Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Dupree vagy Collins
több mint 11 éve
Dupree jó húzás lenne, ráadásul már nem is kerülne sokba...
több mint 11 éve
Hajrá Landon Collins! 😀
több mint 11 éve
fákkkk... 😕
több mint 11 éve
Szerintem én most megpróbálnék két helyet feltradelve bejönni a Bengals elé, és elvinni Dupree-t. Főleg így, hogy most Peters is kiment.
több mint 11 éve
hát mégis...na ez a nem pite...innen már Dupree-t szeretném
több mint 11 éve
Ötödik pick a miénk, Gregory,Dupree, Ray in...no flaccojelen pillanatban nem annyira örülnék Gregory-nak...de még Peters is bent van...és a KC meg a Vle se olyat fog vinni, aki nekünk is kellene...szerintem
több mint 11 éve
Ötödik pick a miénk, Gregory,Dupree, Ray in...
több mint 11 éve
hát Johnson kiesett a kalapból...kissé meglepő, hogy éppen Houstonba vitték
több mint 11 éve
Dupree/Peters/Johnson na ki jön?
több mint 11 éve
Gurley a Rams-be...ez elég váratlan....Klaci79Szerintem Gurley a legjobb #O játékos idén, de Masonban sok potenciált láttam, jól kibasztak vele! Vagy szétfutnak mindenkit jövőre, ha persze lesz valami fal előttük!
több mint 11 éve
És gyors. A letrade esélyek jelentősen csökkentek, ráadásul elkezdett fogyni aCB állomány is.no flaccoWaynes-re szerintem egy pillanatig se volt esélyünk...bár nem ő a legjobb, de ha minden szempontot figyelembe veszünk, akkor egyértelmű volt, hogy előttünk kiviszik...és pont a Vikes-tól lehetett várni
több mint 11 éve
És gyors. A letrade esélyek jelentősen csökkentek, ráadásul elkezdett fogyni aCB állomány is.
több mint 11 éve
Gurley a Rams-be...ez elég váratlan....
több mint 11 éve
azért Scherff meglepetés, meg hogy legalább Chicagoig csúszik Williamsbár az is igaz, hogy nagyon kellett ebbe az OL-be valaki
több mint 11 éve
Eddig minden a jóslatok szerint.
több mint 11 éve
En valoszinuleg nfl networkon fogom nezni eloben, meg kovetni a bowl.hu podcast stb. Jo szorakozast.
több mint 11 éve
nfl.com-on, illetve a twitteren...sajnos dolgozom, úgyhogy a lehetőségek elég korlátozottakremélem 02:00-tól az nfl.com-on lehet nézni normálisan az adást
több mint 11 éve
Ki tervezi kovetni eloben a draftot a steelersesek kozul? En igen. 😀 Es ha igen melyik csatornan stb?
több mint 11 éve
Hello es udv mindenkinek. Kivanok jo draftot nekunk 😀.
több mint 11 éve
Van itt valaki ? 😀
több mint 11 éve
Ray és Peters is jó pick lenne szerintem. Ráadásul mivel a 2. körben mindkét posztra lehetne nagyon jó embert találni, nem is tudom igazán letenni a voksomat egyik mellett sem.
több mint 11 éve
Én is Peterst írtam a doodleban, de valamiért Shane Rayt érzem a pickünknek.tenorxén meg pont fordítva vagyak, Réjt írtam, de cb-t talán Peters-t érzek 😀
több mint 11 éve
Én is Peterst írtam a doodleban, de valamiért Shane Rayt érzem a pickünknek.