NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
De legalább ezek a nehezebb periódusok segítenek tisztábban látni,hogy kikre nincs szüksége a csapatnak a jövőben.Mendy,Lefty,Charlie bá,és Walasz ezen a listán vezetnek.A két qb-t nem kell magyarázni,Mendyből valami elveszett,ami a sérülése előtt megvolt,MW pedig egyszerűen nem jó:nem brusztol,nem"hal meg"a pályán és kulcsszitukban droppol sokadjára.
Gyakorlatilag,csak sebessége van,de arra luxus tartani,hogy 6-8 meccsenként lesz egy nagy play benne.
Menjen,és jöjjön a helyére mégegy Brown szerű,alázatos és megbízható arc.
több mint 12 éve
Szerintemis, nincs mese ha az idén akarunk valamit is, az eleje le lett lazsálva, most meg már csak azért se engedtessék meg, hogy föltett kézzel menjünk fel a gyepre.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Én pedig Bennel mennék mindenképpen. Cincy ott van a nyakunkon, nem szabad hátrányba kerülni velük szemben is. Bennel meg kell mutatni, hogy vele elitcsapat vagyunk, mert ha ő ott van akkor elit D-hez egy jó O párosul.SoldadosHa teljesen egészséges, jöhet, de ha nem, akkor inkább pihenjen még egy meccset, mert annak legutóbb sem lett jó vége, amikor ideje korán tért vissza sérülésből.
több mint 12 éve
Én pedig Bennel mennék mindenképpen. Cincy ott van a nyakunkon, nem szabad hátrányba kerülni velük szemben is. Bennel meg kell mutatni, hogy vele elitcsapat vagyunk, mert ha ő ott van akkor elit D-hez egy jó O párosul.Batch szar volt, de megint nem lehet csak erre fogni a zakót. Az RB-k ugyanolyan ludasak.SoldadosEzt Batch és az RB-k veszítették el.vassadiRichardson fumble-jénél viszont egyből az jutott eszembe, amit a Giants-meccs után is ismételgettél, hogy "ha elég jó vagy, nyersz". Lehetne bírózni, de felesleges, végig ott volt az esély a D-nek köszönhetően.
Ezek után nem is erőltetném Bent jövő héten. Tavaly is játszott Friscóban, mert a divíziógyőzelemért mentünk, de nem lett meg a W, és később a csoportelsőség sem, és a playoffban is kihatott még rá az a sérülés. Most is hasonló a helyzet. Még ha 6-6-os mérlegre is esünk vissza, utána kezdődhet számunkra a PO, de egy egészséges Bennel.vassadi
Itt a december, most kell megindulni a csúcs felé és futballozni. Nincs mese, aki él és mozog játszani kell, hogy januárban már abszolút TOP forma legyen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nem láttam a meccset, de az összefoglalót meg fogom nézni, mert ilyent ritkán látni a Steelerstől. Ennyit fumble, beszarás. Máskor egy évadra elég...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Batch szar volt, de megint nem lehet csak erre fogni a zakót. Az RB-k ugyanolyan ludasak.Soldados
Ezt Batch és az RB-k veszítették el.vassadiRichardson fumble-jénél viszont egyből az jutott eszembe, amit a Giants-meccs után is ismételgettél, hogy "ha elég jó vagy, nyersz". Lehetne bírózni, de felesleges, végig ott volt az esély a D-nek köszönhetően.
Ezek után nem is erőltetném Bent jövő héten. Tavaly is játszott Friscóban, mert a divíziógyőzelemért mentünk, de nem lett meg a W, és később a csoportelsőség sem, és a playoffban is kihatott még rá az a sérülés. Most is hasonló a helyzet. Még ha 6-6-os mérlegre is esünk vissza, utána kezdődhet számunkra a PO, de egy egészséges Bennel.
több mint 12 éve
Megjegyzem félidőben szopásra áll a Ravens(0-10).
