Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 821 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/f4ayobwpy1abgkrcu0o3
Darrius Heyward-Bey reportedly to visit Steelers
The Pittsburgh Steelers will host Darrius Heyward-Bey on a free-agent visit Wednesday. Is DHB a passable replacement for Emmanuel Sanders and Jerricho Cotchery?

" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Darrius Heyward-Bey vizitál ma nálunk.
Donte Moncrief WR Ole Miss és Lache Seastrunk RB Baylor is jön még a draft előtt.
több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Ha már megvette a repülőjegyét Pittsburgh-be Brice McCain a Houston volt CB-je, le is szerződtettük őt.
 www.nfl.com/player/bricemccain/238466/profileKlaci79
Srácok az lesz a legjobb ha nem éri meg az 53-as keretet! egy igazi fogyatékos, csak rá kell dobálni és szinte tuti az elkapás. A Texans legrosszabb embere volt a tavalyi szezonban, pedig Derek Newton is csinált dolgokat...
Nem kívánok rosszat a Steelers-nek, csípem őket, talán csináltok vele valamit, amitől javul, de a tavalyi formája alapján a pálya közelébe sem engedném ..
Bocsánat, hogy idepofátlankodtam, gondoltam megosztom a véleményemet egy volt texans játékost illetően 😊
Ha marad és játszani fog, kívánom hogy jobb legyen, mint nálunk volt!!sevarafa
Köszönjük érdekes volt amit írtál. Egyébként jelenleg nem gondolom, hogy beférne, mert van jelenleg három olyan CB, akit korrektül tudunk használni és 1-2 aki inkább a spec team-ben lehet majd. McCain inkább ez utóbbiak közé tartozhat, de majd meglátjuk marad e a rosteren.
Én remélem (és van is esély rá) hogy a drafton még egy komoly CB-vel is bővülhet a keretünk.Klaci79
Szerintem is hoztok majd jó CB-t a drafton még. Miután megírtam a bejegyzésem, utánanéztem és igazad van, szerintem sem őt akarjátok kezdetni, szerencsére... Úgy a legjobb a Steelers-nek és a ti idegeiteknek is, ha a Brice csak nézeget az oldalvonal mellől 😊
több mint 10 éve
Ha már megvette a repülőjegyét Pittsburgh-be Brice McCain a Houston volt CB-je, le is szerződtettük őt.
Srácok az lesz a legjobb ha nem éri meg az 53-as keretet! egy igazi fogyatékos, csak rá kell dobálni és szinte tuti az elkapás. A Texans legrosszabb embere volt a tavalyi szezonban, pedig Derek Newton is csinált dolgokat...
Nem kívánok rosszat a Steelers-nek, csípem őket, talán csináltok vele valamit, amitől javul, de a tavalyi formája alapján a pálya közelébe sem engedném ..
Bocsánat, hogy idepofátlankodtam, gondoltam megosztom a véleményemet egy volt texans játékost illetően 😊
Ha marad és játszani fog, kívánom hogy jobb legyen, mint nálunk volt!!sevarafa
Köszönjük érdekes volt amit írtál. Egyébként jelenleg nem gondolom, hogy beférne, mert van jelenleg három olyan CB, akit korrektül tudunk használni és 1-2 aki inkább a spec team-ben lehet majd. McCain inkább ez utóbbiak közé tartozhat, de majd meglátjuk marad e a rosteren.
Én remélem (és van is esély rá) hogy a drafton még egy komoly CB-vel is bővülhet a keretünk.
több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Ha marad és játszani fog, kívánom hogy jobb legyen, mint nálunk volt!!
több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/wniws1imhuakghqrxols
Brice McCain Stats, News and Video - CB | NFL.com
Latest on CB Brice McCain including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
több mint 10 éve
Bradley Roby a következő akit vendégül látunk...egy újabb első vagy második körös CB
Sőt, egy fotó tanúsága szerint Brice McCain a Texans FA CB-je is ellátogat hozzánk.
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Blount 27-es lettpolamalu
Vájár ottfelejtette nekijje, a nagy arizónai álmodozás közben... 😊
több mint 10 éve
S Ryan Clark 1 évre (valszeg az utolsóra) aláírt a Redskinsnél.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
Blount 27-es lett
több mint 10 éve
Aaron Donald volt nálunk, ma pedig John Brown (WR) tette tiszteletét.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
több mint 10 éve
UFA tippek 2. rész, azaz mit gondoltok, ki marad, ki megy, ki maradjon, ki menjen..?

