NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
DeCastro nem lett volna kezdő, Mike Adams lesérülése miatt lehet kénytelenek leszünk mégis bedobni.Amúgy 2 érdekes stat a csapatról:
- sack leader: Worilds 5
- INT leader: Timmons 3
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Srácok, mi lesz hétvégén? BB bevethető lesz már? 3 hetet mondtak nem?ironroyHétvégén az orvosok azt mondták, a bordájával már nincs gond, a kérdés az, hogy a válla rendbe jött-e annyira, hogy vállalni tudja a játékot.
Tomlin egy óra múlva tart sajtótájékoztatót, talán Ben állapotáról is többet tud majd mondani.
több mint 12 éve
Srácok, mi lesz hétvégén? BB bevethető lesz már? 3 hetet mondtak nem?
több mint 12 éve
Csak félek rásérül a térdére. Komoly sérülése volt, és kényszerből idő előtt visszaerőltetik, ami nem biztos, hogy jól sül el...Srácok mit tudtok arról, hogy DeCastro rögtön kezdő lesz most, hogy aktiválták?Gilbert sérült az ötödik hét óta, próbált visszagyönni de nem megy neki, úgyhogy deCastro-nak muszály karistolnia. Adams sérülése kavarja a dolgokat. Colon megy ki tekkölbe, szükséges hogy jó legyen az emberünk.sutianap
Nem lenne nagyon korai ez még, komoly sérülése volt azért.Stez
több mint 12 éve
Srácok mit tudtok arról, hogy DeCastro rögtön kezdő lesz most, hogy aktiválták?Gilbert sérült az ötödik hét óta, próbált visszagyönni de nem megy neki, úgyhogy deCastro-nak muszály karistolnia. Adams sérülése kavarja a dolgokat. Colon megy ki tekkölbe, szükséges hogy jó legyen az emberünk.
Nem lenne nagyon korai ez még, komoly sérülése volt azért.Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Srácok mit tudtok arról, hogy DeCastro rögtön kezdő lesz most, hogy aktiválták?Nem lenne nagyon korai ez még, komoly sérülése volt azért.
több mint 12 éve
Hm... akkor én fogalmaztam rosszul... úgy felmenni, hogy hozza le a meccset, aztán vagy nyerünk, vagy nem, jobb, mint úgy küldeni, hogy el ne veszítsd... utóbbiban azért kevesebb bizalmat adok a qb-nak, mint előbbiben,... bár tényleg nem nagy a különbség 😊CollapoDe utóbbi könnyebben megvalósítható és ehhez elvileg alkalmas a keretünk. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nincs nagyobb esély (igazából esélyekről itt nem is beszélhetünk, mert teljesen szituáció és emberfüggő a dolog), de elég gyakori ilyenkor, és azért end zone passzt hoztam fel, mert itt sokat nyerhetünk, és jóval kevesebbet bukhatunk, mintha a pálya közepén szednék le az INT-et. Csak az első hozzászólásomban nem álltam neki részletezni, mindössze a DPI-t említettem (mert volt is rá példa a meccsen).Tisztában vagyok a DPI szabályaival, csak továbbra sem értem hogy miért van nagyobb esély a DPI-re az end zone-ba, mint a pálya közepén?Természetesen. Ha long pass esetén az end zone-ban esedékes az elkapás akkor a következő lehetőségek állnak fent:Egy ilyen passznak esetleg akkor lett volna értelme, ha az elkapás az end zone-ban lett volna esedékes, mert akkor nagy az esélye a DPI-nekdani2594Ezt kifejtenéd? Nem teljesen világos ennek a logikája.laby
1. Az elkapó elkapja, TD. 7 pont. Egyértelműen a számunkra legkedvezőbb eset.
2. Ilyen játékoknál gyakori a DPI (megjegyzem az OPI se ritkaság, de ettől most tekintsünk el), ami ugyan nem épp az O teljesítményét emelné, de mégis csak odakerülünk az ellen 1 yardos vonalára, ahonnan már könnyűszerrel be lehet vinni a TD-t. Történt ez így a meccsen is egy alkalommal.
3. Sima incomplete, ami nem nagy ügy, amúgy is volt elég, bármilyen passzt is hívtunk. Egy ilyen játéknál meg nem is nagy meglepetés.
