Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.vassadi
Én nem vagyok elragadtatva a dologtól... Remélem, nem igazoljuk le. Rohadtul semmi szükségét nem látom 1-2-3 millás csere futónak, amikor így is alig vagyunk a cap alatt. Inkább hozzunk használható OLB-t és CB-t.

És őszintén szólva én azon is meglepődtem, hogy nem vágtuk ki Troyt a piacnyitás előtt, hogy legyen pénzünk hozni ennek a 2 posztnak az egyikére egy normális embert.Soldados
Elnézve a CB árakat és a használható OLB FA-kat kevés esélyetek lett volna még akkor is igazi kezdőt szerezni ....
több mint 10 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Justin will be just in...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 858
Úgy tűnik Worilds szeretne több időt és több munkát szentelni a vallásának...ezért hagyja abba a focit...no comment
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amit már korábban beharangoztak, Mitchell és Gilbert után átstruktúráltuk Pouncey szerződését, ezzel 3,8 milliót takarítottunk ki a capből, így már majdnem 6 millával vagyunk már a cap alatt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
3,75 millát felszabadítottunk Pouncey szerződésének változtatásával is...biztos, hogy nagyon szeretnénk valakit, de még mindig nem értem, hogy a két lényegesebb szerződéssel mi van már...
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Hát tavaly már rettentő szar volt, azon szurkoltunk szegény nehogy felkerüljön a pályára és elbassza a meccset.gabokocka
Tudom. De nálatok csak a szezon második felében lett hátrasorolva egyértelmű backuppá, nálunk pedig eleve így indulna, nem várnánk tőle ennél többet, és azért határozottan jobb fal dolgozna előtte. Továbbra is azt mondom, amire nekünk kell, arra bőven jó lehet.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 923 — Keep pounding
Hát tavaly már rettentő szar volt, azon szurkoltunk szegény nehogy felkerüljön a pályára és elbassza a meccset.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Én szurkolok DeWillnek, de sztem neki már lefőtt a kávé.
MoJo szintű szenvedés is benne van a pakliban.gabokocka
Bell mögött egyértelműen csak második számú RB lenne, Blounthoz hasonló early-down / goal-line back szerepkörben, arra pedig simán jó lehet szerintem.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 923 — Keep pounding
Én szurkolok DeWillnek, de sztem neki már lefőtt a kávé.
MoJo szintű szenvedés is benne van a pakliban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.vassadi
Én nem vagyok elragadtatva a dologtól... Remélem, nem igazoljuk le. Rohadtul semmi szükségét nem látom 1-2-3 millás csere futónak, amikor így is alig vagyunk a cap alatt. Inkább hozzunk használható OLB-t és CB-t.

És őszintén szólva én azon is meglepődtem, hogy nem vágtuk ki Troyt a piacnyitás előtt, hogy legyen pénzünk hozni ennek a 2 posztnak az egyikére egy normális embert.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Pénteken találkozik a csapat illetékeseivel DeAngelo Williams. Megfelelő összegért teljesen jó igazolás lehet, amivel az RB need meg is oldódhat.
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
A lényeg, hogy ez a tavaly túlfizetett barom nem nálunk folytatja! 😊 Nem kicsi hiány van olb poszton, de legalább van esély arra, hogy egy elfogadható teljesítményt nyújtó emberke helyett egy legalább jó teljesítményt nyújtót találunk. Ha meg szart, azt úgy is lecseréljük jövőre. A legnagyobb félelmem volt, hogy nagy fizetéssel ideláncoljuk az átlagos teljesítményét és a dead money miatt nem tudunk kiszállni belőle évekig. Ez így frankó! 😊
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Wow, mekkora motivációja lehetett már előző évben is ennek a srácnak.tenorx
ja Vugyli meg a Kártyáknál, akkor run for Orapko, Troy sorsa is megpecsételődiksutianap
Orakpot én is el tudnám viselni. Ben hosszabbításával és Troy (pay)cutjával bele is férne anyagilag, persze kockázatos lenne a sérülései miatt.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Jelenleg így néz ki akkor az OLB corp.:

JJ, Moats. Zumwalt, Lemon

Deebo! Deebo! Deebo!Haggans
Howard Jones még van
meg Kentstates is Nix nevű úr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Wow, mekkora motivációja lehetett már előző évben is ennek a srácnak.tenorx
ja Vugyli meg a Kártyáknál, akkor run for Orapko, Troy sorsa is megpecsételődik

több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

JJ, Moats, Lemon
Haggans
Óriási terror várható, Isten áldja az ellenfél irányítóit!

több mint 10 éve
tenorx 14 038 — fő libsi
Wow, mekkora motivációja lehetett már előző évben is ennek a srácnak.
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
hát ez nagyon meglepett, és ezzel csapatot hozta nehezebb helyzetbe...
főleg úgy, hogy múlt évre ugye megkapta a nagy pénzt, amit biztosan nem kapott volna meg itt ha a visszavonulásnak akár a gyanúja is felvetődik!
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320

Deebo! Deebo! Deebo!Haggans
Zumwalt inside lb... szóval még rosszabul fest :-/
Szerintem sose volt kérdés, hogy JH vissza(fog)jön(ni), miután nem vonult vissza újra

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Deebo! Deebo! Deebo!

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jason Worilds visszavonul! Ez valami rossz vicc? Helyesbítek...nem vicc ez...
"After much thought and consideration, I have chosen to step away from football as I have opted to pursue other interests," Worilds saidKlaci79
Ezesetben még nagyobb erőkkel szorgalmaznám annak a 92-es mezszámú legénynek a visszaigazolását 😊. Továbbá nagyon érik szerintem az 1. körös OLB draft.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 853
Megvolt a home coming, de a valószínűbb verzióval...Revis máris landolt a Jetsnél évi 14 millás fizetéssel...(és egy halom garantált pénzzel)....ezekből lesznek a nagy bukók, csúnya kiszállók....

Worilds 27 évesen visszavonul, miközben azt se lehet mondani, hogy sérülékeny lenne? Hát méltó lezárása volt ez ennek az őrült napnak....
több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Worilds, ejj de egy érdekes gyerek ez...
több mint 10 éve
Fogd a pénzt és fuss taktikával, na ez rendest belefosott a nagyventillátorba

több mint 10 éve
Jason Worilds visszavonul! Ez valami rossz vicc? Helyesbítek...nem vicc ez...
"After much thought and consideration, I have chosen to step away from football as I have opted to pursue other interests," Worilds said