Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Lache Seastrunk RB Baylor is jön majd hozzánk látogatóba a draft előtt.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Arthur Moats-szal egyéves szerződést kötöttünk.vassadi
Mi 3-4-ben gondolom OLB-ként használnánk, ha bent marad a keretben. Nem láttam játszani, ezért nem tudom megítélni milyen képességű.polamalu
Moats nem pass rusher, úgyhogy nálunk (is) belső linebacker lesz. Tavaly 12 meccsen kezdett a Billsben, így több mint valószínű, hogy a Timmons melletti kezdő ILB helyért versenyezhet a Williams-Spence duóval.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
Arthur Moats-szal egyéves szerződést kötöttünk.vassadi
Mi 3-4-ben gondolom OLB-ként használnánk, ha bent marad a keretben. Nem láttam játszani, ezért nem tudom megítélni milyen képességű.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Arthur Moats-szal egyéves szerződést kötöttünk.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 821 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na örömmel hallom a JH híreket, ezek szerint nyitva a kapuk és jóformán csak várni kell, hogy alávéssék a szerződést 😊.

" class="embed">
több mint 10 éve
The Steelers secured Worilds’ services through a transition tender of $9.754 million, and that number will remain on the team’s salary cap for 2014 unless a long-term deal that lowers it is worked out. Team management is interested in working out a long-term deal, but no progress has been made on that yet.
több mint 10 éve
Hamarosan kiosztják a comp pickeket. Wallace-ért tuti, hogy kapunk egy 3. kört, Keenan Lewisért 4. vagy 5. kör fog jönni, Mundyért vagy 7. kör, vagy semmi.

Amúgy a depot elhintette, hogy a Steelers nem biztos, hogy hosszútávút köt egy jó szezon után Worilds-szal, s hagyja, hogy transition taggel játssza végig az idényt, s aztán csak akkor köt vele hosszútávút, ha ismét jó szezont fut. Van benne ráció, annó ezt csináltuk Starks esetében is.Soldados
Olvastam ezt és azt kell mondanom tökéletes megoldás. Remélem bizonyít és megkapja a hosszút ha nem akkor jövőre elég jól állunk cap ügyében
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Hamarosan kiosztják a comp pickeket. Wallace-ért tuti, hogy kapunk egy 3. kört, Keenan Lewisért 4. vagy 5. kör fog jönni, Mundyért vagy 7. kör, vagy semmi.

Amúgy a depot elhintette, hogy a Steelers nem biztos, hogy hosszútávút köt egy jó szezon után Worilds-szal, s hagyja, hogy transition taggel játssza végig az idényt, s aztán csak akkor köt vele hosszútávút, ha ismét jó szezont fut. Van benne ráció, annó ezt csináltuk Starks esetében is.Soldados
akkor húzunk OLB-it is magasan? a büdösfrancot csinálunk, most még ha megállapodnak lenne pénz foltozni a rosztert, de nem. UNBELIVIABLE! fosfosfosfosfosfos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Amúgy a depot elhintette, hogy a Steelers nem biztos, hogy hosszútávút köt egy jó szezon után Worilds-szal, s hagyja, hogy transition taggel játssza végig az idényt, s aztán csak akkor köt vele hosszútávút, ha ismét jó szezont fut. Van benne ráció, annó ezt csináltuk Starks esetében is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szerintem Fangupó szívesen felajánlja az öregnek, ha meg nem akkor szkanderben elnyeri majd tőle 😀
Fangupo nem akkor a sztár, hogy ellentmondjon, egyébként. Nem ritka hogy a kiegészítő játékosok számot változtatnak. A mez eladásokat sem veszélyeztetné, viszont a 92-es JH vel újra felpörögne. Aki olcsón akar az még most vegyen, mert ha valóban visszajön, megint felemelik az árát.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Az meg ki?😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Sziasztok, csak egy kérdés:
Ha Harrison visszajön, akkor megkaphatja a 92-es mezszámot megint? 😀
A Roster szerint jelenleg Fangupo-é.
több mint 10 éve
Colbert teljes szövegét végigolvasva a letrade azért nem valószínű, mert sokan ezt akarják tenni és a 15. pozíció önmagában nem olyan értékes. Éppen ezért - mivel sokan le akarnak jönni - a feltrade lehet "jó üzlet". Tiszta elemi közgazdaságtan...😊