4. INT, ami sosem jó, de ebben az esetben touchback-et jelent (kivétel persze van), vagyis a saját 20asukról jönnek, ami kb egyenlő egy punttal, amennyiben 3. downra hívjuk a playt. Továbbá a D-nek jó lehetőség a következő támadás kivédekezésére, és ha azonnal megfogják őket akkor nagy valószínűséggel jó mezőnypozícióból kezdhetjük a következő drive-ot. A mi D-nk pedig jól tudjuk, hogy képes azonnal megfogni az ellenfél támadását.
2-3 ilyen passz belefért volna, leginkább 1st$10-re, vagy 3rd&longra. Személy szerint én bevállaltam volna, bízva egy kis szerencsében. Ha pedig nem jön be se bukunk óriásit rajt (általában).dani2594
Egyébként Batch dobhat bárhonnan hosszút, az nem lesz jó. Amikor Wallace elszabadult akkor túldobta, amikor nem szabadult akkor bedobja 2 védőre, ahogy ezt az INT-nél is tette.
laby
Hát valóban nem valószínű, hogy jót dobna, de a meccs előtt azért ezt nem gondoltam volna. Nagyon visszaesett fénykorához képest. Ami érthető a korát figyelembe véve.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Hm... akkor én fogalmaztam rosszul... úgy felmenni, hogy hozza le a meccset, aztán vagy nyerünk, vagy nem, jobb, mint úgy küldeni, hogy el ne veszítsd... utóbbiban azért kevesebb bizalmat adok a qb-nak, mint előbbiben,... bár tényleg nem nagy a különbség 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Bármelyik csere QB-tól (kivéve tanuló éveiben lévő 1/2. körös cseréket) az várható, hogy ne veszítse el a meccset. (Persze van egy-két csoda, mint Brady, de alapvetően ennyi várható el tőlük.)Ja és ami Batch mellett szól. Az az öltöző. Érdemes megnézni, hogy minden drive után BB-nek szinte első dolga, hogy odamegy Batch-hez, akivel egyeztet. Amolyan QB-coach szerepet is betölt. Lehet, hogy már nem császár (sose volt az 😊), de én úgy látom BB-nek fontosak meglátásai. A meglátás persze nem jelenti azt, hogy ő végre is tudná hajtani. 😊SoldadosEz esetben adjanak neki QB assistant coach státuszt, olcsóbb, mint a backup QB státus és akkor a jövőt is lehet építeni...
Itt most inkább kishaszival értek egyet... a Köteg egyre gyengébb... Balos üveg és úgy felküldeni őket, hogy csak el ne veszítse, azért gáz... ez nem jött be KC-ben se... Cassel 2 passzból dobott durván 3 INTet... holott 1400x futottak pl ellenünk is.Collapo
több mint 12 éve
Amúgy sztem nem kapott elég hangsúlyt az utolsó előtti drive hatalmas edzői bakija, amiből a 3. INT lett.SoldadosEzt azér nyomjuk be a zaranyköpésekbe! Az otómatik táccsdán mellé 😊
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az a 7 pont, amit vele feltettünk, elég is lett volna. 😊 A D 7 pontjával meg bőven elég lett volna. De hát ennyi hibát nem lehet csinálni. Ugyanaz történt, mint a Ravens ellen.Ja és ami Batch mellett szól. Az az öltöző. Érdemes megnézni, hogy minden drive után BB-nek szinte első dolga, hogy odamegy Batch-hez, akivel egyeztet. Amolyan QB-coach szerepet is betölt. Lehet, hogy már nem császár (sose volt az 😊), de én úgy látom BB-nek fontosak meglátásai. A meglátás persze nem jelenti azt, hogy ő végre is tudná hajtani. 😊SoldadosEbben is egyetértünk, mint csapatember fontos tag, de mint játékos sajnos nem számolhatunk vele. Ezen nincs mit szépíteni. Ide kívánkozik az RB-k esete, hogy ennyi hiba 2 meccsen is sok, sőt egy fél idényben is bakker, de a futás ígyse- úgyse működött, mivel a Browns is arra készült, hogy úgyse lesz passz, futás megölve, ha meg mégis dob, akkor szar lesz. Az is lett. Ez pedig nem feltétlenül az a szitu, hogy neki kell meccset nyernie, mert igazából first down-t se tudtunk a passzaiból összehozni, ami azért minimum elvárás lenne ezen a szinten.kishaszi
Amúgy sztem nem kapott elég hangsúlyt az utolsó előtti drive hatalmas edzői bakija, amiből a 3. INT lett. Pedig ott haladtunk Batch-csel. Megfelelő playhívásokkal lehetett menni vele egy szép 2 minute drillt az első félidő végén is, és ez elindult a 2. félidő, tehát a meccs legvégén is, amíg nem jött az a fasz hívás.
