Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Ez rákoncentrálós, playelemzős, izomból figyelős meccsnézés, így hajnalban, vagy vigyek kártyát, sakkot, sakkórát és egyéb szórakozás is kialakulhat? 😊

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Holnap lesz Chiliben meccsnézés?Soldados
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.polamalu
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.Soldados
Én is. 😊 Egyértelműen a Steelersnek drukkolva.Sobri Jóska
Király. 😊

ui.: Igor egyelőre nem válaszolt az sms-emre, hogy kedden jó-e neki.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Még nem válaszoltak a többiek, de szerintem páran lesznek, van olyan fanatikus aki mindenképpen lemegy😀 Holnap meddig kell a pontos infó?polamalu
Mondjuk ha 18 óráig ha megmondanád, az király lenne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.polamalu
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.Soldados
Én is. 😊 Egyértelműen a Steelersnek drukkolva.

több mint 12 éve
Még nem válaszoltak a többiek, de szerintem páran lesznek, van olyan fanatikus aki mindenképpen lemegy😀 Holnap meddig kell a pontos infó?
több mint 12 éve
Okés.

Ha lesz meccsnézés, én mennék.

több mint 12 éve
Nehéz dió, vannak akik biztosan mennek. Körbekérdezek neked. Én tuti nem megyek fel, mert reggelre melóra éppen hogy hazaesnék és egész nap használhatatlan lennénk.
több mint 12 éve
Holnap lesz Chiliben meccsnézés?

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kyffj2dqmtevwjdcb1zi
Fast Forward: Byron Leftwich can win for Steelers
The absence of Ben Roethlisberger doesn't mean the Pittsburgh Steelers should crawl into a shell. Byron Leftwich can beat the Baltimore Ravens if he throws often, argues Gregg Rosenthal.

Igen érdekes cikk a hétvégi meccsről. Érdemes elolvasni.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

The good ole days! Can't believe we both won't be playing in this. Thanks for the great battles Ray Ray!
kishaszi
Szójjá majd maternak, dobjon le szotyira pééénzt!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan

The good ole days! Can't believe we both won't be playing in this. Thanks for the great battles Ray Ray!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Out: Ben, Troy, A. Brown, Gilbert
Questionable: Sylvester
Probable: Clark, Ike, Mendenhall, Starks, Keisel, C. Brown
több mint 12 éve
2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunkSoldados
... 1-2 intre 😀 😛
Am. viccen kívül fosok ettől a meccstől idegenben....
Collapo
Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados
Ezzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.
Inkább az érdekelne miért nincs veszteni valótok és nekünk miért van?Blaise
Nem, félreértettél. Nagyon fontos meccs, a legnagyobb rivalizálás a ligában és a csoportelsőség múlik/múlhat rajta, de BB (plusz Troy) nélkül totális underdogok vagyunk, ilyen körülmények között ha kikapunk, csak a papírforma érvényesül. Tehát semmi veszítenivalónk a meccsen. Viszont ha nyerünk, az "huge win" vagy amolyan "statement victory".

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.Soldados
Ezzel kb azt mondtad, hogy nektek nem fontos ez a meccs. Ha esetleg mégis nyernétek akkor majd az értékelésedbe is említsd majd meg, hogy nem a legnagyobb presztízscsaták egyikét nyertétek meg hanem egy olyan meccset ahol nem volt veszteni valótok 😉 De lehet csak előre felmented a csapatod a vereség miatt? Mindegy is.
Korábban elemezték itt a srácok, ha ezeket még el is bukják Bébi nélkül, akkor is ott van, h max egálban vannak az üldözőikkel, a PO-runt illetően... Okés, persze a presztizs nem engedi a 4 zsinróban bukott meccset, de PO szempontból nem olyan vészes... max nem csoportelsők...
Ha mi bukjuk, nekünk se akkora gáz, azt leszámítva, hogy odadörgölik, hogy Bébé nélkül is megy ez (Flacco4MVP) és társai...
Ergo tényleg nekünk van presztizst buknivalónk, bár azt meg én sz#rom le 😀
Toronymagas esélyesek nem hiszem, hogy lennénk, mert lyukas a védelmünk a sérültek miatt (több alapember, mint itt szvsz), de Balos nem Bébé, ezzel mindenki tisztában van...
Én a védelmünk összevisszasága miatt vagyok majréban... de ettől még nyerünk, csak nem olyan nagyon 😀 😀 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
chvs 86
... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
röviden, mert ti vagytok a toronymagas esélyesek
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
Inkább az érdekelne miért nincs veszteni valótok és nekünk miért van?
több mint 12 éve
... 1-2 intre 😀 😛
Collapo
Megértem. Ebben a meccsben az a legrosszabb számotokra, hogy csak nektek van veszítenivalótok.

több mint 12 éve
... 1-2 intre 😀 😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan
Nem edzett: Ben, Troy, A. Brown, Gilbert
Teljes értékű edzés: Mendy, Clark, Ike, Keisel, Starks, C. Brown, Sylvester

Redman szerint Mendenhall lesz a kezdő RB.vassadi
Szinte tuti. BB nélkül futni kell sokat, ahhoz kell a depth, tehát BB hiányában nem tehetjük meg, hogy pihentetjük még Mendy-t, mondván belefér. Van 3 jó futónk, úgyhogy ledugjuk a torkukon a futást. Smashmouth football! 😊 Lefty pedig elereszt 2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunk. 😊Soldados
Ámen
több mint 12 éve

Szinte tuti. BB nélkül futni kell sokat, ahhoz kell a depth, tehát BB hiányában nem tehetjük meg, hogy pihentetjük még Mendy-t, mondván belefér. Van 3 jó futónk, úgyhogy ledugjuk a torkukon a futást. Smashmouth football! 😊 Lefty pedig elereszt 2-4 ötven yardos bombát Wallace-nak, azt már jók is vagyunk. 😊

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög

remélem igaza lesz!! 😊

:: HIBÁS KÉP ::