Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
és előtte a Jetsben 7 szezon alatt hasonlókat produkált... a tavalyi éve volt kiugró... Hááát...és ezen a ponton tenném fel a kérdést, ha adott ez az elkapó sor:
Tavaly ő volt akit RZ-ben meg lehetett játszani, idén más lesz 😊kriSTEELan
81 Paulson, David TE 6-4 246 25 2 Oregon
87 Spaeth, Matt TE 6-7 270 30 7 Minnesota
15 Brown, Justin WR 6-3 209 23 R Oklahoma
13 Coale, Danny WR 6-0 187 25 1 Virginia Tech
18 Collins, Jasper WR 5-10 190 22 1 Mount Union
19 Moore, Kashif WR 5-10 175 25 1 Connecticut
14 Moye, Derek WR 6-5 210 25 1 Penn State
17 Sampson, Lanear WR 5-11 205 23 1 Baylor
11 Wheaton, Markus WR 5-11 182 23 R Oregon State
akkor egy akármilyen kócseri nem lenne jó?! Húzzuk ki tónit és millert, mert róluk tudjuk, hogy elkapnak egy csomó bogyót (miller ha nem sérült), ki fog elkapni úgy mint annak idején Ward, vagy tavaly kócseri? Az utolsó hét (!) játékosnak összesen van 5 év tapapsztalata... ja és add még hozzá, hogy nem igen FA-ztok még egy darabig... szerintem azért van gond WR poszton itt (is)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Én nem sajnálkozom, csak már honvédő háborút vívtam, hogy megin márhásgot cselekszik az FO, - na azt - tényleg. De ez egy Kolbert/Tomlin cserét is előrevetíthet, amit nem biztos, hogy tragédiaként élnék meg.Orbitális marhaság vót ez a Vugyli-Bőrdísz műsor, de hát csak pislogjunk mi lesz mégDehát sütikém ez a sajnálkozás az eső után köpönyeg esete. Értem én, hogy te Dudli mellett voksoltál akkor is, de ez kb. mostanáig jó döntésnek tűnt. Most meg már nem annyira, de senki se nem jós, aki meg az, azt meg hülyének nézi a világ.kishaszi
Soha ne nyald meg, csak ha van rajta elesdé bélyeg.
Én így ismerem.
sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Orbitális marhaság vót ez a Vugyli-Bőrdísz műsor, de hát csak pislogjunk mi lesz mégDehát sütikém ez a sajnálkozás az eső után köpönyeg esete. Értem én, hogy te Dudli mellett voksoltál akkor is, de ez kb. mostanáig jó döntésnek tűnt. Most meg már nem annyira, de senki se nem jós, aki meg az, azt meg hülyének nézi a világ.
Soha ne nyald meg, csak ha van rajta elesdé bélyeg.
Én így ismerem.
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
ezér ugrott ki mer nem sérült le egyből2013, 10 TD, Ő volt akit meg lehetett játszani az RZ-.ben... tapasztalt, jó, és most nemcsak Wallász nincs itt, dea Sundance kölyök is lelépett... konkértan Barnatónin kívül csak ő marad nektek, mivel a Molnár állandóan sérül... szerited nincs letargia?!Year/Game/rec/yard/TD
Anno még Ward-ot lehetett ennyire biztosan játszani RZ-ben...Collapo
2011/13/16/237/2
2012/14/17/205/0
2013/16/46/602/10
és előtte a Jetsben 7 szezon alatt hasonlókat produkált... a tavalyi éve volt kiugró... Hááát...
Tavaly ő volt akit RZ-ben meg lehetett játszani, idén más lesz 😊kriSTEELan
Vugyli ugye sérülékeny, Kocseri meg nem, eszondja a napi ige tásvérejim
Orbitális marhaság vót ez a Vugyli-Bőrdísz műsor, de hát csak pislogjunk mi lesz még
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
2013, 10 TD, Ő volt akit meg lehetett játszani az RZ-.ben... tapasztalt, jó, és most nemcsak Wallász nincs itt, dea Sundance kölyök is lelépett... konkértan Barnatónin kívül csak ő marad nektek, mivel a Molnár állandóan sérül... szerited nincs letargia?!Year/Game/rec/yard/TD
Anno még Ward-ot lehetett ennyire biztosan játszani RZ-ben...Collapo
2011/13/16/237/2
2012/14/17/205/0
2013/16/46/602/10
és előtte a Jetsben 7 szezon alatt hasonlókat produkált... a tavalyi éve volt kiugró... Hááát...