több mint 12 éve
Ja és ami Batch mellett szól. Az az öltöző. Érdemes megnézni, hogy minden drive után BB-nek szinte első dolga, hogy odamegy Batch-hez, akivel egyeztet. Amolyan QB-coach szerepet is betölt. Lehet, hogy már nem császár (sose volt az 😊), de én úgy látom BB-nek fontosak meglátásai. A meglátás persze nem jelenti azt, hogy ő végre is tudná hajtani. 😊SoldadosEbben is egyetértünk, mint csapatember fontos tag, de mint játékos sajnos nem számolhatunk vele. Ezen nincs mit szépíteni. Ide kívánkozik az RB-k esete, hogy ennyi hiba 2 meccsen is sok, sőt egy fél idényben is bakker, de a futás ígyse- úgyse működött, mivel a Browns is arra készült, hogy úgyse lesz passz, futás megölve, ha meg mégis dob, akkor szar lesz. Az is lett. Ez pedig nem feltétlenül az a szitu, hogy neki kell meccset nyernie, mert igazából first down-t se tudtunk a passzaiból összehozni, ami azért minimum elvárás lenne ezen a szinten.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ja és ami Batch mellett szól. Az az öltöző. Érdemes megnézni, hogy minden drive után BB-nek szinte első dolga, hogy odamegy Batch-hez, akivel egyeztet. Amolyan QB-coach szerepet is betölt. Lehet, hogy már nem császár (sose volt az 😊), de én úgy látom BB-nek fontosak meglátásai. A meglátás persze nem jelenti azt, hogy ő végre is tudná hajtani. 😊SoldadosEz esetben adjanak neki QB assistant coach státuszt, olcsóbb, mint a backup QB státus és akkor a jövőt is lehet építeni...
Itt most inkább kishaszival értek egyet... a Köteg egyre gyengébb... Balos üveg és úgy felküldeni őket, hogy csak el ne veszítse, azért gáz... ez nem jött be KC-ben se... Cassel 2 passzból dobott durván 3 INTet... holott 1400x futottak pl ellenünk is.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ja és ami Batch mellett szól. Az az öltöző. Érdemes megnézni, hogy minden drive után BB-nek szinte első dolga, hogy odamegy Batch-hez, akivel egyeztet. Amolyan QB-coach szerepet is betölt. Lehet, hogy már nem császár (sose volt az 😊), de én úgy látom BB-nek fontosak meglátásai. A meglátás persze nem jelenti azt, hogy ő végre is tudná hajtani. 😊
több mint 12 éve
Ok, akkor ebben nem értünk egyet egyedül, én régóta nem látok semmit Csárliban, az eltiltásos széria ide, vagy oda 😉kishasziOtt nyertünk vele. 😊 Miért? Mert a társak nem hibáztak, s így ő sem volt belekényszerítve olyan kellemetlen helyzetbe, hogy neki kelljen meccset nyernie, ami persze csak hibákat szült. Sőt, a többiek hibátlan játéka, a teher levétele kiváló TD-passzokat szült.
több mint 12 éve
Ok, akkor ebben nem értünk egyet egyedül, én régóta nem látok semmit Csárliban, az eltiltásos széria ide, vagy oda 😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ácsi Soldi: a kérdés az, amit tomi ír. A sérülése nem önmagában veszélyes, mert a bordatörés nem eget rengető dolog a világban. Ellenberger az NFL-nek nevezett játszótéren ez igen komoly veszélyes üzem, ami nagyon komoly szövődményekkel járhat! Az a kérdés, hogy egyáltalán játékra engedhető-e orvosilag? Amennyiben úgy ítélik meg, hogy igen, akkor az 100%, hogy BB ott lesz a pályán fogát összeszorítva, magasan a legkeményebb QB a ligában, ez nem is kérdés.kishasziErről beszélünk. Ha tud játszani, akkor játszania kell! Ez nem óvodasport. Ha csak pihentetésről, kockázatkerülésről van szó, akkor menjünk a picsába, ne a PO-ba.
