NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben Garrard ipari mértékben RTzi azokat a tweeteket, akik szeretnék, ha a Steelersbe igazolna. Annyira nem is lenne akkora hülyeség.

Lefty meg majd körbevezeti. Bár a Heinz számára majdnem hazai pálya volt egykor. Végül is ő az egyedüli olyan QB, aki ott nyert 2× egy szezonban.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Ez a király gif Big Benről tegnapról (Lefty futott TDjénél):
 www.sbnation.com/nfl/2012/11/18/3664072/byron-leftwich-ben-roethlisberger-rushiktriad
Ha már így tud futni, nemsokára játszik is. 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez a király gif Big Benről tegnapról (Lefty futott TDjénél):
 www.sbnation.com/nfl/2012/11/18/3664072/byron-leftwich-ben-roethlisberger-rush
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
empty taxi
Undorító ember vagy, majd én is megyek örömködni ha Matt Ryan lesérül, meg amúgy is fúj.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Leftynek bordatörése van. Akkora üveg a pasas, hogy ő a QBk Darcel McBathje. Nem ő lesz a kezdő vasárnap.
 www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/sources-steelers-leftwich-has-broken-ribs-will-not-start-against-browns-662815/#ixzz2ChzeQF3R
több mint 12 éve
Nesze, nesze, nesze
...sutianap
Köszi, köszi, köszi

Drámaian jó anyag.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most sikerült megnéznem.
A D előtt akkora kalapemelés amekkora nem volt még a világban. Kapott TD nélkül, hozták le a két eladott labda ellenére. Hatalmas respect IkeT-nek aki gyakorlatilag kinullázta a liga feltörekvő sztár WR-nek titulált Torrey Smith-t.
Igen ettől féltem, hogy Lefty összetörik, ráadásul nem tudja hozni azt a szintet amit ezen a meccsen legalább kellene. Azonban ne feledkezzünk meg az elején a TD-ről. Brilliáns meglátás vagy hívás, de nagyon szép volt. Azután a küzdőszellemét is ki kell emelni, látszott, hogy néhányszor a levegővétel is fájt, de nem jött le és küldte be az öreget.
Igen nem nyerte meg a meccset, de egy picike plusszal megtehette volna.
MVP Flacco mai teljesítménye meggyőző volt. Őszintén nem volt sokkal jobb mint Lefty, talán csak annyival, hogy régebb óta játszik kezdőként és gyakorol a teljes kezdő sorával. Ebből ered a kicsit több first down.
Szóval tudtam, éreztem a vereséget mégsem vagyok elkeseredve, sőt a Chiefs elleni meccs után jobban el voltam.
A végén kicsit vissza a Giants meccsre, csak hogy az indulatokat újra előhozzam. Nem a Giants fanok ellen, csak a bírói egységes látás ellen. Az elején amikor Lefty kezéből kiverték a labdát az talán még bizonytalanabbul volt a kezében mint Bennek mégis ez most incomplete lett. Akkor hogy is van ez?
Ez a D képes hozni a Cl(Br)owns elleni meccset is, a kérdés csak, hogy ki irányít majd.
polamalu
Azért ott sincs éppen gyenge D, nehogy a végén koppanás legyen 😀
Btw, vigyétek el Hoyert 😊

több mint 12 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Csak kéne szerválni már egy olyan értelmes csereqb-t aki ha játszik egy meccset nem lesz rögtön köszvényes b.sszameg. Annál az utolsó sansznál a félpályán meg nem hiszem el hogy nem látta hogy ha 3facsiga áll szembe a T+G-nkkel ott valami zizi lesz... hát Bájronunk még full higgadtsággal kajak hátat is fordított ennek az oximoronnak, és csodálkozott hogy letarolja az egyik védő... félig mentségére szóljon hogy a laszti legalább nála maradt, más kérdés hogy nyugodtan el is ejthette volna mert ez ebben a helyzetben felért egy kapitulációval. Beccset a Barnák ellen, hátha kibír egy meccset!

