NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Biza' aktív rooster pöttyért kényelmesen levehető a listánkról... de vajh' lesz e neki aktív pöttye... mondjuk, ha Balos IR, akkor a kár vezír áldozat nélkül is megoldható lenne... Balos meg sajnos tényleg üveg...Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??polamaluvévelni lehet, ha biztos roszterre kerülne nálunksutianap
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Milyen kínos is otthon egyszer véletlenül Zsuzsi helyett Zsoltinak hívni a partnert...Ezt a névtévesztési izét lehet, hogy otthon elő tudod adni, s bármilyen női keresztnevet emlegethetsz. De itt nem vesszük be ezt a tipikus alibi dumát. Nem majdnem buktál le, tökéletes és egyértelmű in flagranti. 😀tomi-tomiNa baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀peterk2005Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??polamaluvévelni lehet, ha biztos roszterre kerülne nálunk
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ezt a névtévesztési izét lehet, hogy otthon elő tudod adni, s bármilyen női keresztnevet emlegethetsz. De itt nem vesszük be ezt a tipikus alibi dumát. Nem majdnem buktál le, tökéletes és egyértelmű in flagranti. 😀Na baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀peterk2005Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Dixon-Kafka-Hoyer választékból húzunksutianapKafka a befutó, mint írtam korábban. Dixie meg már a Ravensé...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Dixont még a meccs előtt elvitte a Ravens nem??
több mint 12 éve
Dixon-Kafka-Hoyer választékból húzunk
több mint 12 éve
Na baszki most majdnem lebuktam. Szerencsére tudjátok, hogy még Marino és Montana nevét is képes vagyok összekeverni, így tudok mire hivatkozni. 😀Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!tomi-tomi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊peterk2005Mert már Bronco vagy! A Colts már semmit sem jelent? 😀 Orlovsky volt az!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Közben Garrard ipari mértékben RTzi azokat a tweeteket, akik szeretnék, ha a Steelersbe igazolna. Annyira nem is lenne akkora hülyeség.Szerintem se.
Lefty meg majd körbevezeti. Bár a Heinz számára majdnem hazai pálya volt egykor. Végül is ő az egyedüli olyan QB, aki ott nyert 2× egy szezonban. iktriad
De nem lesz így.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nos szóval ezért nem megoldás Lefty, félmeccs és szevasz, és erre felvenni a fizetést? Mé nem lehet aszondani, hogy elbarmoltuk a bekápp kúbi dolgot, van két veterán, akibűl az egyik nonkontakt. Kafkának örülnék, hátha hozná az Átváltozást 😀 bár a nejét még nem láttam. S ó korrekció van, a négy véer is soványnak bizonyult, a lábonlőtt srác hazatér?
több mint 12 éve
Most kezd Charlie apó és már is tie. Azután, ha az öreggel is lesz valami, ne adj isten, akkor máris vezetünk 😉
több mint 12 éve
Tavaly nálunk Collins kezdett, akit pár meccs után Painter váltott, végül Osweiler fejezte be a szezont. Úgyhogy még melózni kell a rekordért. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tavaly az O line tíz felállásban játszott, ha jól emlékszem, idén a QB-k akarnak csúcsot dönteni, valahonnan egy stat jó lenne, hogy melyik csapatnál és mikor volt a legtöbb kezdő QB egy szezonon belül. Mi tuti erre megyünk 😀
több mint 12 éve
Már leírtam hosszan, de Még mindig tartom, hogy Lefty mint csere nemvolt rosszabb mint Joe MVP Flacco ez mutat valamit. Igen üveg teste van sajnos. Amennyiben nem törik össze akkor szerintem a következő meccsen sokkal jobb lett volna. Most ez van ezt kell megoldani. Amennyiben kezdő vagy franchise szintet tudna a srác, mármint nálunk vállalható Fr szintet,, akkor kezdő lenne, nem tud ezért csere. Nem lehet két kezdő szintű rutinos irányítót tartani, anyagilag lehetetlen.