több mint 12 éve
Nem is mondtam, hogy draftoljunk, hanem akkor egy nem kutyaütőt😉 Batchnek volt pár jó meccse beugróként, de az marha régen volt. Leftyre meg a sérülékenysége miatt nem lehet számítani. Sajnos ez sokadszor bizonyosodik be - cüzzámen 7 éve. Ez alatt nem foglalkoztunk azzal, hogy legyen alternatíva. Lehet Lefty pont megfelelő 2nd QB képességeit tekintve, viszont Csárli nem az. Ellenben a balos meg az előbb említett ok miatt esik ki. Na most ezt 7 év alatt fel kellett volna ismernie a csapatnak! Senki nem azt mondja, hogy hozzunk egy QB-t magasan, hisz itt van BB, de sajnos azt kell mondjam, hogy ezzel az erővel én is lehetnék második számú irányító, mondván arra nem készülhetünk, hogy Ben megsérül, tehát nem opció, hogy a QB kérdéssel foglalkozzunk, elég ha ott van Karesz meg a Lord, esetleg Soldados/kishaszi, avagy rúkikúbi Cookie...Érthető, de sztem szépen fel voltunk készülve. 😊 Nem volt az olyan rég, amikor BB nélküli 4 meccset lehoztunk 3-1-gyel. Ennek egy része Batch-csel volt. Erre alapozva - sztem joggal - gondolhatta úgy a vezetőség, hogy megfelelő a QB-helyzet. És azt se feledjük, hogy Batch egy elég jó kis Defense ellen debütált nem könnyű helyzetben, amikor ugye a társak sem segítették.
Remélem érthető😊kishaszi
több mint 12 éve
Ácsi Soldi: a kérdés az, amit tomi ír. A sérülése nem önmagában veszélyes, mert a bordatörés nem eget rengető dolog a világban. Ellenberger az NFL-nek nevezett játszótéren ez igen komoly veszélyes üzem, ami nagyon komoly szövődményekkel járhat! Az a kérdés, hogy egyáltalán játékra engedhető-e orvosilag? Amennyiben úgy ítélik meg, hogy igen, akkor az 100%, hogy BB ott lesz a pályán fogát összeszorítva, magasan a legkeményebb QB a ligában, ez nem is kérdés.
több mint 12 éve
Nem is mondtam, hogy draftoljunk, hanem akkor egy nem kutyaütőt😉 Batchnek volt pár jó meccse beugróként, de az marha régen volt. Leftyre meg a sérülékenysége miatt nem lehet számítani. Sajnos ez sokadszor bizonyosodik be - cüzzámen 7 éve. Ez alatt nem foglalkoztunk azzal, hogy legyen alternatíva. Lehet Lefty pont megfelelő 2nd QB képességeit tekintve, viszont Csárli nem az. Ellenben a balos meg az előbb említett ok miatt esik ki. Na most ezt 7 év alatt fel kellett volna ismernie a csapatnak! Senki nem azt mondja, hogy hozzunk egy QB-t magasan, hisz itt van BB, de sajnos azt kell mondjam, hogy ezzel az erővel én is lehetnék második számú irányító, mondván arra nem készülhetünk, hogy Ben megsérül, tehát nem opció, hogy a QB kérdéssel foglalkozzunk, elég ha ott van Karesz meg a Lord, esetleg Soldados/kishaszi, avagy rúkikúbi Cookie...Remélem érthető😊
több mint 12 éve
Ja. Csak mondjuk egy 3. QB-nál benne van a hiba, de egy franchise WR-től, egy franchise RB-től, vagy éppen a franchise RB-posztra áhítozó embertől, akik dollármilliókat keresnek, vagy fognak keresni, elvárható, hogy ne hibázzon ekkorát. Nem az a fájó, ha a 3. QB hibázik, hanem az, ha a Wallace, Mendy, Dwyer, stb.BB mozgásában nem korlátozott, legfeljebb némi fájdalommal jár. Egy bokaficammal nem lehet járni, törött, elmozdult bordával igen.SoldadosViszont ha jól tudom egy QB-nak dobnia is tudni kell, amibe kevésbé segíti elő az elmozdult borda, míg bokaficammal lehet dobni (ha összefogják úgy, ahogy neki tavaly és rátámaszkodni rátud).
Igazából a Browns meccset is megnyerhettük volna, ha nincs 4 RB-fumbli, illetve a 3. INT tök faszság volt, fasz playt hívtak. Nem volt jó Csárli, de nemcsak rajta ment el. Vele is tudtunk volna nyerni, ha a többiek (RB-k) nem halmozzák a hibákat.SoldadosIlyen alapon az összes meccset megnyerhettük volna, ha...
