Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike Tomlin is ott van a Texas A&M Pro Dayét. Onnan tudom, hogy jelenleg ott ökörködik (nincs jobb szó rá az előbbb majdnem szinte breaktáncolt) Gus Bradley mellett(van live stream a Pro Dayről a mi hivatalos oldalunkon). 😀😀
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Jackson Jeffcoat DE/OLB is jön vizitre majd hozzánk.

Sőt most olvasom, hogy Aaron Dolnald-al már találkoztunk.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MJD a végén tényleg itt fog kikötni - mindenesetre továbbra is él a kapcsolata köztetek és közte.
Steelers remain in contact with MJD as well, though not at his original $3.5M asking price(LaCanfora).
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Bilz-Stírölz inter-practice squad lesz inda summer
Mindenük van ami nincs nekünk dfal, multipotens futàs

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
érkezik majd a csapathoz Anthony Barr UCLA vizitreKlaci79
2 legyet egy csapásra? 😛 😛
"Switched from OLB in 2012, after spending first two seasons at running back."

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
érkezik majd a csapathoz Anthony Barr UCLA vizitre
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Úgy néz ki viszont, hogy RB poziban viszont igen. Érezhetően prioritás lett, hogy erős duóval vágjunk neki az évnek, minden bizonnyal a nagy idény utáni elemzés legfőbb tanulsága pontosan ez volt. Gyanús, hogy szándékosan tetettük magunkat péntekre Blount kapcsán, amolyna utolsó ajánlat adás jogát fenntartva..Klemó
És ez a legélhetőbb variáció. Ha aláír Blount, akkor DE és CB hiánnyal megyünk draftra. Az offense oldal többé-kevésbé kipipálva (Felix Jones és SH még nem kelt el), az Öreg pedig több lappal tud kártyázni.
További kérdés a P és a KR, de ezt ráérünk nyáron rendezni... (?)
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 656
Onnantól, hogy Cam Thomas kapcsán ki lett mondva, hogy inkább DE-ként számítunk rá és azzal, hogy Kiesel vetminért nem jön(ne) vissza már borítékolható volt, hogy egy IR-ról jövő és a 3-4 rendszerre átálló falemberre nem mozgatunk meg minden követ.

Úgy néz ki viszont, hogy RB poziban viszont igen. Érezhetően prioritás lett, hogy erős duóval vágjunk neki az évnek, minden bizonnyal a nagy idény utáni elemzés legfőbb tanulsága pontosan ez volt. Gyanús, hogy szándékosan tetettük magunkat péntekre Blount kapcsán, amolyna utolsó ajánlat adás jogát fenntartva..
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
A lényeg, hogy Timmons szerződése nem lett átstrukturálva.Soldados
Nem gondolod hogy ennek is megvan a magyarázata amit Mi innen nem tudhatunk?

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha ez ilyen egyértelmű lett volna, akkor egyből aláír. 😉Soldados
Persze, hogy nem egyértelmű, épp ezért tettem fel úgy a költői kérdést, hogy "mi (lett volna) a garancia rá".

Nem ez volt, ő itt akart játszani, ezért nem írt alá és megversenyeztette az ott kapott ajánlatot nálunk.Soldados
Ezt ő mondta neked? 😊 Simán lehet, hogy csak mérlegelt, vagy előfordulhat, hogy a Panthers ajánlatát felhasználva az ügynökével valóban megpróbáltak még jobb ajánlatot kiharcolni a Steelers FO-nál, de hogy Cotchery mindenképpen itt akart játszani? Ezt nem tudhatjuk.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Cotchery-t továbbra is sajnálom, ha 3 éves dealt adunk neki, nagyjából ugyanilyen capszámot ki tudtunk volna neki hozni idénre a signing bonus-szal játszva. 😕

