezette. Ki felejtené el neki a Ravens elleni 2010-s PO-meccset, amikor a pokol legmélyebb bugyraiból jöttünk vissza többek között az ő 2 fantasztikus megmozdulásával, előbb 1 FF, aztán 1 INT. Ő indította meg a csapat szekerét. A leglátványosabb hitek közé pedig bekerülhet Welker detronizálása 2008-ból a Pats ellen, majd a PO-ban McGahee kiütése.

Egy szó mint 100, imádtam a játékát, tiszta volt, de kegyetlenül kemény.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.vassadi
Egyetértek Ádival. Majd Combine és Pro Dayek után térjünk erre vissza. Hiába mondanánk bármit, a combine és pro dayek után nagy csúszások és felemelkedések lehetnek. Vaktölténnyel pedig nem szeretek lövöldözni. 😊

A kiemelt rész az, ami most magabiztosan kijelenthető, a többi pedig több ismeretlenes egyenlet függvénye jelenleg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)Klemó
Ha február közepén olyat mondanék, hogy "XY első körös kiválasztását már most aláírnám", annak annyi értelme lenne, mint ilyenkor azt írni Sheltonról (vagy akárkiről), hogy "nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban". :p

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.vassadi
Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem | Amadeus91
Nem. Csak ő az egyetlen szerződés alatt lévő OLB-nk (a projekt játékosokat leszámítva). Worilds, Harrison és Moats szerződése is lejárt. Na most ebből Harrison max 1 év lehet, Moats pedig hasznos csere, Worilds legfeljebb jó játékos, de nem kiemelkedő. Ezek fényében az OLB a legnagyobb need a CB-poszttal együtt.

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ryan tiszteletére, bár nem a legjobb minőség

www.youtube.com/watch?v=jjL1WiJjk70

több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/18/ryan-clark-announces-his-retirement/Blitzburgh
Istenem mennyire bírtam a játékát, igazi hardhitter volt....nélküle nem lett volna az a 2008-as védelem, az ami. Sok sikert neki a további életéhez.

Plussz, mint tudjuk, hogy aki egyszer Steeler volt az egész életére az is marad 😊

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/18/ryan-clark-announces-his-retirement/
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778

Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem | Amadeus91
Nem, ő egyértelmű kezdő ROLB, de rajta kívül csak a tavalyi undrafted Howard Jones és a CFL-ből igazolt Shawn Lemon van a keretben OLB poszton.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 419

Jarvis Jones ilyen szinten done? | nem követtem |
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagy camufage-t nem szoktunk tolni, ahol Tomlin leáll potya-pacsizni ott tutter lesz húzás, azt kell skubizni merre mozog Butler-Tomlin egybe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Igazából az érdekelt, hogy a CB-k és OLB-k közül ki az aki nekünk igazán feküdne, bejönne és ki az aki nem. (méretek, erősségek stb.) Olvasok Én is mindenfélét mindenhol, de gondoltam nagy itt a tudás és tágítható lenne a kobakom, mert hát nem hibátlan, amelyre fel is hívod figyelmem, köszönöm...😉
több mint 10 éve

Azt tudom mondani, hogy az első körben CB vagy OLB 99%, bármi más 1%, nagyjából így látom az esélyeket jelenleg, de az már régóta egyértelmű, hogy melyek a legfőbb hiányposztjaink.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 750 — #NoStress
kinek kell még NT?sutianap

több mint 10 éve
Én módosítom az álláspontomat. most, hogy van már egy kis időm jobban megnézegetni a prospecteket, így azt mondom, hogy 1. körben továbbra is CB picket várnék, viszont, az Trae Waynes lenne. Szerintem van rá esély, hogy leérjen hozzánk. Ezt akkor is tartanám, ha esetleg a FA-n hoznánk CB-t.

Amennyiben passrusherben gondolkodnánk esetleg egy Dupree? Én el tudnám képzelni nálunk, akár le is csúszhatna hozzánk.

több mint 10 éve
Valóban, ez érdekes(ebb) kérdés, de a Chicagonak bizonyosan..
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
kinek kell még NT?

több mint 10 éve
Ja, de red flag is volt körülötte nem is egy. Shelton esetében ilyenről nem tudok.
több mint 10 éve
Nix is bennvót, később is

több mint 10 éve
Tudom süti, ezt már benyomtad korábban 😊 Őt Én is komálnám minden needünk ellenére, de nem létezik, hogy bent lesz 22. poziban...
több mint 10 éve
Shelton a sellőlány

több mint 10 éve
Szívesen látnék egy-egy elemzést kit lenne jó, kit szeretnénk első körben. (Ádira, Soldira kiváncsi lennék különösen)

Most jött egy elemzés, hogy Dupree ideális OLB lenne, de kérdés nem nyers ő ahhoz, hogy első körben elvigyük. Kétség kívül őserőnek tűnik, ellentétben JJ-vel...
több mint 10 éve
Az ügynöke szerint Harrison még az új ligaév kezdete előtt bejelenti a jövőre vonatkozó terveit.