Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.
több mint 10 éve
Minnesoota proday-en vagyunk, Maxxi vagy Cobb?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
143,28 milla az új cap...ez elég jó nekünk😀
több mint 10 éve
Részemről se Woodley, se Wallace ne jöjjön, előbbi nem megoldás, utóbbira semmi szükségünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tuti, hogy Wallace kelleni fog valakinek jó pénzért is. Nekünk teljesen felesleges lenne. Nagyszerű elkapóink vannak, akik ráadásul elég keveset is keresnek Brown kivételével. FA-ról más elkapót várok inkább, de mindig benne van az is, hogy draftról hozunk valakit. Jelenleg 3.-4. és 6. körből érkezett a három kezdő elkapó, úgyhogy ezt elég jól meg szoktuk oldani.Woodley más...őt olcsón szívesen látná újra és szerintem az ő igényei is reálisabbak már.
több mint 10 éve
Valasz első-számú elkapó, lehet Barnatónit annyira megrespektálná, hogy egyönne, de YoungMoneyG, azt ugye nem gondolja senki, hogy olcsóér, persze a Dolphinz meg közbe megmutatná, hogy kell nekifutni egy offseasonnak elkapó nélkül :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Én meglepődnék, ha olcsóért és 4. számúnak eljönne.Felőlem 4. Wr-nek Lance Moore helyére jöhet olcsóért.ShilkorÁllítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!Haggans
több mint 10 éve
Felőlem 4. Wr-nek Lance Moore helyére jöhet olcsóért.Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!Haggans
több mint 10 éve
Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!sorozatjunkieIde ne jöjjön!!!!!!!!
több mint 10 éve
Most mondom, hogy vele kapcsolatban is "benne leszünk a tv-ben"... 😊Kiváncsi leszek ki (melyik FA) lesz először viziten nálunk...
több mint 10 éve
Rice-al kapcsolatban is felmerültünk, Ő sem kell
több mint 10 éve
Állítólag Wallace meg visszajönne! Kell a f.sznak!!
több mint 10 éve
valahogy nem hiszek az átkokban 😉Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?sorozatjunkieRemélem jó hosszú időre magatokhoz kötitek az "átkával együtt" 😀Blaise
több mint 10 éve
Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?sorozatjunkieRemélem jó hosszú időre magatokhoz kötitek az "átkával együtt" 😀
több mint 10 éve
Lehet én gondolom rosszul de pont SJ nem egy jó RB mögé jönne vetminért...inkább olyan csapatba menne ahol lesz játéklehetősége is ha már vetminért megy.
több mint 10 éve
Steven Jackson vetminért jönne Bell mögé?
több mint 10 éve
és akkor ike meg befejezi?zzz888Ike sem akarja még befejezni, ő FA-ként sztem a Titans-nél fog kikötni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
és akkor ike meg befejezi?
több mint 10 éve
NT-problémánk nincs, McLendon nagyon tisztességes teljesítményt nyújtott, úgyhogy Ngatának semmi esélyét és szükségét sem látom.Pola állítólag folytatni akarja, úgyhogy Harrison után rajta is kezdhet gondolkodni a csapatvezetés. Én Harrisonnal hosszabbítanék, ő még mindig hozzá tudott tenni a játékhoz, Pola viszont nálam cut, vagy hatalmas paycut és csere Shamarko mögé.

több mint 10 éve
Bushra még egy halvány esélyt látnék is, ha vetminért eljönne és játszana, viszont Ngata szerintem esélytelen. Sokba is kerülne szerintem és a vezetőség sem gondolja szerintem annyira fontosnak a posztot perpillanat meg ott van még McCullers, akiből hátha sikerül faragni egy jó Nt-t. A méretei meg vannak hozzá, és az az igazság , hogy én nem is annyira szívesen nézegetnék egy ex-hollót nálunk.Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.Szokol
több mint 10 éve
Igaz, csak félek nehogy harmadik-negyedik évére Bell térdig koptassa a lábát, az első két meccsen sanszos nem lesz, és Archer nem adott okot a bizakodásra, hogy egy nyár alatt frankó backup válik belőle. Azért gondoltam, hogy Bush talán némileg logikus lenne, mert egész jól kap el és futni sem teljesen fogalmatlan. Ki van még RB piacon, akivel lehetne számolni? Draft persze lehet megoldás, de akkor is egy negyedik körös futót gyakorlatilag kezdővé tenni, amíg Bell büntizik (tényleg büntizik?).Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.Szokol
Ngata Ferencvárosból Újpestre igazol? 😀 Szerintem a Front Office nem látja problémának az NT pozit, meg még a tenyésztésünk lehet jól sül el, tudjátok az a három embernyi valami... de én szurkolok, hátha jön 😀
több mint 10 éve
Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊mareschaÉn a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vagy futó a 4. körtől lefele vagy egy vén róka veteránminimumért. Egyszerűen felesleges többet költeni egy csere pozícióra, főleg Bell mögé, aki egyedül végigvitt szinte egy szezont. Még ha több cserét is kap, akkor is fent fog maradni a snapek 80 százalékánál, mert rá épül a játék.
Más: Ngatat miért nem próbáljuk meg elhozni? Meg lenne oldva a NT problémánk.
több mint 10 éve
Reggie Bush leigazolására lát valaki némi esélyt és rációt? 😊