De továbbra is érthetetlennek gondolom, hogy Timmons szerződését nem strukturáltuk át. Akkor lett volna pénz mindenre: Cotchery, Woods, RB és kezdőnek szánt DE.Soldados
Soldi, ha még 3 és fél hónapig írod hogy sajnálod Cotchery-t és hogy tarthattuk volna meg, akkor se fogjuk visszaszerezni.
Megértettük, mi is sajnáljuk (én legalább is biztos), de lépj már tovább. 😀laby
Továbbá mi a garancia arra, hogy ha teremtünk cap space-t Cotchery visszaigazolására, akkor ő nem ugyanúgy a Pantherst választja, ahol a mostani helyzetet elnézve, még jó ideig minimum stabil harmadik számú receiver lehet, sőt jelenleg a depth chart első helyét foglalja el, és az OL vagy a secondary helyzete láttán bizonytalan, hogy milyen kaliberű elkapó(ka)t tudnak draftolni / szerződtetni mellé; szemben azzal a Steelers-szel, ahol már most van egy All-Pro WR és egy tavalyi harmadik körös választott, és könnyen lehet, hogy egy újabb korai körös elkapóval bővül az állomány?vassadi
Ha ez ilyen egyértelmű lett volna, akkor egyből aláír. 😉 Nem ez volt, ő itt akart játszani, ezért nem írt alá és megversenyeztette az ott kapott ajánlatot nálunk.

Közben most Carringtont is buktuk. 😕 Fasza... A lényeg, hogy Timmons szerződése nem lett átstrukturálva.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Carrington közben aláírt a Ramshez.
több mint 10 éve
Cotchery-t továbbra is sajnálom, ha 3 éves dealt adunk neki, nagyjából ugyanilyen capszámot ki tudtunk volna neki hozni idénre a signing bonus-szal játszva. 😕

De továbbra is érthetetlennek gondolom, hogy Timmons szerződését nem strukturáltuk át. Akkor lett volna pénz mindenre: Cotchery, Woods, RB és kezdőnek szánt DE.Soldados
Soldi, ha még 3 és fél hónapig írod hogy sajnálod Cotchery-t és hogy tarthattuk volna meg, akkor se fogjuk visszaszerezni.
Megértettük, mi is sajnáljuk (én legalább is biztos), de lépj már tovább. 😀laby
Továbbá mi a garancia arra, hogy ha teremtünk cap space-t Cotchery visszaigazolására, akkor ő nem ugyanúgy a Pantherst választja, ahol a mostani helyzetet elnézve, még jó ideig minimum stabil harmadik számú receiver lehet, sőt jelenleg a depth chart első helyét foglalja el, és az OL vagy a secondary helyzete láttán bizonytalan, hogy milyen kaliberű elkapó(ka)t tudnak draftolni / szerződtetni mellé; szemben azzal a Steelers-szel, ahol már most van egy All-Pro WR és egy tavalyi harmadik körös választott, és könnyen lehet, hogy egy újabb korai körös elkapóval bővül az állomány?
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

Megértettük, mi is sajnáljuk (én legalább is biztos), de lépj már tovább. 😀

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nyilván Blount látogatása után már látjuk a teljes piacot, vagyis azt hogy struki nélkül minőségi RB egyáltalán realitás-e.Klemó
Tomlin úgy nyilatkozott ma Orlandóban, hogy "the experienced running back will be signed soon"
MJD vagy Blount, vagy valaki más (pl. Moreno)?desider
Remélem Blount.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A két Rb közül én egyértelműen Blountot választanám, fiatalabb és jobb is már szerintem, plusz bírom, hogy erőből megy, úgyhogy jobbak kiegészíti szerintem Bellt.

Amúgy megvannak Lance Moore számai. 2 év 3 milla. 645k aláírás pénz, 855k fizu idén és 1,5 milla jövőre. Cotchery-t továbra is sajnálom, ha 3 éves dealt adunk neki, nagyjából ugyanilyen capszámot ki tudtunk volna neki hozni idénre a signing bonus-szal játszva. 😕

De továbbra is érthetetlennek gondolom, hogy Timmons szerződését nem strukturáltuk át. Akkor lett volna pénz mindenre: Cotchery, Woods, RB és kezdőnek szánt DE.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nyilván Blount látogatása után már látjuk a teljes piacot, vagyis azt hogy struki nélkül minőségi RB egyáltalán realitás-e.Klemó
Tomlin úgy nyilatkozott ma Orlandóban, hogy "the experienced running back will be signed soon"
MJD vagy Blount, vagy valaki más (pl. Moreno)?
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Teljesen offtopic, de tök vicces, a Steelers hozza azokat az embereket, akiket én hoztam anno Lionsba GM játékba 😀
(Cam Thomas, Arthur Moats)tenorx
Meghajolnak nagyságod és akaratod előtt 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Teljesen offtopic, de tök vicces, a Steelers hozza azokat az embereket, akiket én hoztam anno Lionsba GM játékba 😀
(Cam Thomas, Arthur Moats)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
üdv a klubba, végre egy szószátyár a védelembe :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, mert túl sok helyünk már nincs a cap alatt. 2,1 millából kötöttünk 2 vetmines szerződést (Palmer, Moats) és Lance Moore-t is hoztuk, akinek még most se tudjuk a számait. Sztem nem sokkal lehetünk alatta.Soldados
Elmúltak már azok az idők, amikor találgatni kell, hogy kb. mennyivel lehet a csapat a cap alatt/felett. 😊 Hivatalos számok:
 www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 656
ő a mi emberünk...😊

