Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Vagycsak Denverbe kèszülünk 😀sutianapbiztos ami biztos, hátha ott kell játszanunk az AFC döntőt :S
több mint 10 éve
Kedves Tomi, tőled megszoktam, hogy az élő fába is, a "bizonyos gyakorlatok" és az "egy bizonyos állóképesség" szerintem nagyjából ugyanaz amit te leírtál konkrétabban ;-Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.tomi-tomiÁllat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?BlitzburghPróbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.polamalu
Nem akartam konkrétan részletezni és egy tanulmányt levezetni itt.
több mint 10 éve
Vagycsak Denverbe kèszülünk 😀Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.tomi-tomiÁllat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?BlitzburghPróbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nem növel(het)nek vele kapacitást. Ahhoz (gyorsasági) állóképességi gyakorlatok kellenek normál oxigén felvételi lehetőséggel. Oxigén hiányos állapotot modelleznek, amikor a seggén is levegőt venne, akkor is képes legyen jó teljesítményre. Szokja a szervezete/izomzata az oxigén hiánnyal járó terhelést és élettani folyamatokat - minél később/elviselhetőbb legyen anaerob energianyerés.Állat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?BlitzburghPróbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.polamalu
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kösz,most már tisztán látok..😊 Gázálarc nem volt rajtam mióta leszereltem/20éve/..
több mint 10 éve
Állat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?BlitzburghPróbáltál már gázálarcban lélegezni?? Ez is valami hasonló. végezve bizonyos gyakorlatok a tüdő vitál kapacitását, vagyis egy bizonyos állóképességet fejleszti, erősíti.
több mint 10 éve
Én örülnék neki,ellentétben Tomlinnal..😊
több mint 10 éve
Lègzèskapacitàst növelik talàn, mindenkinek ijen van, az első szelfi termèszetesen Móctól jött 😊 a mèdia beèpített embere. Szerintem miènk lesz a Hard Knox 😀
több mint 10 éve
Állat..😊 Az a maszk ami néha rajta van edzés közben,mi célt szolgál?több mint 10 éve
A emberem 😀www.steelersdepot.com/2014/04/steelers-2014-nfl-draft-player-profiles-stanford-de-josh-mauro/
több mint 10 éve
Jeff Echevarria munkája (©2014 Jeff Echevarria) ...
kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jeff Echevarria munkája (©2014 Jeff Echevarria) az "Öregről":"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
😀Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀Klaci79
Persze arra van egy fogadásom, hogy idén a 8-8tól messze leszünk, Vagy negatívba, vagy pluszba😊, de szerintem markáns különbség lesz eredményességben.
Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...kishaszi
az még kevés, ha többi betli😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jaa, úgy könnyű, ha már a tengeren nem kell átkelni 😀ugyan 7 ora, de elkocsikazom en oda... 😊xtakiUgye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.polamaluIdehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalugyorsan ravettel a dologra 😊
www.goldensports.com/Pittsburgh_Steelers_Travel_Package_Details.aspx
kar, hogy meg csak a tavalyi ajánlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...xtaki
több mint 10 éve
xtaki
3 441
ugyan 7 ora, de elkocsikazom en oda... 😊Ugye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.polamaluIdehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalugyorsan ravettel a dologra 😊
kar, hogy meg csak a tavalyi ajánlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...xtaki
több mint 10 éve
Ugye, ha magadnak szervezed súlyos pénzeket spórolhatsz, ráadásul itt a repjegy sincs benne innen Európából.Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalugyorsan ravettel a dologra 😊
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀polamalugyorsan ravettel a dologra 😊
kar, hogy meg csak a tavalyi ajanlatok vannak kirakva. nem lesz olcso mulatsag...
több mint 10 éve
Idehaza sztem nincs ilyen. Olcsóbban jössz ki ha magadnak csinálod, de ha gondolod, jó jutalékért összeszedjük neked 😀
több mint 10 éve
xtaki
3 441
tudtok olyan cegrol aki csomagban arulja a steelers meccsekre a jegyet? iden mar mindenkepp szeretnek kijutni, de lusta vagyok magamnak repjegyet, hotelt, belepot, egyebet osszevadaszni...de lehet a vegen nem marad mas...
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Tényleg 2010, de legalább 2009-ben is nyertünk..és akkor is hosszabbításban FG-vel. Jeffrey "Jeff" Montgomery Reed FG-jével 😀2010-ben volt az (2010.09.12). 9-15-re nyertünk. Hosszabbításban Mendi futott TD-vel.polamaluBiztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀Klaci79
Persze arra van egy fogadásom, hogy idén a 8-8tól messze leszünk, Vagy negatívba, vagy pluszba😊, de szerintem markáns különbség lesz eredményességben.
Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...kishaszi
több mint 10 éve
2010-ben volt az (2010.09.12). 9-15-re nyertünk. Hosszabbításban Mendi futott TD-vel.Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...2009-es Atlanta elleni hosszabbításos meccs óta nem nyertünk idénnyitót. Azt pedig minden évben játszanunk kell. Úgyhogy egyszer minden sorozat megszakad 😀
több mint 10 éve
Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk...Akár 1/1, akár SB lesz csak nyerhetsz. 😀
több mint 10 éve
Biztos, hogy jó nekünk a sok főműsoros meccs? Mostanában nem jó előjel nekünk... Persze arra van egy fogadásom, hogy idén a 8-8tól messze leszünk, Vagy negatívba, vagy pluszba😊, de szerintem markáns különbség lesz eredményességben.
Amíg ment a szekér, addig jó volt, és hoztuk is pl. a "Steelers tradícionálisan jó a MNF-eken", de ez elkopott egy 4 éve kb...
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Látod mi a helyzet: Amerika a Steelers-t akarja látni!!!, amiért azt a kockázatot vállalni kell, hogy esetleg feltérképezd a hibáinkat. Remélem kelleni is fog ez a sok meccs. Tavaly az első után már megmutattuk... 😀Ugyan dehogy, én örülök a sok(2) scouting lehetőségnek, hogy feltérképezzelek titeket az 5. heti meccsünk előtt.Idén 5 azaz ÖT főműsoridős meccse lesz a Steelersnek. És a szezon végi sorsolás alapján még 1 simán összejöhet ráadásként.Némi irígységet vélek felfedezni 😀Klaci79
Úgy tűnik a liga elegendő alkalmat ad Tomlinnak, hogy megint pályára lépjen. 😀
iktriad
Omar Eppset pedig nagyon csípem. 😀iktriad