Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Iszonyat jó helyen vagyunk, ha lesz egy kis tekeredès lepotyoghat valaki a TOP10ből is, ha vègig katonàsan megy valszeg Csikànó beràntja Donaldot, nekünk marad Nix, csak ne legyen benn addigra Barr.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klemó
5 656
Nix szerintem reach az első körben 1-15 poziban és ezt mondom Tuittra is. Szinte biztos vagyok benne, hogy legalább az egyik átcsúszik a második körre (ez persze csak megérzés). Érdekes lesz a draft. Most azt mondom, hogy ha bent lesz Dennard, akkor biztosan őt visszük, ha ő sem (nem létezik, hogy Gilbert nem megy ki addig), akkor lehetnek kérdések, mivel nem látok senkit, aki nekünk igazán megérné 1-15 pozícióban és ezért írtam korábban már többször, hogy a letrade lehet üzlet nekünk. Kérdés viszont, hogy ki marad bent, akiért bárki feljönne és adna mondjuk egy negyedik kört...
több mint 10 éve
Èn mögcsinàltam, de hogy? Texans first QB, second Nix, IRL semmi esèlye, tizennègytől lefele van öt-hat csapat aki befogja vàgni.NT anyag Nix, DqJones, Hagemann nàlam ebben a sorrendben, ez olyan negyvenig ki is fog menni, mèg ott a Csardzsresz meg a Tiktànok, viszont a BóEllen privàtot is làtjàtok, tehàt hàtulra is kèszültünk, deha fenn nagy lenne a tumultus Dfalilag, s akkor egyèrtelmű, hogy belenyúlunk egy TOP DBbe, Pryor ugye, aki szereti, annak 😀
több mint 10 éve
Akkor szombat reggel, rendben Laci 😀 Az sincs már túl messze.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
és Timmy Jerniganhez mit szólnátok? ha jól láttam akkor őt meg se nézték a megfigyelőink4-3-ba alkalmas leginkább a méretei miatt is, nálunk NT-nek kicsi, illetve ugyebár túl nagy rutinja nincs, mint kezdő, ráadásul ha jól tudom a liga egyik legjobb védelmében játszott, így elég nagy tehetség ahhoz, hogy az egyik 4-3-as csapat kiviszi majd
smokescreen vagy ennyire nem alkalmas a mi rendszerünkbe? 😀BigBen7
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Nekem is playmaker lenne a cél, de a kérdés, hogy a sok WR miatt mennyire tartalékolják majd őket és mennyire a D játékosok mennek majd az első körben. Ha az eleje nagyon bekezd D-ben akkor nem sok playmaker maradhat. Pár QB kimegy az biztos, meg a bohóc (Clowney) is. vagyis olyan 5-7 játékos biztosan megmondható, hogy előttünk kimegy. A többi aki marad BPA alapon és poszt BPA alapon lehet választási alap. Azért mondtam, hogy a nevek nem sorrend, hanem ha maradnak még. Egy playmaker CB-nek örülnék, de reálisan a falban van most sokkal nagyobb szükségünk egy NFL ready kimagasló játékosra, aki akár már idén tud tehermentesíteni, mert Brett apó ha vissza is jön egy teljes meccset már nem bír, meg a D fal amúgy is folyamatosan rotálva van. és ott eléggé, mondhatnám nagyon, vagy baromira vékonyak vagyunk. Mindjárt csütörtök éjjel és kiderül, hogy az okoskodásunk mit ért.polamaluNem biztos, hogy már csütörtök éjjel kiderül. Lásd itt van JJ esete, aki nálunk első évében nem tudott kezdőnek megragadni, míg 2. körös játékosunk egyértelmű kezdő, remélhetőleg hosszú időre. Úgyhogy a második éjjel lesz szerintem az igazán vízválasztó. De sok ugyan a jó WR viszont könnyen lehet, inkább őket viszik ki hamarabb, nehogy valaki lemaradjon róluk. Olyan 8-10 kiemelkedő WR van (nekem úgy tűnik) tehát ha ilyet szeretnénk ezzel sem várhatunk sokáig. CB még ennyi se, szerintem a 2. körre már igazán jó nem fog maradni. Így sokkal valószínűbbnek tartom, a szokásos 5-6 OT és a 2-3 várható első körös QB mellett kimegy még a 2 safety és a komolyabb hype-al rendelkező védők (Clowney, Mack, Barr, Donald, stb.)
