Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Greg Warren long snapperrel is hosszabbítottunk 1 évet.Most, hogy már a 11. idényére készül nálunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy franchise long snapperünk van. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
LeBeau a Titans-hez megy HC-helyettesnek és Def tanácsadónak, azaz Horton marad ott a DC.Justin Brown WR-t pedig a Bills vitte el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor mostantól a hónapok nekünk is, január, Dick LeBeau, március, április....?? 😀
több mint 11 éve
Pittsburgh-ben februárt "Dick LeBeau hónappá" nyilvánították.
több mint 11 éve
És akkor jövőre letudjuk a szezon első vereségét, aztán nincs több 😀 Na jó nem is. Nem lenne rossz kezdés az biztos. Főleg ha addig a D-vel tudunk még javulni, és Bredicska mogyoróit kicsit megszorongatni, néztem most sem nagyon volt nyomás alatt, statok alapján, mert a meccset a meló miatt nem láttam, és majd talán a hét végén tudom pótolni.Ráadásul Bell még tuti nem játszhat az első meccsen majd az eltiltás miatt...jobban járnak ők is...Klaci79Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.Soldadossztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
több mint 11 éve
Ráadásul Bell még tuti nem játszhat az első meccsen majd az eltiltás miatt...jobban járnak ők is...Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.Soldadossztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
több mint 11 éve
Még ezt tudom elképzelni, ami pikáns lehet, de általában 2 PO-s csapat szokott kezdeni. Továbbá ez a Brady-BB, AB-Revis párharc és a két high powered Offense összecsapása nekem érdekesebbnek tűnik.sztem meg a Bills Rex RyannelWesterMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91

több mint 11 éve
sztem meg a Bills Rex RyannelMegnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.Amadeus91
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Megnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.SoldadosVagy a Titans Mariotával.
több mint 11 éve
Megnézve a Pats jövő évi hazai ellenfeleit (Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins) szinte egészen biztos vagyok benne, hogy mi leszünk az ellenfelük az idénynyitón.

több mint 11 éve
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.SoldadosViszontlátásra! Isten áldja! Túl sok vizet nem zavart...mondjuk ilyen wr corp mellett ez nem is csoda.
több mint 11 éve
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.Soldadoslényegében nem nagy veszteség, mert nem tudott maradandót alkotni, amit elnézve a wr állományunkat nem is csodálok...szerintem 6. kör környékén úgyis hoznánk egy wr-t, nekünk azt kár lenne kihagyni 😀
több mint 11 éve
Lance Moore kérte, hogy vágjuk ki. eddig se volt nagyon kérdés, hogy ez megtörténik, így meg aztán no brainer.

több mint 11 éve
Most, hogy már lement az összes zavaró tényező, mint SB elkezdhetünk foglalkozni az igazán fontos dolgokkal, mint FA és draft 😀
több mint 11 éve
Bell amúgy megkapta a fantasy player of the year címet is, Brown pedig Pittsburgh-ben Dapper Sportsman of the year lett. 😊SoldadosEzek tök jók, de tudod én egy Bell vagy egy Brown vagy akár egy megosztott SB MVP címnek jobban örültem volna. Valahogy az a lelkemhez közelebb állna 😀 Na majd nemsokára, remélem. Ma pedig alázzon a Boom.
több mint 11 éve
Bell amúgy megkapta a fantasy player of the year címet is, Brown pedig Pittsburgh-ben Dapper Sportsman of the year lett. 😊

több mint 11 éve
Csak annyit mondanék, hogy itt volt már az ideje! 😀 Nagyon boldog vagyok 😊Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊SoldadosA Busz most ért a végállomásra: Hírességek Csarnoka Cantonban! 😊
Soldados
több mint 11 éve
Hehehe az "utca embere" véleménye 😀 a SB-ról természetesen a Pittsburghi utcáról 😀
több mint 11 éve
És ilyenkor jön Soldi, hogy Ward nem lesz HoF 😀Nem azt mondom, hogy nem lesz HoF, hanem hogy nem biztos, de ha az lesz, akkor neki Bettisnél is többet kell várnia.
polamalu

több mint 11 éve
A végén egy kicsit hazudott, mert az utolsó állomás nem Detroit, hanem Canton 😀Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊SoldadosA Busz most ért a végállomásra: Hírességek Csarnoka Cantonban! 😊
Soldados
több mint 11 éve
Végre Bettis az Őt megillető helyre került. Én nagyon örülök neki, csak mint már többször leírtam és mint Soldi mindig leolt utána, jobban örültem volna ha Warddal együtt 16-ban, vagy 17-ben kerül be. És ilyenkor jön Soldi, hogy Ward nem lesz HoF 😀De én így szerettem volna. Most már mindegy, ez is hatalmas öröm számomra és nagy megtiszteltetés ennek a nagyszerű játékosnak.
több mint 11 éve
Az Offensive player of the Year szavazáson AB harmadik, Bell negyedik lett 5, illetve 2 szavazattal (az 50-ből).

több mint 11 éve
Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊SoldadosA Busz most ért a végállomásra: Hírességek Csarnoka Cantonban! 😊

több mint 11 éve
Állítólag Bettist beválasztották a HoF-ba! 😊Bell pedig Ground player of the year.