WR Plaxico Burress
FS Ryan Clark
RB Felix Jones
DE Brett Kiesel
P Mat McBriar
RB LaRod Stephens-Howling
ILB Stephenson Sylvester
C Fernando Velasco
OLB Jamaal Westerman

Eleddig Keisel, Stephens-Howling és Velasco esetében hangzott el a "jó lenne, ha..." 😊
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 821 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tavaly úgy nézett ki a D line, hogy Hood-Mclendon-Kiesel és mögötte volt Heyward, a még NEM bizonyított Al Woods és Fangupo. Mellettük ott volt még a draftolt Nick Williams és a nem draftolt Arnfeld. Tavaly ugye azt történt, hogy Heyward kiszorította Hood-ot a kezdőből és Woods szépen helyettesítette Kieselt és tudott segíteni középen is.

Idén mi is van? Heyward-Mclendon-Kiesel a kezdőben (ne legyen kétség, visszahozzuk). Mögötte Cam Thomas, Fangupo és a még NEM bizonyított Arnfelt, és Nick Willams.

Dögöljek meg, de Én nem látok több kérdőjelet, mint tavaly, sőt a kezdőben ugye már a tavaly berobbant Heyward áll végre stabilan. Woods nem volt klasszis, csak megbízható, Hood pedig az idény végére tudodd a jobb oldalon felmutatni egyáltalán valami értékelhetőt.

Szumma szummárom, nem azt mondom, hogy rendben vagyunk, sőt nem vagyunk, de a tavalyi évhez képest Én nagyon nem gondolom, hogy a D line kapcsán aggódnunk kellene. Ki kell mondani, az FA piacon olyan, mint amilyen volt Moore, Mitchell, vagy akár Blount a 3-4 DE-ben nem volt. Egyedül Carrington látszott megoldásnak.

Node Carrington lett volna a megoldás, egy olyan ember, akinek még át kellene szoknia más rendszerre és akinek mindösszesen 2-3 meccs tapasztalata van kezdőként? Nem hiszem, hogy kihagyhatatlan lett volna.

Nem kérdés, hogy az első két kör valamelyikében a D line-ba húzunk majd. Ahogy Thomasról folyamatosan mondják Colberték, hogy DE-ként játszatnánk, ahogy Mclendonnak is az lenne a jobb, nekem egyre inkább NT pick látszik körvanalazódni.

A második kör pedig nekem egyértelműen WR pick és aztán a harmadikban CB. Tartom egyébként azt, hogy Colbert tesztelte a közeget a trade kapcsán. Ha NT-re megyünk, biztosan a letrade-ben gondolkodunk egy plusz harmadik körért cserébe mondjuk....és ha így lesz, akkor

NT, WR, CB, DE draftsorrendet jóslok.Klemó
Nekem pont úgy rémlik, hogy azt nyilatkozta Colbert, hogy a mi helyzetünkben nem sok értelme van letrade-nek... nekem valami ilyesmi rémlik legalábbis. Szerintem szépen az 1/15 poziban fogunk draftolni.

" class="embed">
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 656
Tavaly úgy nézett ki a D line, hogy Hood-Mclendon-Kiesel és mögötte volt Heyward, a még NEM bizonyított Al Woods és Fangupo. Mellettük ott volt még a draftolt Nick Williams és a nem draftolt Arnfeld. Tavaly ugye azt történt, hogy Heyward kiszorította Hood-ot a kezdőből és Woods szépen helyettesítette Kieselt és tudott segíteni középen is.

Idén mi is van? Heyward-Mclendon-Kiesel a kezdőben (ne legyen kétség, visszahozzuk). Mögötte Cam Thomas, Fangupo és a még NEM bizonyított Arnfelt, és Nick Willams.

Dögöljek meg, de Én nem látok több kérdőjelet, mint tavaly, sőt a kezdőben ugye már a tavaly berobbant Heyward áll végre stabilan. Woods nem volt klasszis, csak megbízható, Hood pedig az idény végére tudodd a jobb oldalon felmutatni egyáltalán valami értékelhetőt.

Szumma szummárom, nem azt mondom, hogy rendben vagyunk, sőt nem vagyunk, de a tavalyi évhez képest Én nagyon nem gondolom, hogy a D line kapcsán aggódnunk kellene. Ki kell mondani, az FA piacon olyan, mint amilyen volt Moore, Mitchell, vagy akár Blount a 3-4 DE-ben nem volt. Egyedül Carrington látszott megoldásnak.

Node Carrington lett volna a megoldás, egy olyan ember, akinek még át kellene szoknia más rendszerre és akinek mindösszesen 2-3 meccs tapasztalata van kezdőként? Nem hiszem, hogy kihagyhatatlan lett volna.