Tavaly ő volt akit RZ-ben meg lehetett játszani, idén más lesz 😊
több mint 10 éve
2013, 10 TD, Ő volt akit meg lehetett játszani az RZ-.ben... tapasztalt, jó, és most nemcsak Wallász nincs itt, dea Sundance kölyök is lelépett... konkértan Barnatónin kívül csak ő marad nektek, mivel a Molnár állandóan sérül... szerited nincs letargia?!Anno még Ward-ot lehetett ennyire biztosan játszani RZ-ben...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
Nem értem ezt a letargikus hangulatot Cotchery miatt... Egy 31 éves WR3! pozícióra jó játékosról van szó, akinek 10 szezon alatt volt egy (1!) jó éve (nálunk 3/1)... akinek a mi CAP helyzetünkben irreális igényei voltak erre a pozícióra. Emiatt a 10/1 szezonos mutató miatt gondolom, hogy valószínűleg nem most "érett be", hanem, hogy a play-ek rá voltak kijátszva, agyongyakorolt redzone figurák, amikről nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy rookie kontraktos Moye, vagy JustinB nem kapott(kapna) volna el. Azt hiszem nem dilettáns barmok vannak az edzői stábban, ha nagyon meg akarják tartani, lett volna rá pénz... szóval vagy látnak valakit a Wheaton, Moye, JB, Burres négyesből aki megoldja, vagy draftban gondolkodhatnak...
több mint 10 éve
és Én azt látom, hogy 15. körben értékén tényleg csak CB-t tudunk húzni, aki nekünk kell.Klemónemá, ott vakaróztunk a Miasszonyunk prodéjen csak a medencemosó fiúk maradtak otthon NIX vagy TYuit, az egyik meglesz, ez innentől nem kérdés, Karington lehet jó anyag, de nem fogja belökni kezdőnek, új séma meg sérülés után meg pláne
több mint 10 éve
Klemó
5 656
Törekedtünk a megtartására, ment az ajánlat, de az látszik világosnak, hogy egy adott játékos kapcsán mit tekintettünk maximum CAP hitnek. Mitchellé 2,5 milla körül van és egyértelműen nem akartunk ennyit kiszorítani, pláne ennyi éves szerződéssel a WR3 pozira. Ha harcolni kell, akkor mondjuk az egy DE kezdő poszt lesz, mondjuk Carrington kapcsán. Kell egy megbízható veterán reciever még akkor is, ha komolyan gondolkodunk még Burress játékában jövőre ez egyértelmű, de be kell látnunk, hogy Cotchery nem harmadik WR számokat produkált tavaly....és egyértelműnek látszik az is, hogy az idei WR corpból szánjuk Brown és Wheaton mellett (simán azt gondolom hozni fogja Sanders szintjét, sőt) a következő évek meghatározó WR-jét. Sajnálom és majd csak a jövő dönti el, hogy (i) milyen döntés volt, hiszen azt, hogy ugyanilyen szezont produkál majd újra, azt nem tudhatjuk és igen azt sem, hogy Sweed, vagy mondjuk egy Megatron lesz egy Benjaminból, ha mondjuk őt hoznánk.Egyébként pedig érik a CB első és WR második kör. Ha Carringtont leigazoljuk, akkor ezt szinte bizonyosra veszem. WR-t első körben nem hiszem, hogy hozunk, vagy csak akkor, ha letrade-elünk (Watkins lenne egyedül olyan, akire nem lehet nemet mondani, ha bent lesz még, de ez szinte lehetetlen...) és Én azt látom, hogy 15. körben értékén tényleg csak CB-t tudunk húzni, aki nekünk kell.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Soldi, nem lehet, hogy ezek a dolgok nem véletlenek? Tehát úgy értem, hogy mi persze szerettük volna, ha Cotchery aláír mondjuk 3 évre 7,5-8 milláért, de ennyit akár egy mostani szerződés is összejöhetett volna, de valamiért nagyon nem akartuk mi ezt erőltetni. Lehet hiba, de úgy tűnik kicsit sem törekedtünk a megtartására, persze fogalmam sincs miért. Talán arra gondolok, hogy nem akarnak arra a posztra vetminnél többet fizetni, mert mindenképp akarnak valami magas elkapót draftról WR2-nek és ott van Wheaton, aki ugyan nekünk még nem bizonyított, de ők már bevetnék slot-ban? Igen tudom, hogy hiányozna a rutinja, de azért rutinos elkapót olcsón még le tudunk akasztani és bár Cotchery-nek nagyszerű éve volt, azért korábban ő sem úgy jött ide, mint egy "sztárelkapó".Egyébként hasonlóan gondolom ILB-t, tavaly ugyan VW nem volt kiemelkedő, de hátsó körökhöz képest jó teljesítményt nyújtott, most egy újabb felkészüléssel még jobb lehet. Spence-ben mi nem tudjuk miért, de nagyon bízik a stáb és harmadik lehetőségnek tavaly is játszottuk Polamalut Timmond mellett, szerintem ez most is működni fog sűrűn, hiszen Thomassal safety poszton megvagyunk adott esetben.
Egyezik a véleményünk OLB-vel kapcsolatban is. Harrison kell, max valaki később draftról, de ott is megvagyunk. Aggasztó lehet viszont a DE poszt, ahol én még nem mondanék le Carringtonról sem. El tudom képzelni, hogy azzal váltunk el, ha talál valami nagyon jót akkor menjen, nekünk ugyan megér egy bizonyos összeget, de csak később lesz szabad mozgásterünk. Ha aláír máshova visszahozzák Kieselt. Tudom ezzel még a NT pozíció is igencsak a levegőben, de lehet ők már tudják, hogy McLendonnak szánják ezt a továbbiakban is.
Az általam felsorolt esetekben szinte megvan a kezdő. Nem mondom, hogy nem lehetne erősebb a keret, de most úgy tűnik ezzel vágunk neki az évnek. Ami aggaszt inkább az az, hogy nem hallani a tárgyalásokról Worilds kapcsán, pedig ott mindenféle strukturálás nélkül szabadulhatna fel pénz. Mert azt nehezen tudom elképzelni (de talán benne van), hogy nem kötünk vele most semmi szerződést, csak ha már élesben bizonyít. Ha pedig nő az ázsiója akkor a fr taggel tudjuk még marasztalni, de ezzel már túl messzire mentem 😀
több mint 10 éve
Van nálunk is nagyobb hülye: MJD évi 3,5 millát szeretne. 😀 😀 Örüljön, ha 1-1,5 millát kap vkitől a tavalyi szezonja után.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A DE jogos (bár egy szerződésre még van pénz strukturálás nélkül is), de az LB-corpért nem aggódok. ILB: Timmons és a másik kezdőért versenyezhet Vince Williams, Spence. Az biztossá vált a Foote-cutnál, hogy elégedettek VW-vel, illetve bíznak Spence felépülésében, mert az alig 1 millás fizuja tuti nem volt rémisztő Foote-nak. OLB-ben pedig megvagyunk: JJ, Worilds és mögéjük jönni fog Harrison (szinte tuti, hogy aláír, de vele nem kell kapkodni, hisz "mindenki tudja", hogy hozzánk akar jönni, úgyhogy az mindegy, ő mikor ír alá, most, vagy júniusban. Valószínűleg megmondták neki, hogy jöhet, de meg kell várni a felszabaduló pénzt) és ott van még cserének Chris Carter. Ez elég is. Persze draftról várható ILB-húzás, de ez a körülményekhez képest rendben van mennyiségileg. A minőség pedig majd a pályán kiderül.Az egészben az fura, hogy Worilds több évnyi nulla teljesítmény után produkált 7-8 jó meccset, és ez elég volt ahhoz, hogy:Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.vassadiEgy WR-rel és egy RB-vel vagyunk... Fasza... Kényszerpálya rulez.
Ilyen áron én inkább Woodley mellett döntöttem volna. Sajnos szerintem nem volt pontos a kalkuláció a döntésnél, vagy csak szimplán szarabbul alakultak a dolgok, mint várták, de ez akkor is hiba. Worilds oltárán beáldoztuk Cotcheryt, Woodsot és a leendő kezdő DE-nket, vagy hogy normális 2nd RB-t hozzunk. Ez szerintem túl nagy ár volt érte...
Bár őszintén szólva ez sem igaz. Timmons átstrukturálásával lett volna pénz, de nem tettük meg. Ez az igazi hiba.Soldados
-őt választjuk Woodley helyett
-nagy lóvét kap
-fontos embereket engedünk el, hogy őt ki tudjuk fizetni
-fontos posztokra nem hozunk embert, hogy őt ki tudjuk fizetni.
Ez egy kicsit sok. Valami giga nagyot kell játszania következő szezonban ahhoz, hogy azt mondhassuk megérte.
"Egy WR-rel és egy RB-vel vagyunk..." ja, meg 2 D falemberrel, 3 LB-el. Magyarul legalább 3-4 kezdőnk hiányzik.Jan
A strukturálás nem rossz dolog. nem szabad túlzásba esni és megfelelő játékosoknál kell csinálni. Timmons pont ilyen. Nincs gond a teljesítményével, nem sérülékeny. Kivel, ha nem vele...!?