több mint 12 éve
De. Akkor elég jók lettünk volna. No nem feltétlen az O miatt, hanem a D miatt. Vagy mert amikor igazán ütött az óra, akkor az O is a helyén volt.Ja, és hozzáteszem, most lehetne bírózni, hogy a CLE fumblijét benézték a bírók, pedig ugye sorsdöntő szitu volt, 2 percünk lett volna egy félpályás TD-drive-ra.Én, ha az O megcsinálja a végén a GW drive-ot, és behúzzuk 21-20ra, se mondtam volna, hogy elég jók voltak ahhoz, hogy nyerjünk. A D elég jó volt így is hozzá, W esetén meg meghagytam volna annyiban, hogy W, és no further comment.dani2594
De most is azt mondom, amit mindig. Nem ezen múlott, egész egyszerűen nem voltunk elég jók, ezért nem nyertünk.Soldados
De ez lényegtelen, nem így történt, mert nem voltunk elég jók ahhoz, hogy ma nyerjünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Az tök mindegy. Nem volt sípszó, szóval sima fumbli.Ja, és hozzáteszem, most lehetne bírózni, hogy a CLE fumblijét benézték a bírók, pedig ugye sorsdöntő szitu volt, 2 percünk lett volna egy félpályás TD-drive-ra.Hát annál szerintem a forward progress már megállt,csak visszafele nyomáskor jött ki a laszti.Roth
De most is azt mondom, amit mindig. Nem ezen múlott, egész egyszerűen nem voltunk elég jók, ezért nem nyertünk.Soldados
több mint 12 éve
Ja, és hozzáteszem, most lehetne bírózni, hogy a CLE fumblijét benézték a bírók, pedig ugye sorsdöntő szitu volt, 2 percünk lett volna egy félpályás TD-drive-ra.Hát annál szerintem a forward progress már megállt,csak visszafele nyomáskor jött ki a laszti.
több mint 12 éve
Ja, és hozzáteszem, most lehetne bírózni, hogy a CLE fumblijét benézték a bírók, pedig ugye sorsdöntő szitu volt, 2 percünk lett volna egy félpályás TD-drive-ra.Én, ha az O megcsinálja a végén a GW drive-ot, és behúzzuk 21-20ra, se mondtam volna, hogy elég jók voltak ahhoz, hogy nyerjünk. A D elég jó volt így is hozzá, W esetén meg meghagytam volna annyiban, hogy W, és no further comment.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Most, hogy így mondod... 😀 Bár az nem 2-3 éve volt, hanem 4, és ott nyertünk, szóval el lehetett felejteni az aznapi gyengélkedést. Meg az a szezon különben sem arról szólt, hogy az O a helyzet magaslatán lenne és uralná a meccseket 😀 A szezon végeredményét figyelembe véve pedig főleg nem lett baj abból a meccsből 😊 Ez a mai viszont még sokba is kerülhet, bár aggódni én sem aggódok túlságosan.volt 2008-ban egy 10-6-os meccs, mondjuk ott vagy 100km/h-s szél fújt az Ike hurrikán miatt. Joey Tribbiani6-13 volt az, természetesen '09-ben. dani2594Akkor nyilván te nem láttad a Cleveland elleni 6-10-es meccsünket. 2 v 3 éve volt.Janelmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...Roth
hátmiazanyátokat akartatok?Tibi76
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Ja, és hozzáteszem, most lehetne bírózni, hogy a CLE fumblijét benézték a bírók, pedig ugye sorsdöntő szitu volt, 2 percünk lett volna egy félpályás TD-drive-ra.De most is azt mondom, amit mindig. Nem ezen múlott, egész egyszerűen nem voltunk elég jók, ezért nem nyertünk.
több mint 12 éve
Ezzel a div-győzelem elment, de a PO miatt nem aggódom. Az AFC szar, mi pedig elitcsapat vagyunk Bennel, ez most már nem kérdés. A Defense brutális amit az ötödik hét óta művel.Batch szar volt, de megint nem lehet csak erre fogni a zakót. Az RB-k ugyanolyan ludasak. De megjegyzem, az utolsó előtti drive-ban 2:30-cal a vége előtt pár jó 10 yardos TE-passz után mélyet hívni, ahelyett hogy ilyenekkel végigmenjünk az időt lepörgetve és 21-20-ra nyerjünk, hatalmas edzői hiba. Hogy ezért Haley vagy Tomlin a felelős az valszeg sose derül ki, mert csak a fumblikról lesz szó, erről nem...
No mindegy, így nehezebb dolgunk lesz a PO-ban (végig idegenben), de Bennel és ezzel a védelemmel senkitől sem kell félni. Ez persze nem jelent automatikus diadalmenetet, de bárhol nyerni tudunk ilyen védelemmel és Bennel.