Nix talán bent marad a 2. körre mondjuk ebben az esetben jó esélye van a Texanshoz is. bár ez meg nálam azt a kérdést vetné fel, hogy a ki a fene fog irányítani a Houstonnál.
Korábban valóban abban reménykedtem, hogy Nix jöhet hozzánk 2. körre, ennek ma már nincs semmi realitása, de Tuitt szerintem még értékén van a 2. kör közepén.
Ha viszont visszük Nix-et első körben (vagy Donald-ot) szerintem igazán kiválló WR sem fog jutni, de Gilbert, Dennard, Fuller, Verett és még talán a problémás Roby se.
Szerintem...
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
és Timmy Jerniganhez mit szólnátok? ha jól láttam akkor őt meg se nézték a megfigyelőinksmokescreen vagy ennyire nem alkalmas a mi rendszerünkbe? 😀
több mint 10 éve
Ezt még nem sikerült megértenem, de ha valaki az egyetemen 4-3-ban belső falembert játszik, azt érdemes NFL-be átemelve 3-4 DE-ben játszatni? Ráadásul bár súlyban még közelít is a Steelers DE-k átlagához, viszont alacsonyabb és rövidebb a keze is, ami szintén fontos lehet.Klaci79
Ezt még nem sikerült megértenem, de ha valaki az egyetemen 4-3-ban belső falembert játszik, azt érdemes NFL-be átemelve 3-4 DE-ben játszatni? Ráadásul bár súlyban még közelít is a Steelers DE-k átlagához, viszont alacsonyabb és rövidebb a keze is, ami szintén fontos lehet.Klaci79Ha jól emlékszem Wugyli is 4-3 ban játszott a sulin, aztán nálunk 3-4 ben lett játékos. Igaz LB nem fal. Szerintem az isteni talenteket át lehet képezni viszonylag könnyen, akik átlagosak, azoknál ez nehezebb. Szerintem.
több mint 10 éve
Nekem is playmaker lenne a cél, de a kérdés, hogy a sok WR miatt mennyire tartalékolják majd őket és mennyire a D játékosok mennek majd az első körben. Ha az eleje nagyon bekezd D-ben akkor nem sok playmaker maradhat. Pár QB kimegy az biztos, meg a bohóc (Clowney) is. vagyis olyan 5-7 játékos biztosan megmondható, hogy előttünk kimegy. A többi aki marad BPA alapon és poszt BPA alapon lehet választási alap. Azért mondtam, hogy a nevek nem sorrend, hanem ha maradnak még. Egy playmaker CB-nek örülnék, de reálisan a falban van most sokkal nagyobb szükségünk egy NFL ready kimagasló játékosra, aki akár már idén tud tehermentesíteni, mert Brett apó ha vissza is jön egy teljes meccset már nem bír, meg a D fal amúgy is folyamatosan rotálva van. és ott eléggé, mondhatnám nagyon, vagy baromira vékonyak vagyunk. Mindjárt csütörtök éjjel és kiderül, hogy az okoskodásunk mit ért.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ezt még nem sikerült megértenem, de ha valaki az egyetemen 4-3-ban belső falembert játszik, azt érdemes NFL-be átemelve 3-4 DE-ben játszatni? Ráadásul bár súlyban még közelít is a Steelers DE-k átlagához, viszont alacsonyabb és rövidebb a keze is, ami szintén fontos lehet.
több mint 10 éve
Donald nem NTnek gyönne, visztont talent 100%, ha lejön addig nem szabad bennhagyni, nem tom Nixbe mennyi erő szakadt, minden attól függ Tomlin mire jutott, vagy hallgatni hajlandó-e màr Löbóèkra. Mondjuk megnèztük a NT fazonokat mèg Hàgemann vagy lejebb DaquanJ elèrhető viszont szàmolni kell legalàbb a Texansra a nosehúzàsoknàl, csak az első körbe van előnyünk. Sèma vagy nemsèma magamalàvizelnèk egy Donald húzàstól. Nix is jó húzàs nemaszondom.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Donald, Tuitt, Nix ezekk lehetnek az elsőben célpontok sztem. Ha ők kimennek akkor jöhet Fuller, Verett, Dennard, Vereen. Nem ez a sorrend, hanem a lehetőség lista.polamaluDonald? Hozzánk? Biztos kell nekünk egy 4-3-as belső falember 130kg-al és 185cm-el?
Nix tuti, hogy bent lesz, senki nem fogja kivinni előlünk. Ha már NT-t húzunk az első körben, akkor inkább ő illene hozzánk. Ha pedig nem ő jön Tuitt még a 2. körben is elképzelhető hozzánk. Persze itt már lehet, hogy rezegne a léc. Számomra ez lenne a legjobb verzió, mert első körben jöhetne egy igazi playmaker jönne és 2.-ban Tuitt, Kiesel mögött hamar komoly lehetőséghez jutna.
több mint 10 éve
Donald, Tuitt, Nix ezekk lehetnek az elsőben célpontok sztem. Ha ők kimennek akkor jöhet Fuller, Verett, Dennard, Vereen. Nem ez a sorrend, hanem a lehetőség lista.
több mint 10 éve
Bears,Steelers,Cowboys,Ravens sorba kimegy
több mint 10 éve
Átnyálaztam én is egy csomó mockot,és egyik oldal szakértője se írta,hogy Nix kimenne 1-15-ig. Ő jólesne ha idáig esne..
több mint 10 éve
Ebbűl következik, első kör D húzàs, súlyozva aszondanàm első cèlpont NT/DE, ha a helyünkön elèrhető, ha nem akkor value-pick DB, esetleg egy nagyobb csúszó. A Barrt megpróbàlom kizàrni az elmémből, remèlem kiviszik előlünk. Optimàlis estben azon vakarózunk hogy Donald vagy Nix. Összejöhet, csak ne Barr, barrcsak valaki màs.....
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
A sok idióta mock draft miatt kicsit utána jártam kiket látogattunk meg... Egy ilyen sorrend alakult ki (ezzel ki is egyeznék) 😊Vajon?
CB - Visit: 9 (6): Bradley Roby, Brock Vereen, Darqueze Dennard, Jason Verrett, Jemea Thomas, Kyle Fuller, Phillip Gaines, Ross Cockrell, Shaquille Richardson (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Jaylen Watkins, Louchiez Purifoy, Marcus Roberson, EJ Gaines, Justin Gilbert, Pierre Desir)
DE - Visit: 6 (6): Scott Crichton, Aaron Donald, Beau Allen, Ra'Shede Hageman, Stephon Tuitt, Jackson Jeffcoat (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Daquan Jones, Kaleb Ramsey, Kareen Martin, Louis Nix, Ryan Carrethers, Taylor Hart)
LB - Visit: 6 (3): Anthony Barr, Carl Bradford, Demarcus Lawrence, Jordan Zumwalt, Kelvin Pierre-Louis, Ryan Shazier (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Christian Jones, Max Bullough, Prince Shembo )
WR - Visit: 5 (8): Bruce Ellington, Donte Moncrief, John Brown, Martavis Bryant, Quincy Enunwa (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Bennie Fowler, Jordan Mathews, Odell Beckham Jr, Jalen Saunders, Jared Abbrederis, Josh Huff, Robert Herron, Shaquelle Evans )
S - Visit: 3 (4): Calvin Pryor, Deone Bucannon, Nick Williams (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Ahmad Dixon, Dion Bailey, HaHa Clinton-Dix, Lamarcus Joyner, Terrance Brooks )
O - Visit: 2 (5): Lawrence Martin, Seantrel Henderson (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Greg Robinson, Jake Mathews, Michael Schofield, Taylor Lewan, Wesley Johnson)
RB - Visit: 2 (3): Jerick McKinnon, Lache Seastrunk (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Devonta Freeman, Ka'Deem Carey, Silas Red)
TE - Visit: 1 (3): Rob Blanchflower (Pro Day/Combine/Senior Bowl: Eric Ebron, Trey Millard, Troy Niklas)
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Nem is azt mondtam hogy hűű de jó lenne, de lehetne sokkal rosszabb is 😊 az meg hogy ki NFL ready meg ki nem, azt nem lehet megmondani, (vagyis mondani lehet de mindenki más játékosokat tart NFL readynek) csak azt hogy a legjobb elérhető tight endHát nálam is kb C...de ennél jobbat szeretnék 😀
összességében ez kb egy C osztályzatú draft lenne nálamBigBen7
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Nem is azt mondtam hogy hűű de jó lenne, de lehetne sokkal rosszabb is 😊 az meg hogy ki NFL ready meg ki nem, azt nem lehet megmondani, (vagyis mondani lehet de mindenki más játékosokat tart NFL readynek) csak azt hogy a legjobb elérhető tight endösszességében ez kb egy C osztályzatú draft lenne nálam
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Nincs teljes és komoly védőfalunk, CB poszton létszámban ugyan megvagyunk, de minőségben nagyon vékonyan, az LB sorban csak Timmons és a tavalyi Worilds nyújtott igazán jót, a többi helyen lehet probléma. Az O-line-ba ugyan tavaly berobbant Beachum, de még közel sem biztos, hogy hosszú távon ő lehet a megoldás (csak reméljük). Még a 2. körös WR picket el tudnám képzelni, de az első kör TE elég feleslegesnek tűnik.ESPN-en megjelent egy 3 körös mock. Lehet persze rossz nyomon vagyok, de mintha szándékosan csacsiságok hangzanának el. Mit szólnátok egy Eric Ebron, Jarvis Landry, Bashaud Breeland első három körhöz?igazából ha nem lenne Miller, akkor oké....és valszeg 2 év múlva nem lesz szóval annyira nem gázBigBen7
Mondjuk ha jól láttam egyikük sem volt nálunk viziten....ez pedig elég sokat mondhatna.Klaci79
Ráadásul szerintem Ebron nem egy kész játékos NFL szinten, aki nekünk első körben kellene, Jarvis Landry pedig pláne nem tűnik értéknek a második kör közepén.
Amúgy más bajom nincs ezzel a draftal.
több mint 10 éve
2 év múlva, vagyis most sokkal égetőbb posztok vannak. Egy TE egy edzőtáborral a draft után is be tud épülni, de a védelembe az első szezonban kezdővé válni is nehéz, nem hogy kiemelkedni.ESPN-en megjelent egy 3 körös mock. Lehet persze rossz nyomon vagyok, de mintha szándékosan csacsiságok hangzanának el. Mit szólnátok egy Eric Ebron, Jarvis Landry, Bashaud Breeland első három körhöz?igazából ha nem lenne Miller, akkor oké....és valszeg 2 év múlva nem lesz szóval annyira nem gázBigBen7
Mondjuk ha jól láttam egyikük sem volt nálunk viziten....ez pedig elég sokat mondhatna.Klaci79
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
ESPN-en megjelent egy 3 körös mock. Lehet persze rossz nyomon vagyok, de mintha szándékosan csacsiságok hangzanának el. Mit szólnátok egy Eric Ebron, Jarvis Landry, Bashaud Breeland első három körhöz?igazából ha nem lenne Miller, akkor oké....és valszeg 2 év múlva nem lesz szóval annyira nem gáz
több mint 10 éve
csacsiság, de már nem kell sokat várni, hogy az első köröst megtudjuk, aztán még egy nap és jön a többi újonc is 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
ESPN-en megjelent egy 3 körös mock. Lehet persze rossz nyomon vagyok, de mintha szándékosan csacsiságok hangzanának el. Mit szólnátok egy Eric Ebron, Jarvis Landry, Bashaud Breeland első három körhöz?Mondjuk ha jól láttam egyikük sem volt nálunk viziten....ez pedig elég sokat mondhatna.
több mint 10 éve
Ès a LoS-ról kell majd elkapni a WR-t 😉Vagycsak Denverbe kèszülünk 😀sutianapbiztos ami biztos, hátha ott kell játszanunk az AFC döntőt :SBigBen7