Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Keiselt kivágtuk... 1,5 millát nyertünk a capben.De ennek nem örülök, inkább Cam Thomast basztuk volna ki...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Zsír, már csak McCain van hátra, plusz remélem Harrison, ha kap érdeklődést mástól.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
na tessék újabb jó hír 😀 2 éves szerződésMcCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊vassadi
több mint 10 éve
Na ennek rohadtul örülök! 😊McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊vassadi
több mint 10 éve
McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...Klaci79Épp most igazoltuk újra. 😊
több mint 10 éve
McCain nagyon remélem, hogy marad...Spéttel nem tudom most hogy is állunk...
több mint 10 éve
Moats 3 évre 7,5 millio, ha jól néztem.
több mint 10 éve
Ez az FA piacnyitása előtti legfontosabb feladat volt. McCain és Spaeth megtartását is szorgalmaznám a magam részéről és ha lesz érdeklődője, akkor remélem, Harrisont is visszahozzuk, amíg nincs érdeklődője, addig vele ráérünk.Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebbKlaci79ez jó hír, szerintem jó kiegészítő ember!zzz888

több mint 10 éve
Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebbKlaci79ez jó hír, szerintem jó kiegészítő ember!
több mint 10 éve
Roto azt írja TE/T....megnéztem a méretét...277 font a pali, na mondom ez túl szép darab TE-nek...de azt mondod...tőlem jöhet így is 😀Houston Reportedly Unhappy With ChiefsSenki sem fog érte két első kört adni. Főleg nem a gigászi fizetését és azt figyelembe véve, hogy milyen minőségű az edge rusher class a drafton. És főleg nem a Steelers.
Saturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."no flacco
Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett résztKlaci79Tight endje.vassadi
több mint 10 éve
Moats aláírt hozzánk ismét...egy problémával kevesebb
több mint 10 éve
Houston Reportedly Unhappy With ChiefsSenki sem fog érte két első kört adni. Főleg nem a gigászi fizetését és azt figyelembe véve, hogy milyen minőségű az edge rusher class a drafton. És főleg nem a Steelers.
Saturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."no flacco
Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett résztKlaci79Tight endje.
több mint 10 éve
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...Klaci79Rengeteg csapat fogja a fejét fogni egy év múlva, amellett, hogy jónéhány csapatnál olyan bérfeszültség lesz, hogy öröm lesz nézni....Maxvell esetében például nem tudni mi lesz, ha nem lesz a légió mellette/mögötte, ugyanígy Mcphee esetében is kérdés, hogy a növelt snap számot mennyire bírja és persze Worilds és a 10 millió is végtelenül messze van a realitásoktól...
több mint 10 éve
Houston Reportedly Unhappy With ChiefsSaturday, March 7
Mike Florio of Pro Football Talk reported that "per multiple sources, Houston is very upset with the Chiefs. It’s believed that he’ll actively solicit an offer sheet in the hopes the Chiefs won’t match it. If an offer sheet doesn’t happen before the 2015 draft, something could happen after the draft, because at that point a team signing him would give up first-round picks in 2016 and 2017."
több mint 10 éve
Cameron Clear a Texas A&M OT-je akit hátsó körös prospektnek tartanak jön hozzánk vizitálni...az utóbbi időkben igencsak sokszor választottunk olyan játékost a drafton, aki hasonló látogatáson vett részt
több mint 10 éve
Lehet, hogy alakul a cap space, de a hiányposztokon nagy névként lassan csak Justin Houston marad. Végül is, nem lennék szomorú...no flaccoŐ már régen nincs...tag-et kapott a KC-től
Hozzá kell szokni, hogy nem fogunk soha nagy neveket igazolni ilyenkor...ez sosem volt a mi stílusunk
több mint 10 éve
Lehet, hogy alakul a cap space, de a hiányposztokon nagy névként lassan csak Justin Houston marad. Végül is, nem lennék szomorú...
több mint 10 éve
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...Klaci79Jerry Hughes is most kapott a Billstől 5 évre 45 millát....ezek után én sem lepődnék meg, ha Worildsot is megtalálná mondjuk a Titans hasonló ajánlttal.
több mint 10 éve
azon se lepődnék már meg, ha valaki odavágna Worilds-hoz egy 5 éves 40 millás szerződést...kissé furcsa az árazás mostanság...
több mint 10 éve
Maxwell Phillybe ment. Brandon Flowers meg maradt a Chargersnél 4 évre 36 milláért.Egy ideje így van már ez...az utóbbi években nagyon elszaladtak a cb árak, most pedig, hogy a cap is emelkedik, különösen mélyen a zsebükbe nyúlnak...de nem kell kétségbeesni, mert van azért olyan aki olcsóbban is megszerezhető
Nem semmi pénzeket csengetnek ki CB-kért.Haggans
több mint 10 éve
Maxwell Phillybe ment. Brandon Flowers meg maradt a Chargersnél 4 évre 36 milláért.Nem semmi pénzeket csengetnek ki CB-kért.
több mint 10 éve
Deangelo Williamsbe lehet még kraft? Én nagyon bírom el lehetne hozni 2 évre 3-4 millióért(amibe nem hiszem h belemegy)!sorozatjunkieHa azt a 3-4 milliót a szerződés összértékére érted, és nem az éves átlagra, akkor esetleg.
több mint 10 éve
Deangelo Williamsbe lehet még kraft? Én nagyon bírom el lehetne hozni 2 évre 3-4 millióért(amibe nem hiszem h belemegy)!
több mint 10 éve
Kareem Jackson 4 éves 34 millás szerződést kapott a Texans-tól...félek kicsit elszabadulnak az árak megint a CB fronton..
több mint 10 éve
Remélem kipróbáljuk Jesse Williamst.