Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Vagycsak Denverbe kèszülünk 😀sutianap
biztos ami biztos, hátha ott kell játszanunk az AFC döntőt :S
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
Állat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?Blitzburgh
Próbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.polamalu
Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.tomi-tomi
Kedves Tomi, tőled megszoktam, hogy az élő fába is, a "bizonyos gyakorlatok" és az "egy bizonyos állóképesség" szerintem nagyjából ugyanaz amit te leírtál konkrétabban ;-
Nem akartam konkrétan részletezni és egy tanulmányt levezetni itt.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Próbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.polamalu
Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.tomi-tomi
Vagycsak Denverbe kèszülünk 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Kösz,most már tisztán látok..😊 Gázálarc nem volt rajtam mióta leszereltem/20éve/..
több mint 10 éve
Próbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.
több mint 10 éve
Én örülnék neki,ellentétben Tomlinnal..😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Lègzèskapacitàst növelik talàn, mindenkinek ijen van, az első szelfi termèszetesen Móctól jött 😊 a mèdia beèpített embere. Szerintem miènk lesz a Hard Knox 😀

több mint 10 éve
Állat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?

több mint 10 éve
A emberem 😀
 www.steelersdepot.com/2014/04/steelers-2014-nfl-draft-player-profiles-stanford-de-josh-mauro/

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Jeff Echevarria munkája (©2014 Jeff Echevarria) ...
kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jeff Echevarria munkája (©2014 Jeff Echevarria) az "Öregről":

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...
Persze arra van egy fogadásom, hogy idén a 8-8tól messze leszünk, Vagy negatívba, vagy pluszba😊, de szerintem markáns különbség lesz eredményességben.

Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...kishaszi
2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀Klaci79
😀

az még kevés, ha többi betli😊

több mint 10 éve
Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalu
gyorsan ravettel a dologra 😊

www.goldensports.com/Pittsburgh_Steelers_Travel_Package_Details.aspx

kar, hogy meg csak a tavalyi ajánlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...xtaki
Ugye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.polamalu
ugyan 7 ora, de elkocsikazom en oda... 😊xtaki
Jaa, úgy könnyű, ha már a tengeren nem kell átkelni 😀
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalu

kar, hogy meg csak a tavalyi ajánlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...xtaki
Ugye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.polamalu
ugyan 7 ora, de elkocsikazom en oda... 😊
több mint 10 éve

Ugye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.
több mint 10 éve

kar, hogy meg csak a tavalyi ajanlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...
több mint 10 éve
Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀
több mint 10 éve
tudtok olyan cegrol aki csomagban arulja a steelers meccsekre a jegyet? iden mar mindenkepp szeretnek kijutni, de lusta vagyok magamnak repjegyet, hotelt, belepot, egyebet osszevadaszni...
de lehet a vegen nem marad mas...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...
Persze arra van egy fogadásom, hogy idén a 8-8tól messze leszünk, Vagy negatívba, vagy pluszba😊, de szerintem markáns különbség lesz eredményességben.

Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...kishaszi
2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀Klaci79
2010-ben volt az (2010.09.12). 9-15-re nyertünk. Hosszabbításban Mendi futott TD-vel.polamalu
Tényleg 2010, de legalább 2009-ben is nyertünk..és akkor is hosszabbításban FG-vel. Jeffrey "Jeff" Montgomery Reed FG-jével 😀
több mint 10 éve

2010-ben volt az (2010.09.12). 9-15-re nyertünk. Hosszabbításban Mendi futott TD-vel.
több mint 10 éve

2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 258 — Steelers fan

Akár 1/1, akár SB lesz csak nyerhetsz. 😀
több mint 10 éve

Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...

több mint 10 éve
Idén 5 azaz ÖT főműsoridős meccse lesz a Steelersnek. És a szezon végi sorsolás alapján még 1 simán összejöhet ráadásként.

Úgy tűnik a liga elegendő alkalmat ad Tomlinnak, hogy megint pályára lépjen. 😀
iktriad
Némi irígységet vélek felfedezni 😀Klaci79
Ugyan dehogy, én örülök a sok(2) scouting lehetőségnek, hogy feltérképezzelek titeket az 5. heti meccsünk előtt.

Omar Eppset pedig nagyon csípem. 😀iktriad
Látod mi a helyzet: Amerika a Steelers-t akarja látni!!!, amiért azt a kockázatot vállalni kell, hogy esetleg feltérképezd a hibáinkat. Remélem kelleni is fog ez a sok meccs. Tavaly az első után már megmutattuk... 😀