NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Újraigazoltuk Guy Whimpert. Részletek még nincsenek. De a tippem egyéves vetmin szerződés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Moore tényleg megjött...kezdem elveszíteni a fonalat, hogy most éppen mit is akarunk 😀Klaci79
vadrecívert mer Emánuel mindenkit átkefélt az ügynökével egyetembe, lehet tavaly minket issutianap
Ezt hadd kérdezzem már meg, hogy pontosan mi történt? Mert mindenhol csak azt hallom hogy Sanders+az ügynöke húdegáz, meg mittudomén... de semmi konkrétumot nem tudok.Jan
Megegyezett a KCvel, de elfelejtettek közjegyzőhöz menni megkéttanú tajszám gatyaméret- ozt utána megegyezett a Bronkkelvéjjel is, magyarul àtbaszták a Kansast.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Moore tényleg megjött...kezdem elveszíteni a fonalat, hogy most éppen mit is akarunk 😀Klaci79
vadrecívert mer Emánuel mindenkit átkefélt az ügynökével egyetembe, lehet tavaly minket issutianap
Ezt hadd kérdezzem már meg, hogy pontosan mi történt? Mert mindenhol csak azt hallom hogy Sanders+az ügynöke húdegáz, meg mittudomén... de semmi konkrétumot nem tudok.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 657
Ez egyszerű Laci. Sanders távozásával még egy WR távozót nem engedhetünk meg, túl kockázatos lenne a draft így. Moore nyilván sokkal inkább Sanderst pótolná, mint Cotcheryt (micsoda ész vagyok tudom...)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
vadrecívert mer Emánuel mindenkit átkefélt az ügynökével egyetembe, lehet tavaly minket is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Moore tényleg megjött...kezdem elveszíteni a fonalat, hogy most éppen mit is akarunk 😀
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
Worildsnél nem struktúra, hanem hosszútávú. A 8 millából azért kell a draftoltakra is hagyni.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 657
Mindenkinek nagyobb a cap ugye, itt jön az amit mondtam. Véráldozat lesz, ebben biztos voltam. Cotchery megérdemli, hogy zsíros szerződést kapjon és Én szurkolok neki bárhova is megy. Ez az élet, ez van.

Nyilván megy a matek, megy a számolgatás és biztos vagyok benne, hogy mennek az átstruki tárgyalások is a jelöltekkel. (Worilds, Timmons, Ben)

A DL kritikus egyedül nekem. Itt ugye kezdő RDE-t keresünk és Carrington mellett nem nagyon van más. (ő is ugye ne feledjük nem nagy kezdő tapasztalattal bír!) Szerintem rá fogunk koncentrálni. A WR corp idén a drafton szépen pótolható, igaz kevés lenne a tapasztalt veterán nálunk. Viszont júniustól még lesz egy dobásunk majd abból a 8 millából...és azt szagolom akkor is lesz még kint a piacon nagy hal...
több mint 10 éve
Lance Moore jön vizitre, remélem összejön neki.lol
Lance Moore ide? Nem tudja, hogy mennyire csórók vagyunk? 😀
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Lance Moore jön vizitre, remélem összejön neki.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Nos, a Cotchery-affér úgy áll, hogy a Panthers 8 milliós cap space-hez annyi közünk van, mint nekem a biokertészethez. 😕
Ha akarják viszik, mert az összes WR-jük otthagyta őket (S. Smith -> Ravens, T. Ginn -> Cards, D. Hixon -> Bears, B. LaFell -> Pats).
Maradt 6 WR a rosteren, abból 3 rookie (max. PS praxissal), 2 másodéves (M. McNutt 1 game - 0 yard, R.J. Webb injury) és a negyedéves (K. Pilares) utoljára 2012-ben játszott.
Tehát WR need van, pénz van, ami jobb nálunk, ahol WR need van, pénz nincs (elég).
több mint 10 éve
Carrington megy a Raiders-hez és a Rams-hez is
több mint 10 éve
Cardinals érdeklődik Foote iránt
több mint 10 éve
Akkor Ed a valós. Vagyis még nagyobb kakiban vagyunk
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
most akkor mennyi az annyi ?polamalu
Az NFLPA honlapján megtalálhatók a hivatalos számok:
 www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
több mint 10 éve
most akkor mennyi az annyi ?
több mint 10 éve
Ed Bouchette ‏azt írja, hogy #Steelers have $3,469,434 salary cap space as of today, according to the NFL Players Association.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
jó lenne, de ha sokat kér nem fogunk tudni fizetniKlaci79
10 TD-s után ezt nem ússzuk meg 1,5 millás deallel, ez egyértelmű. Van 5,25 milla space, plusz Timmons által könnyen felszabadítható még pár milla, úgyhogy meg kell tenni, fizetni kell. Nem tudom, mennyire reális az a 3 év 10 milla, amit írtam, de azt meg lehet úgy csinálni, hogy az idei évet ne terhelje több 2-2,5 millánál. Ez 3 millás signing bonus és hozzá 1-1,5 milla fizu idénre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
jó lenne, de ha sokat kér nem fogunk tudni fizetni
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
jön még Cotchery visszafelé is, dehát próba és szerencsétlenség kell hozzá... 😊
több mint 10 éve
Az van, hogy Cotcherynek szerintem komoly szerződést kell letenni az asztalra, most nem lesz elég a 2 évre 3 milla, az tuti. Tekintve a nála 3 évvel idősebb Steve Smith szerződését, legalább 3 évre 10 millásra gondolok, főleg egy 10 TD-s szezon után...

Ez most meredek lesz. :/

több mint 10 éve
Hát elmondta, ha jól emlékszem, hogy többet akar mint vet min, nem ér többet, de többet akar.
több mint 10 éve
Ajjjajj! Cotchery hétfőn a Panthers-nél tesz látogatást...

több mint 10 éve
Közben állítólag már nem 15, hanem 18 milla 3 évre Sanders pénze.
több mint 10 éve
3 éves 15 millás szerződést kötött Sanders a Denverrel. Ez még jól jöhet a kompenzációnál!!Klaci79
Nem valószínű, hogy bármit is számít tekintve Mike Mitchell leigazolását. 5 év 25 milla és kezdő lesz. Jövőre nem lesz comp. pickünk. Plusz Cam Thomast is hoztuk és jó esély van még 1 vagy 2 külső (RB és DE) igazolásra.Soldados
De Hood 16-ért ment el, Woodley 12-ért Woods és Thomas kiegyenlíti egymást, így ugye mínuszban vagyunk. Ehhez jön még Sanders 15 millája és egyelőre így állunk.Klaci79
Csak Bugyli cut után szerződött máshová; ő kiesik a számolgatásból.tomi-tomi
jajj..igen, azt elfelejtettem...akkor ebből semmi nem lesz