Nem kérdés, hogy az első két kör valamelyikében a D line-ba húzunk majd. Ahogy Thomasról folyamatosan mondják Colberték, hogy DE-ként játszatnánk, ahogy Mclendonnak is az lenne a jobb, nekem egyre inkább NT pick látszik körvanalazódni.

A második kör pedig nekem egyértelműen WR pick és aztán a harmadikban CB. Tartom egyébként azt, hogy Colbert tesztelte a közeget a trade kapcsán. Ha NT-re megyünk, biztosan a letrade-ben gondolkodunk egy plusz harmadik körért cserébe mondjuk....és ha így lesz, akkor

NT, WR, CB, DE draftsorrendet jóslok.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Blount nem volt drága, sőt
Steelers gave RB LeGarrette Blount a two-year, $3.85M deal, including a $950K signing bonus.(Schefter)
több mint 10 éve
Nekem baromira tetszik az eddigi FA mozgásunk. Nem tudok igazán negatívat mondani. Sanders helyett mondjuk Moore nem biztos, hogy elég lesz, bár az sem biztos, hogy nem. Cotchery helyén Wheaton idén jó lesz. Az elengedett RB-k helyett igazán komoly erősítés érkezett. A DL elvesztett egy jó backup-ot valamint egy gyengét. helyükre jött egy szerintem szintén jó backup. Elvesztettük Woodley-t de ezzel már régóta számoltunk, remélve hogy Worilds megoldja a helyét. Clark lecserélve egy fiatalabbra, reméljük vele se lesz gond.
Várhatjuk a drafton egy jó CB, WR, DL kell akit azonnal tudunk használni és kell még valaki DL-be valamint frissítés ahová csak lehet.
Én elégedett vagyok!
több mint 10 éve
Na ez jó hír, Blount megvan 2 évre.

Ezzel véget ért számunkra az FA. A DE-posztot sehogy sem oldottuk meg. Van Heyward, McLendon, Thomas, lesz majd Keisel, azt ennyi, úgyhogy 1-4. körben kb 2 DE-t kellene húzni, ebből az elsőt lehetőleg az 1. körben.Soldados
De Blount megvan és jobban jártunk vele, mint MJD-vel. 😊
Lezárult az FA, a DE-t megoldjuk draftról, de van még a CB is. Ammá' biztos, hogy LeBeau megnyerte magának az első pár kört....desider
Nálam most így nézki a prioritási sorrend: DE, WR, ILB/NT, ILB/NT, CBSoldados
Sztem a CB feljön a második körre, a többi marad, ahogy írtad.
több mint 10 éve
Ez így jó, a backfield ezzel egészen jól be van biztosítva.
D line valóban hatalmas kérdőjel, mert ha nincs front 7 teljesítmény a sec is nyelni fogja a yardokat. Vagyis a védelmünk, jelenleg eléggé nagy kérdőjel.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Ezzel véget ért számunkra az FA. A DE-posztot sehogy sem oldottuk meg. Van Heyward, McLendon, Thomas, lesz majd Keisel, azt ennyi, úgyhogy 1-4. körben kb 2 DE-t kellene húzni, ebből az elsőt lehetőleg az 1. körben.Soldados
Lezárult az FA, a DE-t megoldjuk draftról, de van még a CB is. Ammá' biztos, hogy LeBeau megnyerte magának az első pár kört....desider
Nálam most így nézki a prioritási sorrend: DE, WR, ILB/NT, ILB/NT, CB

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Lezárult az FA, a DE-t megoldjuk draftról, de van még a CB is. Ammá' biztos, hogy LeBeau megnyerte magának az első pár kört....
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Ezzel véget ért számunkra az FA. A DE-posztot sehogy sem oldottuk meg. Van Heyward, McLendon, Thomas, lesz majd Keisel, azt ennyi, úgyhogy 1-4. körben kb 2 DE-t kellene húzni, ebből az elsőt lehetőleg az 1. körben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Aaron Wilson ‏@RavensInsider 21m

LeGarrette Blount flew into Pittsburgh last night to start his Steelers visit today

editke:
Blount rozsdás... két éves papírral...
Sources: LeGarrette Blount signing two-year contract with Pittsburgh Steelers:

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
MJD Raider lett, lecsúsztunk róla is. Blount még nem kelt el?
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Mike Tomlin is ott van a Texas A&M Pro Dayét. Onnan tudom, hogy jelenleg ott ökörködik (nincs jobb szó rá az előbbb majdnem szinte breaktáncolt) Gus Bradley mellett(van live stream a Pro Dayről a mi hivatalos oldalunkon). 😀😀iktriad
ja, a NotreDaemon is egymás seggébe voltak.....
hízelkedik az új gazdinak 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak