NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
A lista meg van nekem is, nem ez kell, csak azt nem tudom, hogy ki az akit tudnánk 3-4 DL-ben használni!!!Alápakolhatok még pár nevet, de az tényleg a gagyi kategória. Kéred?desiderKöszönöm, ezt látom, csak kik azok akik meg is fordulhatnak nálunk. Mert például J Allen nem fog 😀Klaci79Ki van még aki jöhetne hozzánk mostanság? Különösen a DL-re gondolok természetesen.Klaci79Nézzük erősorrendben a szabad DE-ket:
Jared Allen, Vikings
Anthony Spencer, Cowboys
Corey Wootton, Bears
Robert Ayers, Broncos
Jason Hunter, Raiders
Edgar Jones, Cowboys
Brett Keisel, Steelers 😊
Shaun Phillips, Broncos
"Alattuk" már túlságosan olcsó és gyatra a felhozatal...desider
több mint 10 éve
Klemó
5 657
Nomeg ugye a 4:3 DE az ugye nekünk nem okés. Ha pedig így nézem, akkor nagyon szűk a felhozatal. Szerintem adtunk ajánlatot, és ha máshol nem kap jobbat Carrington, akkor hozzánk jön. Az is lehet, hogy az utolsó ajánlat adás jogát azért megkaptuk még. Persze megy a spekuláció, hogy jönne vissza akkor Kiesel egy évre, de Én azt gondolom, hogy ha tudunk egy solid kezdőt hozni, akkor azt meg kell tenni és még akkor is, ha mondjuk rá kell(ene) dobni egy-két millát.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Alápakolhatok még pár nevet, de az tényleg a gagyi kategória. Kéred?Köszönöm, ezt látom, csak kik azok akik meg is fordulhatnak nálunk. Mert például J Allen nem fog 😀Klaci79Ki van még aki jöhetne hozzánk mostanság? Különösen a DL-re gondolok természetesen.Klaci79Nézzük erősorrendben a szabad DE-ket:
Jared Allen, Vikings
Anthony Spencer, Cowboys
Corey Wootton, Bears
Robert Ayers, Broncos
Jason Hunter, Raiders
Edgar Jones, Cowboys
Brett Keisel, Steelers 😊
Shaun Phillips, Broncos
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Köszönöm, ezt látom, csak kik azok akik meg is fordulhatnak nálunk. Mert például J Allen nem fog 😀Ki van még aki jöhetne hozzánk mostanság? Különösen a DL-re gondolok természetesen.Klaci79Nézzük erősorrendben a szabad DE-ket:
Jared Allen, Vikings
Anthony Spencer, Cowboys
Corey Wootton, Bears
Robert Ayers, Broncos
Jason Hunter, Raiders
Edgar Jones, Cowboys
Brett Keisel, Steelers 😊
Shaun Phillips, Broncos
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Ki van még aki jöhetne hozzánk mostanság? Különösen a DL-re gondolok természetesen.Klaci79Nézzük erősorrendben a szabad DE-ket:
Jared Allen, Vikings
Anthony Spencer, Cowboys
Corey Wootton, Bears
Robert Ayers, Broncos
Jason Hunter, Raiders
Edgar Jones, Cowboys
Brett Keisel, Steelers 😊
Shaun Phillips, Broncos
"Alattuk" már túlságosan olcsó és gyatra a felhozatal...
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Zörög a haraszt, hogy RB Knowshon Moreno lehet Le'Veon Bell back up-ja..."A szerelem dalával elindult Emmanuel", de állítólag nem ad neki senki sok pénzt korábbi foot injury-ja okán (a Pats is visszavette Edelmant inkább), ezért amíg van remény a hazatérésre, addig Cotchery - sikeres idény miatt - megnőtt fizetési igényeivel sem foglalkozik a Front Office, Józsué nem fújja a harsonáit, Jerikó falai még állnak. 😀
több mint 10 éve
Cody Wallace számai: 450k aláírási pénz, 750k, 1,1 milla, 1,2 milla a fizu a köv. 3 évre.SoldadosEz így egészen korrekt, nem sokat terhel, viszont minőségi csere, vagy akár szolíd kezdő.
több mint 10 éve
Cody Wallace számai: 450k aláírási pénz, 750k, 1,1 milla, 1,2 milla a fizu a köv. 3 évre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ki van még aki jöhetne hozzánk mostanság? Különösen a DL-re gondolok természetesen.
több mint 10 éve
Akkor most addig nem is fürdesz? Szerencsére a családi nap utána lesz. 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Lacikám, ez már rajtad marad. Azért ez a testápoló, nem biztos, hogy férfihoz méltó volt 😛polamaluDe legalább ne tévesen...a hírek épp akkor jönnek, amikor fürdeni vagyok. Most hogy semmi érdekes itt ülök a gép előtt. Na persze úgy nem könnyű, hogy amcsiban még alszanak. Ráadásul olyan hosszú még majd két hónap van draftig, úgyhogy nem tudom hova ez a nagy kapkodás.
