Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Csomag lesz.
Másik rozsdaette penge.
Ájájáj, Károly, Remélem bevágja a penzumot.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Slugfest... respect
Ami érdekes innentől kezdve az az, hogy Balos bordájával sztem nem játszik, Bébi még min. 2 hét, inkább 3.... marad a Köteg?! Vagy van már válaszlépés? Jön a Molnár, vagy a JerikóFala??

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Lefty. Erős kar, bíztató mély passzok, de továbbra is üvegből van. Nem lepődök meg, ha a héten IRre kerül. 😕 iktriad
Legfeljebb két elfogadható deep ballja, ha volt. Nézd meg mégegyszer a próbálkozását az utolsó előtti playből.vassadi
Akkor már nagyon látszott rajta, hogy alig él. és össze lett törve. Úgy meg nehéz.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Szegény Lefty. Erős kar, bíztató mély passzok, de továbbra is üvegből van. Nem lepődök meg, ha a héten IRre kerül. 😕 iktriad
Legfeljebb két elfogadható deep ballja, ha volt. Nézd meg mégegyszer a próbálkozását az utolsó előtti playből.

Nem kell QB draft. Egy-két jó O-lineman kell még 8pl draftról) ide és meg van oldva a probléma. iktriad
A Gilbert-Colon-Pouncey-DeCastro-Adams line-nal elvileg megvan a jövő, úgyhogy elég baj lenne, ha itt még magas OL pickeket kellene húznunk a következő években.
több mint 12 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Wallace is mehet felőlem, ma is fontos helyzetben bénázott.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 12 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Lefty nem állt a helyzet magaslatán,de az elkapók se segítették ki.
Ez a ravens elég harmat,hogy legalább egy pozitívumot mondjak nem sok keresni valójuk lesz a playoffban. 😊
Két Browns,Chargers meg Bengals meccset kell hoznunk és reménykedni,hogy Ben playoffra meggyógyul.

több mint 12 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát irányító nélkül nehéz... a D-nek hatalmas respest!!! Óriásit játszottak!!!

" class="embed">
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem volt irányítónk, ennyin múlt a győzelem.

A D szinte hibátlan meccset hozott, rajtuk semmi nem múlt.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Lefty. Erős kar, bíztató mély passzok, de továbbra is üvegből van. Nem lepődök meg, ha a héten IRre kerül. 😕
több mint 12 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Szegény D mindent megtett, de irányító nélkül nem lehet nyerni.
Pedig ez a ravens szar volt, simán kellett volna verni.

Vhogy verjük meg a brownst, mert utána újabb zakó.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 12 éve
A Steelers-nek sem ártana QB húzni, Roethlisberger eléggé sérülékeny, Batch meg Leftwich pedig annyira nem megbízható, meccseket nem tudnak eldönteni!Béczkó
Nem kell QB draft. Egy-két jó O-lineman kell még 8pl draftról) ide és meg van oldva a probléma.
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
A Steelers-nek sem ártana QB húzni, Roethlisberger eléggé sérülékeny, Batch meg Leftwich pedig annyira nem megbízható, meccseket nem tudnak eldönteni!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik. polamalu
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.Sobri Jóska
NFL.com fusson rajta, meg egy HDMI kábel is kell. De Doki szerintem is lesz csak még alszik 😀
polamalu
Na az nincs, marmint HDMI kábel.

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik. polamalu
Tuti megy doktor, én majd a bakonyból küldöm a sugarakat.sutianap
Pozitív gondolkodás 😀
több mint 12 éve
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.Sobri Jóska
NFL.com fusson rajta, meg egy HDMI kábel is kell. De Doki szerintem is lesz csak még alszik 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Tuti megy doktor, én majd a bakonyból küldöm a sugarakat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Laptopot viszek, ha megfelel MacBook Air.

több mint 12 éve
Most beszéltem Bertolddal. Ő és Géza megy tuti, Pass van. már csak a hardver nem tisztázott. Doki ,aki a vésztervünk szokott lenni, még nem jelzett. Szerintem megy, csak most alszik.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy várható volt, Mendy kezd ma.

BB-ről annyi új hír van, hogy legjobb esetben is legalább 3 meccset fog kihagyni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az aki a gépet és a saját passát viszi még nem szólt, de ne aggódj 4-5 ember tuti lesz és gép meg végső esetben az én pass kódom is ott lesz. Menj nyugodtan.polamalu
Okés. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Az aki a gépet és a saját passát viszi még nem szólt, de ne aggódj 4-5 ember tuti lesz és gép meg végső esetben az én pass kódom is ott lesz. Menj nyugodtan.
több mint 12 éve
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀polamalu
Na mi a helyzet?

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ketten már vannak, a technika a kérdéses, de az sem lesz gond szerintem. Ha valaki visz gépet akkor én megmondom a steelers.hu game pass kódját és már meg is van oldva😀polamalu
Hát technika mindenképpen kéne, mert az nem vicces, hogy odamegyünk, de a meccset nem látjuk. 😉

Sobri: hát meccs közben tuti nincs más, de ha hamarabb érkezünk sakkozhatunk éppenséggel. 😊Soldados
Áháhá azért ha sakkozás közbe belecsúsztok a meccsbe valahogy mindenképp rögzítsétek, én csak révensz meccsen szoktam ordenáré lenni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egy laptopot tudok vinni, de nem windowsos, ez nem tudom mennyire szempont.
A Pats-Colts meccset azért megnézem, utána megyek, de elötte még úgyis beszélünk.

több mint 12 éve
Hát technika mindenképpen kéne, mert az nem vicces, hogy odamegyünk, de a meccset nem látjuk. 😉

Sobri: hát meccs közben tuti nincs más, de ha hamarabb érkezünk sakkozhatunk éppenséggel. 😊