A Browns ellen a D nagyon kell, azután az O-tól ennél kicsit több. Igen ott van veszíteni valónk, bár az első meccsek után már boldogok lettünk volna, ha most arról beszélgetünk, hogy WC vagy csoport győzelem. Evés közben vagy mi???
több mint 12 éve
"Former Philadelphia Eagles backup quarterback Mike Kafka will work out for the Pittsburgh Steelers on Tuesday"és
"Byron Leftwich has broken ribs unlikely to start next Sunday and Plaxico Buress in Pittsburgh for a try out and physical"
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Lefty első megmozdulása tetszett,a többi nem.Hát sok mindent mondanék Leftyre, de hogy be lett volna fosva, azt tuti nem. Bordatöréssel végigbrusztolta a meccset és olyan bátor megoldásai voltak, mint amikor a sackből odapöttyintette a labdát asszem Dwyernek. Aki be van fosva, az nem csinál ilyet a "halál (sack) torkában".
Igen,vastagon benne volt a vereségben,mert az int-je után verte be a Ravens a második fg-t,és lett 13-7.Ha 10-7-nél rúgjuk mi a fg-t,akkor egál,és a tegnapi D-vel nekünk állt a zászló,nem a hollóknak.
A D-nek ezt a formát kéne állandósítani,ez rettentően emlékeztet a 2008-as idényre,és tudjuk mi lett a vége.
Az Öregtől nem tartok,tavaly is pótolta BB-t a bokaficam után,lemenedzseli a meccset.És bohém,nem fosik,mert tegnap azt láttam a Lefty fiún az első drive-tól,erre a sérülés még rátett.Blitzburgh
Lefty egy fikarcnyit se volt rosszabb Flaccónál, aki elvileg franchise QB. Épp ezért nem értem az elégedetlenkedőket. Leftynél sokkal nagyobb probléma volt a punt ret TD, illetve a 2 egyéni figyelmetlenség (Wallace) és fegyelmezetlenség (Keisel). Hogy miért? Mert a ret Td ingyen 7 pont. Továbbá Wallace egy prime time játékos, Keisel pedig a D kapitánya. Tőlük elvárható a sallangmentes játék, ezért klasszisok, ezért keresnek dollármilliókat. Lefty csak egy csere QB, aki hősiesen törött bordával végignyomta a meccset, minden tőle telhetőt megtett, s jobb számokat hozott, mint a túloldalon egy franchise QB.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Woodley fb-n:"I wanna add that ive got complete confidence in charlie and any1 else that our front office brings in here. we overlook no1 so were focused on the browns and only the browns, but i can tell u that we still believe we can control our own destiny and accomplish our short term goal of winning the division. either way tho, at the end of the day the only goal that really matters is what we come 2 work 4 every single day.... and thats 2 bring back super bowl trophy #7!!""
több mint 12 éve
Lefty első megmozdulása tetszett,a többi nem.Igen,vastagon benne volt a vereségben,mert az int-je után verte be a Ravens a második fg-t,és lett 13-7.Ha 10-7-nél rúgjuk mi a fg-t,akkor egál,és a tegnapi D-vel nekünk állt a zászló,nem a hollóknak.
A D-nek ezt a formát kéne állandósítani,ez rettentően emlékeztet a 2008-as idényre,és tudjuk mi lett a vége.
Az Öregtől nem tartok,tavaly is pótolta BB-t a bokaficam után,lemenedzseli a meccset.És bohém,nem fosik,mert tegnap azt láttam a Lefty fiún az első drive-tól,erre a sérülés még rátett.
több mint 12 éve
Tavaly se volt gond vele a Jets-nél. A gyorsasága nagyon megkopott, de méretei miatt kiváló RZ célpont.Mivel könnyen lehet, hogy Antonio Brown a következő meccsen sem játszhat, ráadásul Cotchery szereplése is kérdésessé vált Pollard hard hitje miatt, így egy ismerős arc érkezik hozzánk próbajátékra és fizikai tesztre: Plaxico Burress! 😊SoldadosMindig motozzátok meg, és kutassátok át a lakását és a kocsiját fegyverek után, ha leigazoljátok! iktriad
Bár ha választhatnék, inkább Wardot reaktiválnám. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Mivel könnyen lehet, hogy Antonio Brown a következő meccsen sem játszhat, ráadásul Cotchery szereplése is kérdésessé vált Pollard hard hitje miatt, így egy ismerős arc érkezik hozzánk próbajátékra és fizikai tesztre: Plaxico Burress! 😊SoldadosMindig motozzátok meg, és kutassátok át a lakását és a kocsiját fegyverek után, ha leigazoljátok!