Dwyer nagyon zsír, azt hiszem 6.körért ajándék volt a srác. Öröm nézni ahogy túrja magát tovább az első kontakt után és nem esik pofára egyből.

A D# előtt le a kalappal!
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Szep meccs volt, izgultam, orultem...Nem mondom, hogy BB-vel tuti meglett volna a meccs, mert akkor lethetett volna Ray is...

de ami feltuno, hogy hetek ota nem beszelunk az OL benazasarol....ugyehogyugye?
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Most sikerült megnéznem.
A D előtt akkora kalapemelés amekkora nem volt még a világban. Kapott TD nélkül, hozták le a két eladott labda ellenére. Hatalmas respect IkeT-nek aki gyakorlatilag kinullázta a liga feltörekvő sztár WR-nek titulált Torrey Smith-t.
Igen ettől féltem, hogy Lefty összetörik, ráadásul nem tudja hozni azt a szintet amit ezen a meccsen legalább kellene. Azonban ne feledkezzünk meg az elején a TD-ről. Brilliáns meglátás vagy hívás, de nagyon szép volt. Azután a küzdőszellemét is ki kell emelni, látszott, hogy néhányszor a levegővétel is fájt, de nem jött le és küldte be az öreget.
Igen nem nyerte meg a meccset, de egy picike plusszal megtehette volna.
MVP Flacco mai teljesítménye meggyőző volt. Őszintén nem volt sokkal jobb mint Lefty, talán csak annyival, hogy régebb óta játszik kezdőként és gyakorol a teljes kezdő sorával. Ebből ered a kicsit több first down.
Szóval tudtam, éreztem a vereséget mégsem vagyok elkeseredve, sőt a Chiefs elleni meccs után jobban el voltam.
A végén kicsit vissza a Giants meccsre, csak hogy az indulatokat újra előhozzam. Nem a Giants fanok ellen, csak a bírói egységes látás ellen. Az elején amikor Lefty kezéből kiverték a labdát az talán még bizonytalanabbul volt a kezében mint Bennek mégis ez most incomplete lett. Akkor hogy is van ez?
Ez a D képes hozni a Cl(Br)owns elleni meccset is, a kérdés csak, hogy ki irányít majd.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Nesze, nesze, nesze

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ha meg rám, csak a nejét. 😀

Egyébként fogadni mernék, hogy Bent összerakják a következő Ravens meccsre.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Palkovics volt már nálunk rószteren, meg Héli is komálja. Na az tényleg armageddon lenne egy Falkós összecsapáson. De ha rám hallgatnának Garciát hoznák mega nejét. 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tyler Palkot olvastam valahol, hogy jön próbára.
Ugye ez csak vicc?Bazzani
PR-fogásnak nem lenne utolsó, elvégre itt járt egyetemre, mondjuk pályára nem kellene küldeni.
He currently works for Northwestern Mutual as a Financial Representative in Pittsburgh and also does weekly broadcasts for Pitt Panthers Television on Comcast.
Van egy jó állása, ezt nem kéne feladni 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Tyler Palkot olvastam valahol, hogy jön próbára.
Ugye ez csak vicc?

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egyáltalán nem Leftyn múlt. Lefty nem nyerte meg nekünk a meccset, de nem is vesztette el. Egész egyszerűen túl sokat hibáztunk (punt ret TD, Wallace fumble, Keisel offside) ahhoz, hogy nyerjünk.Soldados
Nem neki kell megnyernie a meccset, ezt elismerem, de egy meccs alatt 1 normális drive egy backup QB-tól is kevés, hiába a Ravens volt az ellenfél. Nem (egyedül) ő veszítette el a meccset, de nem is ütötte meg az (általam) elvárt szintet a játéka.