több mint 12 éve
volt 2008-ban egy 10-6-os meccs, mondjuk ott vagy 100km/h-s szél fújt az Ike hurrikán miatt.6-13 volt az, természetesen '09-ben. dani2594Akkor nyilván te nem láttad a Cleveland elleni 6-10-es meccsünket. 2 v 3 éve volt.Janelmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...Roth
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
6-13 volt az, természetesen '09-ben. De ez talán még azon is túltesz. Erre semmiféle magyarázat nincs. 7 fumble, amiből 5öt elvesztünk, 3 INT, és egy szem nyomorult offenzív pontszerzés, amit ráadásul egy DPI-nek köszönhetünk. Azon is csodálkozom, hogy 200 felett zártunk total yardban. Batch pedig már kegyetlen szar. Sokszor tökéletes protection mellett képes túldobni az üresen álló célpontot (pl Millert, még az első félidőben). Az RB-ink pedig.. hagyjuk is inkább.Akkor nyilván te nem láttad a Cleveland elleni 6-10-es meccsünket. 2 v 3 éve volt.Janelmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...Roth
A D viszont óriásit játszott. 7 TO mellett is csak 20 pontot nyeltek, és a mi 14 pontunk felét ők szerezték. A pass rush is egész okés volt ma. 4 sack, Harrison pedig állat módjára játszott, ahogy régen is szokott.
A PO miatt annyira nem aggódom, brutálisan szar ez az AFC ahhoz, hogy lemaradjunk róla. De még koránt sincs a zsebünkben...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
9-7 nem lesz elég.JanCsak a Bengals és a Colts a komoly rivális, előbbivel még mi is játszunk, találkoznak a Ravens-szel is, utóbbinak még van pl. két meccse a Texans-szal - simán összejöhetnek még úgy a dolgok, hogy 9-7-es wild card csapat is lesz a gyenge AFC-ben.
több mint 12 éve
Ez annál sokkal rosszab volt.Akkor nyilván te nem láttad a Cleveland elleni 6-10-es meccsünket. 2 v 3 éve volt.Janelmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...Roth
több mint 12 éve
7 turnover, HÉT... (8, de az utolsó már jelentéktelen volt.)9-7 nem lesz elég.
De a D még a hetedik labdaeladás után is megadta a lehetőséget az offense-nek a GW-drive-ra. Ezt Batch és az RB-k veszítették el.
Meglehet még a playoff, mert ha úgy számolok, hogy jövő héten bukó Baltimore-ban, és 6-6, a schedule alapján még ki lehet belőle hozni a 10-6-ot, ami az AFC-ben simán wild card helyet kell, hogy jelentsen, de talán még 9-7-tel is PO-ba lehet majd jutni. A defense rendben van, kell BB, több olyan meccs meg úgysem lesz, amikor az RB-k 4 fumble-t vétenek, ill. összesen 8 labdaeladással ajándékozzuk meg az ellenfelet.
Kellett volna nagyon a W, de cél a PO továbbra is.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
7 turnover, HÉT... (8, de az utolsó már jelentéktelen volt.)De a D még a hetedik labdaeladás után is megadta a lehetőséget az offense-nek a GW-drive-ra. Ezt Batch és az RB-k veszítették el.
Meglehet még a playoff, mert ha úgy számolok, hogy jövő héten bukó Baltimore-ban, és 6-6, a schedule alapján még ki lehet belőle hozni a 10-6-ot, ami az AFC-ben simán wild card helyet kell, hogy jelentsen, de talán még 9-7-tel is PO-ba lehet majd jutni. A defense rendben van, kell BB, több olyan meccs meg úgysem lesz, amikor az RB-k 4 fumble-t vétenek, ill. összesen 8 labdaeladással ajándékozzuk meg az ellenfelet.
Kellett volna nagyon a W, de cél a PO továbbra is.
több mint 12 éve
Akkor nyilván te nem láttad a Cleveland elleni 6-10-es meccsünket. 2 v 3 éve volt.elmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...Roth
több mint 12 éve
elmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.Ennyire siralmas o-t még sosem láttam...
több mint 12 éve
Kabaré, ez jutott eszembe először.Oké hogy a védelemről szól a franchise, de hát ilyen nevetséges támadójátékot kevés NFL csapatba látni. Batch abszolút használhatatlan, handoff-ot ügyesen ad át aztán kalap...
Futójátékhoz ma se futó se fal nem volt.
Védelmet öröm látni hogy összeszedték ezt most is tisztán lehetett látni, ez a jövőre nézve valóban pozitívum.
Poénos hogy ilyen turnover mutató ellenében is végig meccsben tartották a csapatot.
Már csak BB-nek kellene visszatérni és összekaparni valahogy a PO-t.
több mint 12 éve
elmegy az egész off. a faszomba ezzel a szánalmas szar játékkal.hátmiazanyátokat akartatok?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 12 éve
Mondjuk én nem annyira várom Troyt meg BB-t vissza a csapatba a Ravens ellen. Egy ideje mindig mi szopkodjuk a csücsköst ezeken a meccseken, pedig jobb lenne, ha mi törtnénk a csontokat... de egy ideje puhák (értsd sérülékenyek, és/vagy "pechesek") vagyunk szerintem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."