Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
A Lewis kisírt magának egy kis plusz garantált pénz New Orleansban, úgyhogy már benne sem gondolkodhatunk. Semmi gond, a Blake már most szárnyal.
több mint 11 éve
Egyre inkább úgy tűnik senkit nem hozunk mi sehova. Úgy ítéltük meg, hogy akit meg tudnánk fizetni azt nem érné meg hozni? Létezik, hogy mind OLB, mind CB poszton a draftról fogunk építkezni??
több mint 11 éve
Two point conversationNagyobbik fele SónRéj tapicska
Kisebbik fele JoePaU Muncsák DonovaSimth méri, addi Haley ismerkedik JesseJamesszel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sterling Moore a Bucshoz, Robinson a Chargershez írt alá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Inkább az, - hogyha ennyi van köztük, azt mán meg bírja piszkálni, még ha mindkét keze a magasban is van...
"Ennyire se tudnak tőle elszakadni az elkapók, ő a ti emberetek..."vassadi

több mint 11 éve
Akkor várjuk szeretettel 😊....speciel CB poszton őt szeretném a legjobban, csak nem tudom 1/22-nél bent lehet-e még... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉sutianapAtomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans
több mint 11 éve
... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans

több mint 11 éve
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianapÁmen.....amennyiben 1. kör és CB pick.
több mint 11 éve
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizás

több mint 11 éve
Nyiltkozott Santonio barátunk, hogy Steelerként akar visszavonulni.
több mint 11 éve
Én meg azt gondolom, hogy inkább ILB-t kell néznetek most ippeg...tudom mélyütés...😊 apám azért az nem semmi, hogy 3 visszavonuló van egy csapatban, ráadásul az egyik ezek közül a második évét kezdené....
több mint 11 éve
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...desiderPersze mert holnap fog aláírni hozzánk ( fingers crossed )

több mint 11 éve
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...
több mint 11 éve
No nem, akkor már elszívok egy dzsankát... 😊Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. RozsersutianapJogos, figyelmetlenül olvastam a depót.KlemóAnnyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
több mint 11 éve
Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. RozserJogos, figyelmetlenül olvastam a depót.KlemóAnnyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi

több mint 11 éve
Moore szerdán állítólag a 49ers-hez is ellátogat.
több mint 11 éve
Jogos, figyelmetlenül olvastam a depót.Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
több mint 11 éve
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.KlemóNem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.
több mint 11 éve
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.
több mint 11 éve
😀😀😀6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀Soldados
több mint 11 éve
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..
több mint 11 éve
Robinson a jelek szerint szerződés nélkül távozik. Sebaj, Sterling Moore-nak jobban örülnék.SoldadosÜsse kavics... tavaly láttam egy pár Cowboys meccset- legalábbis többször láttam őket, mint a szenteket- és ezek alapján mondom azt, hogy én bizony Moore-nak jobban örülnék, úgyhogy remélem ma este alá is írja a szerződését. Kellően fizikális CB-nek látom, aki ha úgy van néhanapján a labdát is le tudja szedni.
több mint 11 éve
És egy apró rossz hír: Blake-t őrizetbe vették nyilvános részegség miatt. 😀 😀Nem hinném, hogy ebből komolyabb ügy, vagy következmény lenne.