Az első öt meccsen a győzelmek sem voltak messzire mutatóak, ezt a zakót viszont nagyon magasra értékelem. A Defense elit volt, a Ravens önerőből hat pontra volt jó (3+kihagyott FG). Az O BB és Brown visszatérésével azon a szinten lesz/van, hogy az AFC-ben bármire képesek lehetünk.Soldados
Ezzel viszont maximálisan egyetértek. Nagy összegben már nem fogadnék rá, hogy megnyerjük a csoportot, de a schedule alapján, ebben a gyenge AFC-ben minimum egy wild card helyet el kell érni, még akkor is, ha Ben két-három hétig még valóban nem lesz bevethető.
Ha már visszatérők, Troy-ról se feledkezzünk meg, hiába teljesít nagyszerűen nélküle is a D.
több mint 12 éve
Steelers concerned Leftwich will be out for a while with injuries, Big Ben in doubt for Sun so they expect to workout QBs this week
JMR-t a Steelersbe! 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: melyik volt a Steelersnek az a meccse, amelyiket emlegette múltkor Faragó Ricsi, mint 3-0-ás, egy FieldGoallal eldőlő meccs? Valamikor a közelmúltban volt. Köszi!farkaspeti
talán ez?  scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271126023gamerkr
Egy masik link:  www.nfl.com/gamecenter/2007112600/2007/REG12/dolphins@steelers#tab=recapRoth
Ez az, köszönöm szépen!

több mint 12 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: melyik volt a Steelersnek az a meccse, amelyiket emlegette múltkor Faragó Ricsi, mint 3-0-ás, egy FieldGoallal eldőlő meccs? Valamikor a közelmúltban volt. Köszi!farkaspeti
talán ez?  scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271126023gamerkr
Egy masik link:  www.nfl.com/gamecenter/2007112600/2007/REG12/dolphins@steelers#tab=recap

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
talán ez?

scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271126023

több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: melyik volt a Steelersnek az a meccse, amelyiket emlegette múltkor Faragó Ricsi, mint 3-0-ás, egy FieldGoallal eldőlő meccs? Valamikor a közelmúltban volt. Köszi!

több mint 12 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
- Most is úgy éreztem, hogy Dwyer zemélyében megvan a jövő frachise RB-je. Mendyt sztem elengedjük FA-n és Dwyer lesz a kezdőnk. Tipikus Steelers back.Soldados
Dwyer jateka nekem is nagyon tetszik. Kicsit rosszul jon ki, de "orultem" Redman serulesenek,mert igy o kapta Mendivel megosztva a futasokat.

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem, ez valóban nem a Baloson, vagy a d#-eteken ment el... egy-egy bosszantó flag, és a retTD... de amúgy nem volt ez nagy zakó, max kicsit fájó... ezért is írtam korábban, h tisztelet Nektek... kulcsjátékosok nélkül ez szoros volt - igaz nálunk is volt hiányzó bőven...
két hét múlva újra derbi, aztán meg ki tudja mi lesz a PO körül... messze van az még 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyáltalán nem Leftyn múlt. Lefty nem nyerte meg nekünk a meccset, de nem is vesztette el. Egész egyszerűen túl sokat hibáztunk (punt ret TD, Wallace fumble, Keisel offside) ahhoz, hogy nyerjünk.

Leftytől nem azt kell várni, hogy megnyerjen ilyen derbyt, hanem hogy ne bukja el. Ezt megtette, az ingyen 10 pontot nem tudtuk elviselni, amihez neki semmi köze nem volt.

Az első öt meccsen a győzelmek sem voltak messzire mutatóak, ezt a zakót viszont nagyon magasra értékelem. A Defense elit volt, a Ravens önerőből hat pontra volt jó (3+kihagyott FG). Az O BB és Brown visszatérésével azon a szinten lesz/van, hogy az AFC-ben bármire képesek lehetünk.

Amit ki szeretnék emelni az 2 dolog:
- A cornereink baszott jól játszanak. Mindezt értékelhető passrush nélkül. Hetek óta extramagas szinten teljesít Lewis és Ike is, plusz Clark is hozza a megbízhatóságát.
- Most is úgy éreztem, hogy Dwyer zemélyében megvan a jövő frachise RB-je. Mendyt sztem elengedjük FA-n és Dwyer lesz a kezdőnk. Tipikus Steelers back.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!