www.youtube.com/watch?v=cvPgKyvsHzg

Úgy néz ki még van 1,7 millió USD a CAP alatt még így is. Nyilván ez még vagy a DE-re, vagy egy RB-re lesz elég. Nyilván Blount látogatása után már látjuk a teljes piacot, vagyis azt hogy struki nélkül minőségi RB egyáltalán realitás-e.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
Arthur Moats-szal egyéves szerződést kötöttünk.vassadi
Mi 3-4-ben gondolom OLB-ként használnánk, ha bent marad a keretben. Nem láttam játszani, ezért nem tudom megítélni milyen képességű.polamalu
Moats nem pass rusher, úgyhogy nálunk (is) belső linebacker lesz. Tavaly 12 meccsen kezdett a Billsben, így több mint valószínű, hogy a Timmons melletti kezdő ILB helyért versenyezhet a Williams-Spence duóval.vassadi
Amit én olvastam róla az az, hogy 3-4-ben inkább OLB, de minden poszton bevethető. Mivel OLB mélységünk nincs, vagyis emberünk is alig, ezért gondoltam, hogy oda. ILB-ben Timmonson kívül nem állunk jól, de ott vannak játékosok, akik esetleg jók lehetnek. Végül is mindegy hol csak segítse a csapatot. Ha futás ellen jó akkor már van egy kis reménysugár 😀
több mint 10 éve
Arthur Moats-szal egyéves szerződést kötöttünk.vassadi
Mi 3-4-ben gondolom OLB-ként használnánk, ha bent marad a keretben. Nem láttam játszani, ezért nem tudom megítélni milyen képességű.polamalu
Moats nem pass rusher, úgyhogy nálunk (is) belső linebacker lesz. Tavaly 12 meccsen kezdett a Billsben, így több mint valószínű, hogy a Timmons melletti kezdő ILB helyért versenyezhet a Williams-Spence duóval.vassadi
Moats-ban az a jó, hogy OLB-ként is tud játszani. Elsősorban szerintem is ILB-nek jött, de OLB-ként is használható szükség esetén. Őt jó igazolásnak gondolom, van tapasztalata, spec teamben is játszik és több poszton bevethető. Mindezt egyéves, vetmines szerződésért. Ő nagyszerű depth-t ad az LB-corp-nak.

A comp. pickeknél jól jártunk. Egyrészt mienk az első 3. körös (tehát legjobb) comp. pick. És bár Keenan Lewisért csak 5. kört kaptunk, de ott megint elsők vagyunk és a remélt 7. kör helyett 6.-at kaptunk Mundyért és Mendyért cserébe. (Ami azért alakult így, mert Gradkowski egy snapet se játszott nálunk, SH pedig hamar IR-re került.

Amúgy állítólag újra fogunk találkozni MJD-val. Kíváncsi vagyok, mert túl sok helyünk már nincs a cap alatt. 2,1 millából kötöttünk 2 vetmines szerződést (Palmer, Moats) és Lance Moore-t is hoztuk, akinek még most se tudjuk a számait. Sztem nem sokkal lehetünk alatta. Mondjuk Palmer szerződéséről kiderült, hogy nem kapott signing bonust (65k lehetett volna), azaz itt is spóroltunk pár ezret, ráadásul, ha nem csinálja meg az 53-as rostert, akkor nem lesz dead money.

több mint 10 éve
Három compensatory pick jutott nekünk: Wallace-ért 3. kör (97.), K. Lewis-ért 5. kör (173.) és a Mendenhall-Mundy veszteségért 6. kör (215.)