És az összes győztes meccsünket elbukhattuk volna, ha...laby
BB fájdalom küszöbe igen magas, ezt tudjuk. A kérdés az, hogy tud-e dobni ezzel a sérüléssel. Ha igen neki kell játszania, ha nem, akkor nyilván megint B terv és szopó. Nekem az A terv (BB) jobban tetszik. 😊
több mint 12 éve
Mert az ellen nem is lehet tenni semmit, hogy kidől a franchise QB-d. Sehol nincs jobb csere QB, esetleg ott van remény erre, ahol van egy 1/2. körös újonc, aki még tanul a már kiöregedő mögött, vagy éppen nem elit QB mögött. (Lásd Frisco) Arra sehol nem áldoznak 1/2. körös picket, hogy vki 4-5 évet padozzon az elit QB-d mögött, s esetleg 5 év alatt játsszon 8 meccset kezdőként.Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosVilágos, ettől függetlenül semmit nem ér(t) Charlie beállítása. Dobáljon legalább egy zöld, akkor lehetne mondani, hogy papírforma. Így viszont megmarad az, hogy "ne veszítse el a meccset", de ez a jelenlegi NFL-ben kurva kevésnek bizonyul.- Pláne annak tükrében, hogy ha a D nem kezdett volna el megint elit szinten mozogni, akkor most minden meccsnek úgy mennénk neki BB nélkül, hogy ússzuk meg közte 20 ponttal... és ez gáz. azért gáz, mert szemmel láthatóan le se szarjuk azt az esetet, hogy a D betlizik-öregszik + BB sérült lehet.
Hiába törték rommá Bent 5 éven keresztül nem lett baja. Most egy jobb fal mögött egyszer kellett összecsomagolni és komoly sérülése lett, még hozzá az egészségére nagyon veszélyes dolog.
Nem azzal van gondom, hogy miért Csárli, miért nem Hoyer, hanem azzal, hogy sok-sok év alatt semmit nem tettünk arra vonatkozóan, hogy "mi van, ha beüt a szar..."
kishaszi
Kell hozni egy FA-t, ahogy annó Leftyt, azt kész. Arra semelyik franchise nincs és nem is lehet felkészülve, hogy kidől TB, vagy PM, vagy BB.
több mint 12 éve
BB mozgásában nem korlátozott, legfeljebb némi fájdalommal jár. Egy bokaficammal nem lehet járni, törött, elmozdult bordával igen.SoldadosViszont ha jól tudom egy QB-nak dobnia is tudni kell, amibe kevésbé segíti elő az elmozdult borda, míg bokaficammal lehet dobni (ha összefogják úgy, ahogy neki tavaly és rátámaszkodni rátud).
Igazából a Browns meccset is megnyerhettük volna, ha nincs 4 RB-fumbli, illetve a 3. INT tök faszság volt, fasz playt hívtak. Nem volt jó Csárli, de nemcsak rajta ment el. Vele is tudtunk volna nyerni, ha a többiek (RB-k) nem halmozzák a hibákat.SoldadosIlyen alapon az összes meccset megnyerhettük volna, ha...
És az összes győztes meccsünket elbukhattuk volna, ha...
több mint 12 éve
Egy olyan QB-t bevetni, aki 1 hete ismeri playbookot, nincs értelme bevetni. Ha olyan csere QB-ról lenne szó, aki nálunk van legalább a TC kezdete óta, akkor egyetértenék a megállapítással.SoldadosVilágos, ettől függetlenül semmit nem ér(t) Charlie beállítása. Dobáljon legalább egy zöld, akkor lehetne mondani, hogy papírforma. Így viszont megmarad az, hogy "ne veszítse el a meccset", de ez a jelenlegi NFL-ben kurva kevésnek bizonyul.- Pláne annak tükrében, hogy ha a D nem kezdett volna el megint elit szinten mozogni, akkor most minden meccsnek úgy mennénk neki BB nélkül, hogy ússzuk meg közte 20 ponttal... és ez gáz. azért gáz, mert szemmel láthatóan le se szarjuk azt az esetet, hogy a D betlizik-öregszik + BB sérült lehet.
Hiába törték rommá Bent 5 éven keresztül nem lett baja. Most egy jobb fal mögött egyszer kellett összecsomagolni és komoly sérülése lett, még hozzá az egészségére nagyon veszélyes dolog.
Nem azzal van gondom, hogy miért Csárli, miért nem Hoyer, hanem azzal, hogy sok-sok év alatt semmit nem tettünk arra vonatkozóan, hogy "mi van, ha beüt a szar..."