A közgáz alapvetésen kívül azonban semmi ráció a feltrade-ben, nem gondolom ugyanis hogy lenne ember akiért megérné felmennünk.Klemó
Nem lehet, hogy mindenkinek igaza legyen egy mondjuk 3. körös feltrade-ben gondolkodunk? Mert igaz ami igaz első körben felesleges lenne, hiszen a 15. helyen bárkit megkaphatunk akit szeretnénk. Itt van jó még mindenből. A második körben hasonló lehet a helyzet, viszont a 3. körben esetleg a kimaradó 17-18 pick esetleg érdekes lehet ilyen szempontból. Na de simán lehet, hogy ez tényleg csak ködösítés...
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 656
Colbert teljes szövegét végigolvasva a letrade azért nem valószínű, mert sokan ezt akarják tenni és a 15. pozíció önmagában nem olyan értékes. Éppen ezért - mivel sokan le akarnak jönni - a feltrade lehet "jó üzlet". Tiszta elemi közgazdaságtan...😊

A közgáz alapvetésen kívül azonban semmi ráció a feltrade-ben, nem gondolom ugyanis hogy lenne ember akiért megérné felmennünk.
több mint 10 éve
Amit Soldi már mondott:
Gerry Dulac @gerrydulac
Colbert on bringing back James Harrison: "Never going to close the door on any possibility, esp w guy who was huge part of our success."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Colbert beszélt a draftról is. Szerinte nem igazán "éri meg" letréden gondolkodni, sokkal inkább a feltréd jöhet szóba.

Colbert nem szokott mellébeszélni, kevés konkrétumot mond, de azokat "betartja", de most kivételesen mégis azt mondom, nyilván van az az ár, amiért az ember meggondolja magát. A legvalószínűbbnek azonban azt tartom, hogy húzunk a 15. helyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Cam Thomas igazolásról adott egy kis infót Colbert: DE-nek igazolták, aki - ha szükséges - tud NT-t is játszani. Azt csak én teszem hozzá, hogy ott inkább ne lássuk, mert katasztrofális volt NT-ként a Chargersben.Soldados
Colbert beszélt Harrisonról is: nem zárta ki, hogy visszatérjen.

Ezt eddig is így gondoltam, de szerintem Harrison és Keisel is júni 1, vagy Worilds hosszútávúja (tavasz vége előtt nem lesz meg szerintem) után írhatnak alá, ha addig kibírják a várakozást. Szerintem ez teljesen reális, kapkodni nem fognak értük, öregek, ráadásul mindketten nálunk akarnak lenni, szóval tök mindegy mikor írnak alá, de akkor lesz rájuk pénz.Soldados
Én is így gondolom, hogy mindketten készülnek és várják a jún-1 et, akkor úgyis már vadászati tilalom van, szakáll is ráér 😀
több mint 10 éve
Cam Thomas igazolásról adott egy kis infót Colbert: DE-nek igazolták, aki - ha szükséges - tud NT-t is játszani. Azt csak én teszem hozzá, hogy ott inkább ne lássuk, mert katasztrofális volt NT-ként a Chargersben.Soldados
Colbert beszélt Harrisonról is: nem zárta ki, hogy visszatérjen.

Ezt eddig is így gondoltam, de szerintem Harrison és Keisel is júni 1, vagy Worilds hosszútávúja (tavasz vége előtt nem lesz meg szerintem) után írhatnak alá, ha addig kibírják a várakozást. Szerintem ez teljesen reális, kapkodni nem fognak értük, öregek, ráadásul mindketten nálunk akarnak lenni, szóval tök mindegy mikor írnak alá, de akkor lesz rájuk pénz.

több mint 10 éve
A camp után beszélgettünk, hogy a Brown,Sanders,Wheaton trió sorsa biztos, de a Cothcery-Burress duó közül várhatóan egy kerül rosterre. Én emlékszem, régen volt, de hagyjuk is...mint írtam ez már történelem.Klemó
Akkoriban nem írtam fél évig. De valójában nem volt kérdéses Cotchery helye, ugyanis ha nem sérül meg Burres, akkor Moye marad ki, nem Cotchery.