Épp ezért mondom azt, hogy elmehetünk a f.szomba, hogy 2 év 5 misit nem tudtunk kicsengetni Cotcherynek, aki szive szerint nálunk akart maradni... Adtunk volna neki 3 év 7,5-8 millát (még ez is kicsi a tavalyi szezonjához mérve és ne feledjük, kisebb, mint amit Smitty kapott a Ravenstől 3 évvel idősebbként...), signing bonus-szal játszva megfelelően játszva. Panthers is ezt csinálta, mert valójában 5 éves szerződést kapott. Na mindegy. Ezt most nagyon elb.sztuk. Pedig csak egy qrva átstrukturálás hiányzott Cotcheryhez (és a kezdő DE-hez, ami még persze enélkül is meg lehet)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó
5 656
A fontosabb info inkább az, hogy ennek az 5 millának a többsége a 2014-es keretet terheli és ez a kulcs, mi nyilván farnehéz szerződést adtunk volna neki és lehet még többet, mint 5 milla.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Cotchery 2 évre 5 milláért írt alá.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Harrison a depth-nek is jót tenne, és a személyisége se jönne rosszul.
több mint 10 éve
Igen még az is érdekes szitu, hogy oké, hogy van Worilds, Timmons, JJ. És akkar ki lesz Timmons mellett? Williams- 1 év van eddig a háta mögött ( rookieként nem rossz, de láttunk már jobbat is ) Spence- aki még pályára sem lépett az NFL-ben. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy JJ-nek is igen nagyot kell javulnia, plussz a két OLB mögött aztán nincs minőségi backup sem, szóval annyira nem irreális az, hogy JH vissza.
" class="embed">
több mint 10 éve
Az egészben az fura, hogy Worilds több évnyi nulla teljesítmény után produkált 7-8 jó meccset, és ez elég volt ahhoz, hogy:Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.vassadiEgy WR-rel és egy RB-vel vagyunk... Fasza... Kényszerpálya rulez.
Ilyen áron én inkább Woodley mellett döntöttem volna. Sajnos szerintem nem volt pontos a kalkuláció a döntésnél, vagy csak szimplán szarabbul alakultak a dolgok, mint várták, de ez akkor is hiba. Worilds oltárán beáldoztuk Cotcheryt, Woodsot és a leendő kezdő DE-nket, vagy hogy normális 2nd RB-t hozzunk. Ez szerintem túl nagy ár volt érte...
Bár őszintén szólva ez sem igaz. Timmons átstrukturálásával lett volna pénz, de nem tettük meg. Ez az igazi hiba.Soldados
-őt választjuk Woodley helyett
-nagy lóvét kap
-fontos embereket engedünk el, hogy őt ki tudjuk fizetni
-fontos posztokra nem hozunk embert, hogy őt ki tudjuk fizetni.
Ez egy kicsit sok. Valami giga nagyot kell játszania következő szezonban ahhoz, hogy azt mondhassuk megérte.
"Egy WR-rel és egy RB-vel vagyunk..." ja, meg 2 D falemberrel, 3 LB-el. Magyarul legalább 3-4 kezdőnk hiányzik.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Owens nem több, mint depth-nek való játékos, valószínűleg veterán minimumért jönne.A Brownstól szezon közben kivágott korábbi Falcons CB, Chris Owens járt nálunk.vassadiÁdi, szted ez most Cotchery túlreagálás, vagy csak a négy lyukból (DE, RB, CB, WR) egy mindenképpen FA-vel legyen tömítve?desider
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem fognak tőlünk draft picket elvenni a Tomlin-eset miatt, ez már biztos.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
A Brownstól szezon közben kivágott korábbi Falcons CB, Chris Owens járt nálunk.vassadiÁdi, szted ez most Cotchery túlreagálás, vagy csak a négy lyukból (DE, RB, CB, WR) egy mindenképpen FA-vel legyen tömítve?
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Hát így, jól kezdtük, aztán szar lett a vége. Továbbra is állítom, hogy megállunk nyárig.Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.vassadiEgy WR-rel és egy RB-vel vagyunk... Fasza... Kényszerpálya rulez.
Az átstruki nem kóser, mert morálisan lenyomja a playákat, továbbá, ha mindenki paycut vagy struki alá kerül, akkor valami nagyon el lett rontva, nem most, hanem jóval korábban. Ha kapkodna az FO, azzal azt "állítaná" a csapatról, hogy mélyrepülésben van. Pedig nem.
Kényszerpálya van és ahogy Pittsburghben a bennfenteseknek, úgy nekünk szurkolóknak sem lehetnek most ideális megoldásaink. JH-t imádjuk, de most nem oldja meg a problémákat, akárcsak a Starks, MJD, Moore vizitek. Go, Steelers, go!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Brownstól szezon közben kivágott korábbi Falcons CB, Chris Owens járt nálunk.
több mint 10 éve
végre az első odanézés ahova köllAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Fasság volt na, de én kukorékoltam előre, de annyira szar volt Vugyli, hogy valami hihetetlen, első hat kör instanplayer húzás, várós....