több mint 10 éve
Lacikám, ez már rajtad marad. Azért ez a testápoló, nem biztos, hogy férfihoz méltó volt 😛
több mint 10 éve
Klemó
5 657
Semmi hír, ezek szerint Laci még fürdik....testápolót majd ne feledd a sok fürdés kiszárít....😊
több mint 10 éve
A holisztika szerint igenis léteznek ijen összefüggések, ha pitázni megyünk viszont foggalmunk senincs mi lesz a következménye 😀😀sutianapHa az asszony rájön, válás 😀
több mint 10 éve
A holisztika szerint igenis léteznek ijen összefüggések, ha pitázni megyünk viszont foggalmunk senincs mi lesz a következménye 😀😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Na menjetek a pitába 😀
több mint 10 éve
Jelen állapotban egy teljes kádas masszázsfürdő kell ahhoz. 😀Most miért, ő teljesen képben van, ha a Steelers-ről van szó.Egyelőre ezt csak Ian Rapoport-tól olvastam. Örülnék ha valaki megerősítené.Klaci79Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Kiderült, hogy ez sem igaz, Carrington átment a fizikai teszten. Állítólag a 2 fél kapcsolatban marad és beszélnek tovább a folytatásról. Hát meglátjuk... De nagyon kéne egy kezdő DE.Soldados
Füröggyél le, mire végzel, addigra már alá is ír. Nagy lett a felelősséged, a vízszámládon múlik a Steelers offseason sikeressége. Még legalább egy futót is ki kell tusolnod valahogy.😊tomi-tomi
több mint 10 éve
Most miért, ő teljesen képben van, ha a Steelers-ről van szó.Egyelőre ezt csak Ian Rapoport-tól olvastam. Örülnék ha valaki megerősítené.Klaci79Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Kiderült, hogy ez sem igaz, Carrington átment a fizikai teszten. Állítólag a 2 fél kapcsolatban marad és beszélnek tovább a folytatásról. Hát meglátjuk... De nagyon kéne egy kezdő DE.Soldados
Füröggyél le, mire végzel, addigra már alá is ír. Nagy lett a felelősséged, a vízszámládon múlik a Steelers offseason sikeressége. Még legalább egy futót is ki kell tusolnod valahogy.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Egyelőre ezt csak Ian Rapoport-tól olvastam. Örülnék ha valaki megerősítené.Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Kiderült, hogy ez sem igaz, Carrington átment a fizikai teszten. Állítólag a 2 fél kapcsolatban marad és beszélnek tovább a folytatásról. Hát meglátjuk... De nagyon kéne egy kezdő DE.Soldados
több mint 10 éve
Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Kiderült, hogy ez sem igaz, Carrington átment a fizikai teszten. Állítólag a 2 fél kapcsolatban marad és beszélnek tovább a folytatásról. Hát meglátjuk... De nagyon kéne egy kezdő DE.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az hogy vetminért elment Dwyer egyet jelent azzal, hogy tőlünk nem kapott ajánlatot.Woods engem is zavar, de épp Thomas ezért kissé kényszer volt. Dwyer-t egyszer már kidobtuk, lehet kapott az alkalmon, hogy máshova menjen. Még ne temessünk azért mindent.Klaci79Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Ez rendben van, engem Dwyer és Woods elengedése, illetve Thomas leigazolása zavar igazán.Soldados
Thomas pedig valóban a kényszermegoldás... Pont ezért nem szabad ilyen helyzetbe kerülni, ezért vagyok pipa az ilyen elengedésekre, mint Dwyer vagy Woods. Magunknak köszönhetjük...
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Woods engem is zavar, de épp Thomas ezért kissé kényszer volt. Dwyer-t egyszer már kidobtuk, lehet kapott az alkalmon, hogy máshova menjen. Még ne temessünk azért mindent.Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Ez rendben van, engem Dwyer és Woods elengedése, illetve Thomas leigazolása zavar igazán.Soldados
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ha minden igaz 1,5 millával terheli Thomas az idei cap-et. Jövőre 2,5 millával.
több mint 10 éve
Thomas 2 évre 4 millát kapott: 1 millás aláírási bónusz,, idén 1 millás, jövőre 2 millás fizu.Hogy miért nem ért meg nekünk 2 évre 5 millát Woods, ezt nem fogom megérteni...
több mint 10 éve
Carringtont a sérülése miatt nem szerzodtettük. Sokra nem mentünk volna vele ha nem egészségesKlaci79Ez rendben van, engem Dwyer és Woods elengedése, illetve Thomas leigazolása zavar igazán.