több mint 10 éve
Cam Thomas igazolásról adott egy kis infót Colbert: DE-nek igazolták, aki - ha szükséges - tud NT-t is játszani. Azt csak én teszem hozzá, hogy ott inkább ne lássuk, mert katasztrofális volt NT-ként a Chargersben.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 656
A camp után beszélgettünk, hogy a Brown,Sanders,Wheaton trió sorsa biztos, de a Cothcery-Burress duó közül várhatóan egy kerül rosterre. Én emlékszem, régen volt, de hagyjuk is...mint írtam ez már történelem.
több mint 10 éve
Jövő héten amúgy jön vizitre Arthur Moats LB a Bills-től. Elvileg kívül belül bevethető. Én nem rajongok az ötletért. OLB-nek Harrisont hoznám vissza, amikor már lesz capünk, ILB-t pedig draftolnék.Soldados
Remélem nem szerződtetjük, mert azt jó ideig hallanánk utána 😀
több mint 10 éve
Jövő héten amúgy jön vizitre Arthur Moats LB a Bills-től. Elvileg kívül belül bevethető. Én nem rajongok az ötletért. OLB-nek Harrisont hoznám vissza, amikor már lesz capünk, ILB-t pedig draftolnék.

több mint 10 éve
Szerintem az, hogy mit nyújt valaki 3rd downoknál nem a játék egyik eleme, hanem a legfontosabb, de elfogadom, hogy másként látod. Vicces, hogy tavaly az is kérdéses volt, hogy Cotchery rosteren lesz-e (Burres sérüléséig ugye)....Szarrá rágtuk, lépjünk tovább szerintem..Klemó
Nem tudom, ki gondolta, hogy nem lesz rosteren, szerintem egyértelmű volt a helye.

Jan: a 2-3. WR elég fontos poszt... Jobb Offense-kben 800-1000 yard és olyan 6 TD múlik rajta. Ez nem a csere OT, aki jó esetben pályára sem kerül. A 2-3. WR a playek 60-80 százalékában pályán van, ebből kifolyólag rohadt fontos kérdés. És ha kidől egy WR, akkor (ne adj isten Brown), akkor neki kéne előlépni... Pl a kezdő, de 2. számú DE, kb szintén csak a playek 60-80 százalékában van pályán, mert a DL-ben erős a rotálás. 😉 (Pont ezért vagyok kiakadva a Woods-Thomas cserére is, mindezt évi 500k-s különbségért)

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Soldados
Klaci79
Én meg nagyon. Értékelhetetlen volt a tavalyi éve, és soha életében nem volt meggyőző még egy kiemelkedő pass O-ban sem. A játék egyes elemeiben jó volt (pl 3rd down), de nem volt egy nagy szám soha, és amíg Cotchery tavaly elemében volt, addig Moore élete egyik legszarabb szezonját hozta. Őszintén szólva egyre szarabbnak gondolom ezt az igazolást, csak hát muszáj volt, mert a ló után is jobb a szamár, mint a semmi. Továbbra is az a vélemény, hogy irdatlan nagy faszság volt elengedni Cotcheryt. Helyére jött egy tavaly gyenge, sérülésekkel bajlódó hasonlóan kiöregedőben lévő játékos...Soldados
Ennyire azért nem gondolnám tragédiának a dolgot, egy 2-3. számú WR-ről beszélgetünk.

Pont a WR az a poszt, ami kiemelkedően jól volt menedzselve nálunk az elmúlt években. Kb 1 bust volt (Sweed) azonkívül a korai pickek beváltak, a hátsó körösökből is lettek meghatározó játékosok, és a FA igazolások is jól beépültek. Innen az elmúlt években elment egy Holmes, egy Ward, egy Wallace, és nem lett rosszabb a passzjátékunk, sőt... Pedig Cotcherynél ezek komolyabb elkapók voltak, mégis meg lett oldva a helyük. Nem hiszem hogy pont Cotcheryt ne tudnánk megfelelően pótolni.

Engem sokkal jobban aggaszt a DL.
  Felkapott fórum témák