több mint 12 éve
Mivel könnyen lehet, hogy Antonio Brown a következő meccsen sem játszhat, ráadásul Cotchery szereplése is kérdésessé vált Pollard hard hitje miatt, így egy ismerős arc érkezik hozzánk próbajátékra és fizikai tesztre: Plaxico Burress! 😊
több mint 12 éve
Igen, én vagyok az aki nem érti 😊Asszem nagyon nem érted ezt, de ahogy most rájátszol, az még gázabb 😊Wyattempty taxiUndorító ember vagy, majd én is megyek örömködni ha Matt Ryan lesérül, meg amúgy is fúj.tenorx
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Asszem nagyon nem érted ezt, de ahogy most rájátszol, az még gázabb 😊empty taxiUndorító ember vagy, majd én is megyek örömködni ha Matt Ryan lesérül, meg amúgy is fúj.tenorx
több mint 12 éve
Lefty semmivel nem volt rosszabb, mint a franchise QB-nak tartott Flacco, ráadásul a 2. félidőt - mint kiderült - bordatöréssel játszotta végig. Teljesen vállalható teljesítményt nyújtott. Egy csere QB-tól annyi várható el, hogy ne veszítse el a meccset. Lefty nem veszítette el. Az extrát nem tudta hozzátenni, de egyrészt az nem is elvárható és üvegteste ismét cserben hagyta ebben.Egyáltalán nem Leftyn múlt. Lefty nem nyerte meg nekünk a meccset, de nem is vesztette el. Egész egyszerűen túl sokat hibáztunk (punt ret TD, Wallace fumble, Keisel offside) ahhoz, hogy nyerjünk.SoldadosNem neki kell megnyernie a meccset, ezt elismerem, de egy meccs alatt 1 normális drive egy backup QB-tól is kevés, hiába a Ravens volt az ellenfél. Nem (egyedül) ő veszítette el a meccset, de nem is ütötte meg az (általam) elvárt szintet a játéka.
Az első öt meccsen a győzelmek sem voltak messzire mutatóak, ezt a zakót viszont nagyon magasra értékelem. A Defense elit volt, a Ravens önerőből hat pontra volt jó (3+kihagyott FG). Az O BB és Brown visszatérésével azon a szinten lesz/van, hogy az AFC-ben bármire képesek lehetünk.SoldadosEzzel viszont maximálisan egyetértek. Nagy összegben már nem fogadnék rá, hogy megnyerjük a csoportot, de a schedule alapján, ebben a gyenge AFC-ben minimum egy wild card helyet el kell érni, még akkor is, ha Ben két-három hétig még valóban nem lesz bevethető.
Ha már visszatérők, Troy-ról se feledkezzünk meg, hiába teljesít nagyszerűen nélküle is a D.vassadi
A vereségünk oka a legkisebb mértékben sem Lefty volt, hanem a 3 hatalmas hiba (punt ret TD, Wallace fumble, Keisel offside).
Az meg nem érdekel, hogy milyen QB-k jönnek próbajátékra, Batch lesz a kezdő. Tőle is annyi várható, hogy passzoljon 140-200 yardot lehetőleg pick nélkül. A többit a D-nek és a futóknak kell rendezni.
A Browns sztem BB nélkül sokkal neccesebb, mint a Ravens. Ugyanis a Browns D jelenleg sokkal erősebb a Ravens D-nél. Én speciel ettől a meccstől jobban tartok, mint a Ravens-meccstől tartottam. Itt kb nulláznia kell (ismét D-nek). BB-mentesen ez kedvezőtlenebb matchup, mint a Ravens volt. Ráadásul ezen a meccsen már veszítenivalónk, ezt hozni kéne a biztos WC-hez.